MENU
blogg

MY NEW NAILS

14:07 | August 5, 2015 | Uncategorized
naglar2naglar1naglar

Hej sweetie! Alltså jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtade efter gårdagen! Jag hade inte fixat mina naglar på så länge då jag varit på resande fot men igår var det änligen dags! Bsökte världens bästa Celina på hennes nya salong och gjorde de finaste naglarna ever. Fick redan på att nya trenden inom naglar just nu är ovalformade och det var precis vad det fick bli. Jag gillar att ha ganska korta utan förlängning och bara förstärka mina egna vilket jag gjorde igår. Mina naglas ser så goda ut att jag bara vill äta upp dem! Pastellorange med vita/korall toppar och fadeat med glitter. HUR fina? Nya glittriga naglar gör mig lycklig hela vägen in i själen 😀 Haha. Gillar ni dem? Puss, I

//English: Hi sweeties! I don´t think you understan how much Ive been longed for yesterday. I was at Celina and her new salong and fixed my nails. The new trend in nails right now is oval-shaped and it was exactly what I did. I like to have rather short without the extension. I love my new nails and they looks so tasty I just want to eat them 😀 Haha. Pastel Orange with white/coral peaks and fadeat with glitter. LOVE! New glittery nails makes me happy all the way into the soul 😀 Haha. Do you like them?

15 Responses to “MY NEW NAILS”

  • idawarg on

   Ja jag gillar dem verkligen och tror de kommer hålla bättre än fyrkantiga 🙂 Även så sköna att klia sig med 😀 Haha

   Reply
 1. Stina on

  Åh så fina naglar!
  Jag undrar också om du har något tips för mig, Ida. Finns det något bra kosttillskott som du tycker att jag borde införskaffa för att gå upp i vikt? Alltså utöver linfröolja, avokado och smör till exempel? Kramis

  Reply
 2. Felicia on

  Hej fina Ida! Vill börja med att säga att du har en fantastiskt inspirerande och motiverande blogg!
  Jag är nyblivna 18 år och är i sluttampen på ätstörningen anorexi, din blogg har varit mycket viktig för mig under perioderna då psyket sviktat. Men för att komma till sak: Jag har nu uppnått en hälsosam vikt vilket innebär att jag nu ska börja återuppbygga de muskler som tvinat bort, hur tycker du jag ska träna/gymma och framförallt äta för att kunna bygga muskler, men även uppnå en hälsosam livsstil. Jag gör redan nu enkel morgon-yoga och tar korta promenader. Har tidigare gymmat så kan de flesta övningar o.s.v men jag har ingen aning om vilken mängd motion jag behöver.

  Reply
  • idawarg on

   Hej Felicia och tack för din kommentar och dina fina ord <3 Härligt att höra att du börjar tillfriskna och superbra jobbat! Du är stark som tagit dig hit du är idag! Jag tycker att du ska börja väldigt försiktigt med styrketränig och 1 pass i veckan för att sedan öka succesivt om du vill och om det känns bra. Jag skulle ha rekommenderat att köra så stressfri träning som möjligt då du kör en övning i taget med vila mellan och börjar med att träna upp de delar du känner dig svagast i. Rygg och bål är alltid bra att stärka upp. Kramis

   Reply
 3. Matilda on

  Så fina naglar!! Hur fungerar det när man bara förstärker sina egna? Används ingen akryl då eller hur funkar det?

  Kram 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)