Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FATBURNING CARDIO WORKOUT

fatburning

God morgon mina älsklingar! Ny vecka och nya tag! Väldigt många har önskat att jag ska sätta ihop ett förbrännande cardiopass som går att göra hemma utan redskap så självklart fixar jag det. Detta passet är grymt bra och man blir genomsvettig kan jag lova. Jag utmanar er att köra passet på videon minst 4 gånger innan veckans slut. Vilka är på? Nu jäklar kör vi!

Se videon HÄR!

//English: Good morning sweeties! New week and a new challenge! Here is a fatburning cardio workout that you can do at home. I challenge you to do this workout at least 4 times before the end of this week. Who wants to join? Let´s sweat!

See video HERE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Dina videos är sååå grymma. Tydliga och enkla att följa, fortsätt så snälla! 🙂 Jag är en småbarnsmamma som älskar ute- och hemmaträning. Så det är jättekul med inspiration till nya övningar. 30 minuter är perfekt då det är så länge min bebis sover på dagarna 🙂

  Johanna 2015-08-18 09:59:08 http://healthbyjohanna.com
  Svara
 • Härligt!! JAg är med och kör denna veckan 😀

  Nickolina 2015-08-17 17:57:43 http://nouw.com/nickolinasvardag
  Svara
 • Hej! Jag gillar dessa utmaningar och brukar spara dem, kombinera dem med löpning som är min främsta träningspassion under sommarhalvåret. Mitt önskemål på pass är ett corepass (fokus mage & rygg) att köra hemma, jag jobbar på kontor och behöver verkligen starka coremuskler. Tack för superbra inspiration!

  Andrea 2015-08-17 16:51:27
  Svara
  • Svar på Andreas kommentar.

   Hej fina du och vad roligt att höra! Spelade in ett core pass idag som kanske kommer upp på söndag så håll utkik 🙂 KRamis

   idawarg 2015-08-17 22:13:12
   Svara
 • Hej Ida! Först och främst, din blogg är bäst! Läser varje dag och tycker du är himla grym och duktig 🙂 Jag har en fråga – jag har smala ben och jag tycker de är lite för smala, i förhållande till resten av min kropp. Vill ha mer muskler! Har du några tips om man vill tona kroppen men bygga lite mer muskler på benen? Vill gärna ha mer definierade muskler på hela kroppen och tränar mixat styrka och kondition ca 5 dagar i veckan, men känner att jag inte kommer någon vart :/

  Emma 2015-08-17 15:43:51
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma och tack snälla! Jag svara på din kommentar i ett inlägg inom kort så håll utkik 🙂 <3

   idawarg 2015-08-17 22:10:20
   Svara
 • Hej Ida!
  Kan inte du göra ett inlägg där du skriver om att sätta mål med träningen? Att du ger lite tips och förslag osv. Och sedan kan vi kommentera våra mål så man kan bli inspirerad till hösten! 🙂
  Kram!

  Marinda 2015-08-17 14:46:32
  Svara
 • Hej Ida! Tack för all inspiration du ger! En riktig förebild!
  Jag har en fråga ang proteinbar, hur tycker du att man ska använda dessa och vilken sort är den ” bästa”?
  Jag har tränat nu i några månader, är lite åt det överviktiga hållet men tränar ca 4-6 gånger i veckan, mestadels cykel.
  Är proteinbar något som jag borde använda/inte använda eller vad rekommenderar du?
  Kram!

  Emma 2015-08-17 11:32:35
  Svara
 • DU är så grym! tack för all daglig inspiration!

  Lovisa 2015-08-17 11:10:05 http://www.wallin.devote.se
  Svara
 • […] lite benstyrka idag men nej, känner för att köra överkropp istället! Så tänkte jag göra Ida Wargs utmaning denna vecka som är […]

  Monday morning! | It's all about you 2015-08-17 10:20:07 http://angelika.shapemeup.se/2015/08/17/monday-morning/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt