Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOOD MORNING

IMG_7031.JPG

God morgon mina hjärtan! Sitter här med den sjukaste träningsvärken i rumpan. Var på gymmet själv igår och körde och jag fick typ krypa hem efter 😀 haha. Gick riktigt bra och känner att jag fick grym kontakt. Träningen har gått mycket bättre efter att jag besökte min naprapat Kjersti förra veckan. Kände mig riktigt låst i kroppen efter alla flygresor, men efter Kjerstis behandling så känner jag mig som en ny människa, hon är bara BÄST! Bor ni i Sthlm och behöver en naprapat så kan jag varmt rekommendera henne – ni hittar henne HÄR! Nu ska jag iväg på möte och planera Thailandresan tillsammans med Josefine och Anna. Bara 13 dagar kvar tills vi åker nu och jag längtar så sjukt mycket! Hörs senare! Puss, I

(Sedan vill jag också bara säga då det är många som frågar om tävlingen om Nikon kameran… Den är avslutad och jag har skickat in mina 3 favoriter (fast det var så svårt att välja så jag valde 4st) och nu kommer Nikon att välja en av de jag skickade in. Kommer posta vinnaren så snart jag vet så håll ut :))

//English: Good morning sweeties! My butt is so sore today after yesterdays leg and butt workout. I got so good contact and my training. The training has gone much better after I visited my chiropractor Kjersti last week. Felt really locked in the body after to much traveling, but after Kjerstis treatment, I feel like a new person! She is just the best! Now I will go on a meeting with Josefine and Anna and plan our workout trip to Thailand. talk to you later. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Njut av din träningsvärk en annan ligger hemma med hosta och bara längtar ut och röra på mig
  Inspirerande blogg du har ☺

  Annie Norberg 2015-08-12 08:54:53 http://myhomeismylife.wordpress.com/
  Svara
 • Hej Ida tack för jätte bra insperation alltid kul att läsa din blogg! Jag har en fråga om du skulle kunna tipsa om olika yogamattor, vilken har du? Skulle vara kul att veta! Och vad tycker du om foamrollers om du använder dig av en och om det är värt det osv. kram! 🙂

  Anonym 2015-08-11 12:49:46
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej! Jag använder i dagsläget en från Casall som jag tycker är toppen och kan verkligen rekommendera 🙂
   Jag rullar inte så ofta på foam roller men har en här hemma. Jag får bättre resultat av stretch så jag kör på det istället 🙂
   Kramis

   idawarg 2015-08-11 16:31:48
   Svara
 • Härligt med träningsvärk, jag körde ditt pass i går, överkropp och har lite träningsvärk i armarna. 😀

  Diana (La Madre) 2015-08-11 11:35:44 http://lamadre.se
  Svara
 • Hej! undrar lite vad det är för träning man ska ha om man vill få smalare lår och inte stora och biffiga?

  caroline 2015-08-11 10:28:45
  Svara
 • Haha, samma här. Körde själv, tänkte att det skulle bli halvdant – fick nästan kramp i rumpan på vägen hem!

  Nev 2015-08-11 09:38:25
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt