Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

A MAGIC LUNCH

helathy-food-1 helathy-food

God morgon mina hjärtan! Hoppas ni sovit gott! Jag har sådan sjuk träningsvärk i mina bröst! haha. Var och körde med min PT igår och vi körde bröst, axlar och mage. Jag har aldrig kört ett bröstpass innan i hela mitt liv då minnaprapat förnjudit mig för jag varit för stel. Men nu jäklar var premiären och aj mina pattar säger jag bara 😀 Berättar mer om hela passet senare idag 🙂

Efter träningen gick vi och käkade på ett superbra ställe på Gullmarslan. Bor ni i närheten så måste ni gå dit. Kommer ej ihåg vad det heter men det låg precis till vänster om T-banan. Där fick man välja ihop sin egen sallad och jag valde räkor, getost, rödbetor, granatäpple och sojabönor. MUMS säger jag bara så gott och jag äskar att de serverade maten i hinkar! Nepp nu ska jag springa iväg till revisorn och sedan luncha men vi hörs senare idag. Puss, I

//English: Good morning sweeties! Hope you slept well! I have such a pain in my chest after yesterdays workout with my PT. We did chest, shoulders and abs. I have neer done a chest workout before because my chiropractor forbidden me because I have been too rigid. I will tell you ore about the workout later today. After training we went for lunch and I had a salad with shrimps, goat cheese, beets, pomegranates and soy beans. YUMMIE!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vad gott det ser ut & vilket sug efter sojabönor (eller edame med flingsalt) jag fick nu..

  Anna - Trend o träning 2015-08-04 21:28:23 http://www.trendotraning.se
  Svara
 • Ser fram emot inlägget om träningspasset, behöver mer tips för jag vet knappt vad jag ska göra längre. haha

  Diana (La Madre) 2015-08-04 11:11:35 http://lamadre.se
  Svara
 • Salat stockholm heter det! Bästa salladen jag ätit 🙂

  Jenny 2015-08-04 10:44:09
  Svara
 • Ser ut som du varit på Salata. Rekommenderas!

  Caroline 2015-08-04 10:34:49
  Svara
 • Menar du Herbamin:D? Där de även serverar MACACOS Acai Bowls?

  Camille 2015-08-04 09:41:13 http://www.macacos.se
  Svara
  • Svar på Camilles kommentar.

   Hmm nej det hette något med sallad. Ni borde kolla in det stället! Perfekt för Acai 😉 Kramis

   idawarg 2015-08-04 10:06:11
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Ahaaa vi finns på stället precis mitt emot haha! Riktigt grymma sallader där också och underbara Bowls 😀 Testa den också någon gång :* KRAM!!

    Camille 2015-08-04 17:00:32
    Svara
 • Hej Ida! Jag har gjort mitt imupro test och fick en etta på havregryn men snart har det gått tre månader och ettan var ju tre månader att undvika. Kan jag börja äta havregrynsgröt efter tre månader om jag bara äter det en gång i veckan? Sedan undrar jag också hur man går ner i fettprocent? Eller alltså jag är väldigt smal naturligt men jag vill framhäva mina lårmuskler som jag inte tycker syns. Jag tränar för fullt men får inte till formerna på dom dom är fortfarande ”raka”. Kramis

  Marie 2015-08-04 09:23:01
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Hej Marie! Ja det borde gå bra att äta havregryn 1 gång i veckan nu. Dock skulle jag köra på glutenfria havregryn. Om du är smal naturligt, har du verkligen fett på låren som döljer musklerna? jag skulle nog tippa på att du kanske skulle böhöva köra tyngre benträning för att få fram formen på musklerna? Det måste jag göra om jag ska få mina att synas 🙂 Kramis

   idawarg 2015-08-04 09:33:06
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt