Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PRINCE ISLAND ISTANBUL

prince-island-7-istanbulprince-island-5-istanbulprince-island-4-istanbulprince-island-1-istanbulprince-island-2-istanbulprince-island-3-istanbulprince-island-istanbulprince-island-6-istanbul

God kväll älsklingar! Igår tog vi båten till vackra Prince Island. SÅ himla vackert och det bästa av allt är att det inte finns bilar på ön utan man åker häst och vagn, cyklar eller går överallt. Så himla vacker natur och vackra hus! Vi strosade omkring, badade lite och käkade lunch innan vi åkte in till Istanbul igen för shopping.

Förresten, tycker ni inte att jag börjat ta väldigt fina bilder? Jag har börjat lära mig min systemkamera från Nikon och jag ÄLSKAR att fota med den. Tänk hur mycket roligare det kan bli med en grym kamera. När jag själv fotar med den så får jag till det riktigt bra men det som är mitt problem nu är när jag ska ge ifrån mig den och be någon annan fota mig. Det blir ofta lite suddig och det är inte så lätt att hålla en fotokurs varje gång man vill bli fotad. Någon som har tips på en bra iställning för skarpa bilder om man ger ifrån sig den till en oerfaren fotograf? 🙂 Har ni andra grymma fototips så tar jag gärna emot dem också! (Sedan glöm inte gå in och tävla om denna grymma Nikon D5500 HÄR!) Puss, I

//English: Good evening my sweeties! Yesterday we took a boat trip to Prince Island. So amazingly beautiful and best of all is that there are no cars on the island, but you go horse-drawn carriage, bike or walk everywhere. So amazingly beautiful natur and beautiful houses! We strolled around, swam a little and ate lunch before we went out to Istanbul again for shopping. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Fota manuellt och inte med auto, de smartaste och enklaste är att ställa in kameran på läge ”A” sedan drar du nu ner bländar talet till lägsta, till exempel 1,8 Eller 2,8. Eller 3,5. De blir alltid bra resultat då! Hoppas de hjälper dej ngt 🙂 försök även att ha ISO talet så lågt som möjligt! Blir bilden suddig av att man inte kan hålla kameran still så är det bara att öka ISO talet 🙂

  Stina 2015-07-31 06:57:27
  Svara
 • Magiska bilder! 🙂 kram

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-07-27 12:40:36 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Åh så härliga bilder!

  Bella 2015-07-27 10:26:04 http://nouw.com/izabellabrodin
  Svara
 • Hej Ida
  Jag har alltid tränat mycket enda sen jag var liten och har gymmat ett tag nu och spelar fortfarande fotboll. Jag är egentligen inte en person som festar mycket men nu var jag på en fest och blev full för första gången och då blev det så att jag provade röka. Det varade i kanske tre sekunder, men jag har alltid haft som policy att inte röka. Jag om någon vet att det inte är bra! Och nu har jag sån ångest. Jag har alltid varit en långdistanslöpare och jag har aldrig rökt. För det är inte jag. Min fråga till dig är väl om du provat, bara en gång typ? Även om jag inte har rökt på riktigt blir jag rädd för att jag ska fortsätta eftersom jag tänker på det så mycket. Men tankarna är ju egentligen avsky och ångest. Konstig fråga kanske men du ger alltid så kloka svar.
  /Frida

  Frida 2015-07-27 10:02:06
  Svara
 • åh vilka magiska bilder Ida <3 kram www.joseefiinb.devote.se

  JOSEFIN B 2015-07-26 20:51:38 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
 • Så fina foton 🙂

  louise 2015-07-26 18:18:34
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt