Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TEAM THAILAND

team-thailandvegetarisk-lunch

Hej mina älsklingar! Hoppas ni mår toppen? Själv mår jag kalas. Igår hade jag möte med Anna och Josefine inför våran resa till Thailand. Alltså när vi satt där och planerade började det pirra i hela kroppen för jag längtar så mycket och är så galet taggad på att få komma iväg! Vilket underbart gäng vi är som åker, känner redan massa kärlek! Wohoo 🙂 Efter mötet stannade jag och Anna kvar och lunchade på Yogayama. Alltså ni som inte käkat där måste gå dit! Ekologisk, vegetarisk mat som är så galet god! Jag och Anna stod och kollade på menyn jättelänge och kunde verkligen inte bestämma oss, men tillslut blev det butternut soppa med glutenfritt bröd och smör. MUMS! Nepp nu ska jag dra iväg på fler möten. Ha en fin dag! Puss, I

//English: Hi sweeties! Hope you feel fine? I feel great! Yesterday I had meeting with Anna and Josefine and we where planning our trip to Thailand. Im so excited and I just want to go now! Wohoo 🙂 After meeting me and Anna stayed for lunch at Yogayama. If you visit Stockholm you must try it. All organic and vegetarian food and it´s so tasty! We had butternut soup with gluten-free braed and butter. YUMMIE! Now it´s time for more meetings. Have a nice day! Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ser jättegott ut och nu är jag hur hungrig som helst, missade att fixa lunchen för att jag är hemma med barnen och nu blir det typ vadsomhelst vilket jag inte gillar. Fasen . Ha en fin dag

    Diana (La Madre) 2015-08-12 13:59:31 http://lamadre.se
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind