Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE PERFECT BLACK TRIANGLE BIKINI

trelika-4-ida-warg Brazilian-butttrelika-1-ida-wargtrelika-3-ida-warg

The Perfect Fit Bikini – HERE

Hej mina älsklingar! Alltså jag kan inte fatta att det endast är 1 vecka kvar tills vi drar till Thailand?! Wohoo jag är så taggad och längtar tills vi är igång med tränig och yoga där nere med det härliga gänget som ska med! Vad jag kan se på instagram så ser det varmt ut på Koh Tao och håller just nu på att packar ner bikinis. Jag älskar färg men att ha en perfekt svart trekantsbikini är ett måste för mig och jag har hittat den bästa! Jag bara älskar modellen, de små spetskanterna och att det är Brazilian modell på trosorna. Perfekt när man vill ha en snygg bränna och få lilla rumpis att se fylligare ut.

Bikinin kommer från Trelika och jag gör just nu ett samarbete med dem så de 100 första som handlar och anger koden WARG får hela 50% rabatt i hela webshoppen HÄR. Hur nice?! De har massa snygga badkläder så in och shoppa loss nu!

//English: Hi sweeties! I cant belive it´s just 1 week left until we are going to Thailand?! Wohooo Im so excited and I can not wait until we are up and running with training and yoga! Packing bikinis right now and I like colors but a must for me is to have a perfect black triangle bikini and I found it. I love the model, the lace edges and the brazilian model on the bottom.

The bikini is from Trelika and I do a collaboration with them right now and the first 100 trading and enter the code WARG get a full 50% off the entire webshop HERE. How nice?! They have lot of stylish swimwear so go shopping now!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Så jäkla snygg bikini! 🙂
  http://liisalindstrom.blogg.se/

  Liisa 2015-08-17 13:37:53 http://liisalindstrom.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida!
  Undrar egentligen lite om varför det inte är bra med gluten? Känns som att det blivit lite av en “trend” och folk utesluter det hit och dit utan att kanske veta varför. Så jag undrar, varför är inte gluten bra egentligen? Hur påverkar det kroppen? Förutom att många anser sig “må bättre” när de utesluter gluten då. Vitt mjöl är ju inte bra men det är ju inte samma sak som gluten. För gluten finns ju i fullkorn, bulgur osv också, men som ändå känns som ett bra och hälsosamt alternativ. Jag har inte riktigt förstått i alla fall så om du vill svara hade det uppskattats så mycket! Kram

  Johanna 2015-08-17 00:58:26
  Svara
 • Vilken snygg bikini!

  Hanna 2015-08-16 21:49:34 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • åh så snygg! kram www.joseefiinb.devote.se

  JOSEFIN B 2015-08-16 18:55:43 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
 • Jävlar vilken snygg bikini, på en ännu snyggare tjej! <3

  rebecka 2015-08-16 17:42:12
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt