Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EFFECTIVE BUTT AND AB WORKOUT

bicykle-crunch

I torsdags innan vi skulle flyga till Istanbul kände jag verkligen att jag ville hinna med ett träningspass då vi inte haft någon tid till att träna här. Jag hade lite tidsbrist men det gör inget för då blir oftast träningen mer effektiv 🙂 Många säger ju att de inte har tid till att träna eller vill få in träningen snabbt under ex lunchen och då tycker jag det är perfekt att köra cirkelträning eller triset. Triset betyder att man kör 3 övningar i rad utan vila för att sedan vila lite innan man kör igen. Så typ en liten cirkel. Jag körde 2 st triset med fokus rumpa och mage som ni kan se nedan. Riktigt grymt pass blev det och har en galen träningsvärk fortfarande 😀 haha.

//English: When I have little time and want to exercise I usually do circuit workouts or trisets. This thursday before we went to Istanbul I did 2 different  trisets as you can see below. It means that you do 3 exercises in a row without rest and then rest little and then do it again. Like a small circuit. Really effective!

Triset 1:

15 Leg press 100kg

30 bicykle crunch

15/side one leg hip lift

X 4

Triset 2:

15 leg back lifts with ball

15 ab tuck with ball

15 squat in abductor machine

X 4

12 One leg leg press X 3 (Ni hittar en video på den övningen i min app i Mikz – Ladda ner gratis HÄR)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida,
  Kan du förklara hur man göra leg back lifts with ball?

  Tack för så himla bra träningsinspiration!

  pernilla 2015-07-28 15:33:57
  Svara
 • Hej Ida! Jag tycker du har en väldigt fin och sund kropp och skulle vilja fråga dig en sak när det gäller cardio. Jag har tidigare vart dansare och älskar att röra på mig och köra cardio. Jag styrke tränar även och började med det för ca 2 månader sedan, dock har jag fått höra många gånger att jag inte borde köra någon cardio alls för att det hjälper inget och det kan förstöra när jag styrke tränar. Jag har haft väldigt svårt för att ta till mig det här eftersom jag gillar cardio men samtidigt vill jag göra det som är bäst för mig och min kropp. Jag äter väldigt bra men är osäker på min träning och vad som är bäst för mig. Kan man kombinera cardio och styrketräning, vad rekommenderar du ? Är nöjd för övrigt med min kropp men vill bli lite fastare 🙂

  vanessa sarkany 2015-07-26 22:39:27
  Svara
 • Hej Ida! Undrar om der är mest hälsosammast att äta potatis ,makaroner eller ris. Din blogg är bäst

  Evelina 2015-07-26 17:12:32
  Svara
 • Roligt pass! 😀

  Bella 2015-07-26 13:44:44 http://nouw.com/izabellabrodin
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt