Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DREAM AWAY

me-ida-warg

Hej mina älsklingar! Hoppas ni mår kalas? Själv är jag igång och jobbar för fullt och håller på att planera inför Thailand! Bara typ 20 dagar kvar nu och börjar bli så galet taggad på att åka så jag till och med drömmer om det på nätterna 😀 Vi är ett sådant härligt gäng som åker och det är blandat med både killar och tjejer. Det häftigaste är att de flesta åker helt själva utan att känna någon och det tycker jag är så coolt! ÅÅÅ längtar till att få börja dagen med Jossans yogapass varje morgon! Wiii! Om någon är taggad så tror jag det finns 1 plats kvar (maila i så fall mig på idawarg@gmail.com)

Nepp nu ska jag sluta drömma mig bort här och göra något vettigt! Ska spela in lite nya videos till min youtube kanal idag + att jag snart ska iväg och köra ett benpass med PT-Malin 🙂 Är så taggad! Wohoo! Ska ni träna idag? Puss, I

//English: Hi my sweeties! How are you? I´ve been working all morning and planing my workout trip to Thailand. It´s only 20 days left until we are going and I´m so excited! We are such a graet team who goas and it mixed with both girls and guys. The coolest thing is that the most people go all by themselves without knowing anyone. Yearn to get start with Jossans yoga class every morning! Wiii! I think there is one place left (Intrested – e-mail me at idawarg@gmail.com). Now I will stop dreaming and do something useful 😀 Should record some new videos to my youtube channel + soon I will go to the gym for a workout with PT-Malin 🙂 Im so excited! Are you going to exercise today? Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej! En fundering kring tävlingen där du lottade ut en systemkamera, har du utsett vinnaren ännu?

  Fanny Smeds 2015-08-08 10:29:04 http://nouw.com/fannysmeds
  Svara
  • Svar på Fanny Smedss kommentar.

   Hej Fanny! Den är nu avslutad och jag har valt mina 3 favoriter och väntar nu på svar från Nikon som kommer välja ut vinnare. Vet ej hur lång tid dedt tar men håll ut 🙂 Kramis

   idawarg 2015-08-09 10:52:05
   Svara
 • Vackra du!

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-08-07 00:23:15 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Åh vad härligt med en träningsresa! 😀 Får bli någon gång när man fyllt 18, haha.
  Körde ett rygg/magpass idag.
  Du är grym! Måste tacka så mycket för all inspiration och alla tips varje dag. Kram:)

  Stina 2015-08-06 20:10:01
  Svara
 • åh vad du är fin <3

  clara 2015-08-06 17:57:25 http://nattstad.se/claratime
  Svara
 • Hej Ida! Jag vill börja med att tacka för en såå bra blogg, både jag och min 68-åriga mamma läser den regelbundet!
  Nu till min fråga! Jag är 39 år och tränar ca. 3 gånger i veckan, både kondition oh styrka. Jag undrar om du har några bra övningar som tar i baksidan av låren. När jag tränar ben så får jag mest träningsverk i framsidan. Har du några bra tips? Har googlat men hittar i princip ingenting. Kramar Linn

  Linn 2015-08-06 14:49:01
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Hej Linn och åh vad kul att höra 🙂 Jag har massa bra övningar och har skrivit blogginlägg tidigare om hur man hittar kontakten med rumpan så sök i bloggen efter dem. Kolla även in mina träningspass på youtube för rumpan http://youtube.com/idawarg och håll utkik för jag kommer posta flertips med övningar här framöver. Alla är vi olika så det gäller att just du hittar dina övningar men för mig funkar bulgariska utfall eller utfall i smith, benpress, höflyft med vikt och ”wargens buttkiller” (du hittar den på yt) superbra 🙂 Kramis

   idawarg 2015-08-06 20:19:50
   Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Sittande benpress är bra samt bencurl (googla) 🙂 Lycka till!

   Helena 2015-08-06 15:54:15
   Svara
 • fina du <3 kram www.joseefiinb.devote.se

  JOSEFIN B 2015-08-06 12:18:40 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind