Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY EVERYDAY MAKEUP ROUTINE

my-everyday-makeup

Hej mina älsklingar och happy friday! Hoppas ni mår kalas och njuter av det fina sommarvädret som äntligen har kommit till oss 🙂 Här kommer en video ni önskat länge och det är hur jag gör min vardags makeup. Hoppas ni gillar den 🙂 Puss, I

Kolla på videon HÄR!

//English: Hi sweeties and happy friday! Hope you are fine and enjoying the nice summer weather that finally is here 🙂 Here is a video you´ve been asking for a long time, my everyday makeup routine. Hope you like it! Love, I

Watch video HERE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer
 • Hej! Måste fråga dig, den där highlightern från MAC, vart köper man den och vad heter den? Bor i Sundsvall. Vet inte om den finns i någon butik här eller om jag måste beställa, tips från vart jag kan beställa isåfall? 🙂 även tips på bra ögonbryns skuggor, vilken var det du använde? Andra bra, prisvärda? 🙂 tack för en bra video, fick många tips där! 😀 gillar både blogg och kanal starkt 😀

  Frida 2015-08-10 12:02:01
  Svara
 • Jag skulle bli överlycklig om du kollade in mitt inlägg om smink på min blogg 😀 <3
  anniehorselife.blogg.se

  Annie 2015-08-09 08:34:44 http://anniehorselife.blogg.se
  Svara
 • Haha åh vad jag skrattade åt att du också letar efter porer – hög igenkänning! 😛
  Kan varmt rekommendera Maria Åkerbergs produkter, både hud- och hårvård samt make. Dock så tycker jag att UNE har den bästa mascaran! Finns bla på Kicks 🙂

  Kattis - Stark Mamma 2015-08-08 16:30:01 http://www.starkmamma.nu
  Svara
 • åh ska bli kul atts e!

  clara 2015-08-08 00:36:22 http://nattstad.se/claratime
  Svara
 • Tack för bra tips 🙂
  Tycker det är kul att din blogg är såpass allsidig och du bjuder verkligen på dig själv! <3

  nina 2015-08-07 21:14:49
  Svara
 • Om du vill använda foundation så rekommenderar jag tikeis mineralpuder som inte känns tung eller täpper till huden. Den går att få väldigt lätt täckning eller bygga upp mer. Dessutom kan man beställa provburkar för att hotta rätt färg. Du kan läsa mer på tikei.se
  Älskar din blogg och tycker du e så fin så menar inte att du behöver foundation 😉

  Regina 2015-08-07 20:18:46
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fundering. Det finns ju kokosolja i vanlig butik, den där I silvrigt papper bredvid snör och margarin. Vad är det för skillnad på den och den ekologiska kallpressade kokosoljan i glasburk?
  Och varför är kokosolja bättre än tex smör? vet du? 🙂 kram

  Jenny 2015-08-07 18:20:40
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har sen några månader uteslutit laktos i min kost och märker stor skillnad på min mage och hur jag mår! Jag klarar av att äta mjölkprotein, men inte laktos. Men nu i sommar har det blivit ganska mycket laktos ändå beroende på att jag har ätit ute och ätit på ställen där laktos ingår i maten och det inte går att göra någonting åt. Men då undrar jag om du vet någon bra tablett från Holistic som jag kan ta när jag vet att jag ska äta laktos? Jag vill ha naturliga grejer och tycker att Holistic är ett bra märke, men tänkte om du kunde hjälpa mig. Alltså vill jag ha en tablett som hjälper mot laktos och inte bara att bryta ner annan sorts mat också, om du förstår vad jag menar haha! 🙂 kram

  Maja feick 2015-08-07 17:45:58 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Ida! Du som är så himla grym inspiratör när det gäller träning, jag undrar om du kan svara på en fråga gällande vilodagar. Hur många vilodagar tror du är minimum i veckan, och finns det någon träning man kan göra även då, typ aktiv vila? Och hur ofta tror du man bör ta en vilovecka, dvs då man drar ner på eller helt hoppar över sin vanliga träning? Vad skall man tänka på med maten under vilodagar/veckor? Jag vet att det kan vara svårt att svara generellt på en så specifik fråga, men kanske har du några riktlinjer iaf, och kanske kan berätta hur du själv gör? Tror du att vilodagar/veckor tillför någon verklig nytta för kroppen eller är det mest för psyket så man skall hålla uppe motivationen? Tack på förhand! =)

  FIT by Emma Hå 2015-08-07 17:19:43 http://emmahas.se
  Svara
 • Hej Ida:) Jag måste säga vilken bra sminkvideo 🙂 Tack också för tipset om den ekologiska dagkrämen 😉 När det gäller tips om bra mascara så kan jag verkligen tipsa om ”Lancomes” serie. Själv använder jag den som ger långa och smala ögonfransar men det finns självklart för fylliga, tjocka ögonfransar om man istället vill ha det. Det är också en sak jag vill ta upp. Ibland kan jag bara bli galen på mig själv. Jag är en tjej som har smal överkropp men ändå lite former som sitter på lår och rumpa. Jag har inga jätte stora kurvor men ändå lite former. Oftast älskar jag min figur och tycker också att det blivit förbättringar i samband med träning, då jag vill få en fastare figur. Men sen kan jag få enorma dippar, där jag totalt hatar min kropp och tappar lusten på allt. Jag tittar på andra och jämför och blir bara mer och mer låg. Kan du ge några tips om detta? Hur ska man tänka när dessa förfärliga hjärnspöken sätter fart. Jag har just nu en sådan dipp 🙁 Är inte alls nöjd med mig själv 🙁 Vad ska man göra? och hur ska man tänka :(? Älskar din blogg. Den ger mig positiv energi varje dag. Stora kramar till dig.

  Louise 2015-08-07 16:31:32
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej Louise! En tanke som slår mig när jag läser din kommentar, hur ofta är det du får dessa tankar? Typ varje månad? När jag själv insåg att dessa tankar ofta kommer runt mensen så blev de mycket enklare att hantera. Jag lärde mig förstå att det bara är en sinnesstämning som går över på några dagar och sedan är jag tillbaka på banan igen och tycker om mig själv som vanligt igen. Jag bara låter dem hållas för jag vet att det går över. Kram!

   linda 2015-08-07 22:53:45
   Svara
   • Svar på lindas kommentar.

    Hej Linda och ja precis, hormonerna är säkert en stor del av varför vi känner som vi gör ibland. Tack för att du delar med dig! Kramis

    idawarg 2015-08-08 09:42:53
    Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej Louise och tack snälla för kommentaren och tipsen. Ska jag kolla in 🙂

   Den känslan du beskriver är du inte ensam om och det händer oss alla. När det händer mig tar jag på mig myskläder, sätter mig i soffan och kollar serier. Jag försöker också tänka på alla fina saker med mig själv och att allt bra jag har i mitt liv och hur löjlig jag är som försöker trycka ner mig på det viset. Förr var jag stenhård mot mig själv och gick typ ut och sprang eller struntade i att äta men nu så har jag accepterat känslan och låter den komma, tycker lite synd om mig själv tills den försvinner. Tycker också att det hjälper att tänka på att vi alla har sådana dagar. man är aldrig ensam. Stor kram till dig!

   idawarg 2015-08-07 17:00:57
   Svara
 • Superbra video!! Du är så vacker, både med och utan smink 🙂 Rekommenderar Sensai 38 C volumising mascara. Håller jättebra även om man badar, man får långa, fina ögonfransar och lätt att tvätta bort utan att man förlorar hälften av sina ögonfransar 🙂 Kram

  Annika 2015-08-07 14:51:45
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Hej Annika och tack snälla vad glad jag blir <3 <3 Tack för tipset! Den ska jag kolla in 🙂 Kramis

   idawarg 2015-08-07 16:53:49
   Svara
 • Hej Ida! Såg ditt recept på pannkakor längre ner, från igår tror jag. Såg jättegoda ut och jag har länge letat efter ett recept utan ägg, mjölk och gluten. Tror du man kan ersätta äggen med chiafrön ist (veganägg)? Om du skulle komma på något recept på bröd utan mjölkprotein, gluten, banan, ägg skulle jag bli överlycklig. Har testat massor men brödet blir lätt torrt och smuligt. Kram!!

  Marie 2015-08-07 14:48:56
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Hej Marie! ja jag har själv tänkt att testa med veganskt ägg istället för vanligt då jag är lite överkänslig mot det ocksp. Jag har flera bröd utan allt det 🙂 Har du kollat in min app i Mikz? Där har jag alla mina recept samlade under R i menyn. Ladda ner appen gratis här http://youtube.com/idawarg

   Kramis

   idawarg 2015-08-07 16:53:05
   Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Det är ju inte direkt som ”vanligt” bröd, men har du provat fröknäcke? Är meningen att det skall funka som knäckebröd, men jag tycker nästan det är för gott för det, och har dem som chips istället 😉

   Emma Hå 2015-08-07 15:34:04 http://emmahas.se
   Svara
 • Om du inte har testat Maria Åkerbergs- produkter, så är det ett tips. Dryga, inte jättedyra, ekologiska och det känns inte som om man har smink på sig 🙂
  Kul att se att det finns fler spm inte kan låta bli att klämma lite 😉

  Heddan 2015-08-07 14:39:54
  Svara
  • Svar på Heddans kommentar.

   Åh vad kul att du säger det för fick lite produkter från det märket av en bekant precis som jag ska testa 🙂 Hahaha nej jag vet jag klämmer alltid, så kul!

   idawarg 2015-08-07 16:51:20
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Brukar beställa mina från Piggabutiken. De har superbra service och man får alltid ett litet handskrivet meddelande med och några bitar ekologisk choklad 🙂

    Heddan 2015-08-07 18:13:15
    Svara
 • ha ha alltså du är ju bara så härlig, vilken rolig tjej du verkar vara, humor. Bjuder på dig själv.
  Gillade videon och måste ju säga att du är väldigt fin med eller utan smink!
  Ha en fin dag.

  Diana (La Madre) 2015-08-07 13:15:05 http://lamadre.se
  Svara
 • Så bra video och du är såå fin både med och utan smink!! 😀

  Mirjam 2015-08-07 12:26:56
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind