Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE PERFECT DAY

chill-day3chill-dayIMG_6932.JPGchill-day1chill-day2

Hej vänner! Jag hade världens bästa dag igår tillsammans med min fina vän Natasha. Först tog jag en power walk från stan till Hornstull där jag mötte upp Natasha för att gå och luncha vid vattnet på ett ställe som heter Loopen. Så himla fint väder och så trevligt! Tog en grekisk sallad. Blir alltid sugen på grekisk sallad när det är varmt ute, måste vara för att den är så salt. Efter det så åkte vi in till stan, köpte varsin choklasmoothie och shoppade. Alltså LYCKA! Shopping och choklad, ja ni hör ju! Haha! Vi handlade smink, skor och kläder. Tänkte visa er allt i en haul i veckan 🙂 Nu ska jag käka lunch och sedan dra och träna så vi hörs senare! Puss, I

//English: Hi sweeties! I had the best day ever with my friend Natasha yesterday. First I took a power walk to Hornstull where I met Natasha for lunch by the sea. SO nice! I had a greek salad and I always hungry on a Greek salad when it´s warm outside, must be because it´s salty. After that we bought chocolate smoothie and went to the city for some shopping. Shopping and chocolate smoothie is pure happiness! Haha! We bought makeup, shoes and clothes. Will show you everything in a haul later this week. Now I will eat some lunch and then going for a workout. Talk to you later! Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • SE HIT!
  Vi söker nu nya DELTAGARE och även nya HÄLSOCOACHER !!
  Känner du att dina extra kilon är ett bekymmer? Eller vill du bara ta steget ut i ett hälsosammare liv men har ingen motivation?
  ANSÖK IDAG och få din personliga hälsocoach som hjälper dig hela vägen i mål!

  Vi söker även dig som vill bli Hälsocoach. Klicka på bilden nedan och ansök redan nu !

  Om Admin inte godkänner denna annons kan ni plocka bort /posts/726060134186864
  https://www.facebook.com/halsocoacherna/posts/726060134186864

  loela 2015-08-10 21:37:03
  Svara
 • Så mysigt ni har det!

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-08-10 17:53:11 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Hej Ida! Vet du om det finns någon sida på nätet där man kan inhandla sportkläder från ”Victoria secret” eller också mjukis och vardagskläder därifrån? 🙂

  Louise 2015-08-10 16:47:31
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej Louise! Jag vet bara VS egna sida. Har beställt där från och fick betala 1500-2000kr i frakt så rekommenderar det inte. Typ billigare att flyga till London och shoppa 🙂 KRamis

   idawarg 2015-08-10 20:52:43
   Svara
 • Hej fina du! älskar verkligen din blogg. Iallafall:: vart köpte ni chokladdrinken? Har sett att du druckit den några gånger de ser så goda ut så skulle gärna vilja testa

  Alicia spåre persson 2015-08-10 16:29:57
  Svara
 • Hej Ida ! Har länge läst din blogg och älskar den verkligen. Blir så inspirerad av dig som person och alla bra tips du har. Nu till min fråga. Varje gång efter jag ätit blir min mage helt uppsvälld och det ser ut som jag är gravid (är bara 17 år).. Jag tycker det är jätte jobbigt då jag dels inte orkar göra någonting efter jag ätit då jag känner mig uppsvälld och så mätt, men också för att det verkligen syns. Kan det vara så att det är någon ingrediens min mage reagerar på?? Jag har även ett annat problem som jag hoppas du skulle kunna hjälpa mig med, jag är en väldigt aktiv tjej och har varit hela mitt liv, jag tränar jag både på gym och går promenader dock så har jag som en kula, utbuktning längst ner på magen som alltid buktar ut. Jag har tränat mycket mage + andra delar utav kroppen men den vill helt enkelt inte försvinna. Har även testat dina övingar. Har du något tips på vad jag kan göra?? För det är inte kul att jag är helt platt på ”övre magen” och sedan så går det ute jätte mycket längst ner…
  Hoppas på svar ifrån dig.

  Massor av kramar och tack för en grym blogg !!

  Vendela 2015-08-10 14:16:54
  Svara
  • Svar på Vendelas kommentar.

   Hej Vendela och tack snälla för din kommentar 🙂 <3 Jag svarar på den i ett inlägg inom kort så håll utkik. Kramis

   idawarg 2015-08-10 20:50:29
   Svara
  • Svar på Vendelas kommentar.

   Hej! Jag måste bara säga att jag har haft samma problem som du, uppsvälld mage varje gång jag ätit. Jag började dra ner på gluten, och också socker (gick till en doktor som sa att socker orsakar uppsvälldhet). Har alltid varit aktiv och senaste året mycket aktiv och ätit hälsosamt, men för mig blev jag av med bubblan där nere när jag drog ner rejält på gluten och slutade äta socker. Hoppas det blir bättre, kram!

   Felicia 2015-08-10 15:32:54
   Svara
 • wow vad vacker den tjejen är. Ni är båda jättefina och ser fram emot allt smink du köpt! Love it. Sminkar mig inte ens mycket men ändå kul med nytt och tips. 😀

  Diana (La Madre) 2015-08-10 13:13:17 http://lamadre.se
  Svara
 • Det var en helt perfekt dag min fina vän! <3

  Natasha 2015-08-10 12:54:27
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt