Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#COMEASYOUARE

yogaresa-31oral-b

Hej mina älskade vänner! Som ni vet så älskar jag min yoga och att få börja dagen med lite yoga gör hela mig lycklig! Det får mig att ha ett stort smile på läpparna hela dagen och får mig att tackla motgångar på ett bättre sätt. Förutom att yoga är grym träning och får min kropp att må bra så tränar jag även upp min självkänsla med den. Om jag känner mig osäker inför en middag där jag inte känner någon brukar jag köra ett yogapass innan, då känner jag mig stark och självsäker och vågar le och vara social bland nya människor.

Just nu gör jag ett samarbete med Oral-B som heter #comeasyouare och som uppmuntrar tjejer att vara som man är. Det behövs inte massa smink utan det finaste som finns är ett vackert leende och för mig är det yogan som får mig att le och som boostar min självkänsla. Det finns inget bättre smink i världen än ett leende. Det är den ultimata accessoaren – som funkar till alla outfits. Oral B 3DW ger dig ett skinande, vitt och vackert leende, så att du kan #comeasyouare.

English: Use google translate.

(Inlägg i samarbete med Oral-B)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg