Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SWEATY CIRCUIT WORKOUT!

intervaller intervaller1

God morgon mina hjärtan! Alltså jag är så stolt över mig själv! Igår var jag så trött, ni vet när man är så där seg och om någon frågar något så tar det typ några sekunder extra innan man reagerar och när ögonlocken typ värker. Haha på den nivån. Jag kände verkligen inte för att träna men eftersom jag inte hade tränat på 3 dagar så kände jag att min kropp verkligen behövde det. Jag tog mig i kragen och gick till gymmet. Jag bestämde mig för att köra något riktigt jobbigt och något utan vila för vila i det tillståndet är livsfarligt för då somnr man typ. haha. Jag körde ett av mina favoritpass so jag brukar köra när jag vill svettas riktigt ordentligt och det är en cirkelträning med löpintervaller och styrka. Ni kan se hela passet nedan. Svetten bara rann och jag var 100 gånger piggare när jag gick där ifrån än när jag kom. Woop! Ibland älskar man ju bara träning! Puss, I

//English: Good morning sweeties! Im so proud of me! I was so tired yesterday and I really didn´t feel to work out but my body really needed to move so I took myself together and went to the gym. I decided to do somthing really hard and without rest so I coundn´t think about how tired I was. Did one of my favorite workout I alwas do when I want to sweat and it´s a circuit workout  with run intervals and strength. You can see the full workout below. After I was so sweaty and I had so much more energy. Woop! Sometimes I just love to work out! Love, I

1km power walk incline 5 as a warm-up

Circuit:

1 km run incline 1

20 air squats

10 close push-ups from toes

20 bicykle crunch

X 5

No rest!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Åh detta ska jag testa sen när gravidmagen är borta 🙂 Så kul att läsa träningsbloggar och drömma sig bort lite för stunden! 🙂 kram

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-08-03 11:03:48 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Bra jobbat!!! Måste testa 🙂 vilken hastighet hade du när du sprang? Kram

  Kattis 2015-08-02 20:33:34
  Svara
  • Svar på Kattiss kommentar.

   Tack finis! Jag sprang ganska lugnt då jag har problem med ett knä men körde halva på 10 och resten på 11km/h Kramis

   idawarg 2015-08-02 20:39:47
   Svara
 • Åh detta måste jag testa! Såå bra jobbat! 😀

  Mirjam 2015-08-02 09:24:08
  Svara
 • Vart har du köpt den snygga playsuiten du hade på Anncelos fest igår? SÅ fin och du strålar verkligen! Kramar 🙂

  Jenny 2015-08-02 01:51:17
  Svara
 • Du e så inspo ida❤️❤️

  Ida cedstrmers 2015-08-01 20:06:06
  Svara
 • Såg precis en video där du & Alexandra Bring med andra bloggare i en video tillsammans med Plan Sverige. #förhenne.
  Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om vad detta är osv? Skulle vara superkul. Kram!

  Matilda 2015-08-01 15:00:38 https://nouw.com/matildamadrusan
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Ja vi gjorde en välgörenhetskampanj för Plan förra hösten. Om du söker i min blogg på plan sverige så kommer du hitta info om samarbetet 🙂 Kramis

   idawarg 2015-08-01 19:45:19
   Svara
 • Man blir ju så mycket piggare av att träna! VI brukar ofta köra dina ”Veckans-utmaningar”, de är sjukt bra och samtidigt väldigt roliga att göra. 🙂

  Vendela & Vanessa, tvillingbloggen 2015-08-01 12:49:53 http://wlaukkanens.se
  Svara
 • oh cant find it ida can you please send me a link to exact one there are 3 different types hugs

  mags 2015-08-01 12:47:44
  Svara
  • Svar på magss kommentar.

   Sorry it was shine shampo 🙂 –> http://www.rapunzelofsweden.se/harvard-styling/harvard/daily-shine-shampoo-schampo

   idawarg 2015-08-01 19:47:06
   Svara
 • Oj wau! Det där verkar tungt:) jag blir alltid stressad inför någon prestation som jag är rädd att jag inte klarar eller orkar.. Hoppas så jag oxå klarade av detta pass. Hur gör man dendär toe push up?
  Du är grymt duktig Ida!!
  Ha det bra:)

  Cecilia 2015-08-01 10:59:02
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Åh jag förstår men var inte stressad utan ta det på din nivå och om du inte klarar hela passet så har du ju goda utvecklingsmöjligheter 🙂 Det är smala armhävningar från tårna jag menar 🙂 Kör hårt! Kramis

   idawarg 2015-08-01 19:48:56
   Svara
 • Tack!
  Du e väldigt inspirerande 🙂

  Kör detta pass efter jag lämnat barnen till farfar idag! 😉
  Verkar skit kul!

  Malin 2015-08-01 10:01:42
  Svara
 • Starkt jobbat Ida! Gud jag hade totalt detta pass, körde det jätteofta förut med variation på styrkeövningarna. Då var min lördagsträning planerad 😀
  Ha en fortsatt fin helg darling!

  Matlda 2015-08-01 08:50:16
  Svara
  • Svar på Matldas kommentar.

   Haha tack finis! ja jag vet ja hade också glömt det men nu jäklar! Kör hårt idag då! 🙂 Kramis

   idawarg 2015-08-01 09:21:12
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt