Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TÄVLING – VINN EN NIKON D5500!

Nikon1NikonNikon-2

Hej mina älsklingar! Som jag berättat innan så har ju jag fått den stora äran att vara ambassadör för Nikon. Just nu använder jag mig av D5500 och Nikon 1 J5 och jag älskar dem båda! Det absolut bästa är wi-fi funktionen då man kan fota ett kort med kameran och på typ mindre än 1 min ha överfört bilden till sin telefon. När man fotar med telefonen så kanske det ser ganska bra ut i litet format men när man sedan tex. ska framkalla dem, visa på större skärm eller lägga upp på bloggen så är det för dålig upplösning så de blir brusiga. Så mycket bättre och roligare att ha riktiga bilder att spara som minnen än telefonbilder.

TÄVLING! – Men nu till det roliga! Nu har någon av er chansen att vinna den grymma kameran Nikon D5500 (Läs mer om kameran här!). Det enda ni behöver göra är att motivera i kommentarsfältet till detta inlägg varför just du borde vinna en Nikon D5500 och beskriv hur du skulle använda den i din vardag. Tävlingen pågår i en vecka så vad väntar ni på?! Anmäl er nu!

//English: Swedish competition.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
412kommentarer
 • Hej Ida! Vem vann till sist ? 🙂

  Michaela 2015-08-09 11:21:25
  Svara
 • HUR har jag kunnat missa denna tävling?! Åkte på bröllopsresa och hade dåligt internet, då missar man viktiga saker! Hoppas innerligt att vinnaren inte dragits ännu 😛
  Jag önskade mig en proffsig kamera förra året och fick en som dessvärre inte motsvarade mina förväntningar. Erkänner att jag borde läst på mer om diverse funktioner men är helt novis på kameror.. Så den jag har nu har ingen wi-fi-uppkoppling och kvalitén är sådär.
  Flyttade från Stockholm till Skåne för drygt två år sedan och har det senaste året försökt etablera mitt träningskoncept ”Stark Mamma” och har med det även skaffat en blogg med stadigt växande läsarskara. Så givetvis är jag då väldigt mån om att ta ordentliga bilder, men på grund av mina nuarande kameras bristande funktioner så har jag inte alltid tid att lägga in i datorn, redigera etc. Så då får det bli de där förbaskade mobilbilderna som man enbart skäms över.
  Såå håller verkligen tummarna att min kommentar lyckas bli den vinnande! Hoppashoppashoppas.

  Kattis - Stark Mamma 2015-08-06 17:58:52 http://www.starkmamma.nu
  Svara
 • Skulle vilja vinna denna grymma kamera för att jag ÄLSKAR att fota . Har 4 olika instagramer med olika teman . Jag driver en julblogg väldigt seriöst som jag vill få möjlighet att kunna få upp ännu finare bilder . Sen älskar jag att skicka bilder till min familj och vänner som bor en bit bort. Älskar att ta en massa fina bilder när jag reser . Just nu har jag en iPhone att fota med. Visst tar den fina bilder men oj vad kul det hade varit att lära mig fota på riktigt! Och dessutom komma åt mina bilder lätt när dom ska läggas upp på internet . Vore världens finaste grej att vinna .

  Bitte 2015-08-02 22:52:14 http://www.bittesjul.se
  Svara
 • Hej!

  Jag vill vinna denna kamera för att kunna hitta guldkorn i vardagen – ibland känns det lättare att uppskatta det enkla genom en kameralins. Ett blommande träd på väg till jobbet, en perfekt kaffe under tentaplugget eller solnedgången på väg från gymmet. Kommer i höst fortsätta läsa på Handelshögskolan i Stockholm trots att jag många gånger funderat på att lägga av, vid sidan om mina heltidsstudier jobbar jag tre, fyra dagar i veckan. Det är guldkornen i vardagen som gör att jag orkar, det skulle vara fantastiskt att kunna hitta och föreviga fler.

  Johanna 2015-08-02 22:43:35
  Svara
 • Jag älskar att ta kort och sitta och kolla på bilder, faktum är att det till och med ett utav mina intressen. Men jag har tyvärr ingen bra kamera, så för tillfället är det mobilkameran som används. Det vore otroligt kul att vinna denna kamera för jag vet att den skulle komma till användning. Jag skulle gå ut och fota naturen, min träning, maten jag lagar och på de människor jag älskar att umgås med. Den skulle passa in i mitt liv väldigt bra nu, för jag känner att det är dags att det händer något snart. Hur som helst, jag skulle ha en jättestor användning för den i vardagen. Kram

  Angelica Eriksson 2015-08-02 16:45:04 http://angelicacastor.devote.se/
  Svara
 • ÅH vilken tävling!!!

  För mig handlar fotografi om mer än att skrapa ihop ett facebook-album, det handlar om mer än att visa upp på instagram eller i bloggen. Givetvis är det en stor del i det hela, att ta en bild som man tyckte blev riktigt bra som man sen lägger upp för att få respons från andra människor men det är inte därför jag knäpper en bild. Fotografi för mig handlar om att kunna trycka på stopp i den där millisekunden som man sen kan spara i hela sitt liv. Att lyckas fånga så mycket liv och känsla i en bild så att man kan uppleva exakt samma känsla om 20 år måste vara det häftigaste som finns. Jag är en tjej som just nu bor i Stockholm men om ett par veckor åker jag iväg på en tågluff och kommer att besöka hela 7 städer. Det lär bli en så otrolig resa och absolut inte den sista för jag vill ut och se vad det är för planet jag står på. Jag vill också minnas den och alla de platser jag kommer att besöka under åren så att jag kan få uppleva dem grafiskt och minnas hela livet ut.

  Så jag anser att jag vill vinna den här tävlingen för att jag har motivationen och viljan att använda kamerans alla funktioner, undersöka varje inställning och använda den tills den säger godnatt. Den ska få bli min bästa vän och följa med mig överallt, helt klart.

  Elsa Winge 2015-08-02 12:42:54 http://elsawinge.devote.se
  Svara
 • Den här tävlingen kunde ju inte kommit mer lägligt! Jag har, efter ett par tuffa månader, insett att jag måste fokusera mer på mig själv och det som gör mig lycklig. Detta är bland annat att ge mer utrymme och tid för mitt största intresse och det som får mig att koppla av ordentligt – vilket är att fotografera! Men nu till problemet… Jag har haft en Nikon D80 sedan många år tillbaka och har lyckats samla på mig en hel del objektiv, men för ett par veckor sedan så gick kamerahuset sönder… Så jag håller veerkligen tummarna för att vinna den här tävlingen! Stort tack på förhand! Och riktigt bra tävling!

  Victoria 2015-08-02 11:44:33
  Svara
 • Hej! Jag vill vinna kameran för att jag har alltid älskat att fotografera men har aldrig haft någon kamera eller mobil som tar bra kort. De har gjort att man struntar i att ta kort flertal gånger då man tänker ”äsch de blir ju ändå inte bra kort” jag skulle använda kameran i min vardag genom att dels fota till min blogg men mestadels ta kort som man kan minnas i äldre dar.

  ida pettersson 2015-08-01 15:44:41 http://nouw.com/vinterbarn
  Svara
 • Under hela mitt liv har jag och min mormor alltid älskat att fotografera. Mormors favoritobjekt att fotografera var alltid blommor, medan jag såg mer intresse i vad som händer här-och-nu. Folk, djur, fordon, växter m.m. i olika rörelser och miljöer. Att fotografera har varit ett ständigt intresse som jag och mormor haft gemensamt. Tyvärr bor min mormor 5 timmar resväg bort. Då mormor var med om en olycka som ung, samtidigt som hon kämpar mot en sjukdom och åldras, kan hon inte längre hälsa på oss lika ofta som förrut.
  Jag vill vinna Nikon J5 kameran så att jag och mormor kan fortsätta våra fotorundor, men istället digitalt över nätet. Genom den snabba wifi-enheten skulle det med nikon J5 vara möjligt. Jag vill ta bilder på min vardag, mina vänner, mormors favoritblommor och vackra kontraster i miljön vi lever i, och skicka de bilderna till mormor så att hon 5 timmar bort kan följa sitt barnbarns uppväxt på det sätt vi alltid gjort. Min mormor är fantastisk och jag vill inte att olika hinder och lång resväg ska stoppa oss från att fortsätta våra fotorundor, därför vill jag vinna en nikon J5.
  🙂 Mathilda Ljungberg

  Mathy 2015-08-01 14:26:47 http://www.nouw.com/mathy
  Svara
 • Vilken dröm att få äran att vinna denna kamera!
  Personligen skulle jag hoppa och studsa av glädje om jag vann kameran och anledningen till att jag vill vinna kameran är att jag har ett fotograf intresse överlag jag är dock irriterad över att om man tar bilder med en system kamera och man ska föra över bilderna till datorn är det en lång process som jag knappt kan hantera då alla bilder förs över till datorn gång på gång på gång och jag får aldrig enbart den bilden jag vill ha 🙁 men denna kamera skulle underlätta allt och göra vardagen lite roligare och lättare eftersom det finns wifi så man bara kan skicka över bilderna till mobilen på nolltid.

  Jag är en sportig tjej med flera olika intressen men satsar ALLT inom hästsporten. Jag äger en häst där jag tävlar i hoppning och lägger hela mitt hjärta och satsar. Att få en kamera och ta bilder dag för dag i stallet och träning skulle vara perfekt för mig. Uppdatera både blogg och instagram med underbara bilder! Nu håller jag tummarna för mig själv och grattar vinnaren i förskott!! 🙂 kraaaam

  Ottilia 2015-08-01 12:19:52
  Svara
 • Hej jag heter Jennifer och är 14 år. Jag har ett stort intresse av att fotografera och filma! Har tyvärr aldrig ägt en riktig kamera, utan har bara använt min mobil telefon. Jag har ett stort dans intresse. Jag tävlings dansar på elitnivå, och skulle gärna vilja ta bra dans bilder ”in action” på mig själv och mina vänner på träningar och tävlingar, och för det krävs en jätte bra kamera. Min dröm är så småningom att starta en Youtube kanal där jag kan dela min dansvardag med alla andra ”dansnördar” HAHA:) 🙂
  Hälsningar Jennifer

  Jennifer Wallén 2015-07-31 22:45:15
  Svara
 • Anledningen till att jag ska vinna kameran att jag älskar nya utmaningar. Det kan gälla vad som helst. Jag brukar göra dina utmaningar, lära mig nya saker och så vidare. Jag tar de chanser jag får och tar vara på dem. Jag vill så otroligt mycket med mitt liv och vet inte hur jag ska hinna med allt. Det sista jag vill är att sluta upp i ett 8-5 jobb. Jag har min bucket-list, och en punkt på den är att bli fotograf eller iallafall fotografera ett foto som blir känt. Om jag ska lyckas med den punkten måste jag har en bra kamera (det skulle iaf underlätta). Jag blir rastlös extremt lätt och behöver ständigt ha nya utmaningar. Därför ska jag, om jag vinner, anmäla mig till en fotokurs det första jag gör. Då kommer min höst bli lärorik och aldrig långtråkig. Jag kommer vara ute och fotografera fenomenala saker. Förhoppningsvis kommer livet kännas lite längre om jag sparar alla minnen i fotoalbum. Träning är en stor del av mitt liv. Efter att ha gjort en stor livsstilsändring känner jag mig nu mer redo än någonsin att ge mig ut i livet. Inget kan stoppa mig från att leva livet på mitt sätt!

  Hanna 2015-07-31 22:11:01
  Svara
 • Jag tycker att jag borde vinna för att jag är en fattig student som älskar att fotografera. Intresset började väl när jag var 10 och är 17 nu. Har gått från digitalkameror till mobilkameror till allt möjligt, men jag skulle tycka att det var fantastiskt kul att vinna en sån här fin och proffsig kamera så jag kan ta mitt hobbyfotograferande till en mer professionell nivå. Har en liten ”dröm” om att bli en youtuber också så denna vinsten skulle verkligen verkligen gynna mig och vara så uppskattad. Jag skulle använda den i min vardag genom att föreviga vardagsstunder som promenader med min hund, fikor hos min kära kära mormor och fredagskvällar framför TVn med tacos. Jag skulle som jag även skrev vilja börja med youtube så den proffsiga kameran skulle ju verkligen användas flitigt då och komma till nytta. Det gör ju heller inte ont att kameran är från mitt favoritmärke Nikon;) Tack för en fantastisk tävling!

  Mathilda S 2015-07-31 19:43:26
  Svara
 • Hej!
  Jag och min kille älskar att resa och åker till Kanada i slutet av sommaren och det hade varit helt underbart att kunna ta riktigt fina bilder på den fantastiska miljö som vi hoppas få se! Om jag vinner kameran så kommer den få följa med på många spännande äventyr!
  // Nina

  Nina 2015-07-31 13:46:54
  Svara
 • Hej Ida!!
  Jag hoppas verkligen att jag vinner kameran för ja har länge velat börja blogga och jag älskar att fota utomhus i naturen och överallt, jag ska snart också åka utomlands så skulle va sjukt kul att fota där nere i Bulgarien som vi ska till. Hoppas verkligen att ja vinner, men vill oxå bara säga att du e min inspiration (inget fjäsk) och jag har börjat äta så mycket hälsosammare nu när jag har kollat på dig!! Du är en riktigt bra förebild! puss o kram. Btw, du har sjukt snyggt namn, hahaha❤️❤️

  // Ida

  Ida cedstrmers 2015-07-31 13:35:26
  Svara
 • Jag håller på att starta upp ett föreag inom kost och hälsa. En stor del kommer vara webbaserad och jag insåg idag att det inte är hållbart med mobilbilder till hemsida, blogg och instagram. Det är mycket att tänka på och mycket som kostar i en företagsstart så jag hade blivit så himla glad om jag vann den här kameran. Den hade garanterat blivit välanvänd!

  Therese 2015-07-31 13:05:35
  Svara
 • Den här kameran skulle få följa med mig på alla mina äventyr! Dels så drömmer jag om en yogaresa (men har inte råd med det just nu så det ligger på framtiden), jag och min sambo planerar inför en fjällvandring i sensommar/höst och då ligger mitt förslag på en tur till Helags. Det känns som ett måste att ha en bra kamera i den miljön, för att över huvud taget ha en möjlighet att fånga ens en uns av den underbara naturen där!
  Eftersom den inte väger bly så kommer jag orka ta med kameran i min vardag också. Även om den kanske inte är direkt jättespännande så älskar jag att svänga in längs vägkanten och fota av världen runt omkring. Det kan vara ett knallgult maskrosfält, kor som betar i motljus eller den mest magnifika solnedgången som ögat skådat.

  Johanna 2015-07-31 11:36:03 http://johannaperssons.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Jag har läst din blogg sedan du gick på balettakademin och ända sedan dess har du inspirerat mig. Framförallt den senaste tiden när du gått mer och mer åt hälsa på rätt sätt. Det betyder mycket för många tjejer därute. Någon som går mot strömmen och propagerar för riktig hälsa inifrån och ut. Du gör det väldigt bra! Tack för det. Jag själv har startat ett företag som heter VARFÖR. Det handlar också om hälsa. Det handlar om allas rätt att blomma fritt. Det handlar om att vända psykisk ohälsa till psykisk hälsa. Det handlar om att krossa fördomar och sprida kunskap. Jag r själv drabbad och gör detta från mitt hjärta. Jag skulle kunna göra det mycket bättre ed en bra kamera. Jag skulle kunna fånga livets alla sidor och jag skulle kunna dokumentera vårt arbete. Jag har lärt mig av din blogg och fina och ordentliga bilder betyder mycket. I början av mitt företag och i slutet av min sjukskrivning skulla det vara extra bra att vinna denna kamera, då plånboken sätter lite käppar i hjulet. Dessutom skulle den där kameran hjälpa så många fler än bara mig. Det skulle hjälpa mig att nå ut till fler och på så vis kunna hjälpa fler. För en bild säger mer än tusen ord.

  Kolla gärna in hemsidan för information om projeket: www.varforblogg.wordpress.com

  Håller tummarna och önskar dig en fin dag! Kram

  Therese 2015-07-31 08:29:30 http://www.varforblogg.wordpress.com
  Svara
 • Hej!
  Jag har läst din blogg sedan du gick på balettakademin och ända sedan dess har du inspirerat mig. Framförallt den senaste tiden när du gått mer och mer åt hälsa på rätt sätt. Det betyder mycket för många tjejer därute. Någon som går mot strömmen och propagerar för riktig hälsa, inifrån och ut. Du gör det väldigt bra och du når ut på ett fint! Tack för det. Jag har startat ett företag som heter VARFÖR. Det handlar också om hälsa. Det handlar om allas rätt att blomma fritt. Det handlar om att vända psykisk ohälsa till psykisk hälsa. Det handlar om att krossa fördomar och sprida kunskap. Jag är själv drabbad och gör detta från mitt hjärta. Jag skulle kunna göra det mycket bättre med en bra kamera. Jag skulle kunna fånga livets alla sidor och jag skulle kunna dokumentera vårt arbete. Jag har lärt mig av din blogg att fina och ordentliga bilder betyder mycket. Så här i början av mitt företag och i slutet av min sjukskrivning skulle det vara extra bra då plånboken sätter lite käppar i hjulet. Att vinna den där kameran skulle hjälpa så fler än bara mig. Det skulle hjälpa mig att nå ut till fler och på så vis kunna hjälpa fler. För en bild säger mer än tusen ord.

  Kolla gärna in hemsidan för information om projeket: www.varforblogg.wordpress.com

  Håller tummarna och önskar dig en fin dag! Kram

  Therese 2015-07-31 08:25:48 http://www.varforblogg.wordpress.com
  Svara
 • Min allra högsta dröm är att bli fotograf och journalist för national geographic. Det skulle vara helt fantastiskt att fotografera i naturen, men även människor och få dela med mig av deras historier. Jag är intresserad av olika kulturer och tror det är jätteviktigt att informera och lära folk om dem. Har man ingen förståelse är det lätt att fördomar och hat mot folkgrupp uppstår, något som är aktuellt i dag. Jag har inte jättemycket erfarenhet av fotografering, men att resa jorden runt, uppleva saker, fotografera fantastiska platser, uppleva äventyr är något jag alltid drömt om. Det jag verkligen brinner för är, förutom fotografering, klimat och miljöfrågor. Jag vill verkligen upplysa och göra någon nytta här på jorden. Det vill säga, lämna ett avtryck på ett positivt sätt.

  Varje gång jag kollar på national geographic slår det mig hur duktiga fotografer de använder. Jag vet att det är jättesvårt att bli fotograf men när jag väl har bestämt mig finns det inget som stoppar mig!! I vardagen kommer jag använda kameran till att öva och försöka fånga fenomenala saker på bild. Om jag vinner kameran blir det inte lite fotografering i sommar! För denna sommaren ska minnas för evigt! Kram!

  Hanna S 2015-07-31 08:23:20
  Svara
 • Jag har länge velat ha en ny kamera och speciellt en med wi-fi funktion så man snabbt och lätt kan överföra bilderna till telefonen! Och eftersom intresset för fotografering har ökat på sista tiden hade det varit super med en kamera som tar bra och skarpa bilder och som man snabbt kan föra över till sin telefon så man kan dela det via sina sociala medier och visa för alla andra! Men eftersom pengarna inte riktigt räcker till så hade det varit helt underbart att vinna denna tävlingen!
  Så jag håller verkligen tummarna så att jag vinner denna tävligen, hade verkligen varit så himla skoj att vinna en tävling och ännu bättre med en kamera som vinst!
  PS. Tack för en mycket inspirerande blogg och även en superbra youtube kanal!

  Evelyn 2015-07-31 00:11:54
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har länge inspirerats av din blogg och sedan du började publicera fler foton tagna med Nikon systemkamera har jag inte bara inspirerats till en hälsosam livsstil utan ett fotointresse har även vaknat till liv. Vad kul det vore att fånga alla de där små som stora ögonblicken i livet med en kamera som levererar! Och ja, hur perfekt är det inte med wi-fi funktionen? Precis vad man behöver idag på en kamera. Jag önskar använda Nikon D5500 till mitt nyfunna intresse, skulle vara riktigt kul att få trixa och bestämma själv över slutare och bländare osv! Jag håller mina tummar!

  Jenny 2015-07-31 00:11:24
  Svara
 • Hej Ida!

  Tack för en för en mycket inspirerande blogg!
  Jag skulle vilja vara med och tävla om Nikon D5500! Dess första uppdrag skulle bli att fånga vår bröllopsresa till Kuba i September! Där skulle den få följa med på en veckas cykeltur på ön och sedan få uppleva både sol och bad och stadspuls i Havanna. När den kommer hem från resan skulle den få fortsätta att fånga dagens alla små och stora händelser! Att kunna överföra bilder direkt till mobilen och slippa suddiga mobilbilder är fantastisk och det skulle vara grumt att kunna dela bilder och minnen med sina vänner på ett enkelt sätt både på instagram men också via sms och mail. Snygga bilder gör oss glada =)
  Kram
  Linn

  Linn 2015-07-30 22:21:40
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna kameran för att jag älskar att ta kort! Kameran jag har nu är en liten och gammal digitalkamera som inte duger till mycket, så det vore en dröm att äga en Nikon. Den skulle få följa med mig överallt, allt från semestern till spontana (och planerade) fotosessions med kompisar. Jag skulle använda den i princip varje dag, t.ex. kan jag fota olika saker hemma bara på skoj. Så om jag vinner kommer kameran verkligen komma till användning! 😉

  Melissa 2015-07-30 21:06:25
  Svara
 • Jag är i nuläget en student och har därmed inte massvis med pengar. Jag spenderar dagarna med att plugga till civilingenjör och har inte mycket tid till att jobba. Jag älskar dock att dokumentera allt som händer i min vardag. Att ha en liten Nikon d5500 i väskan varenda dag hade varit otroligt roligt. Haha, ja, jag hade släpat med mig den varje dag. Det är sån jag är. Älskar verkligen att dokumentera och ha minnen för livet och en bra kamera hade garanterat gjort mig glad i många många år framöver!

  Olivia 2015-07-30 21:02:01
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en tjej som gillar att hålla igång, jag är oftast på språng. När man är som jag är det mycket man ska hinna, därför vore det grymt att vinna! När man är ungdom är plånkan ofta tight, men om jag denna kamera skulle vinna skulle den klara sig utan fight. När det är mycket som i en bild ska bli rätt, är det bra om det är lätt. Med wi-fi funktion går allt smidigt och bra, en kamera med sånt är något jag gärna skulle vilja ha. Att fota är det jag brinner för, och det vill jag hålla på med tills jag dör. Drömmen är att bli fotograf med eget företag, och med denna kamera i handen skulle det bli ett bra drag! Jag pluggar foto i skolan men har endast tillgång till en kamera som är gammal och grå, därför skulle en ny passa så bra så. Jag fotar allt från porträtt, mat – och träningsbilder samt natur, och det med bravur. Dock är inte kvalitén den bästa men med denna kamera skulle nivån gå till nästa.
  Denna kamera verkar smidig och bra, därför skulle jag den gärna vilja ha!
  /Hanna

  Hanna Hartvig 2015-07-30 19:56:17
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja ha en bra systemkamera då jag började studera på universitet för ett år sen och det här året har varit det roligaste året jag varit med om. Så jag skulle så gärna vilja ha en bra och smidig kamera som är lätt att ta med över allt så jag kan föreviga dessa underbara och fina minnen jag kommer vara med om. Eftersom man är student så har man inte råd med allt man vill ha så detta skulle göra mig helt otroligt glad! Jag skulle använda den till att minnas alla fina stunder jag kommer ha under min universitetstid, med mina bästa vänner och alla resor jag vill göra! Skulle vara så roligt att kunna kolla tillbaka på allt det här när man blir äldre och njuta av allt man upplevt.

  Sandra Helander 2015-07-30 19:39:37
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skulle så gärna vilja vinna denna tjusiga kamera då fotografi har blivit ett stort intresse för mig under det senaste året. Jag brukar fotografera med min granne Ella. Jag älskar att leka med olika vinklar, bakgrunder, djupet i bilden, snabba motiv såsom djur och bilder som tas under löpträningen. Men ibland är det svårt att få en bra bild, utan ofokus. Jag har oxå även en ny startad blogg som jag vill ha bra bilder på. Men den kameran som jag har är inte den bästa och eftersom att det tar så lång tid att föra över en bild till datorn och sedan till mobilen (som jag bloggar från) för mig, så blir det oftast så att jag endast fotar med mobilen. Därför skulle det underlätta så mycket för mig i min ”blogg- vardag” med en kamera som denna. Jag menar en kamera med wi-fi, och som klarar snabba rörelser är väll aldrig fel för en person med en nystartad blogg och ett fotografi intresse?;)

  Kram

  Claudia Carlson 2015-07-30 18:27:26
  Svara
 • Hej Ida!
  Att kunna motivera varför man skulle få denna fina chans att ha möjligheten att vinna en systenkamera, är inte lätt, utan att behöva skriva flera tusentals ord som kanske inte är helt lätt som en plätt ;). Det finns ju en mening som lyder: ”en bild betyder mer än tusen ord” vilket hade passat bra här, då man hade kunnat ladda upp bilder som beskriver med dess egna charm, vad det skulle betyda att få vinna en Nikon och kunna fota till exempel en boskapsfarm i vacker atmosfär. Jag är en tjej som har god apitit på mycket i livet och ser kanske väldigt mycket framåt kanske för givet, men då det ibland hade varit skönt att luta sig tillbaka och titta på det hela och verkliga livet, och inte bara framåt hela tiden, då man ibland kan missa den goda tiden. Här nedanför kommer ett rim, som kan beskriva vad just jag skulle göra med detta ”vinn” man har chansen att få av din härliga tävling som vars kamera, kanske kan bli min:

  ”Vackra dagar jag tar, kort som gör mig glad.
  Foton som påminner mig om livets oändliga hav, som tar mig dit jag ska.
  Var min sanna plats nu än visar sig va´, kommer jag dit en vacker dag.
  Men än sålänge njuter jag av alla minnen jag har, och foton jag skulle kunna ta med en Nikon D5500 jag så gärna skulle vilja ha, då allt skulle bli magnefikt, och inget skulle längre ha krav. Inte ens på jobbiga dar´.

  Ursäkta för ett långt inlägg och tack för att du gör denna fantastiska blogg!
  Mvh Sofia

  Sofia 2015-07-30 15:50:33
  Svara
 • Åh vilken bra tävling! Bara genom att läsa rubriken så tänkte jag “wow vilken glädje att vinna”. Väldigt passande då jag i stunden vill ha en systemkamera mer än någonsin, trots att jag tjatat i snart 3 år så har jag inte fått någon av mina föräldrar. Men nu känner jag hur behovet av en riktig kamera bara växer, min iPhone 4 kamera räcker tyvärr inte långt för att ta bilderna som jag vill ta. Mat, natur, träning, vänner och familj, ja jag gillar att ta bild på allt möjligt. Framförallt skulle jag fota en massor till min blogg och det skulle vara så otroligt roligt. Det har alltid varit en dröm att äga en systemkamera och nu ser jag en chans, en liten chans för den drömmen att gå i uppfyllelse.
  Kram Fanny ❤️

  Fanny Smeds 2015-07-30 12:59:22 http://nouw.com/fannysmeds
  Svara
 • Hej Ida! Tack för den bästa och mest inspirerade bloggen. Det roliga nu var att jag frågade min mormor om en bra motivering till att vinna en systemkamera på din blogg och hon kom med detta ” Jag börjar bli till åren, jag är tant till våren. Denna yra vill jag dokumentera, så jag kommer ihåg mycket mera”. Hon skojade men sedan tänkte jag att detta kan ju vara den bästa överraskningen till henne!! Så om jag vinner denna kamera kommer jag ge den till min mormor som verkligen förtjänar den. Ps. till och med min mormor läser din blogg ibland haha. Kram! Håller tummar och tår.

  Emma 2015-07-30 12:34:47
  Svara
 • Hej Ida!
  Vilken superrolig tävling du har fixat för oss och vilken underbart bra blogg du har! Har följt den ett tag och var dag är jag lika nyfiken på att läsa hur du tränar, äter och vad du hittar på för skoj för du sprider alltid en sån glädje! 🙂

  Precis som de flesta är jag intresserad av att vinna denna häftiga kameran då den passar utmärkt att ta med i väskan och den klarar av snabba rörelser. Jag går på parkour vilket är en liten udda sport här i Sverige och särskilt för tjejer då det inte alls är så många som utför det (tyvärr). När jag började där var jag rädd för killarna som gick där, dels för att de var mycket bättre än jag och större men också för att jag var rädd för att göra fel och bli utskrattad. Jag var den enda tjejen där vilket resulterade till att jag stod mest åt sidan och kollade på och vågade inte prata och fråga om tips. Detta pågick ett tag tills en dag då jag bestämde mig för att nu får det vara nog, jag vill vara lika bra som killarna! Jag började göra grejer och nu idag är jag både ledare för andra barn i föreningen samt bästa vän med alla de stora killarna. Det har börjat fler små tjejer i vår förening men inte ens i närheten av killar och när jag frågar tjejerna varför de ibland står och kollar vid sidan säger de att de är rädda. Detta vill jag ändra på för jag vill att alla ska utvecklas inom denna sjukt roliga sport, killar som tjejer. Därför skulle det vara superkul om jag vann denna kameran så jag kan ta bra bilder och inspirera andra tjejer till att börja så att det blir en större sport och så att de små tjejerna som står brevid i hallen vågar göra saker tillsammans. En sport ska finnas för båda tjejer och killar och genom att inspirera andra och visa att en tjej också kan göra lite tricks tror jag att den kommer växa 🙂

  kramisar

  sofia 2015-07-30 11:52:15
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna kameran så att jag skulle kunna börja fota igen! Jag älskar att fota när jag reser eller gör något roligt men det är som du säger, det blir inte lika bra bilder! I vinter ska jag på en resa och det hade varit såå kul att ha en ny kamera i bagaget 😀
  I vardagen skulle jag ta med kameran när jag ska träffa vänner eller träna eller jobba för att fånga små härliga ögonblick som är fina att framkalla och spara!

  Sofia 2015-07-30 11:24:44
  Svara
 • Jag har alltid velat ha en sådan där kamera och har hört väldigt bra om den! Älskar att fota, har haft en Canon som jag inte var riktigt nöjd med. Alltid kul att testa något nytt! Kanske blir en ny favorit? Kameran verkar liten och smidig, enkel att hantera. Jag skulle börja fota mycket mer igen om jag hade en sådan bra kamera! Jag har även blivit mycket säkrare i mig själv och tror därför att jag blir säkrare inom fotografering och jag tror att jag kommer våga satsa på det! Vilket jag älskar! Sparar pengar till en exakt likadan kamera och skulle bli super lycklig om jag vann tävlingen! Har aldrig vunnit en tävling förut och skulle bli extra glad om jag vann eftersom det är ett sådant fint pris! Du driver en grymt bra blogg också!! Kram

  Anja L 2015-07-30 02:16:24
  Svara
 • Helloooo!
  Jag behöver verkligen, verkligen en kamera. Jag har stort intresse för träning/hälsa, resa, mode, mat, musik, stil, inredning m.m Så jag tillsammans med tre av mina bästa vänner som delar samma intressen har gått ihop och startat en blogg som fungerar som en inspirations-feed. Utöver det har jag även ett mat-hälso konto på instagram som jag driver, men trots allt detta har jag ingen bra kamera som jag kan ta riktiga kvalitets bilder med, vilket är ett måste! Jag vill verkligen inspirera andra genom fina bilder från mina resor, träning, mode och en hälsosam livstil och behöver kamerans hjälp till detta! Jag älskar att dela min kreativitet och göra folk glada genom fina bilder som kan inspirera och denna kamera hade varit till stor hjälp för mig så jag ber till gudarna där uppe haha! xoxo

  Pauline 2015-07-29 22:53:00
  Svara
 • Hej Ida 🙂
  Har aldrig vunnit någonting i mitt liv haha, men tänkte jag skulle testa turen i denna tävlingen då jag länge suktat efter denna kameran.
  Jag älskar att fotografera allt mellan himmel och jord men nu har min älskade kamera gått sönder och tyvärr har jag inte råd med en ny. Jag ska på bröllop i Barcelona om en månad och kommer kännas sorgset att inte kunna föreviga detta på bild. Jag är inte ute och reser ofta så det är min vanliga tur att kameran har gått sönder just nu. Jaja jag ska inte beklaga mig men vore inte fel med en Nikon D5500 😉

  Tack för en bra blogg <3

  Zandra Nylen 2015-07-29 20:43:44
  Svara
 • Jag skulle väldigt gärna vilja vinna kameran då jag nu till hösten ska åka iväg på en utbytestermin till Kanada. Jag ska blogga därifrån, vilket ska visas på mitt universitets hemsida för utbyten, en chans att inspirera andra att våga göra samma sak och uppleva mer av världen utanför Sveriges gränser. Jag tycker personligen att bilderna är det viktigaste när man vill förmedla något eftersom dem, som man så fint säger, ”säger mer än tusen ord”. Dock kan bilder med dålig kvalité få den motsatta effekten och bli oinspirerande och det vill jag ju inte! Så en ny kamera, och inte bara min iphone, skulle göra att jag bättre kan förmedla, min förhoppningsvis fantastiska händelserika termin, till flera och självklart som ett minne till mig själv i bästa kvalitet.
  Tack för en underbart inspirerande blogg, fortsätt med det du gör!

  Jenny 2015-07-29 20:34:26
  Svara
 • Vilken rolig tävling! Jag skulle vilja vinna eftersom att mitt fotointresse har verkligen blivit så mycket större på den senaste tiden. Jag har alltid tyckt om att fota och fick min första kamera när jag var åtta år. Just nu fotar jag mest med min iphone och jag skulle vilja uppgradera mig till en bra kamera. Jag vill kolla tillbaka på mina minnen och se fina bilder med bra kvalité. Älskar också att denna kamera har wi-fi funktion så att man lätt kan överföra bilderna till sin telefon och får ett grymt instagramfeed.

  Wilma 2015-07-29 16:36:34
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja ha den här kameran, det bästa med den är som du säger wifi funktionen som gör att man snabbt och enkelt kan föra över bilderna till telefonen och skicka till vänner och familj, vilket skulle vara perfekt för mig eftersom jag snart ska flytta.

  Sommarsolen har vi då inte mycket sett,
  att vara i Sverige är inte alltid lätt,
  men en Nikon skulle vara fett,
  som spar dom få timmarna oss solen gett!

  Adam 2015-07-29 15:47:38
  Svara
 • Hej Ida! Alltså åh vilken grym tävling! Jag älskar att resa och har på senare tiden utvecklat ett stort intresse för att fotografera. Det är så otroligt kul att kunna fånga ögonblick på bild och minnas allt roligt man varit med om. Den här kameran har så mycket bra egenskaper och något som fångade min uppmärksamhet extra mycket är den smarta Wi-Fi funktionen. Tänk vilken kvalitet det skulle bli på Instagram med en kamera som denna. Det skulle betyda så mycket att kunna dela med mig av det jag är med om med nära och kära genom att faktiskt visa upp bilder som gör verkligheten rättvisa. Avslutar med ett litet rim, haha:-)

  Om jag denna kamera vann
  Skulle drömmen min bli sann
  I augusti till Australien jag far
  Och fotar varje steg jag tar
  Var jag än befinner mig
  Cairns, Sydney eller Byron Bay
  Ett äventyr jag för alltid ska minnas
  Och som i hjärtat mitt alltid kommer finnas

  Kram!

  Isabel Mattsson 2015-07-29 14:01:27
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag vill bara börja med att säga att du är en stor inspiration för mig och jag älskar att följa din blogg, instagram och snapchat 🙂
  Jag vill gärna vinna kameran. Idag bor och pluggar i Los Angeles. Jag skulle vilja sprida vardagsinspiration med fina bilder därifrån, men jag har också planer på att läsa fotokurser till nästa termin, dock har jag ingen kamera eftersom jag tyvärr inte har råd med det nu när jag är Student. Men jag skulle så gärna vilja vinna denna tävlingen så jag kan följa mina fotodrömmar 🙂
  Kram Emma!

  Emma Lang 2015-07-29 12:48:00 http://emmalang.blogg.se
  Svara
 • Ojoj, vilken grej det skulle vara att vinna en riktigt bra kamera! Jag älskar verkligen att fotografera och längtar alltid efter att få grabba tag i en kamera, bränna av några foton och sedan sätta mig och redigera bilderna. Att fånga vackra motiv i kameralinsen har med tiden också utvecklats till att bli det som ger mig bränsle till att orka med mindre roliga saker i vardagen. Med en Nikon d5500 hängandes i en rem över axeln skulle jag få sådana fantastiska möjligheter att fota, fota, fota och bombardera cybervärlden med min kreativitet via bland annat Instagram och blogg. Förhoppningsvis kan jag då sprida lite vardagsinspiration på samma sätt som jag själv fått inspiration från alla härliga bilder på den här bloggen! /Kramar från Sara

  Sara 2015-07-29 12:22:19
  Svara
 • Jag har nyss tagit studenten och skall snart åka själv utomlands för att volontärarbeta ett tag. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna kameran för att kunna fotografera det jag är med om nu efter studenten, så att jag kan se tillbaka om tjugo år och verkligen se och minnas att jag har upplevt saker. Dessutom driver jag en liten matblogg där jag än så länge bara kan lägga upp mobilbilder. Vilket av naturliga skäl inte blir superbra! Det skulle vara fantastiskt att slippa köpa en kamera själv, då man ju som ung och arbetslös inte har jättemycket pengar. Kram, och tack för en jätteinspirerande blogg!

  Hilde Weiser 2015-07-29 11:34:50 http://hildeweiser.devote.se
  Svara
 • Hej Ida! 🙂 Jag blev så glad när jag såg ditt inlägg att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, haha. Är nämligen så att jag är en fotoälskande tjej som fotar massor i vardagen, allt från mina outfits, till mat och natur… Sitter därför rätt ofta och kikar runt på ny kamerautrustning och drömmer om nya objektiv, kameror, reflexskärmar osv… Men kan sen konstatera att pengarna måste sparas tills studierna börjar igen i höst.. Inte så kul kanske! Därför hoppas jag nu innerligt på denna chans! Vore ju grymt med en kamera som har wififunktion! Jag hatar också att använda mig av telefonens bilder… Så den här vore ju verkligen perfekt i min vardag 🙂
  Många kramar och tack för en superinspirerande blogg, du är grym!

  Vänliga hälsningar
  SandraEmilia

  SandraEmilia 2015-07-29 11:34:23 http://autre.fi/sandra-emilia
  Svara
 • Sommaren regnar bort men jag hänger inte läpp,
  men en Nikon D5500 skulle höja semesterupplevelsen ett snäpp.
  Vackra bilder blir det även om regnet öser ner,
  med en kamera som kan föreviga det jag verkligen ser.
  Så jag hoppas det blir jag som får ge mig ut i skog och mark,
  och fotografera allt som rör sig bland stenar och bark!

  Anette Eriksson 2015-07-29 11:32:30
  Svara
 • Ida, först! Tack för en grym blogg och en daglig fitspo. En sanning, en anledning varför jag anser att jag skulle få lite tur är att mitt senaste år har varit tufft. Både privat och utåt. Allt har gått snett till men ändå har jag kämpat, fan vad jag har kämpat. Föräldrar är sjuka, jag har hoppat mellan ohälsosamt träning till hälsosamt träning 100gg, pluggat heltid, jobbat deltid, frilansat och försökt hålla ihop mitt liv. Jag lyckades precis men förstår det knappt själv… När jag kollar tillbaka på detta år, när mina vänner ger mig en klapp på axeln inser jag att jag har genomgått det omöjliga. Nikon D5500 kan också klappa mig rätt bra på axeln (hihi). Fotonörden i mig hurrar och jag ser alla möjligheter med denna kamera. Den kan följa med ALLTID (WOOOHOO), fixa min instagram, resa med mig och hjälpa mig att minnas alla goda stunder i mitt liv.

  Love, Martina

  Martina 2015-07-29 10:27:56 http://martina.popmani.se
  Svara
 • Jag har två små barn och har bara fotat dem med min mobilkamera därför att jag har den tillgänglig hela tiden. Har länge tänkt att jag vill köpa en riktigt proffskamera för att kunna ta lite bättre bilder på dem som jag kan spara men det har liksom aldrig blivit av. Skulle ju bli så glad om jag kunde vinna denna kamera!

  Teresa 2015-07-29 09:52:18
  Svara
 • Jag har en klassiskt trasig iphone (stricken skärm och trasig lins på baksidan) vilket innebär att jag inte har möjlighet att varken dokumentera vardagen med min fantastiska son på 4 år eller mina träningsframsteg.
  Som ansamstående så är inte en ny telefon någon prio (den är bara 1,5 år gammal och fungerar som den ska förutom att den inte tar bilder).
  Så med en riktig kamera har jag möjlighet att kunna få fantastiska bilder på min och min sons vardag.

  jenny 2015-07-29 09:27:36
  Svara
 • Hej Ida, vilken härlig tävling! En kamera ger ju så många möjligheter, då den både drar fram det kreativa hos fotografen och det vackra i omgivningen. Jag ska bland annat båtluffa mellan de grekiska öarna under september-oktober, och att fånga alla ögonblick under resan, stora som små, på kort hade varit rena drömmen! Men hade jag haft en sådan fin kamera skulle jag även vilja inspirera andra. Jag har nämligen ett hälso- och matrelaterat instagramkonto, som jag tyvärr lagt på fyllan för tillfället. Det är något jag gärna vill blåsa liv i igen, genom att leverera och inspirera med skarpa bilder. Dessutom har jag precis tagit studenten och känner mig just nu smått (läs: mycket) förvirrad kring framtida yrken, och livet överlag. Kanske är fotografi ändå något för mig? Så ifall jag har turen att vinna denna drömtävling kommer jag utan tvekan att testa och utveckla min kreativa sida, genom att föreviga ögonblick som både rör resor, mat och träningsglädje, och samtidigt inspirera andra, precis som du gör. Kram!

  Sarah 2015-07-29 09:17:56
  Svara
 • Hej.
  Jag var nyss ute och reste i Asien, och det jag ångrar mest var att jag inte hade med mig en riktig kamera, går inte riktigt förmedla hur vackert det var via mobilbilder.
  Så inför min nästa resa så hade jag verkligen velat ha med mig en bra kamera.

  Kramar
  Elin

  Elin karlsson 2015-07-29 05:54:57
  Svara
 • I september ska jag och min förhoppningsvis blivande pojkvän ta en weekend till Budapest. I dagsläget finns, tror jag, inga foton alls på oss två tillsammans, men med hjälp av denna kamera skulle vår första resa tillsammans kunna förevigas. Det skulle vara väldigt fint för mig för jag vill så gärna ha foton på mig med världens finaste kille, där jag är ung och förälskad. Att senare i mitt liv kunna se tillbaka på de här fotona skulle vara guld värt. Även att få fota honom i min vardag hemma i Sverige, vill föreviga denna tid med bilder!
  Det är för övrigt delvis han som har fått mig att börja gymma, har aldrig känt att jag skulle känna mig bekväm på gymmet bland alla muskelberg (har bara gått på pass tidigare) men nu tar jag mig dit och lyfter vikter. Det är även så klart du och din blogg som inspirerat mig till att ta mig in på gymmet till alla maskiner och vikter, så tack för det 🙂

  Lovisa 2015-07-28 23:17:51
  Svara
 • Hej hej Ida!

  Jag skulle vilja ha den här kameran för att ta många bilder av mina resor! Jag älskar att resa och jag reser alltid när jag kan. Nu planerar jag en resa till Kaukasus med min pojkvän i September och jag längtar till att åka! Jag skulle vilja fånga varje ögonblick av den här resan med den här härliga kameran, platserna vi besöker, människorna vi träffar, maten vi äter och alla underbara minnen vi kommer att få!

  Kramar!

  Andrea

  Andrea 2015-07-28 21:41:09
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna kameran för att kunna dokumentera alla de underbara människorna och deras resor som jag har runtomkring mig. Min mamma tävlade i på tyngdlyftnings SM nu i juli och har som nästa mål att ta sig till Crossfit Games (VM i crossfit). Hon fyllde 50 i april i år och är i sitt livs form. Min lillasyster är inte så liten längre, i år fyllde hon 15, hon är en riktigt skapare. Hennes passion är att teckna. Min pojkvän har två vackra små barn som upptäcker livet en dag i taget. Min pappa har återupptäckt kärleken till hög fart och solnedgångar tillsammans med sin motorcykel. Jag skulle vilja vinna kameran för att kunna dokumentera deras resor och ha kvar alla de minnen jag skapar tillsammans med dem.

  Jenny 2015-07-28 21:39:15
  Svara
 • Heeej!
  För några år sedan tog jag inga bilder alls, jag hade ingen kamera, och inte heller en mobil som hade en kamera (var lite efter alla andra…) Sen jag skaffade en smartphone för två år sedan har jag tagit kort som aldrig förr, på allt jag ser, på saker som inspirerar mig, när jag reser. Men, en mobilkamera, ger inte den bästa kvalitén, det är inget jag skriver ut och ramar in. Jag vill kunna ta tekniskt bra bilder på min omgivning för att kunna sätta upp på väggarna, visa för familj och vänner och resten av världen. Framförallt vill jag kunna ta fina sportbilder. Jag spelar själv mycket beachvolley och vill kunna ta fina bilder på mina vänner och familj som också spelar. Skulle jag vinna, skulle jag ta med mig kameran var jag än gick, gå en fotokurs och bli riktigt grym på att ta bra sportbilder. Det skulle bli mycket roligare att fotografera =) =)
  Kramar!

  Karin 2015-07-28 21:28:42
  Svara
 • Hej på dig underbara Ida, jag måste bara säga hur besatt jag är av din blogg! läser den varje dag och fungerar som en grym motivation för mig! jag älskar dina recept och träningstips! Jag har själv blivit väldigt intresserad av hälsa och älskar hur det hälsosamma livsstilen ger mitt självförtroende en stor boost! Tillsammans med mitt nyvunna självförtroende tar jag mycket bilder, som jag sedan lägger ut på min Instagram och delar med vänner. Idag använder jag min mobil, som har en usel kamera. fokusen är fruktansvärd och kvaliteten är värre.:( Om jag skulle vinna den här kameran skulle jag bli otroligt glad, då kan jag ta ännu mer bilder och dela med mig av min nya livsstil, någonting som jag gärna vill göra! 😀

  Pussar och Kramar, Hanna 🙂

  Hanna Sundqvist 2015-07-28 20:44:08
  Svara
 • Jag startade matkrabat.blogg.se en dag när jag kände att det var dags att dela med mig av all tid jag lägger hemma i mitt kök med matlagning, bakning och fotografering. Att vara kreativ i köket och skapa nya rätter med olika smakkombinationer är det roligaste jag vet men att få lägga upp och dekorera och sedan fotografera maten är ännu roligare! Jag hoppas att jag kan inspirera andra med mina ideér, recept och bilder. En ny kamera hade varit mer än välkommet för mig att kunna fortsätta och förhoppningsvis ta ännu bättre bilder i framtiden! Kram Alicia

  Alicia Hedlund 2015-07-28 20:09:32 http://www.matkrabat.blogg.se
  Svara
 • Åh really need this!! Jag har inte en enda bra kamera och jag vill så gärna ta massa fina bilder som jag kan spara. Jag vill skapa en fotovägg med massa olika bilder och minen men för det kan det ju vara bra med en riktig kamera så Bilderna blir fina. Sen så skulle jag använda den ofta till vardagen och lägga ut massa fina bilder på instagra och min blogg. När jag reser så skulle det vara det första jag packar ner. Jag vill verkligen ha den här kameran så jag kan kolla tillbaka på minen, resor och allt det jag skulle ta kort på.

  Melinda 2015-07-28 18:07:15
  Svara
 • Hej Ida! Åh vilken spännande tävling, jag vet inte ens var jag ska börja! Men alltså, det finns två saker jag tycker mer om än allting annat i livet. Det är att umgås och ha roligt med de personer som jag älskar, och att resa. När jag gick på gymnasiet fanns det bara en sak jag längtade efter och det var att ta studenten så jag kunde åka ut i världen och aldrig komma tillbaka. Två dagar efter studenten flyttade jag till Kanada och från Kanada flyttade jag till Thailand och från Thailand flyttade jag till London. Nu, mer än två år senare, har jag kommit fram till att det inte spelar någon som helst roll hur mycket jag ser eller upplever om jag inte har någon att dela det med. När jag är ute och reser längtar jag hem till min familj, och när jag är hemma hos min familj längtar jag ut i världen. Några av de finaste minnena jag har är när jag kommit hem från en resa och fått visa vänner och familj allting jag varit med om. Genom att jag träffat nya människor att älska har min familj vuxit och spridits ut över hela världen. Jag har inte ens sett en hundradel av allt jag skulle vilja se, men när jag väl är där på toppen av ett berg, i ett tempel på Madagaskar eller kör squats på en strand i Peru, så vill jag kunna dela det med alla jag älskar – var än i världen de befinner sig. Så om jag vinner Ida, kan jag få ett helt nytt äventyr för pengarna jag sparar. Och jag kan dela med mig av allt jag får vara med om!

  Puss

  Josefin 2015-07-28 17:38:35
  Svara
 • Skulle vilja vinna kameran eftersom jag inte har någon och inte har råd att köpa en då jag är långtidsarbetslös. Jag skulle fotografera min nyfödda systerson om är super gullig men även övrig familj och vänner så klart. Hoppas på lite tur. Bra blogg du har med många tränings och mat tips.

  Therése 2015-07-28 15:23:41
  Svara
 • Jag en Nikon D60 som jag har haft i 7 (!!) år, men nu börjar den tyvärr få några småfel. Jag köpte min Nikon för hela lönen jag fick från mitt första sommarjobb och den har varit mig trogen ända sedan dess men jag tror inte den klarar sig mycket längre till. Som studerande har jag tyvärr inte råd att köpa en ny kamera åt mig själv då alla mina pengar går till hyra, mat och andra liknande kostnader. Det är även väldigt sällan jag unnar mig själv något. Därför skulle jag bli överlycklig om jag vann denna kamera! Jag älskar att fotografera och försöka fånga fina ögonblick i livet. Främst fotograferar jag min systerson, min katt, naturen och vackra utsikter. Kameran följer ständigt med mig vart jag än går.

  Heidi 2015-07-28 15:21:50 https://threeofsomething.wordpress.com/
  Svara
 • Åh vilken rolig tävling! 🙂 Jag planerar faktiskt att köpa en nikon nu eft sommaren som födelsedagspresent till mig själv, så när jag såg din tävling tänkte jag att jag måste testa att vara med. Jag pluggar media och kommunikation på universitetet så foto är en del av min vardag och så småningom en del av mitt jobb, därför är det bra med en bra kamera, och nikon har utmärkta kameror (av egen erfarenhet). Dessutom ska jag snart till USA och det skulle vara så kul att kunna ta fina bilder av resan! Håller tummarna, kram!

  Sofie 2015-07-28 14:44:15
  Svara
 • Hej Ida! 🙂
  Jag skulle vilja vinna kameran därför att jag vill kunna börja blogga igen. För typ ett år sen gick min kamera sönder, i samma veva som jag började plugga på högskolan och därmed slutade jag även att blogga då jag kände att jag inte kunde ta bra bilder.. Saknar det så himla mycket och ta fina kort på vad jag äter och när jag tränar 🙁 Eftersom jag nu, som sagt, är student är inte riktigt min högsta prio att köpa en ny kamera, då jag hellre lagt pengarna på att köpa bra mat och kunna ha ett gymkort.
  Hade blivit överlycklig om jag vann, då det känns som en del av mig saknas i och med att bloggen försvann 🙁
  Stora kramar från Malin!

  Malin 2015-07-28 13:16:20
  Svara
 • Hej Ida!

  Älskar din blogg och följer den slaviskt 🙂

  Kort och gott, det finns massor människor som förtjänar den där kameran. Jag tror mig att vara den personen som kommer utnyttja kameran till max. Min dröm är att starta en blogg som handlar om matlagning och bakning, något jag brinner för och vill dela med mig av. Så, vill du ta del av mina matknep med inspiration från världens alla hörn men framför allt från indien, då hoppas jag att du hjälper mig att ta lite fina bilder till bloggen också 😉

  Nikon kommer självklart att promotas på bästa sätt och även din blogg Ida eftersom att den är grym.

  Ha en fantastisk dag!

  Hoppas, hoppas, hoppas…

  Hälsningar, Rakhi

  Rakhi Karlsson 2015-07-28 12:18:12
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja vinna denna kameran så jag kan ta bilder på mina husdjur och familj. Att ta bilder med mobilen är inte så kul och det blir inte lika bra eftersom man inte kan ändra inställningarna på samma sätt. Mina husdjur betyder allt för mig och några av dem börjar bli väldigt gamla 🙁 jag har själv inte råd med en kamera så jag hoppas att kunna vinna en här 🙂 MVH Ellen

  Ellen 2015-07-28 08:52:18
  Svara
 • Hej fina du!
  Om jag skulle vinna kameran så skulle jag fånga roliga och minnesvärda stunder som jag kommer uppleva både med familj och vänner, men även själv. Bilderna skulle jag vilja pynta mitt rum med så att jag kan se de på morgonen och vakna med ett leende på läpparna eftersom morgonar ofta är deprimerande annars.
  Älskar också att den har en vinklingsbar pekskärm!
  Älskar din blogg och din youtubekanal, kraaaam!

  Hanna 2015-07-28 02:30:13
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna kameran för att jag skulle vara väldigt tacksam för att Nikon är med och sponsrar en hel kamera som en lycklig vinnare kommer att få tack vare Ida Warg!
  Jag tycker att det är väldigt viktigt att man visar tacksamhet! 🙂
  För det finns alltid något att vara tacksam över. Du kan vara tacksam mot Nikon som är med och sponsrar en kamera som alla har en chans att vinna!
  Du kan Var tacksam mot Ida Warg som är Ambassadör och håller i själva tävlingen, för om Ida Warg inte haft sin blogg eller ens funnits så hade det förmodligen inte blivit någon tävling.
  Och det är det jag vill visa mer att visa tacksamhets mot andra är viktigt och att visa tacksamhet mot andra är en rikedom i sig,
  Med denna kamera vill jag visa med hjälp av bilder att det alltid finns något eller någon att vara tacksam över, och sprida ännu mer glädje i livet!
  Tack för att jag får vara med och tävla Nikon Och Ida Warg!
  Att känna sann tacksamhet är en enorm kraft och det får dig till en lyckligare människa, utan tvekan.
  Mvh Jocke

  Svara
 • Jag har alltid varit en liten typ av ensamvarg, aldrig haft något riktigt socialt umgänge och då fick jag lov att hitta något att sysselsätta mig mig och på detta vis fann jag fotograferingen! Jag har alltid älskat att fota så länge jag kan minnas. Alla tittar snett på mig när jag kan stå och fota en blomma i 1000 olika vinklar och förstår inte vad det är jag ser. Men jag ser konst. En bild ÄR inte BARA en bild, det är så mycket mer! I och med att jag har varit en ensamvarg har jag även varit lite tillbakadragen, aldrig riktigt vågat ta steget och uppfylla mina drömmar i livet – tills nu. Jag tog studenten nu i juni och har haft panik över vad jag ska göra till hösten. Att åka till Australien har varit en dröm länge och jag har haft tanken väldigt länge att åka dit efter studenten men har aldrig tagit tag i det, jag har ärligt inte vågat. Men för två veckor sedan sa jag till mig själv – Angelika, nu är det dax att du gör drömmar till verklighet och gör det du vill göra här i livet, LEV I NUET! Framtiden kommer sen, den ska man inte tänka på nu. Så det var vad jag gjorde också. Jag fixade ett jobb i Australien på mindre än en vecka och idag bokade jag en flygbiljett ner dit sista Augusti och ska bo där 1 år. Detta beslut är nog det bästa jag har gjort, att kliva ut ur mitt skal, sluta drömma och göra drömmarna till verklighet! Att dö och ångra att jag inte levde i nuet och inte gjorde det jag egentligen ville göra är inget jag vill 🙂

  Denna tävling kunde inte ha kommit mer lägligt! Australien är ett land som alltid fascinerat mig. Naturen, kulturen och djuren och SJÄLVKLART är detta något jag måste dokumentera. Åka runt och fota häftiga regnskogar, koalor, öken, ja allt! Detta kommer bli mitt livs hittills största minne och det vill jag spara, resten av mitt liv. Det kommer även bli starten på mitt nya, vuxna liv. Då jag växte upp och tog tag i mig själv! Är lite imponerad och stolt över mig själv att jag faktiskt vågade göra detta beslut 🙂 Denna Nikon D5500 skulle verkligen komma till användning under denna resa.

  Tack Ida för en fantastisk och bra blogg, kramar till dig!

  Angelika 2015-07-27 23:40:53 http://angelika.shapemeup.se
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag skulle bli superglad om jag vann kameran då jag i dagsläget inte har någon men lääänge, länge har suktat efter en riktigt bra! Mitt intresse för att ta fina bilder och att fånga härliga stunder i livet på bild är något som alltid funnits och med denna kamera skulle mina bilder bli ännu mer proffsiga och kanske t.om. växa till något mer än ett intresse. Om jag skulle vinna kameran skulle jag nog aldrig ta mig någonstans utan den; den skulle få hänga med på resor, på mina träningspass i vardagen, på middagar med vänner/familj och ja, på i princip allt!

  TACK för en jättebra blogg och inspo! Kram!

  Johanna 2015-07-27 23:14:46
  Svara
 • Jag vinn jättegärna vinna kameran eftersom att jag bara är 15 år och älskar att fota. I och med min unga ålder har jag inge pengarna till det. Och i höst ska jag åka utomlands och det skulle vara fantastiskt att ha en riktigt bra kamera att att fota med så att jag i efterhand kan minnas resan med fina, ordentliga bilder. Jag skulle också vilja starta en blogg, men om den ska bli något behöver man förstås en bra kamera. Jag skulle verkligen bli överlycklig om jag vann.
  Kram

  Kajsa 2015-07-27 22:51:22
  Svara
 • Jag vill vinna kameran för att jag tycker det är så roligt att ta bildre och vore kul att få levrera bättre bilder än vad jag gör idag, plus att det hade varit kul och ett stort plus att ge mina bloggläsare bättre bilder. Jag själv tycker att bilderna i en blogg är väldigt viktiga eftersom vi oftats fastnar för bilden först innan vi läser och en bra bild öppnar också ett intresse för texten!
  Kram!

  Elin 2015-07-27 22:50:44
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna kameran för att kunna höja standarden av bilder på min Instagram och blogg. Kameran har allt som jag vill ha! wi-fi-funktionen gör att jag lätt som en plätt kan sprida bilderna på Instagram och min blogg men fortfarande ha en hög standard på mina bilder. Förutom att höja standarden på bilder till mina egna sociala medier har jag även tänkt att använda den till bilder till min egna nystartade organisation; Language and Workout. Evenemang som ska involvera ungdomar och studenter i språk och idrott. Att kunna dokumentera med hög standard på bilderna är ett stort behov som behövs! Sedan säger även en bild med än tusen ord och att kunna dokumentera det som finns i livet kommer säga mer än att skriva när alla fantsstiska stunder som finns i livet!

  Kram

  Julia 2015-07-27 22:33:25 http://juuliiaas.devote.se/
  Svara
 • Fasiken va kul med en tävling! :)) jag ska vara kortfattad, jag skulle så gärna vilja vinna denna kameran då jag fått upp intresset för att fota mycket. Jag älskar att fota och göra så album som jag sedan kan ge bort till mina nära och kära och visa upp minnen vi haft tillsammans. Vore väldigt kul om man hade en kamera som gör minnena rättvisa som inte är suddiga. Du har en toppen blogg och inspirerar!

  Ida E 2015-07-27 22:13:00
  Svara
 • Åååh ja! Snacka om perfekt tajming!

  Jag ska fatta mig kort: i helgen var jag på Emmabodafestivalen och jag & mina kompisar dansade på kvällen och hade jättetrevligt. Det var en perfekt kväll och jag firade tre år tillsammans med min pojkvän. Alla var glada och jag tänkte att kvällen kunde inte bli mer lyckad! Men mitt i allting, när vi stod där och dansade så blev min kamera stulen ur min handväska…. Någon hade alltså stuckit ner handen i väskan och tagit den för mig… Det var en Lumix, värde 5000, min kära kamera, som jag använder varje dag och som betydde så mycket för mig. Jag blev så ledsen och besviken. Att det finns sådana människor som vill förstöra för en annan människa och gör sådana hemska saker….

  Så om jag hade vunnit kameran hade jag blivit SÅ oerhört glad och allt skulle kännas bra igen! Jag skulle behandla den med lika mycket kärlek som jag gjorde med min älskade Lumix, som nu inte längre är min.

  Ida 2015-07-27 21:44:36
  Svara
 • I helgen var jag på poolparty hos min bästa vän, Elina. Alla som jag tycker om var där och jag befann mig i en lycklig bubbla hela kvällen. Jag har haft det ganska stressigt på senaste tiden, och att umgås med mina favorit-människor ger ett lugn och sprudlande glädje på samma gång. Jag måste föreviga denna kväll, tänkte jag. Jag springer runt med min mobil och tar foton och selfies om vartannat och där och då ser alla bilder så fina ut. Dagen efter för jag över bilderna till datorn och jag inser att kvaliteten verkligen suger. Det är suddigt och tråkigt. Hälften av bilderna måste raderas.

  Med andra ord: jag behöver en kamera för att ha BRA bilder att titta igenom när vardagen är sådär jävligt jobbig. Det räcker med att ens minne är suddigt, bilderna behöver inte vara suddiga dom också.

  Tack för att du är en så bra inspirationskälla!

  Frida 2015-07-27 21:27:36
  Svara
 • hej ida!!
  jag skulle väldigt gärna vilja vinna kameran för att jag ska snart börja blogga bland annat (blivit inspirerad av dig, och nej ja fjäskar inte) och vill gärna vilja få grymma bilder till bloggen så skulle va sjukt kul om ja kunde vinna.
  btw, inget fjäsk nu men aså du har verkligen inspirerat mig till 100% att börja träna o äta nyttigt, vill bara att du ska veta att du verkligen har inspirerat mig skit mycket, så verkligen ett stort tack! puss o kram<3333

  Ida Cedstrmers 2015-07-27 19:46:05
  Svara
 • Hej Ida! Jag har funderat ett tag nu på hur jag ska förklara för dig hur gärna jag skulle vilja vinna denna kameran. Jag har under det senaste året själv bloggat, framförallt för att jag själv ska kunna titta tillbaka på vad jag har gjort (man glömmer ju det ibland xD). Men jag själv är väldigt kräsen när det gäller kvalitén på bloggar jag läser och vill därför själv kunna ge mina läsare både ett intressant innehåll, kvalité på bilderna samt konturneliga uppdateringar. Därför är denna kameran rent perfekt för mig. Den är ju relativt lätt att bära med sig och med wi-fi (thank god) det gör ju att jag inte alltid även behöver släpa med mig datorn också utan kan nöja mig med att blogga från mobilen men fortfarande med grym kvalité. Mitt upp i allt detta finns ju ett problem…jag STUDERAR. Dvs student = noll procent ekonomiska förutsättningar. Jag har nämligen för någon månad sedan börjat spara till exakt denna kameran, om jag fortsätter mitt sparande kan jag köpa den om lite mer än ett år. Jag skulle verkligen blivit så glad av att få vinna den kameran nu när den fortfarande är en av de bästa på marknaden. Jag har under de senaste åren mått väldigt dåligt, har haft både anorexia samt tagit mediciner för svår depression. Det är väldigt svårt att ta sig ur de tunga perioderna, men för att göra det måste jag aktivera mig med något vilket denna kameran verkligen skulle kunna hjälpa till med.

  Hanna Josefsson 2015-07-27 18:14:29
  Svara
 • Men gud så rolig tävling! Jag velade mellan en iPhone 6 och en systemkamera i julklapp förra året (då jag kände att båda var för mycket att önska) och valde en iPhone 6 då den ändå har en ganska bra kamera. Nu, 8 månader efteråt, känner jag att jag skulle vilja utveckla mitt fotograferande och skaffa bättre utrustning!

  Har i ca 1 månads tid letat systemkameror då jag håller på att sommarjobba just nu och snart får lön och velar mellan just en nikon d5500 och en canon eoos 700d . Skillnaderna mellan kamerorna är väldigt små, och egentligen så spelar det ingen roll om vilken kamera jag skaffar MEN på en canon så zoomar man in och ut åt ”fel håll” dvs tvärtemot nikon.

  Börjar även gymnasiet till hösten och det skulle vara jätteroligt att dokumentera min gymnasietid med bilder och att fylla min blogg med en massa fina bilder. Förhoppningsvis så skulle jag behöva slippa ta så många bilder från t.ex weheartit och tumblr och istället kunna ta dom själv!

  Prietha 2015-07-27 17:00:15 http://nouw.com/prietha
  Svara
 • Jag skulle använda kameran till tillfällen man vill komma ihåg extra mycket. Jag har länge sagt att det man vill minnas kommer man ihåg i hjärtat men måste medge att både jag och mina vänner kommer på mig själv vilket dåligt minne jag har. Genom att ta bilder kan jag oftare se tillbaka på och minnas de goda stunder man är glad man har fått varit med om.

  Johanna 2015-07-27 16:32:21
  Svara
 • Hej Ida,
  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna kamera då jag aldrig har ägt en själv. Jag älskar att fotografera och använder min Iphone för att ta foton i dagsläget. Dom bilderna blir bra men kommer aldrig kunna mätas med om man tar foton med en Nikon D5500. Jag älskar verkligen att fånga fokus och få fram en riktig bra bild. Enda sedan jag var liten har jag drömt om att någon gång i framtiden ska få resa jorden runt och ta fantastiska naturbilder och även bilder som fångar känslor, men det blir inte så lätt när man bara har sin telefon att fota med. Jag hoppas jag blir den lyckliga!

  Ha det bäst!
  Med vänliga hälsningar,
  Melanie S

  Melanie 2015-07-27 16:20:29
  Svara
 • Hej Ida!
  Har länge velat haft en systemkamera för att kunna fota när jag spelar både hockey och fotboll. För att få bra bilder med bra kvalité istället för att använda mobilen..Men har inte riktigt kunnat lagt ner så mycket pengar på en kamera innan. Därför skulle den här chansen att vinna en systemkamera vara mycket välbehövlig då jag älskar att fota. Jag har även börjat med hälsosammare mat som jag fotar och sätter in i min träningsdagbok tillsammans med bilderna jag tar när jag tränar.
  Kramar från en Åmålit

  Ida 2015-07-27 16:16:45
  Svara
 • Till Grekland jag far
  inte för att gå på en och annan bar
  utan at fotografera mera
  utan att dricka massa aloe vera.
  Jag kanske blir lite lat
  men jag ska bannemej fota min mat.
  Nikon och jag ska tillsammans vandra
  och fota mig själv och andra.
  Vackra färger i en lins
  då är Nikon min prins.

  Sara 2015-07-27 16:09:22
  Svara
 • Hej Ida!
  Först och främst tack för en superbra och alltid lika peppande blogg! <3
  Jag vill delta i tävligen, men inte för min egen del utan för min mammas. Min fina mamma som alltid envisades att ta kort på allt när jag och mina syskon var små, fast ingen av oss någonsin förstått charmen med att vara modell (Nu har jag dock insett hur kul det är med att föreviga stunder på kort 😉 ). Det vore så kul att kunna överraska henne med en fin Nikon eftersom hon länge önskat sig en ny kamera men har svårt att unna sig själv nya saker. Extra roligt vore det eftersom hon förra veckan blev bestulen på sin Iphone där ett helt år av bilder försvann. Det var hon så ledsen över och jag hade dåligt samvete för att jag inte hjälpt henne säkerhetskopiera över. Därför vore speciellt en kamera med wifi-funktion perfekt. 😀
  Ha det fint!
  Vänliga hälsningar
  Josefin S

  Josefin S 2015-07-27 16:08:35
  Svara
 • Hej Ida! I slutet av sommaren när jag sommarjobbat klart i hemtjänsten ska jag och min pojkvän åka en vecka till Grekland! Detta ska bli såå härligt men jag hade gärna velat föreviga resan med några fina bilder, dessvärre får jag ju välja mellan resa eller kamera! I höst ska jag fortsätta mina studier på sjuksköterskeprogrammet i Göteborg vilket gör att plånboken är ganska liten då med.. Jag brukar promenera i Göteborg och jag går ofta förbi så himla många fina ställen, skulle vara så roligt att få med dessa ögonblick även på bild! Dessutom har jag ett stort intresse för färg och form och är duktig på Photoshop, men min nuvarande kamera är inte riktigt på den nivån för att kunna utveckla fotograferandet 🙂 Ha det bra! Kram Felicia <3

  Felicia 2015-07-27 16:06:47
  Svara
 • Jag har en hund som är snabb som blixten och väldigt svår att fånga på bild när hon är i rörelse! Jag behöver en riktigt bra kamera för att fånga de stunderna när hon är som allra lyckligast, med full fart springandes efter en frisbee eller raka vägen upp för Hammarbybacken 🙂

  Anna-Sara 2015-07-27 15:16:53 http://www.instagram.com/petitbacon
  Svara
 • Det är så värdefullt att ha bilder från både vardag och resor att kolla tillbaka på som minnen, i bilderna kan man se saker som man inte tänkte på när man var där och påminnas om hur bra man hade det och känna sig tacksam. Även om man bara använder kameran i vardagen kan det bli en extra boost – ex om man ska fota sin mat så lägger man upp den lite extra fint och det bidrar också till större njutning inte bara för framtiden utan även i nuet!

  Johanna 2015-07-27 15:04:36
  Svara
 • Hej! I ca 7år har min Nikon D40 dragits med mig i min vardag och runt halva jordklotet men efter ett regnoväder på Franz Josef Glaciär på Nya Zeeland, fågelbajs, en skumpig mopedtur på Bali som råkades leda till att kameran slog i marken osv börjar den ha gjort sitt. Problem att fokusera bland annat. Detta har lett till att jag allt mer fotar med mobilkameran och jag blir besviken på mig själv varje gång jag kommer hem och ser bilderna i stort format (dom blir ju inte bra!). Så med en ny kamera skulle jag återuppliva mitt fotointresse här hemma i de norrländska innan det bär av på nästa långresa som förmodligen blir USA och Sydamerika. Dit måste jag ju ha en ny trogen följeslagare – Nikon.

  Caroline 2015-07-27 14:45:53 http://emcjs.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  JAG SKULLE VILJA BLI SOM DIG, du är så duktig på att fånga de meningsfulla ögonblicken i ditt liv på bild.

  Jag har bestämt mig för aldrig, aldrig någonsin missa ett viktigt ögonblick. Jag vill fånga allt på bild, som en vän som skrattar hjärtligt, en leende främling eller ansiktet av min nyvakna och vackra sambo. Men en smidig kamera kan jag på ett enkelt sätt alltid bära med mig den för att aldrig missa ett ögonblick. Med hjälp av wifi funktionen kan jag sedan dela med mig av dessa underbara ögonblick med mina nära och kära.

  Man ska ta bilder för att minnas de ögonblick som de flesta tar för givet. Jag vill dokumentera allt och aldrig ångra att det var en bild som jag inte tog.
  Håller tummar och tår <3
  Kramar Frida Bergentoft

  Frida Bergentoft 2015-07-27 14:26:57 http://nouw.com/fridabergentoft
  Svara
 • Oh vilken tävling.
  Jag & en god vän har startat www.families.se & satsar allt på att få den att växa. Vi vet att bra material är a & o om en blogg ska upp på den nivån. Men de handlar även att ha bra bilder på instagram. Så denna nikon skulle vara guld värd & skulle hjälpa oss att kunna utvecklas.

  Kram Elin

  Elin 2015-07-27 14:16:15 http://www.families.se
  Svara
 • Jag är en helt vanlig tjej som ska börja 2an på gymnasiet i höst med fotografi som inriktning. Tiden springer fram och nästa år börjar jag mitt sista år och tar jag studenten. Att få ett jobb och vad man ska göra i framtiden är det som helt plötsligt blir viktigt. Med kameran kommer jag kunna spara alla mina minnen, både med familj och vänner i datorn OCH mobilen. På så sätt kan jag dels dela med mig av bilder i hög kvalité till resten av världen på instagram och facebook men framförallt behålla bilderna så att jag själv kan se tillbaka på allt kul jag gjort! Man får aldrig glömma det förflutna för det är det som har fått en dit man är idag. Att dela med mig av bilderna och nå ut är viktigt för mig då fota är ett stort intresse. Just för att synas och på så sätt bli någonting inom foto. Det jag har i fotoväg är min iPhone då en kamera kostar en hel del. Med en iPhone kan man inte riktigt ta ut svängarna och nå dit man vill.
  Om låt säga 10 år sitter jag på ett kontor i New York på ett fotoföretag. Allt tack vare Nikon D5500 som gjorde att jag nådde ut till världen och syntes. Som gjorde att jag lärde mig att fota. Som gjorde att det faktist blev bra bilder i god kvalité. Det var Nikon D5500 som fick min fotodröm att gå i uppfyllelse.

  Elin Wiberg 2015-07-27 13:49:10
  Svara
 • Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna har velat haft en kamera jätte länge så jag kan ta fina dans bilder,tävlingsdanasar och bilderna blir aldrig bra med mobilen:( hoppas på vinst puss&kram

  Nathalie 2015-07-27 13:28:40
  Svara
 • Hej!

  Nu, om bara några veckor, ska jag flytta till USA, helt själv, i ett år, för att gå på high school. Problemet är att jag inte har en bra kamera än, och det finns inte en chans att hinna få ihop tillräckligt med pengar till en bra kamera.Visst har jag en mobil, men som du säger blir bilderna brusiga så fort de ska bli större, vilket känns jättetråkigt, med tanke på hur mycket bilder jag ändå vill ta under mitt år. Jag skulle ta med mig kameran överallt, skolan (även om jag inte är så jättesäker på att jag får använda den där), practice, skolmatcher, när jag går på restaurang, alla de gånger jag kommer besöka NYC och Philadelphia, ja, hela tiden där borta.

  Sen, när jag kommer hem, så skulle jag äntligen kunna ta tag i mitt intresse för att fota, och fota under mitt sista år på gymnasiet. Fota under studenten, och sen när jag är klar med skolan är planen att flytta till Australien eller Rio de Janeiro i några månader, och då vill jag ju såklart fortsätta ta bilder. Och tack vare wi-fi funktionen kommer det bli jätteenkelt att kunna lägga upp bilderna på min utbytesblogg, och på sociala medier så mina vänner och min familj ändå kan följa vad jag håller på med.

  Skorpan 2015-07-27 13:13:29
  Svara
 • WOW! Den 20e augusti åker jag på mitt livs resa för att jobba med en musiksproducent i USA. Jag vill så gärna ha möjlighet att ta bilder med bra kvalité som jag kan ha kvar hela livet och visa mina framtida barn, föräldrar och vänner.
  I mitten av augusti börjar jag också blogga om min resa i USA med ansiktet utåt för Devote (designen under uppbyggnad hos redaktionen), och jag har sån ångest att jag inte har någon bra kamera, och jag har tyvärr inte pengar till att köpa en kamera… Skulle vara så enormt tacksam om jag vann denna kamera. Har gått runt i så många affärer senaste året och drägglat över alla systemkameror.
  Tack för att jag fick möjlighet att vara med i tävlingen! 🙂 kram Saga, instagram: sagaspringcorn

  Saga Lindqvist 2015-07-27 13:07:21 http://sagalindqvist.devote.se
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja vinna en kamera därför att kunna ta de där fantastiska bilderna på solnedgången, grillpartyt, människorna man älskar eller på inspirerande människor i stora städer, jag vill inspirera andra människor genom bilder med fantastisk kvalité! Om jag skulle vinna en kamera skulle jag använda den så ofta som möjligt för att föreviga festliga stunder och högtider som vardagliga ögonblick vilka kan vara de mest betydelsefulla. Jag skulle även lära mig så mycket om fotografering som möjligt för att få ut det mesta av kameran och även välja fotokurser i skolan! Jag skulle bli så obeskrivligt glad om jag vann! 🙂

  Kram!

  Ellen 2015-07-27 13:06:04
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en av killarna som läser din blogg och det är på grund utav min flickvän. Hon har förut följt bloggar som gett henne träningsångest och kroppskomplex vilket bara lett till att hon försökt träna för att hon känner att hon måste. Sen hittade hon din blogg och till skillnad till så många andra ger du verkligen ut energi och uppmuntrar till sunda ideal och jag har sett hur du väckt träningslusten i min flickvän – för att hon tycker det är kul. Hon själv fotograferar en hel del, all från sin familj tills när jag tränar, men hon är alltid bakom kameran. När vi kollar igenom bilderna är alltid alla med, förutom henne. Hon säger själv att hon inte blir bra på bild men har så fel. Jag skulle vilja vinna kameran för att fånga henne på bild med sin nya glada inställning på livet och uppmuntra henne till att fortsätta träna och ta vara på ögonblicken på en bild. Dessutom tycker jag den vackraste konsten att ha hemma på väggarna är fotografier så det skulle vara oerhört kul att få beställa hem ett par fina färgglada foton att sätta i vårt hem. Tack för en fin blogg som jag vet har betytt mycket förr oss båda.

  Michael 2015-07-27 13:04:16
  Svara
 • Min motivering till att vinna denna kamera är för att jag älskar att fota och redigera bilder, har i princip alltid tyckt om det men på senaste tiden har jag fastnat mer och mer för det. Saken är den att är man 17 år och går i skolan fortfarande så har man inte råd med en sådan bra kamera, jag vill verkligen kunna fånga speciella ögonblick och jag håller även på med hästar och skulle även då vilja fånga dessa speciella ögonblick om man gör något nytt med hästen till exempel. Kameran skulle användas flitigt av mig, fotografering är en del av mitt liv helt enkelt, men med en dålig kompaktkamera går det inte att fånga de ögonblicken man vill.

  Sara 2015-07-27 12:05:13
  Svara
 • Hej underbarare Ida! Jag skulle vilja vinna kameran för att kunna dokumenter min livsresa som jag just nu tar mej igenom, eller ja hela livet är en resa, men har i dagsläget gått ner 67 kg och hittat en ny passion i livet, TRÄNING. finns inget som går upp mot att gå till gymmet och få känna den brännande känslan i musklerna när dom jobbar. Få vara på gymmet/träningslokalen och peppa varandra till max! Med denna kameran skulle jag kunna dokumentera mina framsteg, bättra på min teknik genom att studera bilderna. I dagsläget fotograferar jag med min mobilkamera, suddiga och tråkiga bilder.. Har funderat länge på att skaffa en ny kamera men då jag ska börja studera till hösten så har jag fått lägga pengarna på annat. Självklart skulle denna goding till kamera inte bara få hänga med till gymmet, den skulle få följa med överallt! 🙂 och wifi-funktionen gör det så mycket lättare att dela snygga och skarpa bilder på sociala mediera 🙂
  Tack för en inspirerande blogg! Läser den dagligen för tips, idéer och recept! Puss och kram /Lovisa

  Lovisa Arvidsson 2015-07-27 12:03:46
  Svara
 • Livet är för kort för att det ska glömmas bort, du måste ta vara på allt det fina i livet och alla underbara stunder med vänner, släkt och familj så vad passar inte bättre än en NIkon kamera att memorera dina upplevelser och minnen med?

  Jonathan Ekström 2015-07-27 11:55:18
  Svara
 • Om det är något jag älskar att göra så är att fotografera. Grejen är att jag är studerande och inte har råd med denna kamera jag alltid drömt om att ha. Den skulle hjälpa mig så mycket till att alltid fortsätta träna då jag kan fota min träning och bra bilder motiverar en mer. Tack vare wi-FI funktionen, kan jag även lägga upp dem på sociala medier så att jag kan inspirera andra människor. Jag skulle använda denna kamera varje dag och jag skulle se både träningen och vardagen från ett helt nytt perspektiv, genom kameran!

  Dunja 2015-07-27 11:41:14
  Svara
 • Jag har bestämt mig för att hösten ska gå i hälsanstecken med fokus på mitt eget välmående då jag alltid lägger stort fokus på andra! Något jag själv mår bra av är att vara ute i naturen och fotografera vackra bilder samt skriva texter. Tanken är att starta en blogg med bilder & texter och då skulle det passa perfekt att vinna denna kamera!

  Sofia 2015-07-27 11:13:29
  Svara
 • Åh jag skulle vilja vinna Nikon D5500!! Anledningen undrar du? Jag har precis köpt häst!! Min första någonsin med egna sparade pengar efter många års slit. Det är mitt livs dröm som går i uppfyllelse som kommer innebära många äventyr och många timmars slit med hård träning, detta ska såklart dokumenteras så att vi ser utvecklingen och då vore en Nikon D5500 perfekt! Han är en riktigt skönhet och vi kommer stå i ett stall omgivna av havsutsikt och vacker skog. Denna resan med detta vackra djur i den fina svenska naturen måste såklart dokumenteras på allra bästa sätt, jag vet att en Nikon kamera skulle vara det perfekta redskapet till detta då min sambo har en äldre Nikon som fungerat super i många år nu, men jag skulle vilja ha en egen som kan hänga med mig lite överallt :). Hästar verkar också tydligen käka pengar, så vinner jag inte finns nog inte chansen framöver att inköpa en ny kamera tyvärr, så jag skulle vara väääldigt tacksam om jag vann!!
  /Malin

  Malin 2015-07-27 10:57:03
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna för att kunna se tillbaka på stunder och se utvecklingar och förändringar.

  Saga 2015-07-27 10:47:53
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle gärna vilja vinna Nikon kameran eftersom den hade hjälpt mig i min nyfunna passion; att inspirera andra. Jag är lyckligt lottad i mitt liv som har hittat en fantastisk kombination vad gäller mina intressen och drömmar. Jag är ekonomichef på ett företag som engagerar sig mycket i ekologisk mat och en hållbar miljö, jag arbetar även som modell och skådis och även en del som PT och kostrådgivare. Jag använder mig idag mest av Instagram och där min vanliga iPhone. Jag har idag många som hör av sig till mig, som tackar mig för inspiration och motivation till olika saker i livet. Jag skulle gärna vilja utveckla detta, starta en blogg och fortsätta inspirera folk att allt är möjligt, bara din egen fantasi kan sätta gränser. Jag hoppas Nikon vill hjälpa mig att bli en bra förebild och inspirera och motivera fler människor att bli lyckligare och uppnå sina drömmar!
  Med vänlig hälsning, Michaela Sorle

  Michaela Sorle 2015-07-27 10:43:57 http://www.michaelasorle.com
  Svara
 • Hej Ida!
  Min DOTTER fyller 24 år på torsdag, och ingen skulle bli gladare än jag och få överraska henne med denna underbart fina kamera och hoppas att hon stannar upp och njuter av vardagen o fångar alla stunder på bild-CARPE PUNKTUM! ( och kanske går på nån fotopromenad med sin kusin när de träffas!!!! Hihi!) kram Madde!

  Madeleine warg 2015-07-27 10:26:48
  Svara
 • Hej! Vill bara säga tack för en otroligt rolig tävling och en sjukt motiverande blogg 🙂

  Om det är någonting jag saknar i min vardag så är det en kamera. Jag älskar att ta fina bilder och blir så inspirerad av andra som gör det. Problemet är bara att jag fortfarande inte har råd att köpa någon och jag vet inte så mycket om kameror i allmänhet. Jag har en blogg som jag försöker satsa lite mer på än mina tidigare bloggar men det är sjukt svårt när man inte kan leverera bra bilder utan bara mobilbilder. Denna kameran skulle verkligen underlätta mitt liv och framförallt skulle det bli så mycket roligare. För det blir ju roligare när man kan göra något bättre. Speciellt wifi funktionen är ju helt strålande och det skulle göra det så mycket smidigare framförallt då jag i nu läget även måste köpa en ny dator eftersom min har gått sönder. Då kan jag bara ladda över bilderna direkt till telefonen istället. Så himla mycket smidigare!
  Håller nu tummarna för att jag vinner, skulle bli så otroligt glad. Kram på dig Ida och fortsätt med det du gör 🙂

  Ida 2015-07-27 10:16:32 http://nouw.com/idahakansson
  Svara
 • Om jag vann denna skulle jag använda den till att bli mig själv igen dvs fota matbilder, mode och vara kreativ i vardagen. Jag har alltid brunnit för att fota & att kombinera bilderna med skrivande, allra helst i min blogg. På senaste tiden har jag tappat mig själv där pga sjukdom. Att börja fånga godbitarna ur vardagen igen skulle vara att fånga glädjen på nytt 😀 Skulle också använda den till att fånga studentlivet, som i höst börjar, på bild – denna skulle vara så smidig att bära mig sig men passar definitivt inte en students plånbok…:) Hehe.

  Du är en fantastisk inspiration!
  Ida

  Ida 2015-07-27 10:16:22
  Svara
 • Hejsan. Vilken trevlig och rolig tävling.
  Min motevering till att jag ska vinna är att jag aldrig har ägt en riktig kamera. Jag har länge tänk skaffa en men inte kunnat prioritera att lägga de pengarna. Nu hoppas jag på turen att bli vald av dig att vinna denna grymma kamera så jag kan börja utveckla mitt intresse för bild och form. Att kunna ta massa härliga bilder!
  Tack för en härlig blogg.

  Anki 2015-07-27 10:14:57
  Svara
 • Denna ska jag bära
  när jag ska färda
  från botten till toppen
  i (längd)hopp och ett och annat lopp.
  Foto av längd
  foto av höjd
  ska bli en fröjd.
  Vikt efter vikt
  hopp efter hopp
  så ska jag nå min topp.
  I kamerans lins
  där allt finns
  ser jag en chans
  för en kort romans
  i idrottens flärd
  blir jag nu lärd!

  Anna Lennman 2015-07-27 09:50:21
  Svara
 • Hej Ida.
  Jag och min sambo ska åka till Australien i höst för att resa runt och jobba där, men först ska vi ha 2 veckors semester där innan och vi ska upp till underbara vackra Noosa på surfcamp med Lapoint. Ska bli så kul att få lära sig att surfa och vi längtar som bara den. Det hade vart grymt najs om man hade haft en bra kamera med sig. Vore ju guld om jag vann. Hoppas hoppas

  Evelina 2015-07-27 09:39:05
  Svara
 • Hej Ida! Som nästan alla andra här drömmer jag om att bli fotograf. Det jag vill med mina bilder är att sprida glädje. Jag vill att man ska titta på bilderna och tänka att man är bra precis som man är. Jag har nästan hela mitt liv viljat bli modell, men för något år sedan slog det mig att jag är för kort. Jag är helt övertygad om att det finns jätte många fina människor som också har den drömmen men ”inte har kroppen för det”. Det gör mig så jäkla sur. Jag vill kunna visa folk att utseendet inte är nyckeln till lycka. Lycka är något som uppstår när man omger sig med fantastiska människor! Så om jag inte blir modell vill jag ta me fan bli fotograf! Haha!

  Det jag skulle använda kameran till i vardagen är att ÖVA! Du som har dansat vet att övning ger färdighet. Samma med fotografering. Kram!

  Hanna H 2015-07-27 09:16:34
  Svara
 • Hej Ida,
  Jag tycker att min omgivning är så vacker; mina stad Göteborg, mina vänner, min familj, mina färgglada maträtter etc. och det känns supertråkigt att inte låta allt detta fastna på bild.

  Studentpengen tillåter inte riktigt shopping av ny kamera eller mobil, så om den där underbara kameran blev min, skulle jag helt enkelt fota mina fina omgivning varje dag och framkalla en och annan bild till mina tomma album.

  Kramar, Maria

  Maria Tollén 2015-07-27 09:13:14
  Svara
 • Jag hade så gärna haft en så smidig kamera med mig på min resa i Australien som börjar i oktober. Just nu har jag bara telefonen , och inte ett öre att lägga på något annat än på reskassan tyvärr. Vill ju så gärna kunna fota all fin färgglad natur, djur, dokumentera härliga powerwalks och vandringar i Blue Montains och längst stränderna 🙂 Som dina härliga bilder från Istanbul nu ungefär. Har liksom en överfylldmapp fylld med halvkassa bilder från min asienresa som tyvärr inte är fina nog att göra något med.
  En megastor systemkamera är ju alltid perfekt som extravikt ur ett motionsperspektiv , men ur ett smidighetsperspektiv är nog en sådan här sötnos smidigare 😉
  Ha en fortsatt fin resa fina du, kramar!

  Evelina 2015-07-27 08:51:07 http://vardagstankar.tumblr.com
  Svara
 • är så gärna med! jag älskar att fota och har gjort det i många år. tyvärr har det inte blivit så mycket på senaste år pga gammal kamera.. den har helt enkelt gett upp. men med en ny kamera så skulle jag kunna ta upp det igen! fota och föreviga minnen tillsammans med nära och kära <3 har dessutom träffat en fantastisk kille som han också gillar att fota. det skulle vara roligt att utforska tillsammans med honom. och inte bara stå där med mobilen medans han plockar fram stativ och hela köret… 🙂

  emma 2015-07-27 08:46:42
  Svara
 • En sån här fin kamera skulle jag önska som följeslagare på just min resa. Jag har gått från ett destruktivt träningsmönster till att nu träna för att hylla min kropp. Min starka friska kropp som jag nu är tacksam för. Yogan har haft stor inverkan på mitt nya hälsosamma synsätt och en viktig del av att ha blivit mer medveten om mig själv. Och min nya medvetenhet om mig själv vet att mitt kreativa jag behöver skapa. Tack vare en bra kamera har du kunnat skapa ditt bloggimperium, en plats för tjejer att hämta mod, kunskap och inspiration. Jag önskar mig denna kamera för att skapa bilder och därigenom inspiration, för mig själv och kanske andra.

  Annie 2015-07-27 08:43:28
  Svara
 • Jag hoppas att verkligen att kunna vinna kameran, anledningen är att jag flyttar till Australien i höst och stannar ca 1 år. Det skulle vara så roligt att kunna ha med sig en riktigt bra kamera och dokumentera resan med fina bilder med bra kvalitet. Just nu använder jag mig endast av min mobilkamera då förberedelser inför resan innebär rätt stora utgifter, och då har det inte riktigt blivit av att jag lägger pengarna på en ordentlig kamera.
  Tack för en bra och inspirerande blogg!

  Julia 2015-07-27 08:38:32
  Svara
 • För att kunna föreviga alla fantastiska ögonblick med bra bilder! 😀

  Alva 2015-07-26 23:58:50
  Svara
 • För en som ska läsa fotokurser nu i 3an på gymnasiet så hade ju en egen kamera suttit fint för att trimma lite extra på kunskaperna och inte göra lärarna galna när man inte vill lämna tillbaks lånekameror i tid för de bara är alltför roliga för att lämna ifrån sig. 😛

  Lovisa 2015-07-26 23:18:00
  Svara
 • Hej! Min motivering till varför jag ska vinna tävlingen ä framför allt är för att jag älskar att fota. Jag älskar att fota på allt möjligt till exempel utomhus, andra människor, mig själv, ja allt möjligt. Jag älskar också att fota när jag är iväg på resor men det skulle vara kul med någon kamera som man vet tar bra bilder. En kamera där man kan sedan kan kolla på bilderna och få tillbaka minnen från olika ställen man har varit på där det har hänt olika saker. Man får tillbaka känslor bara av att kolla på just det fotot.
  Några andra anledningar är för att kunna ta bra och intressanta bilder till bloggen. Det jag gör i min vardag och få mer kvalité på inläggen och inte behöva ta bilder från förra månaden eller till och med förra året. Om jag skulle vinna skulle jag försöka lära mig så mycket som möjligt om hur jag skulle ta så bra bilder som möjligt. Förhoppningsvis tar jag också tag mer i träningen om jag känner att jag kan följa min egen utveckling genom bl.a. bilder.
  Som du skrev innan går det superfort att ladda över bilder från kameran till mobilen vilket skulle vara toppen om man antingen känner för att blogga från mobilen/eller lägga ut något på instagram och inte har några bra bilder för att de ligger i kameran eller på datorn.

  Tillslut vill jag bara säga att jag hoppas du hittar vinnaren du söker och tack för en inspirerande blogg!

  Amelia Olsson 2015-07-26 23:17:31 http://ameliaolssonn.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida!! Vilken fantastiskt tävling!! Jag brukar inte vinna, men man måste ju alltid försöka!
  Om jag vann kameran skulle jag först och främst gråta förmodligen, haha! Overkligt att få vinna en sån sak. Sedan skulle jag äntligen ha en kamera att ta med mig på min och min pojkväns första resa ihop till USA. Oförglömligt att få den möjligheten. Jag har redan köpt en fotobok för detta ändamål, att få spara våra minnen från vår första resa ihop. Men inte sista så klart 🙂 Jag är trött på att använda min iPhone som kamera så det skulle vara fantastiskt att få vinna en riktigt systemkamera. Vilken dröm!!
  Jag håller alla tummar och tår för att vi ska vinna kameran så vi kan spara minnen för livet.

  Frida 2015-07-26 22:52:22
  Svara
 • Hejsan!
  Min sambo och jag pluggar båda i en stad långt bort från våra “hemstäder” och därmed familjer, och som man kan sakna dem ibland! För att det inte ska kännas som det är så stora avstånd emellan oss så brukar jag och min sambo skicka bilder till våra respektive föräldrar och mor/farföräldrar. Som det är nu blir det mest suddiga telefonbilder, därför vore det så kul att kunna ta riktigt bra bilder från våra liv med hjälp av en sån toppenkamera och dela dem med våra familjer!
  Kram! 🙂

  Emma 2015-07-26 22:10:26
  Svara
 • Hej Ida! Vill börja med att säga att din blogg är grym och blir så sjukt inspirerad av att läsa den!

  Skulle önska att jag vann kameran eftersom min lillasyster är väääldigt intresserad av fotografering men eftersom jag har haft sönder vår nuvarande kamera så har hon endast sin telefon att fota med.. Hon skulle bli såå glad om hon skulle få en egen ny kamera och slippa fota allt med sin telefon.
  Kram!

  Ida 2015-07-26 21:58:25
  Svara
 • Hej fina Ida!

  Till en början med vill jag framförallt tacka för en fantastisk blogg som står utanför den påtvingande träningsnarkomanin och all ångest den innebär. Istället för fokus på snyggast, sexigast och mest muskelmassa hyllar du dig, din kropp och dina läsare – fullkomligt beundransvärt!

  Min motivering till varför jag hemskt gärna skulle vilja vinna din nikon-tävling är lika enkel som självklar; jag vill lära mig att fota.

  Jag är sedan ett par månader tillbaka hemkommen från en resa i Australien, där jag och nära vänner backpackade i fem månader. Det var, utan tvivel, en fenomenal resa som bjöd på sanslösa vyer och minnen. Minnen som man gärna vill framkalla i ett regnigt och dystert Sverige. Missförstå mig rätt, jag älskar Sverige, mitt jobb och mitt hem men samtidigt vill man inte glömma. Man vill inte glömma doften av en brasa som sänder eldflugor tillbaka till en redan full stjärnhimmel, eller alla vackra människor som omfamnar en i ett främmande land.

  I slutändan hoppas jag på att kunna ta mig ut på ytterligare en sådan här resa – en tågluff genom Europa till sommaren har varit på tal. Och tills dess hade jag hemskt gärna kunnat fota, återge alla minnesvärda platser precis så självklara och vackra som de är – och minnesvärda stunder; som ett innerligt systerskratt! Och även om träningsadrenalin sätter i gång lyckoruset så ger reseufori en jävligt stark kick alltså! Och det är väl trots allt det som den här bloggen handlar om? Att göra sådant som kropp och själ mår bra av!
  /Nhi

  Nhi nguyen 2015-07-26 21:55:08
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja vinna denna kameran eftersom min största passion i livet är att resa. Tråkigt nog har jag varit väldigt dålig på att spara ner mina minnen på bild på grund av att jag bara äger en skruttig mobilkamera. Jag lovar att denna kära kamera kommer fånga många spännande och fina ögonblick i mitt äventyrliga liv. Ja, jag tror vi kommer komma riktigt bra överens. Håller alla mina tummar och tår!
  Kramar å tack för en inspirerande blogg.

  Agnes 2015-07-26 21:35:54
  Svara
 • Hej! Och tack för en fantastisk blogg med ny och inspirerande läsning varje dag. Man blir pigg bara av att se dina bilder på morgonen när man klickar in sig på din blogg!

  Jag blev överlycklig när jag såg att du lottar ut en ny Nikon D5500, kan man bli annat?
  Jag har ett stort fotointresse men tvingades för cirka 1 år sen att sälja min gamla systemkamera av personliga skäl. Till hösten ska jag äntligen börja plugga på högskola och då är inte det lättaste att skrapa ihop pengar till en sån här goding.
  Min bästa vän ska föda barn till hösten och jag har fått frågan om jag vill göra en gravidfotografering med henne och hennes familj. Det går ju inte att tacka nej till, om man har möjligheten vill säga.
  Hoppas verkligen att jag vinner kameran så att jag kan fortsätta göra det jag brinner för! (och slippa tacka nej till att fota andra människor, vilket jag tycker är det allra roligaste!)
  Att fota är för mig att koppla av och gå in i en annan bubbla. Att ta bilder som framhäver känslor och minnen är svårslaget.

  Pusskram

  Martina 2015-07-26 21:35:11 http://loveiseternal.blogg.se/
  Svara
 • Hej! Superrolig tävling. Jag skulle vilja vinna den kameran för att mitt största intresse är just foto. Jag äger själv en nikon d3100 men det är en väldigt enkel kamera och känner att jag behöver lite mer utmaning så att jag har kollat på just den här kameran och vill så jättegärna ha den. Jag har fotat i ca 2 år och har bra objektiv men känner att jag behöver en helt ny kamera.
  Jag läser media på gymnaiset med inriktning på foto och mitt drömjobb är fotograf. Det som lockar mest är att det är wi-fi på kameran och för en bloggare är det väldigt smidigt så att man slipper ha runt på datorn överallt eller vänta med att uppdatera bloggen. Jag fotar nästintill allt och min kamera hänger med mig vart jag än går.
  Hoppas på det bästa!

  Olivia Svensson 2015-07-26 21:26:15 http://nouw.com/oliviaas
  Svara
 • Jag hoppas på att vinna denna kamera, då fotografering är ett av mina absolut största intressen som jag ägnar mig åt mycket och gärna. Dock har det legat lite på hyllan ett tag sedan min gamla trotjänare Nikon D40 börjat få några år på nacken och jag känner att jag skulle behöva en nyare och modernare modell som hänger med i fotoutvecklingen! Om ganska så prick en månad flyttar jag dessutom ifrån sköna, gröna Dalarna till Uppsala för att studera och pröva lyckan i en av Sveriges absolut finaste städer. Mina förhoppningar är att kunna hålla god kontakt med familj och vänner på hemmaplan, genom att bland annat blogga och vara en aktiv fotograf! Just därför skulle Nikon D5500 passa så bra då den – som du säger – är så praktisk att använda tillsammans med dator och bloggande samt tar enormt fina bilder!

  Håller tummarna, kram!

  linnéa 2015-07-26 20:49:43
  Svara
 • Hej Ida, gaaalen tävling, något man absolut inte tackar nej till!!
  Om jag skulle vinna kameran skulle den användas till att fota vardagliga upplevelser som man vill kunna komma ihåg extra mycket såsom roliga sommarkvällar med vännerna, resor, äventyr, familj stunder, spontana roadtrips, stundenten(!!!) och mycket mer.. Och hur bra är det inte att kunna dela med sig av bilderna på bara några minuter än att behöva fixa och dona med datorn?? Såå braa!!!
  Skulle betyda så mycket om jag vann en skönhet som denna kamera eftersom min nuvarande gamla (nikond60) fungerander inte som den ska!
  Ha en bra dag, hoppas på lycka! 😀 / Fanny

  Fanny Söderqvist 2015-07-26 20:27:36
  Svara
 • Jag vill vinna kameran för att jag har kommit till en period i mitt liv där jag börjat tvivla på allt och inte längre finner glädje varken i att fotografera, umgås med vänner eller träna. Jag hoppas att en ny kamera skulle väcka lusten till liv igen och jag skulle då fotografera min mat, min träning och händelser i mitt liv. Allt för att se hur bra jag faktiskt har det!

  Sofia 2015-07-26 20:03:55 http://moxs.se
  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja vinna kameran, för att komma igång med min blogg. Har tidigare bloggat av och på med olika bloggar sen 9 år tillbaka! Jag älskar att blogga, men bli oinspirerad när jag bara har dåliga mobilbilder. Jag behöver en kamera för att kunna ha lusten till bloggen igen. Jag skulle fylla bloggen med massa bilder, för roligare läsning. För alla som läser och skriver bloggar vet att bilderna gör i stort sett allt. En blogg utan bilder är jättetråkig.. Sen skulle jag självklart använda kameran till att få så snygga bilder så man kan framkalla dem. Sen ska jag rama in dem och sätta upp i min nya lägenhet. Pga lägenhetsköp, så står en kamera tyvärr inte högst upp på prioriteringslistan, även om jag verkligen verkligen vill ha en .. så kan jag inte lägga ut pengarna för en riktigt bra en i nuläget. Hoppas hoppas på en vinst!

  Moa 2015-07-26 19:47:16 http://www.levalite.blogg.se
  Svara
 • Jag vill vinna den här kameran eftersom att jag känner att jag vill uppgradera min utrustning och bli bättre på att ta foton. Jag har redan en systemkamera, men den är väldigt billig och inte alls lika bra som denna, och eftersom att mitt intresse för foto har ökat enormt den senaste tiden känner jag att jag är redo att skaffa bättre utrustning för att kunna ta ännu bättre bilder, och då kändes den här tävlingen som en ypperlig chans för mig att äntligen ta det steget. Sedan älskar jag även att kameran både har en vridbarskärm och wi-fi funktion, då dessa saker skulle två saker skulle göra det hela lite lättare för mig. Kram!

  Linnea Löfstrand 2015-07-26 19:45:55
  Svara
 • Hej Ida, och tack för en positiv och inspirerande blogg!
  Kul med just tävling om en kamera på bloggen. Skulle vilja vinna kameran eftersom att jag håller på med nail art och har ett instagram konto för det. Tror att en ny kamera och tydligare bilder skulle ge en riktig boost till kontot. 😉 och med wifi-funktion är ju drömmen som instagrammare! Laddar upp bilder nästan dagligen så den skulle vara i väldigt flitigt bruk. Har länge funderat på att jag verkligen skulle behöva en bra kamera men de pengarna finns tyvärr inte för tillfället att kunna lägga ut som student. Kram!

  Linda 2015-07-26 19:23:46
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skulle verkligen vilja vinna denna kamera på grind av att jag först och främst ÄLSKAR att fota! Jag går en mediakurs och lär mig därför att fota i kursen där man får låna en kamera. Jag skulle dock vilja ha en egen kamera så att jag kan fota hemma på fritiden. Detta skule verkligen betyda mycket!
  Kram!

  Isabell 2015-07-26 19:01:39
  Svara
 • JAG SKALL PÅ INTERRAIL OM 2 VECKOR. Jag skall ut och se Europa med en ut av de bästa personer jag känner, och det vore fantastisk om jag hade möjligheten att föreviga dessa ögonblick i den bästa kvalité!! Det kommer bli en massa bilder av Roms fina arkitektur och historiska byggnader, Kroatiens stränder och utsikten man skådar från en alptopp i Schweiz. Det blir dock inte bara bilder av fina utsikter som säkert ville passa bra i ett magasin, men också ögonblick från t.ex. en rolig kväll i Barcelona, bilder på kompisen som sover på tåget och klassiska turistbilder framför Eiffeltornet som kommer att förevigas!! En schyst kamera från Nikon ville verkligen inte sitta fel.. det ville vara ett helt fantastisk sätt att föreviga minnen från våran resa!! Jag älskar att fota, men har aldrig haft en riktigt bra kamera i mina händer. Därför vore det underbart att bli ägare till en av de bästa kamerorna på marknaden. Efter resan blir kameran min dagliga acessoar, iphone-kameran byts ut med den schysta Nikon D5500 och med det smarta Wifi systemet kan jag fortfarande lätt och enkelt lägga upp fina bilder på Instagram/ Facebook, för bilder säger mer än 1000 ord!

  En Nikon D5500 är ju drömmen!!

  // Caroline

  Caroline 2015-07-26 19:00:45
  Svara
 • Jag är fruktansvärt dålig på att ta bilder på mig själv och andra, kanske för att jag aldrig har haft en bra kamera som motiverat mig. Jag hade som ett projekt denna sommar att göra en fin fotovägg med bilder på mig och min pojkvän samt saker vi har gjort tillsammans under de 6,5 år vi har varit tillsammans men nu när jag skulle leta fram bilder på oss tillsammans så hade vi någon enstaka bild som är från ca 4år tillbaka vilket kändes så otroligt tråkigt och jag skulle bli världens gladaste om jag vann kameran från Nikon för då ska jag definitivt bli bättre på att ta bilder så att jag kan få till min fina fotovägg. Tack för tävlingsmöjligheten och en inspirerande blogg 🙂

  Johanna 2015-07-26 19:00:02
  Svara
 • JAG SKALL PÅ INTERRAIL OM 2 VECKOR. Jag skall ut och se Europa med en ut av de bästa personer jag känner, och det vore fantastisk om jag hade möjligheten att föreviga dessa ögonblick i den bästa kvalité!! Det kommer bli en massa bilder av Roms fina arkitektur och historiska byggnader, Kroatiens stränder och utsikten man skådar från en alptopp i Schweiz. Det blir dock inte bara bilder av fina utsikter som säkert ville passa bra i ett magasin, men också ögonblick från t.ex. en rolig kväll i Barcelona, bilder på kompisen som sover på tåget och klassiska turistbilder framför Eiffeltornet som kommer att förevigas!! En schyst kamera från Nikon ville verkligen inte sitta fel.. det ville vara ett helt fantastisk sätt att föreviga minnen från våran resa!! Efter resan blir kameran min dagliga acessoar, iphone-kameran byts ut med den schysta Nikon D5500 och med det smarta Wifi systemet kan jag fortfarande lätt och enkelt lägga upp fina bilder på Instagram/ Facebook!

  En Nikon D5500 är ju drömmen!!

  Caroline 2015-07-26 18:57:16
  Svara
 • jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna ggn för jag har aldrig någonsin vunnit en tävling. Vilken dröm det hade varit att få vinna denna tävling då . Att min man fotar med en Nikon systemkamera gör ju bara saken bättre då jag kan lära mig av honom.
  Att få vinna denna kameran hade gjort det möjligt att för mig kunna dokumentera min och min familjs vardag och äventyr på mitt sätt ur min synvinkel. Vilken lycka det hade varit 🙂

  Anna 2015-07-26 18:49:25
  Svara
 • Hej och vilken rolig tävling! Jag hade tyckt det var väldigt rolig att vinna denna kamera då jag till hösten nu ska flytta till Tyskland och jobba som au pair där och vill då självklart kunna dokumentera allt jag gör där för att kunna visa min familj och mina vänner sen när jag kommer hem! Jag köpte faktiskt en kamera för inte så längesedan som skulle användas till denna resa men den har tyvärr blivit snodd så nu sitter jag här, bara några veckor från att resa, utan en kamera så det här hade varit perfekt för mig!! Tänkte även kanske skaffa en blogg för att verkligen kunna dokumentera allt jag gör i Tyskland men då hade jag verkligen behövt en kamera som denna! Massa kramar

  Lisa Johansson 2015-07-26 18:49:15
  Svara
 • Jeg har blitt utrolig glad i å ta bilder de seneste månedene, og jeg elsker å bruke tid på å finne fine motiver. Ved å vinne et ordentlig bra kamera som Nikon D5500 så vil bildene mine bli så utrolig mye bedre, noe som er ekstra viktig når jeg faktisk har fått en genuin interesse for fotografi. Ettersom jeg er student så strekker ikke økonomien alltid til, derfor hadde det vært så utrolig motiverende å vinne et kamera som gir meg mulighet til å ta bilder av en helt annen kvalitet.

  Jeg flytter til Stockholm til høsten og da hadde det vært utrolig gøy å ha et nytt kamera som jeg kan ta fine kvalitets-bilder og skape nye minner med. Jeg kommer definitivt til å ta mye landskapsbilder og naturbilder, men jeg er også veldig moteinteressert og kommer til å bruke kameraet mye i bymiljøet til å ta bilder av det som inspirerer meg. Det er også litt av grunnen til at jeg er veldig interessert i et kamera som dette, fordi det er lett å ta med seg over alt og fungerer som et bra hverdags- og hobbykamera som gir veldig fine bilder. Jeg krysser jeg fingrene for at jeg vinner kameraet!

  Nina Seehusen 2015-07-26 18:06:01
  Svara
 • […] Har ni andra grymma fototips så tar jag gärna emot dem också! (Sedan glöm inte gå in och tävla om denna grymma Nikon D5500 HÄR!) Puss, […]

  ImActive.se - Ida Warg 2015-07-26 18:04:04 http://idawarg.wearecube.se/2015/07/26/prince-island-istanbul/
  Svara
 • Jag skulle
  Vilja vinna för jag aldrig haft en systemkamera & det vore så kul att ta finare bilder! Fotar mycket på landstället vid tex midsommar eller på semester & bilderna ser ok ut i mobilen men det tråkiga är att det aldrig blir bra om
  Man vill framkalla en bild och ge bort till någon!

  Emma 2015-07-26 17:50:19
  Svara
 • Jag älskar fotografi. Det är det mest värdefulla vi har i livet. Jag reser alltid med min hårddisk i handbagaget för skulle min väska komma bort är det bara mina kläder osv. som försvinner och det kan jag ersätta, men mina foton är hela ovärderliga. Jag vill resa överallt och jag vill se allting och lite mer. Jag har aldrig känt ett behov av att ha en bra kamera då jag alltid känt att det räcker med telefonen, men ju vackrare platser jag reser till och ju mer jag får se vill jag såklart kunna bevara det på bästa sätt och visa mina barn en dag. Jag och min pojkvän från Nya Zeeland har precis spenderat ett år där och nu ska jag snart tillbaka och just nu använder vi vår GoPro som vi sparade ihop till och köpte som julklapp till oss själva, men bilderna blir inte så skarpa och ska vi ta bilder på soluppgångar, oss själva och mer detaljerade ting så finns inte skärpan där. En söndagsmorgon på Nya Zeeland vaknade vi vid fem och bestämde oss för att köra upp till backarna som är i Christchurch för att kunna se soluppgången och vi fick coola bilder med vår GoPro, men det första vi sa när vi kom hem och tittade på dem var hur mycket bättre det hade blivit med en ordentlig kamera. Men just nu har vi inte råd till en så bra kamera som vi vill så därför hade denna kameran varit en välsignelse, om jag får låta så klyschig.
  Jag är halvsvensk och halvcanadensisk men jag är uppväxt tillmestadels i Sverige så mina föräldrar bor här. Jag har varit hemma hela sommaren och är hemma ett tag till vilket är så skönt. Jag älskar att komma hem och hänga med familjen osv. Men jag får myror i brallan! Jag blir lätt uttråkad och blir hungrig på mer. Nästa år är det tänkt att jag och min kille ska flytta till Canada, Canmore närmare bestämt, i Rocky Mountains och det är där jag vill vara. Omringad av berg, sjöar, frihet och helt fantastisk natur. Det vill jag kunna dela med världen, eller främst min familj och mina vänner från hela världen, vilket jag hade kunnat göra så väl med denna kameran.
  Jag och min kille är lite av djurfanatiker också, vi hyrde bil sist vi var i Canada och bara körde för att hitta djuren på deras revir och förhoppningsvis få lite coola bilder. Vi fick se björnar, örnar, hjortar, bergsgetter, prärievargar osv. Men vi har inga bra bilder på det. Och det vill vi ha. Vi vill kunna skriva ut och rama in och ha i vårt framtida hem, det hade varit så coolt. Så hade jag mot all förmodan vunnit hade jag använt denna kamera varje dag utan tvekan! Jag hade blivit så glad!!!!!! Världen vi lever i är så fantastisk då det finns så många vackra platser som känns som en annan värld och jag önskar att jag hade möjlighet att fånga det på bild.

  Maria Svantesson 2015-07-26 17:42:14
  Svara
 • Hej!

  Brukar inte delta i tävlingar annars men den här var för mig! Min mamma har fotograferat mycket under åren och vi har en hel bokhylla med fotoalbumar hemma vilket är sjukt kul idag! Därför skulle jag vilja vinna en kamera för att det är fint att titta på foton och komma ihåg det man upplevt. Jag skulle gärna bli bättre på att fotografera och för det så krävs först och främst en bra kamera. Tack för mig!

  Jennifer 2015-07-26 16:52:58
  Svara
 • Ute i naturens vackra värld kan jag titta utan minsta besvär.
  Men när jag sedan hem kommer, då glöms allt bort och naturens värld försvinner sakta för gott.
  Men alla dessa fina stunder och minnen man haft, kan man återfå, om man nu en Nikon Digitalkamera man kunde få :). Då kan man promenera i gamla stan’ och njuta av den underbara dan’ med foton som man tar.

  Lots of love

  Sofia Nilsson 2015-07-26 16:05:46
  Svara
 • Åhh hej babe! vad glad jag är att jag kikade in här just nu och scrollade på din fina blogg <3 Jag skulle helt klart använda kameran för att fotografera alla de resor jag har planerade. Skulle vara dröm!
  Massa massa kramar,
  Amelie

  Amelie 2015-07-26 15:58:14 http://www.amelie.chic.se
  Svara
 • Efter en lång utmattningsdepression då motivation och ork försvann helt, har jag äntligen börjat hitta tillbaka till mig själv och mina intressen! Då jag förut alltid sprang runt med kameran i högsta hugg, blev jag mer än glad när jag här om veckan kände ett sug igen efter att hålla i min kamera. Tyvärr blev jag lika snabbt besviken då jag kom ihåg att den gick sönder för 1 år sedan. Jag skulle vilja vinna denna kamera för att återuppta ett av mina stora intressen, som förhoppningsvis kan hjälpa mig ännu en bit på vägen till ett friskt liv 🙂

  Tack för en inspirerande blogg,
  Hejsvejs

  Amanda, 19 2015-07-26 15:22:42
  Svara
 • hej Ida!
  Jag skulle gärna vilja vinna den här kameran för att kunna höja nivån på en av mina två stora hobby’s: träning och fotografering. (dessutom kombinerat dem två)
  Jag har under hösten och våren haft det ganska jobbigt med psykisk ohälsa (ångest, panikattacker, självhat mm) Att vinna denna kameran skulle göra så himla mycket för mig, det skulle ge mig en enorm skjuts mot ett gladare och bättre liv. Jag skulle verkligen behöva det.
  Kram och tack för bra blogg ida

  Ebba 2015-07-26 14:52:23
  Svara
 • Vilken lyxig tävling! Jag älskar att fota & filma, vänner, familj, upplevelser, god mat och allt däremellan man kan tänkas fota! Men har hittills behövt låna kamera från mitt jobb när jag vill fånga något på bild. Jag trivs mycket bättre bakom än framför kameran och skulle gärna utveckla mina foto-skills. Så det här vore ju perfekt! 😀

  Mirjam 2015-07-26 14:34:27
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vinna detta! Jag skulle använda kameran som ett verktyg att lyckas i min karriär! Jag började för ett år sedan att satsa helhjärtat på min karriär som personlig tränare, och du vet ju att det handlar mycket om att sälja sig själv och bygga ett varumärke kring sig själv! Du är ju grym på det… Jag skulle vilja vinna kameran för att kunna ta proffsigare bilder till min instagram som jag ska satsa mer på nu och använda för att klättra i kariären!

  Alexandra 2015-07-26 14:18:03
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle bli överlycklig och oändligt Tacksam om jag vann kameran. Jag har skadat mina knän och har svårt för att kunna träna som tidigare. Med en såhär fin kamera skulle mitt intresse för bild och foto kunna få fylla tomrummet. Jag skulle ta massa fina bilder på mina hundar och gå en kurs för att utvecklas. Jag håller tummarna. Tack!!

  Sofie 2015-07-26 14:09:47
  Svara
 • Jag har länge letat och suktat efter den perfekta kameran, fastän jag inte har råd med min studentekonomi. Jag skulle vilja fota outfits, sminkningar, promenader på landet, mina djur – you name it! Jag ska också åka till australien i början av nästa år och stanna där i några månader och att kunna dokumentera en sådan resa och uppdatera familj och vänner hemma med fina bilder hade varit ovärdeligt. Tack för en superbra och inspirerande blogg!

  Elin 2015-07-26 13:30:50
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna denna kameran för att mitt intresse för fotografering har ökat, jag älskar att fota och redigiera bilder. Också jag skulle resa snart till Costa Rica! XX, Maria 🙂

  Maria 2015-07-26 13:22:48
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna denna kameran eftersom att jag skulle vilja ta riktigt bra bilder när jag är ute och reser eller bara är t.ex med familjen eller vänner och vill kunna ta bra bilder. Jag vill gärna ta bättre bilder till min blogg också, eftersom mobilkameran endast ger bra bilder i miniformat. Själv har jag inte råd att köpa en kamera, framförallt inte en Nikon, så därför hoppas jag verkligen att jag vinner! <3

  Louise 2015-07-26 13:17:05
  Svara
 • I den stressiga vardagen
  vill jag med Nikon D5500 fånga dagen.
  Med min iPhone 5 är jag ingen expert.
  Men med NIkon i min hand ska jag ändra på det tvärt.
  Foton av vår vackra svenska natur ska bli tagna.
  Sommar, höst, vinter och vår i vårt land är svårslagna.
  Mina fantastiska vänner får självklart vara med på ett hörn.
  Här har vi en vänskap som aldrig får sig en törn.
  Det underbara livet och alla miljoner ögonblick.
  Tänk vilken ära att få spara alla dessa med ett enkelt litet klick.

  Lina Sjösten 2015-07-26 12:55:20
  Svara
 • Hej Ida,
  Jag är en 22 årig tjej som älskar att fotografera!
  Anledningen till att jag tycker att jag förtjänar att vinna är för att jag kommer från en familj (bara mamma och syskon) som inte tillhör den skaran som har pengar. Min mamma är sjukskriven sedan 9 månader tillbaka, vilket mamma har förklarat är anledningen till att vi måste leva på ett “snålt sätt”. Det betyder tex att vi mest troligtvis inte kommer att kunna fira jul i år då alla presenter och all mat hade kostat för mycket. Men också för att mamma är trött och orkar inte. Det betyder också att jag och mina syskon måste klara oss på de saker vi har och inte kan köpa nytt. Det har jag accepterat, även om det är ledsamt för jag älskar kläder, foto och design. Därför skulle sådana “onödiga köp” aldrig komma på tal i min familj. Jag tycker så synd om mamma som kämpar med hyror och allt att jag vågar inte be om något och när jag väl ber om något (som jag verkligen behöver), så känner jag skuld. Jag hade blivit super super lycklig om jag fick vinna denna kamera, då jag verkligen älskar att fota fina miljöer och värdefulla händelser. Jag är nog den ända i min kompisskara som inte ens äger en kamera, och min flera år gamla mobilkamera ger varken fina bilder eller lust till att fotografera.
  Förlåt för att detta blev så långt, hoppas att du orkade läsa 🙂 Håller tummar och tår!!
  kramar från Amira

  Amira 2015-07-26 12:42:51
  Svara
 • Jag älskar naturen och skulle gärna haft en kamera att kunna fotografera allt vackert man ser. Att sedan kunna posta det vidare för ett snyggt instagram-konto på ett enkelt vis hade såklart varit roligt. Att få inspirera fler att ge sig ut i naturen och njuta av Sveriges varierande årstider, se charmen i allt från snörusk till tidig höstmorgon med orangea blad och dagg i gräset. Sen har jag även hästar vilka jag älskar att fota, men det blir inte direkt några kanonbilder med min mobilkamera precis. Så att förmedla känslan av lugn, harmoni och kärlek till djur och natur är vad jag hade användt kameran till. Fånga de små ögonblicken som gör livet magiskt utan stress och press. Tack för en bra blogg med!

  Evelina 2015-07-26 12:20:38
  Svara
 • Vad kul tävling och såklart jag måste vara med. Kan ju alltid försöka. Ja, varför vill jag ha just denna kamera är för min dröm är att bli fotograf och just nu är jag på g med det. Men känner att den kameran jag har nu inte räcker till längre för det jag vill ha. Så denna skulle sitta fint att ha och kunna verkligen ta det ett steg längre i min drömyrke. Sedan just denna funktionen med WiFi är ju sjukt smart då det skulle göra vardagen med beroende av instagram så mkt lättare att ladda upp bilder direkt när man har fotat 🙂 Ps. Om du vill se lite av bilderna jag tar kan du kolla in min instagram. @Evelina.photo. Hoppas man har lite tur 😉

  Evelina 2015-07-26 12:08:34 http://eveelinasplace.blogg.se
  Svara
 • Hejsan!
  Jag är en tjej som är väldigt fotointresserade och därför vill jag vara med och tävla om en kamera.
  Jag fotar ofta i min vardag som oftast består av träning, resor, och bilder som kan användas till bloggen.
  Mest gillar jag att fota naturbilder, och bilder när man är ute och reser. Men även bilder från vardagen är kul, då man ofta använder det till bloggen och t.ex instagram.
  För tillfället har jag ingen kamera och vill självklart köpa en ny.
  Min förra gick sönder, och det var en Canon EOS 600D, tycker den var jätte bra men nu då jag har tänkt skaffa en ny kamera hade det varit spännande att testa på en nikon istället.
  Dessutom har min syster gett mig några objektiv som hade gått att använda till kameran.
  Det du skrev om den, att det lätt går att föra över bilderna från kameran till mobilen, var något som lät som en stor fördel.
  Då hade man lätt kunna föra över bilder man vill ha till instagram eller till sin blogg, vilket hade varit jätte smidigt! 🙂

  Adina 2015-07-26 11:53:34
  Svara
 • Jag älskar att fota. Min dröm är att bli fotograf. Jag tar en massa bilder hela tiden på allt möjligt. Men som du säger, mobilkameran räcker inte till när man lägger in på datorn osv. Jag skulle verkligen älska att ha en systemkamera för att kunna ta bilder i så mycket bättre kvalité. Jag är även intresserad av att starta en blogg eller instagram eller liknande för att dela med mig av mina bilder jag tar men det är väldigt svårt då det är mycket roligare att se bilder med bra kvalité än en kornig mobilbild. Så därför vill jag så gärna vinna den här kameran och såklart är det ju även grymt lärorikt just eftersom jag skulle vilja bli fotograf.

  Linnea 2015-07-26 11:25:10
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna den här kaneran för jag har ingen kamera förtilfället, då min andra har gått sönder. Jag använder min kamera för att föreviga de små fina stunderna i livet, det kanske är en god maträtt, en fin himel, ett bra sällskap, fina skratt eller bara en vacker omgivning. Jag brinner för att fotografera och skulle väldigt gärna bli lite bättre på det, vilket jag tror att jag kan få hjälp av med den här kameran.

  Victoria 2015-07-26 11:08:44
  Svara
 • Hej fina Ida,

  Motivering
  Jag är med och tävlar om detta fantastiska pris då jag vid sidan av mitt arbete som HR specialist håller på att startar ett ideellt projekt som har med välmående i arbetslivet att göra (mer kan jag inte avslöja än, då vi går live i september). Inom ramen för det ideella projektet kommer det att krävas en hel del fotografering, på såväl deltagare i projektet, som på aktiviteter som sker inom ramen för projektet och förhoppningsvis även få fotografera framgångssagor som ett resultat av att projektet lyckats. Med anledning av det nämnda så står en bra kamera på inköpslistan för det ideella projekt som just nu helt finansieras av mig och min vän och vår privata ekonomi. Med en vinst här så skulle vi båda bli otroligt lyckliga.

  Varma hälsningar,

  Maria
  m_rre@hotmail.com

  Maria E 2015-07-26 11:06:33
  Svara
 • Jag har alltid haft ett stort intresse för foto, men aldrig haft råd med en kamera för det. Den kameran jag har erbjuder inte så bra bilder som Nikon 5500 och dessutom saknar den wifi så det är alltid ett projekt när jag väl tagit bilder att få de till rätt enhet. Det skulle verkligen underlätta och vidareutveckla mitt fotointresse med denna kameran. Jag skulle använda kameran i min vardag för att fånga allt vackert jag dagligen ser men sällan kan föreviga. Bilderna skulle såklart komma upp på min blogg och kanske en dag även uppfylla drömmen om en egen fotoutställning.

  Sophia 2015-07-26 11:04:40
  Svara
 • Vilken rolig tävling! Här hemma fotar jag och sambon bara med våra telefoner, vilket inte alltid är så lätt med en tvååring som aldrig står still. I oktober väntas lillebror/lillasyster komma och det vore roligt att ha en riktig kamera att fånga alla ögonblick från småbarnsåren (som tyvärr går alldeles för fort) med.
  Tack för en bra blogg, du är verkligen en stor inspirationskälla och en bra förebild!
  Kram

  Sara 2015-07-26 10:52:20
  Svara
 • Oh hoppas jag kan vinna den så jag kan fortsätta fota min snart 4 åriga dotter med en mycket bättre kamera än min gamla digital kamera som sa sitt för en vecka sedan så vad underbart det hade varit om jag kunde vinna den här

  Kristina T 2015-07-26 10:41:56
  Svara
 • Hej! Väldigt rolig tävling. Första jag tänkte på var att ta lite finare bilder på mina barn. Har använt mig av min iphone men det blir aldrig lika fina bilder som med en nikon kamera. Hade varit kul att framkalla bilder på dem då de kommer bli riktigt fina. Men man kan alltid hoppas på det.
  Kram!

  Dana ali 2015-07-26 10:33:53
  Svara
 • Åh Ida! 🙂 Detta har jag drömt om att få vinna länge. Har inte råd i dagsläget.
  Har i mitt liv känt mig vilsen som människa. Osäker. Det var inte förrän i gymnasiet jag kände att jag började hitta mig själv genom att gå en fotolinje, där vi fotade dag ut och dag in. Där och då kände jag mig hel. Det var kameran som gjorde mig levande. Nu när jag slutat gymnasiet har jag inte haft råd att köpa en ny kamera (fick låna kamera på gymnasiet) och har liksom hamnat fel igen. Tillbaka till den där vilsna människan som inte mår bra. Jag älskar att fota. Jag älskar att skapa. Har alltid fotat och satt in i fotoalbum men sen några år tillbaka är mina album tomma. Tomma på minnen, tomma på gemenskap, tomma på liv. Jag skulle av hela mitt hjärta vilja vinna denna kamera för att kunna skapa minnen och liv igen. Och just denna timing med din tävling kunde inte komma bättre. Min storebror gifter sig i september. Min underabara storebror. Gissa vart! i NEW YORK!! Once in a lifetime. Att få bevara de vackra minnena som kommer att uppstå där med denna kamera vore som att sväva på moln. Att jag skulle kunna få hitta tillbaka till livet och glädje igen, i New York, i september vore som en dröm.
  Kramar Hanna

  Hanna Axelsson 2015-07-26 10:23:21
  Svara
 • Hej!
  Självklart vill jag ta chansen att vinna den grymma kameran. Just nu hjälper jag mina underbara vänner att klara milen. Skickar varje vecka ett träningschema och en massa pepp. Vore jätte kul att kuna skicka bilder också då vi sällan ses.

  Anna Edgren 2015-07-26 10:23:10
  Svara
 • Jag skulle älska att vinna denna! Jag gick mediaprogrammet på gymnasiet och fick lära mig mycket om fotografi och redigering. Har tyvärr inte råd att fortsätta ordentligt med min hobby (hur kul är det med iphone bilder? Går inte att förstora och göra tavlor!) men om jag skulle vinna så skulle det vara en dröm som blev sann. Jag älskar att fota. Har även fått en liten bebis nu och vore underbart att kunna fota egna ordentliga bilder och göra ett fotoalbum till honom.

  Maria 2015-07-26 10:13:52
  Svara
 • Jag brukar säga att min bakblogg består av tre ben. Historia. bilder. Recept. Utan något av det här funkar inte min blogg. Att lägga ut bilder på en tårta men inte ge något recept är som att säga: gör tio armhävningar utan att ha visat hur man gör.

  Att lägga upp ett recept utan historia skulle inte heller funka. För hur ska man kunna läsa min blogg om det inte finns något att läsa. Förutom ett recept då. Nej, då kan man lika gärna slå upp närmsta kokbok. Eller gå in på närmsta receptsajt.

  Men, det räcker väl med historia och recept? Du skulle väl kunna överleva utan bilder? Genom recepten får man ta del av dina bakverk och genom historierna kan man lära känna dig. Du måste ju erkänna att du skulle kunna överleva utan bilder.

  Nej. Det kan jag inte erkänna. Då lägger jag hellre ner bloggen. För när man besöker min blogg ska man få en känsla. Att man är på Milkandacookie. Ingen annanstans. Och hur mycket jag än försöker ge den känslan genom mina recept, tips och recept så skulle det inte funka utan bilderna. Det är bilderna som gör allt. En bild säger mer än 1000 ord som man brukar säga.

  Därför vill jag vinna kameran. För att utveckla min blogg. Få den att kännas mer som Milkandacookie. Kunna visa den där tårtan som jag har bakat men som snart ska ätas upp. Få till en bra bild trots att det är kolsvart ute. För det är ett omöjligt uppdrag med en mobilkamera. Visa snittningen i brödet som är grädden på moset. För man äter ju med ögat också. Fånga blicken i min systers öga när hon agerar modell. Hur hon njuter av att känna smaken av choklad på tungan.

  För en blogg är ingenting utan sina bilder.

  Milkandacookie 2015-07-26 10:13:05 http://milkandacookie.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! jag skulle vilja vinna denna kamera för att byta upp mig ifrån en Canon 1200d till något mkt bättre då min blogg har växt och bilvit större och då är det nästan en självklarhet att man vill ha en bra kvalité på bilderna det blir ju detså roligare för läsaren. För mig har det dessutom inte funnits på kartan att inskaffa mig en ny då mina pengar inte räcker till som student.

  grym blogg =)

  Andrea V 2015-07-26 10:00:24 http://nouw.com/byandrea
  Svara
 • Åh vad roligt jag älskar nikon!
  Jag ska börja tredje året på gymnasiet där jag går estetiska programmet med inrikting media. Nu till hösten hade det varit perfekt att vinna denna kamera till mina fotoprojekt både utanför och i skolan men även till min träningsblogg så att mina läsare kan få superfina bilder alltid! När jag tagit studenten ska Jag ut och resa och då är en kamera denna perfekt att ta med sig och göra resan till en evighet. Håller alla tummar och tår!
  Kram! Älskar din blogg <3

  Sara Thorsen 2015-07-26 09:38:34 http://www.nouw.com/sarathorsen
  Svara
 • Hej!
  Jag bor i de småländska skogarna med min sambo och vi håller på att renovera upp vårat gym. Jag har stora drömmar om att kunna träna här ute vid vårat hus! Kanske tom kan bli något större än så….
  Jag har alltid haft intresse för att fotografera men just nu har min kamera gått sönder. Jag saknar fotograferingen!! När jag fotograferade mycket blev det inte att jag publicerade fotona eftersom det är (eller var) så krångligt att föra över bilderna. Med wi-fi funktionen sparar man mycket tid och spring efter sladdar så man har mer ork att träna ;). Kameran skulle ge mig möjligheter att inspirera andra!
  Hoppas turen är med mig!
  Kram Ida

  Ida 2015-07-26 09:02:42
  Svara
 • Hej Ida! Jag köpte för ett tag sedan min första kamera, en Nikon J5 efter att ha inspirerats av dina fina bilder du tar med den. Och wow jag älskar den verkligen och min blogg har verkligen utvecklats sedan dess. Och intresset för fotografering samt att inspirera andra med bra bilder har växt också. Nästa steg för mig skulle vara en systemkamera, som jag är så sugen på att börja jobba med. Det skulle hjälpa mig att fortsätta utveckla mig, mitt varumärke och min blogg (Www.theresesvensson.com). Jag har följt dig sedan starten av din karriär och jag har alltid varit lika imponerad över dig och hoppas att jag en dag, precis som du kan ta steget att leva på egen hand med hjälp av sitt varumärke, det är en dröm för mig. Men just nu kämpar jag på med heltidsstudier på handelshögskolan och två jobb. Men jag har ett år kvar, och jag vet att jag klarar det och att jag kommer stå där stolt i vår med min examen, då jag äntligen kan flytta upp från Göteborg till Stockholm och leva min dröm där! Och jag åker till NY i slutet på sommaren, och det skulle ju vara fantastiskt att få fylla en Nikon D5500 med underbara minnen. Kram Therese

  Therese Svensson 2015-07-26 08:28:29 http://www.theresesvensson.com
  Svara
 • Jag önskar att jag skulle vinna kameran då jag håller på med hästar och skulle vilja dokumentera allt från vardag till tävling bättre. Det skulle både främja min utveckling som ryttare, men också såklart förbättra min blogg. Det hade varit så kul att kunna ge något tillbaka till min pappa som ställer upp i vått och torrt, och jag vet att han skulle älska en riktig kamera. Dessutom skulle jag såklart passa på att fota en massa även när jag är utomlands, för att kunna stärka alla minnen.:)

  Julia 2015-07-26 07:38:27
  Svara
 • Vilken rolig tävling och att vara ambassadör för Nikon, WoW!

  Jag har länge velat ha en Nikon och har kollat runt lite efter en kamera med vriden skärm för att lättare kunna ta selfies och för att lättare kunna ta bilder på mig själv och omgivningen. Fotografering har alltid legat mig varmt om hjärtat men har man en studentbudget och behöver prioritera andra saker före nöjen för tusenlappar så har jag lagt köpet utav en systemkamera på hyllan. Skulle jag vinna denna kamera skulle jag använda den flitigt varje dag och ta bilder till bloggen, ta bilder för att ha minnen istället för att hela tiden använda och ta bilder ifrån instagram och använda mobilkameran.

  Tack för en bra blogg och en rolig tävling, hoppas du får ett bra veckoslut och en bra början på veckan imorgon. 🙂

  Beatrice 2015-07-26 06:45:05 http://beatifulrice.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!!
  Jag vill vinna kameran eftersom jag gjort videos på Youtube. Jag är väldigt intresserad om fotografi också och i oktober jag ska göra en kurs av fotografi för att förbattra mina kunskaper om. Nu spela jag bara mina videor med en telephone.
  Den här pris skulle vara underbart till mig!!!
  LeidysM

  Leidys 2015-07-26 02:02:48
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle gärna vilja vinna kameran då jag har ett väldigt stort intresse för fotografering och är lite sentimental av mig så jag älskar att ta bilder fråna alla härliga stunder jag har med min familj och med mina vänner. Jag ska även nu ut på min första utlandsresa med en av mina närmsta vänner så det skulle vara underbart att kunna ta så många fina bilder som möjligt för att fånga alla ögonblick och även så att jag kan dela de med mina nära och kära. Kram

  Sofia 2015-07-26 01:00:14
  Svara
 • jag vill vinna kameran för att jag tycker det är väldigt kul att fota och har sport intresse för det. Men utan en bra kamera är det inte lika kul då bilderna inte blir så bra. Det viktigaste när Jag är ute och reser är nämligen kameran för att jag vill ha kvar fina minnen, bilder framkallar Jah gärna och sätter i fotoböcker så det bli något man har kvar för livet, men med en bättre kamera hade det blivit väldigt fint. Och med kameran skulle jag säkerligen kunna utvecklas och bli bättre på att fånga ögonblick och ta fina bilder.
  Håller tummarna, kramis 🙂

  Moa Ernst 2015-07-26 00:03:57
  Svara
 • Hej!
  Jag hade velat vinna för att jag fotar väldigt mycket i vardagen.
  Jag har en blogg som håller på att växa och att locka ännu fler besökare behövs ju såklart bra bilder annars så lockar det inte riktigt.
  Är även en fattig tonåring endast 14 år så det krävs länge av mina sparpengar för att köpa den fina kameran.

  Ida 2015-07-25 23:53:32 http://ida.devote.se
  Svara
 • Hej Ida?
  Jag ska bli mormor vilken dag som helst. Jag har idag ingen kamera ( bara mobilen) så därför skulle jag vilja vinna denna kamera. Jag måste ju kunna föreviga mitt första barnbarn i bilder. Skapa riktiga Fotoalbum som hon (vi vet att det blir en flicka) sedan ska få när hon blir större. Jag kanske kan fota lite på gymmet också älskar styrketräning och läser ofta din blogg. Tack för alla råd och tips som du bjuder på. Keep up the good work!

  Susanne 2015-07-25 23:23:36
  Svara
 • Hej! Anledningen till att jag skulle vilja vinna den här kameran är egentligen inte relaterad till varken bloggande eller träning som många tidigare påpekat. För mig skulle denna kamera innebära en möjlighet för mig att minnas min livs resa som jag ska göra till hösten. Jag ska då studera i Kanada och göra flera resor runtom landet. Dessa minnen skulle jag vilja kunna spara föralltid.

  Sofia 2015-07-25 23:00:20
  Svara
 • Shit! En kamera är verkligen något jag suktar efter men hittills har jag inte inte känt att jag kan lägga pengar på den! Just nu hänger jag en hel del på min sambos cykeltävlingar i enduro och tar en massa bilder, både på honom och resten av cykelklubbens cyklister. För detta ändamål hade jag verkligen behövt en kamera! Plus att vi reser en hel del. Om jag har sån tur att jag vinner en kamera kommer den garanterat att bli välanvänd 🙂 Hoppas hoppas!

  Hanna 2015-07-25 22:41:53
  Svara
 • Jag skulle faktiskt ge bort den till min kära goa syster som på senare tid börjat älska att fotografera. Hon känner inte riktigt att hon har den kamera som krävs, en gammal digitalkamera, och skulle gärna vilja uppgradera sig men det är inte lätt när det inte finns pengar på kontot! Hon är min glada solstråle med härlig känsla för mode, bosatt i Oslo. Med andra ord, DRÖM att ge bort en sådan uppskattad present! Puss och kram från Josefin

  Josefin Westerberg 2015-07-25 22:31:17
  Svara
 • Jag är lite trött på ”perfekta” instagrambilder, framförallt mina egna, och är så sugen på att fota det där som inte är så tillrättalagt och arrangerat. Vardagen. En regnig tisdag på en parkeringsplats, ett totalmisslyckat löppass med kompisarna när vi bara trillar ihop i en hög, ögonblicksbilder från en fest där folk inte hinner posa med sina fotominer.
  De där bilderna blir så mycket bättre med en grym kamera istället för en skruttig mobilkamera så jag håller tummar och tår!

  Zara 2015-07-25 22:16:29
  Svara
 • Jag ska åka bort i nu i augusti och påbörja min utbytestermin i ett halvår och därför behöver jag verkligen en ny kamera!! Jag ska bo i sydkorea och känner att jag vill investera i en bra kamera så att jag kan fota alla mina minnen som jag kommer att uppleva. Kan själv inte förstå att jag ska flytta och bo på andra sidan jordklotet. Detta är stort. Inte nog med det tänkte jag även resa runt asien efter min utbytestermin och självklart vill man dokumentera det också, finns så mycket på jorden som man inte upptäckt än så det skulle vara något jag fotade eller bara allmänt alla nya människor och platser man träffar och ser 😀

  Kelly 2015-07-25 21:56:42
  Svara
 • Mitt intresse för foto är ren nybörjarnivå. Jag har precis börjat upptäcka en estetisk sida hos mig själv. En sida som chocka mig djupt. Man tror att man vet sina starka och svaga sidor, men icke i mitt fall och jag vill nu få chansen att utveckla min estetiska nya sida genom en grym Nikon kamera. + i kanten är att jag ska flytta till LA i augusti och jobba. En perfekt stad att utforska och hitta sig själv i. En nikon till stöd hade inte varit dumt.
  Pick me, choose me, photo me;)

  Grym inspirationsblogg och fortsätt köra ditt race!
  Kram Elin

  Elin Olsson 2015-07-25 21:39:55
  Svara
 • Vilken superbra tävling!
  Under tävlingssäsongen, men även efter, får jag möjligheten att resa otroligt mycket. Träningsläger och tävlingar runt om i välden gör att jag får besöka så otroligt vackra platser. Jag har alltid nöjt mig med mobilkameran.. ända tills jag nu i sommar bestämde mig för att göra en fotovägg och jag insåg att jag inte har en enda bild i tillräckligt bra kvalitet. Detta har gjort att jag nu är på jakt efter en riktigt bra kamera. Din tävling kunde inte ha kommit mer lägligt! Det skulle vara så otroligt mycket roligare att vara ute och resa och tävla med en riktigt bra kamera och kunna fånga alla oförglömliga stunder på bild. Jag skulle inte bara kunna göra min fotovägg, utan även massor av fina fotoalbum för att minnas min karriär.
  Tack för all inspiration du ger, din blogg är super! Kramar!

  Moa 2015-07-25 21:31:34
  Svara
 • Hejsan Ida! Kul med en tävling :)))
  Jag skulle använda kameran till att helt enkelt, klyschigt sagt: ”fånga dagen.” Eller inte det alla vill, egentligen? Varesig om det handlar om matlagning, träning eller resemål, tar man helt enkelt kort för att minnas. En bild beskriver mer än tusen ord, right? 🙂

  Felicia 2015-07-25 21:24:47
  Svara
 • Kul tävling <3 här är min motivering:
  Denna grymma kamera kommer bli min nya favorit sak,
  att ha med sig och fotografera mat från olika ”hälsohak”.
  För bra bilder vill jag gärna ha,
  så att de gör min blogg lojsans jättebra.
  Mitt motto är att kunna inspirera till hälsa och en sund livsstil,
  och jag gör det utan att ha en snygg löpstil.
  Du, Ida Warg, är en stor inspiration, din blogg ger mig många tips och mycket motivation.

  Kram Louise

  Louise 2015-07-25 21:11:30 http://www.lojsans.se
  Svara
 • Att vinna en kamera vore toppen! Och kul för dig som blivit ambassadör(?!?!) för nikon.

  Jag jobbar som kock och att försöka ta tydliga bilder på maten är ett dagligt arbete för mig eftersom att jag bara har mobilen. Med systemkamera får man en tydligare bild på vad som finns på tallriken!

  Ha det gött!

  Katja 2015-07-25 20:31:38
  Svara
 • Jag vill verkligen vinna en Nikon då jag skulle vilja ta lite fina och bättre bilder på min dotter. Skulle vara kul att ha som minne ! =) puss på dig ha en bra dag !! haha

  elinore 2015-07-25 19:46:55
  Svara
 • Att vinna en Nikon är något jag verkligen skulle vilja göra, då jag kan se mig åskådliggöra saker och ting i livets röra. Eftersom jag älskar att fotografera vill jag experimentera och att föreviga minnen är något jag värderar numera. Till Kreta jag i sommar far, och vad vore inte bättre med en riktig fin, oförglömlig sak? Stränder som häpnar och drömliknande bilder som inte går att förglömma.

  Jag kan se mig själv med kameran resa, på en jorden-runt resa eller en studieresa. Den skulle följa med mig överallt i världen och jag skulle dessutom ha så otroligt kul på färden. Något att titta tillbaka på om 5, 10, 15 år? Ja, bilderna består, faktiskt mer än ett skolår.

  Till vintern jag 18 år fyller och vad skulle inte vara bättre denna stora dag om inte denna fina, kompakta pryl? Nu hoppas jag på att min motivering räcker till en placering, och förhoppningsvis en toppenplacering! Det jag vill göra är att synliggöra allt det goda i livet, så som kärlek, lycka och glädje <3

  Lovisa 2015-07-25 19:20:59
  Svara
 • Att kunna fånga ögonblick, känslor och upplevelser på bild gör att man kan behålla minnen för livet. Jag har haft en Nikon de senaste åren som varit med på mina resor till fantastiska Bali, naturrika Norge och andra vackra platser. Jag har album smyckade med dessa fina foton och jag får varje gång en Deja Vu känsla när jag sätter mig ned och tittar tillbaka på alla samlade upplevelser. Tyvärr har min kamera gjort sitt sista så när jag såg den här tävlingen tänkte jag, äntligen, kanske jag nu kan få tillbaka möjligheten att fylla upp nya album med själar och platser. I vinter planerar jag en ny yogaresa, denna gången till Indien. Det had varit helt underbart att få ta med mig en ny Nikon kamera så jag kan skapa ett Indien album och senare få nya Deja Vu feelings. 🙂

  Nathalie 2015-07-25 18:34:46
  Svara
 • Jag vill vinna den till min foto-tokiga-man så att han kan ta underbara vardagsbilder på vår lilla bebis som ska komma nu i augusti! Håller tummarna!

  Mia 2015-07-25 18:30:57
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vara vinnare i denna tävling då jag fått motivationen till att börja träna och ändra livstil. Det skulle vara en stor fördel att ha denna kamera så man kan fota sina framsteg med före och efter bilder. Samt att jag kan fota mat bilder och utvecklingsbilder till min blogg som jag tänkt att skaffa. På så sätt kanske man kan få sina läsare att bli motiverade också med fina bilder . Jag har ju själv fått motivation tack vare dig och din blogg så nu vill jag kunna hjälpa andra genom att använda mig själv som motivation 🙂 håller tummarna att man vinner! Du är en förebild för mig och många andra. You go girl!! 😀

  Lovisa 2015-07-25 18:25:20
  Svara
 • Jag skulle skicka vackra och personliga bilder till mina nära och kära som jag numera bor alldeles för långt ifrån! Jag har även planer på att starta en hemsida / blogg för att inspirera och dela med mig av mitt stora intresse för matlagning, träning och hälsa. En högklassig blogg behöver ju leverera kreativa bilder i toppklass och vad jag har hört så ska Nikon vara bäst;)

  Sophia 2015-07-25 18:17:31 http://chanstillbalans.shapemeup.se
  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja ha en riktigt bra kamera då jag inte riktigt har pengar till det just nu. Men tänkte kanske starta en blogg så det skulle ju vara perfekt med en kamera. Men i alla fall skulle jag vilja höja min kvalité på mina instgrambilder, för jag är nämligen väldigt intrsserad av att fotografera.
  Jag tycker det är väldigt mycket om att redigera bilder och leka med kantraser och ljusstyrka m.m.
  Är sjukt tacksam att du ger iväg en riktigt fin kamera som denna till oss läsare. Hoppas du har det bra och så får vi hoppas på vinst, kram på dig❤️

  Sara 2015-07-25 18:10:28
  Svara
 • Hej! Jag skulle jätte gärna vinna kameran, eftersom jag funderar på att skaffa en blogg då jag finner det fascinerande.
  Jag tycker väldigt mycket om att läsa olika bloggar och skulle helst vilja starta en egen blogg, då skulle jag använda mig till att fota bilder till min blogg.
  Jag älskar att fota naturbilder, dock har jag ingen bra kamera till det. Jag har även tagit studenten i år och ekonomin för en bra kamera räcker inte till, eftersom min ekonomi går till min tarmsjukdom. Så jag skulle bli hur glad som helst om jag vinner kameran.
  Mina skulle gå drömmar i upplevelse att kunna fota bra bilder och starta en fantastisk blogg, precis som din blogg.
  Men samt också att föreviga minnesvärda händelser och kunna dela de på bloggen. Det hade varit en oerhört fantastisk upplevelse!

  Tacksam för att jag fick vara med och tävla om en sådan superfin kamera!

  Nejla 2015-07-25 17:53:31
  Svara
 • Jag har äntligen, efter många år av alkohol, ohälsosamt leverne, oregelbundna vanor och skräpmat, funnit glädjen i träningen igen. Jag har redan gått ner 7 kilo och trots att jag har många kvar, och så har livsglädjen återvänt till mig! I samma veva bestämde jag mig för att storsatsa på min blogg för att sprida min nyvunna passion. Något som jag har märkt är att framgång inte kommer utan hårt arbete, men en liten skjuts på vägen skulle verkligen vara guld värt! Då min gamla slitna kamera från 2005 inte håller måttet längre, så skulle en ny ge mig motivationen att fortsätta träna, fortsätta gå ner i vikt och dokumentera mina framsteg och fortsätta sprida träningsglädje! Jag är ännu inte ens i närheten av min fulla potential, och vill fortsätta utvecklas som motionär, bloggare och fotograf. En kamera är första steget till nästa nivå.

  Emma Hå 2015-07-25 17:51:14 http://emmahas.se
  Svara
 • Om jag vann skulle jag använda denna kamera för att ta bilder när jag är ute och reser och på olika tillställningar med mina vänner och familj. Genom att ta dessa bilder förevigas fina minnen som man kan titta tillbaka på. Jag har alltid älskat att fota och redigera bilder, så en riktigt bra kamera skulle betyda mycket för min hobby!

  Linnéa 2015-07-25 17:49:46
  Svara
 • Jag hoppas att jag vinner kameran för då kan jag ha den och dokumentera dom där fina och bra stunder man har. Jag tycker det är viktigt att ta kort så man har minnen av bra och mindre bra saker man gjort i livet. Så kan man se tillbaka och skratta åt allt roligt man gjort med sina nära och kära. Allt från resor till mysdagar framför tvn är roligt att fota! Och nu när jag ska börja plugga till sjuksköterska är inte ekonomin på topp så skulle va rent av en dröm att vinna en ny kamera. Och med den nya kameran kan jag ta bra och fina bilder på min fina omgivning!

  Josefin Larsson 2015-07-25 17:48:41 http://nouw.com/josefinlarssons
  Svara
 • Jag hoppas att jag vinner kameran, då jag vill höja nivån på min blogg. Jag är hyfsat ny inom bloggvärlden, men känner att det är något jag brinner för och som jag verkligen älskar.

  Emma 2015-07-25 17:30:33 http://emmasterner.forme.se/
  Svara
 • Jag ska resa iväg till Mallorca i augusti med mina allra bästa vänner. Jag har alltid varit intresserad av att fota men aldrig köpt en egen systemkamera eftersom jag inte riktigt vågat och inte riktigt vet vilken man ska ha. Men nu har du ju rekomenderat denna så den är säkert jätte bra! Hade varit så glad om jag vunnit.

  Madelene hafif 2015-07-25 17:01:26
  Svara
 • I mitt fall kan lycka köpas för pengar. Åtminstone den lycka jag känner med en kamera i handen. Det är den första anledningen till att jag väldigt gärna hade velat vinna den kameran, speciellt när min tidigare kamera bestämt sig för att den gjort sitt. Den andra anledningen är att min önskan om att föreviga minnesvärda minnen då hade gått i uppfyllelse. Förr eller senare lär vi oss alla, oftast den hårda vägen, att ingenting varar förevigt. Hjärnan sviker, minnen bleknar och nära och kära försvinner ur ens liv. En bra kamera ger större chans till bilder som återspeglar verkligheten. Sådana bilder är att aldrig glömma. Aldrig glömma betydelsefulla personer som gått bort eller platser och händelser som gjort avtryck på det personliga planet. Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren hade båda ordspråken ”lycka kan inte köpas för pengar” och ”ingenting varar förevigt” i detta sammanhang motbevisats.

  Linnea Andersson 2015-07-25 17:00:07
  Svara
 • Åh vad roligt med en tävling! Jag skulle vilja vinna den här kameran av några olika anledningar. Dels för att jag börjat tröttna på min nikon D3100, har haft den i säkert 4 år och vill därför ha en mer avancerad kamera. Den jag har känns mer som en nybörjarkamera nu. Jag har också saknat en del saker på kameran, såsom vridbar skärm och wi-fi vilket den här har. Perfekt när man ska ta sefies eller vill lägga ut bilder med bra kvalitet på instagram. Eller blogga från mobilen vilket också skulle vara möjligt med den här kameran. Den är också hyfsat liten och smidig vilket gör att den är lätt att ta med sig. Kameran skulle hjälpa mig mycket i vardagen då jag älskar att fota. Gör det varje dag då jag har en blogg men även ganska ofta lägger upp bilder på instagram. Kameran skulle hjälpa mig att utvecklas i fotografi och ja vad mer ska jag säga. Skulle bara vara hur kul som helst att vinna då jag verkligen behöver en ny kamera!!! :))

  Inez 2015-07-25 16:59:58 http://izan.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag väntar just nu mitt första barn, känns otroligt spännande och är nyfiken på det lilla livet som växer i min mage. Om ca en månad är det äntligen dags för vårt första möte. Vad vore då bättre än att få föreviga alla mysiga, roliga, jobbiga stunder med en ny kamera?! Det vore toppen att kunna fota bra bilder med en kamera istället för bara med mobilen och som du också skrev att det blir snygga bilder att framkalla.

  Vad jag dessutom längtar efter är att börja träna ordentligt igen. Allt från löpning, yoga och tyngdlyftning är något jag ser fram emot. Min resa tillbaka till en vältränad kropp är något jag vill kunna dokumentera och förhoppningsvis inspirera andra tiill att också träna trots en bebis att ta hand om. En resa som antagligen kommer vara blandat med både med och motgångar. Jag är otroligt taggad på att börja och hoppas att jag har en ny kamera som hjälper mig att hålla motivationen uppe.

  Till sist vill jag tacka för en grym blogg som inspirerar, motiverar och bjuder på underhållande läsning. Keep it up!
  Många kramar Ida

  Ida Helmerius 2015-07-25 16:44:25
  Svara
 • Hej Ida, vilken rolig tävling! Jag har alltid tyckt det varit kul att fota. Förr var jag väldigt duktig på att ha med kameran och ta fina kort som jag sedan satte ihop och gjorde fotoböcker av. Dessa böcker är så roliga att sitta och titta tillbaka på nu i efterhand istället för att ha bilderna sparade i olika mappar på hårddisken eller datorn. Tyvärr har jag blivit dålig på slänga med min gamla kamera de senaste åren. Därför skulle jag vilja vinna denna kamera för att få ny inspiration att ta nya fina bilder och skapa härliga minnen. Ha det så bra! /Monika

  Monika 2015-07-25 16:21:50
  Svara
 • Jag har sedan barnsben varit en blyg tjej de ända jag verkligen kände mig bekväm vid var min familj. Av andra människor kallades jag alltid för blyga Angelica. Människor började titta ner på mig omedvetet . Pågrud av detta har jag alltid haft dåligt självförtroende. Varje gång jag skulle göra något som jag aldrig gjort tidigare blev jag extremt nervös. Det kunde handla om att jag skulle koka kaffe eller att jag skulle fråga om de hade boken jag letade efter i biblioteket. Med åren blev det bara värre och värre. När jag var 11-13 år hamnade jag i en djup depression. Det hade gått så långt att jag var tvungen att träffa en psykolog. Men jag gick bara 3 gånger eftersom att jag tyckte att det inte hjälpte. Det året åkte jag till mina kusiner i USA. Det gjorde så att jag utvecklades sjukt mycket och började komma ut ur min depression. Sen dess har jag haft ett stabilt men ett vanligt liv. Varför berättar jag det? Jo det är så att jag är en tjej med stora drömmar. Jag vill inte vara den vanliga tjejen som går till skolan, får en utbildning, skaffar familj, går i pension och sedan dör. Jag har större drömmar. En av mina drömmar är att bli skådespelerska i Hollywood. Och för att kunna bli det vet jag att man måste kämpa. Därför startade jag min blogg www.nouw.com/lucyys där jag delar av min vardag. Jag startade bloggen för att kunna förverkliga mina dömmar. Och genom bloggen är jag ett steg närmare mina drömmar.

  PS. Jag sommarjobbade för första gången den här sommaren. Jag skulle jobbat 10 dagar men jag var sjuk två av dagarna. Det betyder att jag bara jobbade 8 dagar och därmed fick mindre pengar. Med pengarna jag skulle få från sommarjobbat hade jag tänkt köpa en kamera men nu kan jag inte det.

  Om jag vann skulle jag få människor in i mitt liv genom videos och foton. Mitt mål i livet är inspirera och motivera människor!

  Angelica 2015-07-25 15:53:15 https://nouw.com/lucyys
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har under året läst fristående kurser utomlands, bland annat journalistik. Nu under sommaren fick jag jobb på lokaltidningen. Jag trivs så himla bra och vill nu utbilda mig till journalist! I jobbet har jag fått fota mycket då det krävs att man är en ”multijournalist” nu för tiden. Jag har själv inte fotat så mycket tidigare men lär mig nya saker hela tiden. Det är sjukt roligt och nu vill jag bara bli ännu bättre! Att vinna kameran skulle vara helt fantastiskt och underlätta mycket för mig i jobbet då jag skulle ha en alldeles egen kamera att utforska och öva med. Det skulle även definitivt boosta mitt instagramkonto och min blogg!
  Tack för en superfin blogg!
  Kram

  Amanda 2015-07-25 15:44:43
  Svara
 • Hej! Det kanske låter lite klyschigt, men jag älskar verkligen mitt liv och tycker att det är fantastiskt. Jag är så tacksam för varje dag och för de människor jag har i mitt liv! Så därför skulle jag vilja vinna denna kamera för att kunna föreviga speciella ögonblick och visa mina framtida barn och barnbarn. Kameran skulle få följa med på alla mina resor, korta som långa, och upptäcka världen med mig!

  Beatrice 2015-07-25 15:33:37
  Svara
 • Hej Ida!
  Ååh vad roligt att det finns en tävling här på bloggen!
  Jag är en 16 årig tjej från Stockholm, som älskar att träna och kör antingen kickboxning eller gym. Jag skulle vilja vinna kameran för att jag är väldigt fotointresserad, och skulle vilja lägga ut bilder på Instagram som mina läsare kan beundra.
  Jag skulle verkligen älska att kunna ta otroligt vackra bilder på miljöer och ens egna familj, men det är svårt med bara en mobil… Foton är det som påminner oss om våra äventyr och förstärker våra minnen. Därför är det viktigt att inte glömma bort att ta bilder på det man älskar, exempelvis familjen. I övrigt vill jag bara tacka dig för all inspiration och motivation som du ger tjejer som mig. ”Veckansutmaning” är min absoluta favorit! Skulle vara så otroligt coolt att få äran att vinna någon tävling, eftersom jag aldrig vunnit någon.

  Edona 2015-07-25 15:05:54
  Svara
 • jag skulle vilja ha en bättre möjlighet att dokumentera min vardag. Jag har tyvärr fått inse att fotografier är det enda som ibland kan finnas för att stötta minnet, och därför skulle jag vilja få möjlighet att dokumentera allt det vardagliga: vänner och ovänner, bra och dåliga stunder, vardag och semester.

  louise 2015-07-25 14:40:58
  Svara
 • Hej! Jag är en tjej på 19-år som just tagit studenten från estetiska programmet bild och textil. Jag brinner för mode och sömnad samt fotografering som varit en del av mitt liv så länge jag kan minnas. Jag har använt mig av min mammas systemkamera som hon köpte för massor av år sedan, har varit supernöjd med den ända fram till nu, då den gått sönder. Bländaren och slutaren är helt slutkörda och kvalitén på bilderna är sämre än nånsin. Jag har alltid haft med mig kameran vart jag än går och att inte kunna ha det nu är en sorg. Då jag är nybliven student och inte har ett fast jobb med en stadig lön utan bara ett litet sommarjobb som avslutas om mindre än tre veckor kommer det ta lång tid för mig att spara ihop till en egen kamera. Därför skulle jag bli helt överlycklig om jag vann kameran här. Det skulle lyfta mig så otroligt mycket att kunna utveckla fotandet och kanske till och med starta upp min blogg igen och bli mer aktiv på instagram.

  Det är få bloggar jag följer slaviskt men din är i toppen, läser allt du gör och inspireras otroligt mycket då jag alltid varit en sportande person fram tills axlarna mina la av. Tack för att du inspirerar mig och keep it up, du är verkligen en sann förebild! Kram Julia

  Julia Lindgren 2015-07-25 14:40:03 http://julialindgren.weebly.com
  Svara
 • Jag har precis gett mig in på mitt livs utmaning! Jag ska under året träna inför och sen nästa år genomföra en svensk klassiker. Det vill jag givetvis föreviga för att alltid kunna gå tillbaka till de där gångerna som självförtroendet sviktar och titta på och minnas hur mycket jag faktiskt klarar. En Nikon D5500 skulle vara den perfekta kompanjonen på min resa och tillsammans skulle vi alltid vara – ”at the heart of the image”.
  Hoppas du har en fortsatt bra semester i Istanbul! Jag ska dit i september. Även då skulle kameran vara en dröm att fånga en smältdegel av europeisk och asiatisk kultur med

  Sanna 2015-07-25 14:38:07
  Svara
 • Åh! Blev helt ärligt helt totalt till mig när jag såg inlägget om denna tävling! Vet inte riktigt hur jag ska kunna få ner och beskriva med ord hur otroligt tacksam jag skulle bli utav att bli ägare till denna kamera. Jag rent ut sagt älskar att ta kort, fixa och trixa med bilder men äger för tillfället inget kamera som håller måttet längre. Har bokstavligt talat använt sönder kameran jag investerade i för säkert 8 år sedan nu så är absolut dags för mig att förnya mig på den fronten vilket jag drömt om länge nu men som student och alla inkomster som det innebär så är detta inte möjligt för tillfället. Jag håller därför alla mina tummar på denna tävlingen och kommer använda den flitigt varje dag. Kunna ta skarpa och fräsha blogg bilder, fotografera min omgivning, mina vänner, mig själv, min mat, min familj, mina äventyr och allt spännande som framtiden kommer att bjuda på. För visst är härliga minnen sådant man vill ha på bild och kunna återblicka till?
  Som sagt hoppas hoppas hoppas:):)

  Miranda - @miranda.kallhage 2015-07-25 14:32:39 http://mirandakallhage.shapemeup.se
  Svara
 • En sprillans ny systemkamera skulle jag allt vilja ha,
  med den skulle jag fantastiska bilder till min kommande blogg ständigt ta.

  Outfits, natur och härliga motiv,
  skulle med kamerans hjälp få ännu mer liv.

  I flera månader har jag försökt att spara,
  för att i all hast till Elgiganten kunna fara.

  Dessvärre är det inte lätt,
  så att vinna denna kamera skulle kännas så himla fett!

  Inget mer sparande, inga sura miner.
  Istället en nystartad blogg, vars inlägg av klockrena bilder skiner! 😀

  Katarina 2015-07-25 14:24:47
  Svara
 • Först och främst, TACK för en GRYM blogg Ida! Du är fantastik och du har peppat mig när det kommer till löpningen, tack vare dig ska jag nu springa mitt första lopp i slutet av augusti 🙂 Om jag skulle vara den lyckliga som vinner denna tävling skulle jag använda kameran i vardagen, jag skulle ta kort på mig, mina vänner och naturen. Jag älskar och ta kort men jag har aldrig ägt en systemkamera, när jag tar kort tar jag oftast med min mobil och bilderna blir ju inte dom bästa direkt. Men med en bra kamera skulle jag kunna fånga vardagen och spara bilderna för att sedan minnas tiden som är just nu. Bilder har ju en förmåga att framkalla både känslor och hålla minnen vid liv. ”En bild säger mer än tusen ord”

  Ellicka 2015-07-25 14:23:10
  Svara
 • Hej :). Jag följer din fina och motiverande blogg dagligen och jag inspireras av dina fina inlägg. Jag fotar väldigt mycket i min vardag och lägger upp både på fb och instagram, men som du själv säger så blir inte bilder bra med en vanlig mobilkamera. Jag skulle bli superglad om jag vann denna fina deömkamera :D! Då skulle mina bilder verkligen få ett lyft!

  Madelene 2015-07-25 14:17:54 http://no
  Svara
 • Kameran i röd färg, vilken snygging!
  En smidig och lätt kamera vill jag ha med mig på mina resor som tar bra bilder för att sedan framkalla äventyrets guldkorn och hänga upp på väggen i lägenheten. Det skulle då denna NIKON D5500 (helst i rött :D) vara perfekt för!

  Emma Wendelin 2015-07-25 14:01:54 https://emmawendelin.wordpress.com/
  Svara
 • Åh, vilken chans! Jag har brunnit för fotografering hela mitt liv, gått foto och bildbehandlingskurs, men har aldrig riktigt haft ekonomin till att köpa mig en riktigt bra kamera. Denna Nikon D5500 skulle verkligen kunna hjälpa mig att lyfta kvalitén på både min bilder och också ge mig chansen till att utvecklas som fotograf. Jag hoppas verkligen att jag vinner så jag kan fortsätta utveckla mitt största intresse och förhoppningsvis kunna ha det som ett yrke i framtiden.

  Kram!

  Malin 2015-07-25 13:51:34 http://malinhenrikssons.blogg.se/
  Svara
 • Åh jag skulle verkligen vilja vinna detta då jag vet att jag skulle använda den så
  sjukt mycket! ÄLSKAR att resa och då vill man verkligen ha BRA bilder med bra kvalitet. Jag använder mest min mobilkamera och ja, vem vill inte ha en grym kamera och kunna ta grymma bilder?!
  Jag skulle använda den i vardagen till att fånga dessa speciella ögonblick. De ögonblicken med vännerna som man vill minnas. Och då vill man självklart kunna ta de med en grym kamera och kunna framkalla de med BRA kvalité. Den kvalitén blir inte med mobilkamera. Så ja jag vill såå gärna vinna denna
  btw GRYM blogg och GRYM inspiratör är du Ida!

  Maja 2015-07-25 13:39:57
  Svara
 • Så rolig tävling!!

  Jag har alltid haft ett intresse för fotografering. Har på den senaste tiden lagt ner mer tid på fotografering och redigering då jag tycker att det är så kul. Kameran jag har idag är helt okej men saknar till exempel wi-fi-funktionen. Att ha en kamera med en sådan funktion hade underlättat det så för mig då jag älskar att blogga från mobilen och jag har även de bästa redigeringsprogrammen där.

  Jag hade använt kameran som jag gör idag till vardags och fotat allt möjligt. Jag är en aktiv tjej som älskar att inspirera andra. Jag är endast 17 år men har redan inspirerat flera, främst mina kompisar, till att äta bra mat & träna rätt. Jag vill fortsätta med detta och ser denna kameran som en enorm möjlighet att utveckla min blogg med finare bilder och roligare inlägg. Jag driver även två instagramkonton och självklart vill jag även utveckla dessa med finare bilder.

  Att kunna driva sitt egna företag och jobba med bloggen är en dröm. Det är inte många som lyckas men att vinna den här tävlingen hade gjort att jag kom ännu en bit på vägen och det hade varit en enorm drivkraft för mig att fortsätta kämpa!!

  Jag älskar att fota matbilder, fina bilder från resor, gymövningar och allt annat som hör till min vardag!

  Nu håller jag tummarna!! <3

  Elina Front 2015-07-25 13:29:20 http://elinafront.blogg.se
  Svara
 • Pga att jag inte visste om en systemkamera var nått för mig så köpte jag en Nikon D3000 begagnad. Har fotat grymma foton på våra tvillingar som i princip var/är omöjligt med en vanlig digitalkamera som inte kan ta två snabba kort efter varandra. Med denna Nikon har jag lyckats fånga båda tjejernas ansikte på samma bild vilket i princip är en omöjlig uppgift med tanke på hur de rör sig hela tiden. Att få uppgradera sig till ny Nikon och fortsätta trakassera tjejerna med att vilja ta kort på dem i tid och otid tror jag de kommer att tacka mig för när de närmar sig 30-strecket och får (bild)bevis på vad de fått vara med om när de var små.

  Niclas 2015-07-25 13:25:05
  Svara
 • Hej Ida och Nikon!
  Under höst terminen-15 ska jag göra min socionom-praktik på Nya Zeeland under 4 månader. Det ska bli en fantastiskt spännande och lärorik resa! Jag vill verkligen vinna denna tävling då jag kan föregiva denna resa med högklassiga bilder på min vardag och de äventyr jag kommer få vara med om. Som student och speciellt resande student har jag inte kapital eller prioritering att lägga pengar på en kamera något som jag verkligen skulle vilja, då jag tycker det är roligt att skapa stora och vardagliga minnen genom foto. Nu håller jag tummarna att jag vinner denna tävling och tänker på något annat än nervositeten över min kommande praktik! / Louise 🙂

  Louise 2015-07-25 13:23:02
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har följt din blogg en väldigt bra stund och har fått väldigt mycket inspiration till att träna mer på gymmet!
  Varför jag skulle vilja vinna denna fina kamera är för att min nuvarande nikon D5100 börjar bli utsliten efter några år i nacken. Jag älskar att fotografera och gör det dagligen, både på mig själv, naturen osv. Jag tar alltid väldigt mycket bilder när jag är utomlands, vill alltid minnas dom bästa stunderna i livet. Jag gillar även att dela mina bilder på sociala medier, därav skulle det vara sjukt nice med att kunna skicka över bilderna till mobilen så fort istället för att behöva lägg in bilderna på datorn sedan skicka över till mobilen. Även är jag bara 17år och köpa en ny kamera för flera tusen går inte ihop med min ekonomi. Så att vinna denna kamera skulle vara så underbart för mig!
  Hoppas du har det grymt i Istanbul!
  Med vänliga hälsningar, Tova <3

  Tova Sjöman 2015-07-25 13:19:58
  Svara
 • Hej! Jag ska i september åka utomlands på obestämd tid med min bästa kompis, och göra det som kan komma och bli den bästa tiden i våra liv! MEN, den enda kameran jag äger är min mobiltelefon (wohooo…) och jag känner att det kanske inte riktigt håller till vår fantastiska resa, jag menar, den kommer ju aldrig kunna fånga minnena på samma sätt som en riktig kamera?!
  Vi ska även starta en reseblogg när vi åker, och du om någon borde ju veta hur viktigt det är med riktigt bra bilder då! Det gör ju det mesta! Så det är min motivering till varför jag ska vinna, för att jag vill fånga stunderna som de faktiskt var! 🙂

  Robin Wallerman 2015-07-25 12:50:45
  Svara
 • Hej!
  Jag är en nybliven läkarstudent som just flyttat till norrland och skulle väldigt gärna vilja ha en nikon!
  Har länge velat köpa en men pengarna har inte riktigt räckt till.
  Jag kommer använda den till att fota all vacker norrländsk natur vilket jag tycker är oerhört roligt att fota!

  Kram

  Evelina Christensen 2015-07-25 12:49:57
  Svara
 • Jag skulle jätte gärna vilja vinna eftersom jag har ett stort fotointresse. Älskar att kunna fånga minnen och skapa fotoböcker eller fina bildspel. Något att ta fram i framtiden och kunna se tillbaka på. Älskar mode så både outfit bilder, men även från resor, mat eller vardagliga grejer. Med en bättre kamera blir alla dessa bilder mer speciella och skapar en ännu mer verkligare känsla.
  Att fånga kunna fånga speciella tillfällen med ett knäpp är fantastiskt

  Ebba 2015-07-25 12:37:31
  Svara
 • Hej! Jag skulle använda min Nikon kamera till att ta underbart fina bilder till min blogg, instagram och för att minnas stunder med familjen i Sverige. Även då jag går ut och vandrar i de Skottska bergen och för att promota min PT business. Tack för en fin blogg Ida. <3

  Therese 2015-07-25 12:36:49 http://www.lifebytherese.com
  Svara
 • Jag vill gärna vinna kameran! De senaste 2 åren har jag säkert tagit 3000 bilder på min son (och så några på andra motiv med förstås). Under de kommande 16-18 åren han bor hemma skulle det vara roligt att kunna ta lite bättre bilder än telefonen tillåter! Jag har pluggat foto och får skämmas nu. Har faktiskt en snart 20 år gammal Nikon systemkamera som står och dammar här hemma, men vem vill fota med film i vår digitala nutid? ☺

  Eva Nordin Silén 2015-07-25 12:32:21
  Svara
 • Jag deltar gärna i denna tävling pga mitt stora fotointresse, dock är detta intresse ganska dyrt om man vill uppgradera och förnya sig och det tillåter inte min studiebudget just nu. Jag har fotat i flera år med min Nikon D3100 och gillar den mer och mer för varje användning. Jag har fotat några kompisar vid deras examen och jag tycker det är jättekul att kunna spara ett värdefullt minne. I slutet av sommarn/början på hösten ska min bror gifta sig och jag har fått äran att fotografera bröllopet. I och med denna tävling skulle jag kunna utveckla mig mera inom foto samt få bättre kvalitet på bilderna pga att jag skulle kunna använda olika objektiv och olika vinklar och samtidigt förverkliga en fin händelse, t.ex brudens ingång och samtidigt brudgummens uttryck.
  Tack för mig och din underbara tävling!

  Sara Sjögren 2015-07-25 12:31:58
  Svara
 • Men wow vilken otroligt bra tävling! Jag for direkt in på din blogg efter jag läste om tävlingen på din instagram. Jag tar mycket bilder med min telefon men det är som du säger att upplösningen ofta blir dålig… Jag älskar att resa överallt och en Nikon D5500 skulle ju vara grymt att vinna just för att den är liten och smidig att ta med sig på stranden eller båten. Jag fotar mycket i min vardag, allt ifrån dagar då jag är ute och rider till mysdagar på stan med vänner 🙂 Nu håller jag tummarna att jag vinner. Tack för din super fina blogg och fortsätt motivera och inspirera som du gör <3

  Kjerstin 2015-07-25 12:10:07
  Svara
 • Jag är en tjej på 16 år. Jag har länge velat köpa en kamera men inte haft råd. Så jag har fått köra på mobilen vilket funkar hyffsat men som du säger när man vill framkalla eller lägga upp på bloggen så suger kvaliten :(. Jag har en träningsblogg mest för min egna skull där jag kan se min utveckling men dels för att dela med sig av tips och trix till andra (mycket av tipsen kommer från dig för du är min träningsinsperation:D) och även visa att vem som helst kan börja träna så enkelt hemma och visa vilken hjälp man kan få utan människans bästa vän hunden, min hund har gjort så jag börjat röra på mig till att jag faktiskt känner att det är kul att träna. Stort tack till han och dej. Så nu powerworkar jag eller joggar varje kväll med min bästa träningskompis Foxy (min lilla hund) och jag som bor ute på landet tar alltid mina turer in i skogen och du kan inte ana hur fin himlen är och hur bra ljuset är vissa kvällar. Skulle vara guld om jag kunde fota min bästa träningskompis i denna bakrund och i de ljuset! Tänk vilka bra bilder jag kan få till min blogg, ja gud de vore drömmen x1000.

  Emma Andersson 2015-07-25 12:08:58
  Svara
 • Hej Ida! Jag tycker det är super kul med sånna här tävlingar och att vinna en Nikon skulle ju bara varit perfekt. Jag har länge fotat men bara med min telefon. Jag vill gärna kunna ta riktigt grymma bilder eftersom jag bor uppe i fjällen och är ofta på språng så skulle en smidig och kompakt kamera som den här passat mig väldigt bra. Jag reser väldigt mycket eftersom jag tävlar i längdskidor och då fotar jag ofta på längdtävlingar och våra träningar för att kunna lägga upp bilderna på skidteamets blogg. Kram och tack för din fin fina blogg

  Brita 2015-07-25 11:51:50
  Svara
 • Hej 🙂 Jag skulle vilja vinna kameran då jag snart tänkt flytta ifrån min familj och vänner då jag vill upptäcka någon större stad. Jag skulle därför vilja kunna ta vara på och spara alla stunder med dem här hemma som jag kan kolla tillbaka på när jag saknar dem. Och att jag kan fota allt jag gör när jag är borta så de får se vad jag gör och att de på så sätt är med mig hela tiden. Så det skulle betyda väldigt mycket för mig att få vinna denna kamera! 🙂 kram

  Elsa 2015-07-25 11:46:51
  Svara
 • Asså wow, om jag vill vinna? JAAA!!! Hur många gånger har man inte tänkt ”om jag ändå skulle haft en kamera nu” typ tusen kanske. Som du skrev där uppe så blir ju inte mobilbilder lika bra och är alltid så avundsjuk på min kompis som kan ta så snygga bilder med sin kamera. Förut tog jag alltid jätte mycket bilder med våran gamla digitalkamera men den har jag kanske inte änns rört på 5-6 år, så skulle va kul med lite uppdatering och börja hobby fota igen. Jag skulle fota mest roliga minnen med kompisar för att kunna ta vara på tonorstiden som alla säger att man ska. Kanske kommer jag sen ha fina bilder att titta tillbaka på. Ha en forsat bra dag, kram Erica.

  Erica 2015-07-25 11:39:05
  Svara
 • Åh! Gud vilken chans! Klart jag vill försöka vinna denna guldklimpen!

  Jag har alltid drömt om att kunna på något sätt arbeta med hälsa. Tänk lyxen att få ha sitt största intresse och det man brinner för som jobb!

  Som ett första steg startade jag för 1,5 år sedan en blogg som växt allt sedan dess men som fortfarande är relativt liten. Nu i sommar har jag fått det helt fantastiska erbjudandet att blogga för en tidning som heter matkärlek och som fokuserar på hälsosam mat och en hälsosam livsstil. Det har fått både min blogg och instagram att växa till sig rejält! Jag känner att mina iPhone bilder inte riktigt håller måttet. Jag skulle köpt mig en egen kamera direkt men tyvärr tillåter inte plånboken det just nu. Har varit mammaledig det senaste året och till hösten börjar jag som student på universitetet. Hsr alltså inte marginaler att köpa mig en kamera.
  Det hade varit heeelt fantastisk att få vinna denna nikon och kunna rida vidare på vågen som dragit igång och se min blogg växa med hjälp av härliga bilder!
  Tänk om min dröm blir verklighet och att bloggen en dag blir mitt egna företag!
  Hoppas hoppas hoppas av hela mitt hjärta att kameran blir min!

  Annika Malm 2015-07-25 11:33:19 http://cleaneatingbyannika.se
  Svara
 • I september beger jag mig iväg till Australien för att jobba, träna och upptäcka landet down under i 7 månader och även avsluta med 1 månad i Thailand. Hur underbart hade det inte då varit att få ha ha med en riktigt bra kamera till resan?? Jag vill kunna ta riktigt bra bilder på träningspassen jag och pojkvännen kommer att köra där nere i den vackra miljön på utomhusgymmen. Jag vill även kunna ta fina vardagliga bilder för att kunna få ihop en bra reseblogg där jag kan inspirera andra till följa sina drömmar och utmana sig själva genom att våga ge sig iväg på en sådan här resa. Jag har på gymnasiet läst samhälle-media och därmed har jag lite kunskap kring foto men denna kamera hade kunnat hjälpa mig att utveckla mina praktiskt kunskaper enormt. Det hade varit så roligt att få dokumentera denna resa på ett proffsigt sätt genom fina bilder och där med som jag nämnt tidigare få inspirera människor till att följa sitt hjärta och gå efter sina drömmar och att våga ta steget att göra det oväntade och ge allting en chans. 🙂

  Sandra stark 2015-07-25 11:32:05
  Svara
 • Åh, denna tävlingen kommer i precis rätt tid. Min kamera har nu gett upp, vilket jag är superledsen för. Kameran betalade jag för helt egna pengar, men tyvärr höll den inte alls länge. Jag har haft ett brinnande intresse för fotografering sen ett år tillbaka, jag fotograferar i stort sett varje dag, både till min blogg och för eget bruk. Tyvärr blir min blogg lidande på grund av att jag inte har någon kamera, bilder blir av allt dåligare kvalité vilket jag kan tycka är lite trist. Jag fotograferar allt som mig själv, andra, hästar, natur, maträtter, kalas, konfirmationeroch studenter. Just nu har jag inte möjligheterna till att köpa en kamera som håller måttet för det jag fotograferar, därför vore det perfekt om jag hade vunnit denna. Chansen är så liten av alla dessa hundra människor som deltar, och egentligen är inte min anledning bättre än någon annans, men man måste satsa för att vinna. Nu håller jag tummarna och hoppas att det verkligen går denna gången. Tack för en superbra blogg Ida, du är en stor inspiration!

  Matilda 2015-07-25 11:31:29 https://nouw.com/matildamadrusan
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle vilja vinna kameran för att jag har ett brett fotointresse och vill utveckla det betydligt mer. Jag har fotograferat i tio år, och enbart med Nikon. Den här kameran är allt jag kan önska, då den har många funktioner och megapixlar som jag tidigare aldrig fått uppleva då jag fotat. Jag studerar till journalist och kommer isåfall använda den mycket i mitt yrkesliv när jag är utexaminerad om ett år, dels att jag kommer att använda den mycket på fritiden.
  Allting blir så oerhört lättare och roligare med en ny, och riktigt vass kamera. För mig är fotograferandet mer än bara en hobby, och jag tänker att med den här kameran kan jag utveckla mig själv och mitt fotograferade, samtidigt som jag verkligen får utlopp för min kreativitet med en fantastisk kamera.
  Tack för en inspirerade och intressant blogg!

  Josefine 2015-07-25 11:24:36
  Svara
 • Till och börja med är du en så fin tjej, din Youtubekanal är så bra och din blogg är också bra då det aldrig är någon tråkig stämning här och man blir bara glad när man läser den
  Jag skulle vilja vinna en kamera för att jag älskar att fota och jag har även en nystartad blogg som nog behöver lite upplyftning i vardagen då jag använder mig av min mobilkamera vilket som du skrev gör att bilderna får en dålig kvalitet på datorn. Somsagt så gillar jag att fota och jag skulle vilja kunna få bra tex outfitbilder utomhus, så det hade varit jättekul att få en kamera då några av mina kompisar har det och då kan man ju även gå ut och fota med varandra en mysig kväll.
  Skulle betyda mycket om jag vann kameran
  Din blogg och Youtubekanal är förövrigt jättebra och den inspirerar mig väldigt mycket
  Kram/ Matilda

  Matilda Westberg 2015-07-25 11:23:38
  Svara
 • Ida,
  Vilken lycka det skulle vara att få lov att vinna en Nikon D5500. Jag önskar att komma ifrån snapshotsen med telefonen. Och med en Nikon skulle jag ge kärlek till varje fotografi. Jag skulle öva på att ta vackra porträtt, fånga platser från resor och föreviga stunder med vänner och familj.

  Paulina 2015-07-25 11:21:40
  Svara
 • Jag har en annan kamera som jag tycker är ganska krånglig och det finns 3 saker som jag letar efter i en annan kamera; att kunna använda fjärrutlösare vilket inte passar till min andra, att ha vridbar skärm och att ha autofokus, vad jag förstår har denna kameran alla dessa egenskaper. Jag skulle använda kameran i min vardag, fota landskap, och bara exprimentera med mina foton.

  Emma 2015-07-25 11:19:48
  Svara
 • Om en månad åker jag till Australien för att stanna där i 1 år. Denna kamera skulle göra att jag kan ta fantastiska bilder på allt jag kommer att se under min resa. Med dessa bilder kommer jag sedan att återberätta min resa för familj och vänner för att dela med mig av mina upplevelser. När man sedan blir äldre och vill se tillbaka på sin resan då vill man verkligen att bilderna ska vara fina och i bra kvalité. Det kommer kännas så mycket roligare att fota med en riktig kamera när man vet hur bra bilderna kommer bli jämfört med en mobilkamera.

  Felicia 2015-07-25 11:14:48
  Svara
 • Hej! Ida, din blogg och instagram inspirerar mig mycket. Dina bilder och din passion för träning och hälsa är något som faller mig väldigt bra i smaken. Jag har alltid brunnit för fotografering, att kunna fånga ögonblick i vardagen och kunna blicka tillbaka på dessa och förundras och minnas. Att vinna en kamera skulle betyda oerhört mycket för mig och skulle göra att jag får möjlighet att hålla med det jag gillar allra mest. Då jag är student skulle detta hjälpa och underlätta väldigt för mig. Jag skulle försöka fånga alla möjliga stunder med kameran, allt från solnedgångar vid havet till kvällar spenderade tillsammans med nära och kära. Tack för att du finns och fortsätt att inspirera. / Nina

  Nina 2015-07-25 11:06:31
  Svara
 • Hej! Kul tävling!
  Jag har aldrig ägt en riktigt bra kamera, den enda kameran jag har är mobilkameran. Och självklart ska jag inte säga att mobilkameran är dålig men vad ska jag säga till mig själv, mina barnbarn eller främmande mäniniskor som kommer titta på mina bilder om flera år när alla mina upplevelser bara blivit är historia. När man ser bilderna ska man få känslan att man nästan själv upplever dem.
  Jag är en tjej som älskar att åka på äventyr, resa, äta middag med tjejerna, träna, ligga hemma och slappa, festa och bara göra galna saker som hoppa bungyjump till exempel osv.
  Bilder som jag sett från många år tillbaka ger mig en galen känsla, en känsla som gör att jag vill upptäcka mer, jag vill göra allt som finns mer. Oavsett om det är att resa, ge mer kärlek till familjen eller om det bara är att säga hej till en busschaufför. Att bara göra mer. Gamla bilder tycker jag är fantastiska, även fast de är svart vita och suddiga, varje bild har sin historia och sitt äventyr. Jag vill ha en kamera för att själv, senare återuppleva allt jag gjort nu men också för att andra ska få samma kick som jag fått, att man vill göra mer för världen och för sig själv. Jag vill dela med mig av mitt liv till ett flertal människor och det kan jag just nu bara göra genom att ta bilder på mitt liv, mitt äventyr.

  Sandra Jawad 2015-07-25 11:05:51
  Svara
 • Hej Ida! Till att börja med så tycker jag om dig väldigt mycket som person, det lilla jag sett av dej på Youtube m.m… 😉 Jag skulle bli väldigt glad över om jag vann kameran. Här kommer motiveringen: Jag har alltid behövt en kamera, till att skapa minnen från mina stora mästerskap i armbrytning. Jag har börjat tävla utomlands på EM och inväntar nu VM i höst. Jag vill inte samla mina bilder, från telefonen. Just för att den inte har så jätte mycket minne kvar och att den tar dåliga bilder. Mina viktiga minnen vill jag ska tas av en Nikon D5500. Just därför önskar jag att jag får vinna denna fantastiska kamera.
  Kram!

  Elin Janeheim 2015-07-25 10:57:15 http://nouw.com/guldelin
  Svara
 • Jag avgudar naturen och frihet för mig är att strosa planlöst i skog och mark. Så ofta vill jag fånga små vackra ögonblick, ett grässtrå i morgonsolen eller ett vackert smultron i diket. Men besvikelsen är alltid lika stor när jag inte lyckas fånga det där perfekta med mobilkameran. När jag väl hittade en systemkamera köpte jag den till min lillasyster och har sen dess inte unnat mig en egen. Jag vill så gärna lära mig ta fantastiska foton men det känns lite meningslöst när jag inte kan använda mina kunskaper. Drömmen skulle vara att vinna och få lära sig, vara ute med hunden och hästen eller med min fina sambo och fånga det där lilla extra vackra som omger oss varje dag, både känslor och motiv. ❤

  Michaela 2015-07-25 10:55:01
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag ska till USA i ett år och jobba som au pair, jag kommer att få en massa härliga minnen och med en kamera kan jag ta vara på alla minnen när kolla tillbaka på bilderna. Just nu har jag bara min mobil kamera och den är kanske inte jätte rolig att ha om jag vill fota bilder på min ”nya familj”, landskap, roliga kvällar osv… Jag har även startat en blogg som en liten dagbok som jag kan titta tillbaka på och med en massa fina bilder med bra upplösning kommer det att kännas som jag är tillbaka i USA när jag kommer hem igen

  Johanna 2015-07-25 10:54:09
  Svara
 • Rolig tävling! Inledningsvis tvekade jag dock på om det var en tävling för mig eftersom jag inte ser mig själv som ett fotograferingsproffs. Anledningen till att jag trots detta ger mig själv en chans i denna tävling är efter insikten om vilka perfekta förutsättningar jag har i övrigt. Jag lever verkligen ett liv där jag omges av såå härliga människor som jag tillsammans med får uppleva så många roliga påhitt! Allt från återkommande fjällturer till tjejkvällar/nätter bidrar med så många glädjefyllda ögonblick i vad som annars endast kunde ha varit en jämngrå vardag. Att i nuet kunna njuta av dessa ögonblick må kanske vara eftersträvansvärt, men jag tycker inte detta nödvändigtvis behöver utesluta att de också fångas för framtida tillbakablickar.

  Jag har således ögonblicken som utgör motiven, verktyget att fånga dem är vad som saknas. Med en Nikon D5500 i min hand så kommer jag i framtiden därför ha något att kunna se tillbaka på ibland!

  amanda 2015-07-25 10:52:10
  Svara
 • Jag är så galet peppad på denna höst. Detta för att jag lyssnat på mitt hjärta och äntligen ska börja min resa att bli personlig tränare, kostrådgivare och hälsoinformatör. Kan knappt vänta tills första dagen.
  Beslutet ligger otroligt rätt i tiden då jag under många år arbetat otroligt mycket med mig själv för att idag äntligen kunna säga att jag älskar varje del av mitt liv. Att ända in i själen känna lycka och att jag med hjälp av hårt arbete och positivt tänkande har skapat detta känns så underbart.
  Jag ser så mycket fram emot att göra skillnad för andra människor i mitt blivande yrke och arbeta för att andra ska känna en inre lycka. Vad skulle inte vara bättre än att dokumentera min kommande resa med en grym kamera? Med hjälp av kameran kan jag fånga alla de fantastiska ögonblick som väntar framöver.

  Tack för inspiration och en bra blogg.

  Sarah 2015-07-25 10:51:08
  Svara
 • Att få en helt egen nikon system kamera är lyx! Jag älskar att fotografera, bilderna jag tar kommer upp på instagram och hänger på väggarna som tavlor.Jag har använt min mobil till bilderna men eftersom den inte har nån bra bildkvalite skulle det vara roligt att vinna en nikon kamera med bra kvalite. Eftersom jag tränar mycket fotboll och gymnastik blir det en hel del bilder med mina lag.

  Anna 2015-07-25 10:49:50
  Svara
 • Åh vad kul! Denna möjlighet vil man inte missa för mig är familj och vänner viktigt. Man glömmer lätt bort ibland hur lyckligt lottad man är som får ha underbara människor i sitt liv. Min mamma fotograferade mycket när jag var liten. Hon har många album där det kryllar av olika minnen. Eftersom jag växte upp då digitalkameran var poppis så har mina bilder försvunnit eftersom datorn kraschat. Var inte tillräckligt snabb att spara bilderna på ett USB (!). Jag lovade mig själv att skaffa en bra kamera där jag kunde skriva ut bilderna och klistra in dem i ett album. Som min mamma gjorde. Dessa bilder vill jag alltid linne bläddra bland och minnas tillbaka. Livet måste dokumenteras. Det är viktigt för mig!

  Frida 2015-07-25 10:49:26
  Svara
 • Åh, jag skulle verkligen vilja ha en ny kamera. Min sex år gamla har varit sönder i ett par år och som du skrev blir mobilbilderna okej men inte tillräckligt bra. Jag skulle ta med mig kameran ut på skogspromenader med mina hundar och fota dem och vår vackra svenska natur, jag skulle även fota djur och omgivning på gården där vi hyr vårt hus. Jag är ganska bra på att fota men känner mig begränsad av mobilkameran. En ny Nixon D5500 skulle passa perfekt som nästa steg i mitt fotande! Tack för en intressant blogg förresten 🙂

  Elin Carleklev 2015-07-25 10:47:46 http://fullfokus.wordpress.com
  Svara
 • Shit vad avis man blir, vilken lyx att vara ambassadör för Nikon! Jag använder mig endast av Nikons kameror då jag tycker dem är absolut bäst på marknaden. Har sedan några år tillbaka ärvt min morfars Nikon D60 sen han var fotograf, och den börjar bli lite krasslig, tung som tusan är den också.. Då bilder gör bloggen kan jag inte ta dem perfekta bloggbilderna, eftersom kameran alltid lämnas hemma resulterar det åndå i dåliga mobilbilder. Jag har även hästar vilket är mitt stora intresse, siktar mot större tävlingar och vill jättegärna kunna fota mina träningar, se utvecklingen och få alla fram och motgångar i fotoalbum. När tävlingar går dåligt brukar jag sätta mig och titta på bilder från tävlingar som har gått bra, men nu har det inte blivit så ycket bilder på sistonde tyvärr.. 🙁

  I höst ska ev. jag och några kompisar åka på en tripp till USA, och det skulle vara så himla kul att kunna unna resan med en ny kamera och perfekta bilder, vilket ger perfekta minnen!

  KRAM
  Lexie

  Lexie 2015-07-25 10:47:43
  Svara
 • Det hade varit roligt att fota med något annat än min kamera på min snart 5 år gamla mobil;)Jag hade fotat människor, vänner och familj i just det ögonblicket då ett leende brister ut och skrattrynkor runt ögonen kommer fram och de inte har en aning om att jag fotar. Då blir bilderna som bäst och man fina minnen att titta på i framtiden av allt underbart folk man känner!

  Isabelle 2015-07-25 10:46:30
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna denna kamera för att jag skulle sä gärna vilja ha en då den kommer mycket till användning eftersom jag älskar att fota och går media programmet. Så den kommer att användas en del. Och jag skulle gärna vilja vinna denna oxå för att jag ska utomlands första gången på hela 7år! Där kommer det bli väldigt mycket fotande. Jag älskar att lära mig nya kameror genom att testa mig fram tills det blir perfekta foton..så det är anligarna att jag skulle vilja ha en bättre nikon

  Moa Iloniemi Berg 2015-07-25 10:39:44
  Svara
 • Under hösten kommer jag vara på resande fot med min andra halva och med Nikon D5500 kommer vi kunna fånga de bästa ögonblicken, och för att sedan kunna göra den fotovägg vi vill ha i vårt sovrum 🙂

  Felicia Bladh 2015-07-25 10:38:34 http://feliciabladh.se
  Svara
 • Jag flyttar till LA i höst och ska börja på en musikskola (vilket är min dröm, vill verkligen jobba med musik). Tänkte börja blogga då så folk får följa mig och mitt liv i LA. Hur det är på skolan, hur man kan fortsätta leva ett hälsosamt liv i USA, nattlivet i LA och alla mina upplevelser jag kommer vara med om. Det hela skulle ju självklart vara häftigare med en bra kamera som jag kan ta vackra bilder med och kunna behålla ögonblicket för alltid! Sen blir de ju självklart roligare med bloggen om man förgyller den med bilder i super kvalité 🙂
  Kram Mira

  Mira Edlund 2015-07-25 10:37:38 http://www.miraedlund.blogg.se
  Svara
 • Hej,

  Jag skulle verkligen behöva en ny kamera då min gamla lagt av för ett tag sedan.
  Har tidigare använt mig av en Nikon D40 som jag köpte när jag var 16 år gammal, är idag 26 :).
  Har alltid upplevt Nikon som bästa kameran och om jag vann en ny kamera då skulle jag kunna fota bär jag och min sambo reser till Sydamerika i år, en resa som troligtvis är värd att dokumentera!
  Med vänlig hälsning,

  Elin

  Elin 2015-07-25 10:37:29
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle verkligen vilja vinna kameran. Enda sedan jag var liten har jag älskat att fota, men har aldrig haft pengarna att köpa en bra kamera. Jag har problem med minnet vilket gör att jag glömmer bort viktiga och mindre viktiga händelser. Det gör att fotoalbum är otroligt viktigt för mig eftersom det hjälper mig att komma ihåg mina fina minnen. Att få kunna skapa ett fotoalbum med bilder av fin kvalité skulle ge mig så mycket glädje!

  Alice 2015-07-25 10:33:38
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna då jag tänkt att börja ta mer bilder i min vardag som jag tänkt sätta i fotoalbum. Älskar att sitta och kolla på gamla bilder och minnen i fotoalbum, men nu föritden har man bara bilder i telefon och det blir absolut inte samma grej. Så om jag vinner ska jag ta vara på alla fina bilder och bevara på bästa sätt. Så kul att kunna visa sina barn i framtiden så som jag blev uppväxt! Hoppas verkligen jag vinner, håller tummarna! 🙂

  Beatrice 2015-07-25 10:33:17
  Svara
 • Jag älskar att vara ute i naturen och träna och försöker då även att fota vackra bilder men eftersom jag bara har min mobilkamera så blir bilderna ungefär lika klara som vattnet i Mälarenoch råkar jag röra handen minsta lilla så blir dom lika suddiga som minnena efter en redig krogkväll! 😉 Jag vill även kunna fota min hund och mina älskade syskonbarn som ständigt är i rörelse. När jag fotar dom med luren hinner jag typ få med dammolnet dom lämnar efter sig och det är ju måttligt kul att ha i fotoalbumet.
  Så som du hör så är jag i STORT behov av en grym kamera! 🙂
  Tack för en superbra och inspererande blogg.

  Terese Ivemyr 2015-07-25 10:32:53
  Svara
 • Åå nu blir jag helt till mig!! Har seriöst varit sugen på en riktigt bra kamera flera år men har inte haft möjlighet att kunna köpa en. Jag älskar att fota och min mobilkamera har jag framme hela tiden men jaa kvalitén är ju sisådär liksom… Jag skulle använda kameran i min vardag, fånga mina ögonblick med nära och kära och faktiskt framkalla bilderna i pappersbilder till fotoalbum. Älskar att vara kreativ med sådant och att få göra det med en riktig kvalitékamera vore sååå roligt!!!
  Kram!

  Madeleine 2015-07-25 10:32:31
  Svara
 • Hej Ida!
  Då jag älskar att hålla på med kameror och att fotta vore en kamera fantastiskt bra! Jag har nyligen lagt ner min blogg och yt pga att jag inte kan leverera kvalitén på bilder och videos så en kamera skulle vara grymt för jag skulle kunna börja med min blogg och yt igen. De är en stor dröm. Min familj reser en hel del men har inget att fotta med…vilket suger. jag skulle jättejärna vilja vinna en kamera!
  Hoppas allt är bra! Kram

  Emilia 2015-07-25 10:31:39
  Svara
 • Att vinna en Nikon systemkamera skulle vara en dröm. Jag har alltid drömt om att ha en systemkamera, men har aldrig haft någon. Jag älskar att ta bilder men känner att mobilbilderna inte gör sig rättvisa. Jag älskar att träna och vara ute i naturen. Jag åker mycket skidor, vandrar, cyklar m.m och drömmer om att äga en riktigt bra kamera som kan göra fjällen, färgerna, människorna och naturen rättvisa. En kamera med Wifi funktion låter super då jag älskar att snabbt kunna lägga upp bilder på instagram. Är även ny inom bloggvärlden och fina bilder skulle verkligen göra att jag skulle få bättre självförtroende inom bloggandet.
  Kram 🙂

  Clara Sjölund 2015-07-25 10:21:40 http://nouw.com/clarasjolund
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna kameran för att jag aldrig har haft någon. Jag älskar att ta bilder och dela med mig av dom på Facebook/Instagram. Jag reser även mycket utomlands och då känns det ofta tråkigt att bara ta mobilbilder. Det skulle vara så himla kul med en riktigt kamera!

  Linda Larsson 2015-07-25 10:19:12
  Svara
 • Jag vill gärna vara med i tävlingen om detta fantastiska pris!
  Jag är en sån där ”jobbig jäkel” som skall fota allt som händer i vardagen och alla hela tiden, och att få göra detta i bättre kvalitet vore toppen 🙂 Att kunna få fota mina sminkningar/makeup jobb med en riktig kamera och inte få bilder som missat detaljer och skuggningar, eller för den delen fått motivet att se ut som shrek, vore också mycket trevligt! 🙂

  Mvh Emma

  Emma Andersson 2015-07-25 10:18:25
  Svara
 • Kul med tävling! Och just på en kamera
  Hej Ida! Jag skulle vilja vinna den här kameran för att jag ska snart ÄNTLIGEN få åka till new york med en kompis och jag har verkligen sparat till denna resa och sätt fram emot de jätte mycket! MEN har ett problem för jag har ingen systemkamera.. Och nu när alla pengar går till new york så har jag inte råd till en bra kamera, och jag känner nästan att de är viktigt eftersom det är ändå till new york jag ska till och man vet aldrig om man kommer tillbaks dit igen. Så det hade varit kul att få med sig fina kort därifrån med en bra kamera fina minnen att bära med sig sen. Jag har även viljat starta blogg men de är samma där jag vill ha bra bilder och inte några kassa mobilbilder att lägga upp, så det har blivit att jag inte skaffat någon pga kamera. Skulle vart drömmen att vinna en kamera verkligen! Hade vart super just nu, kram

  Madeleine 2015-07-25 10:17:02
  Svara
 • För några år sedan brukade jag skriva och dokumentera mitt liv. Som en blogg fast analogt, skriva dagbok och sätta bilder i album the old fashion way. Men sen en ganska lång tid tillbaka har det upphört och ibland går livet så fort utan man hinner reflektera över allt fint man är med om. Allt från resor till, roliga middagar, sina bästa personer och de där små sakerna man ser varje dag men inte lägger märke till längre. Jag har bott i Paris i ett år nu och har knappt några bilder från mitt fina liv här. Att vinna en kamera hade varit så roligt för att kunna fortsätta och bygga på min dokumentation och har något fint att se tillbaka till sen. Och så för att ta selfies såklart 😉

  Nathalie 2015-07-25 10:16:31
  Svara
 • Heeej:) jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag skulle vilja bli en nu bättre inom foto, har en Nikon d3100 och den är inte så jättebra.
  Jag bloggar och fotar varje dag så denna kamera skulle göra väldigt mycket nytta i mitt vardags liv.

  mathildaphotos.blogspot.se 2015-07-25 10:15:41
  Svara
 • Jag kommer att flytta upp till Stockholm i nästa månad då min sambo har fått ett nytt jobb där. Det skulle passa jätte bra med en ny riktigt bra kamera nu när vi ska på börja detta nya äventyr. Att kunna dokumentera vårt nya liv i en ny stad med nya möjligheter. Så en ny kamera hade passat mig perfekt. Kram 🙂

  Matilda 2015-07-25 10:08:49
  Svara
 • Wow vad glad jag blir av att se det här inlägget! Just nu kämpar jag med ljud och omgivning så gott jag bara kan med en gammal digitalkamera där mer än hälften av alla bilder tappar fokus och blir suddiga. Jag har bestämt att nästa kamera ska bli en bra kamera och inte ännu en digitalkamera som jag blir så missnöjd med eller blir sämre efter bara 3 månader, men eftersom systemkameror är så mycket dyrare så tar det ett tag innan jag kan köpa en. Väldigt dyra för en tjej med medellön och har flyttat hemifrån. Därför är jag så oerhört glad över att jag råkade in på den här tävlingen. Jag har för det första inte en aning om vilken av alla systemkameror på marknaden jag skulle behöva spara till, så om jag skulle vinna den här skulle den lösa det problemet och dessutom skulle jag kunna spara mina pengar till annat, som exempelvis kanske en resa under januari februari när det är som kallast i Sverige. Jag hoppas och håller tummarna ordentligt för att vinna denna. Jag skulle bli oerhört lycklig och den skulle ge min vardag ett stort lyft. Jag är även makeup-artist och det vore så himla bra om jag kunde ha en kamera att fota mina sminkningar med, där dem faktiskt syns. Får jag bra bilder kanske jag faktiskt kan börja få lite mer jobb med det också och i slutändan lämna det jobb med den medellön jag har nu. En bra kamera är viktigt för mig för den vardag jag lever i just nu. Jag skulle kunna babbla på hur mycket som helst om hur mycket jag vill vinna, men om jag fortsätter så kommer du nog inte orka läsa. Men jag håller verkligen tummarna. Tack för en riktigt bra tävling!

  Johanna 2015-07-25 09:46:20
  Svara
 • Åh!! Jag har studerat foto under tre års tid på gymnasiet och alltid haft det som ett intresse. Nu tre år senare har jag fortfarande inte prioriterat att spendera pengar på en bra systemkamera. Att vinna en Nikon D5500 skulle vara en dröm och jag skulle använda den till att förbättra kvalitén på min blogg. Jag studerar nu Hälsopromotion Kostvetenskap och bloggar om hälsosamma recept och jag tror att det som fattas för att ge bloggen en ordentlig skjuts är bättre bildkvalitet med hjälp av en bra kamera. Självklart skulle kameran även användas till att föreviga härliga stunder med vänner och familj till min fotovägg i min lilla studentlägenhet, där nu endast suddiga mobilbilder hänger. I jul åker jag till Thailand för första gången och vill kunna fota massvis av härliga bilder där!

  Gabriella 2015-07-25 09:31:49 http://gabbisgoda.devote.se
  Svara
 • Jag skulle verkligen vilja vinna kameran för att jag inte har någon och det står högst uppe på min önskelista just nu! Jag skulle ha bra användning av den då jag är ute och reser mycket och skulle vilja minnas dem genom massa fina bilder. Hade varit häftigt att ta häftiga bilder med kameran när vi snart beger oss mot new york.
  Håller tummarna! Kram

  Alida 2015-07-25 09:18:52
  Svara
 • Åh jag skulle kunna ta kort på vår fina son som är 9 månader hela dagarna! Man har ju inte direkt råd att köpa/ prioritera en grym kamera när man har mammapenning! Tack för en superinspirerande blogg!!

  Martina 2015-07-25 09:14:12
  Svara
 • Hej! Åh det vore ju en dröm att vinna den kameran, jag älskar nikon men har ingen kamera nu så fotar som du säger med mobilen, och det blir ju sådär.. Jag skulle använda kameran till att lära mig mer om fotografering, jag vill fånga fina ögonblick i min vardag för att kunna minnas bättre (har ett så otroligt dåligt minne.. :/). Sedan vore det ju också så kul att kunna ha med sig på resor, då jag alltid fotar som mest då eftersom det ofta finns så mycket fint och annorlunda att se. Och i januari ska jag och min fästman åka på bröllopsresa till Maldiverna, det vore fantastiskt att kunna ha riktigt fina minnesbilder därifrån! Kram

  Lovisa 2015-07-25 09:11:07
  Svara
 • WOW en kamera vill jag vinna. =) Jag älskar att fota, speciellt naturbilder både i Sverige & utomlands. Har en digitalkamera som jag tycker fotar riktig bra & har fått till en del fina bilder (enligt mig själv) men det är väl inget som kan mäta sig med en riktig kamera ? Skulle vara spännande att ta hobby fotograferingen till nya oanade höjder och det kanske till och med visar sig att jag har ett öga för fotografering. Coolt. Jag håller tummarna.

  KRAM / Angelica

  Angelica 2015-07-25 09:04:19
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag skulle verkligen bli superglad om jag vann den grymma kameran! Just nu håller jag att skapa en hälso/träningsblogg+ hemsida eftersom jag till hösten startar mitt eget företag. Kameran skulle hjälpa mig fruktansvärt mycket eftersom jag då skulle kunna ta fina bilder och marknadsföra mig på bästa sätt. Jag bor på Åland vilket är en enrom möjlighet när det är ett så litet ställe varav det här med bloggar och personliga tränare etc. inte är så etablerat ännu. Kameran skulle hjälpa mig att komma ett steg närmare min dröm att inspirera andra människor till en hälsosam livsstil och en stark samt välmående kropp! För tillfället har jag bara min usla mobilkamera från en iphone 4 och jag blev just klart PT och sjukgymnast så ekonomin är inte på topp efter år av studier. Kameran skulle verkligen vara en perfekt startpresent och öppna många nya dörrar för mig.
  Tack så jättemycket för en inspirerande och grym blogg! 🙂

  Frida 2015-07-25 08:27:39
  Svara
 • Det blev en lång text men hoppas du orkar läsa den ändå.

  För några veckor sedan var jag hos mina farföräldrar och det slutade med att jag och min syster satt och bläddrade genom gamla fotoalbum hela eftermiddagen. I albumet fanns allt från svart vita bilder från när min pappa var nyfödd till färgbilder på mig från bebis till ca 5år. Mina föräldrar skilde sig när jag var 4 eller 5 år gammal och då var det som att fotograferandet upphörde. Vi har inga bilder på familjen i mitt hem och vi har inga fotoalbum. Min pappa har några gamla fotografier på mig i en snövitsklänning på väggen bakom sitt skrivbord. Min mamma har inga foton alls på varken mig eller min syster, kanske nerpackade i en kartong någonstans i vårt överfulla garage. Hennes egna (en liten nikon om jag minns rätt) kamera var aldrig särdeles bra och efter ett tag gick den sönder, blev oanvändbar. Sedan dess har hon ofta pratat om att hon vill ha en ny kamera, en bra kamera. Men trots att hon går igenom så mycket varje dag så har hon inte råd med en sådan här. Hon kan inte unna oss eller sig själv en kamera för 6000kr, vi måste hela tiden prioritera annat. Jag har alltid viljat ge henne en kamera. För det förtjänar hon, min fina mamma, efter allt hon har gjort och gått igenom- både för sin egen skull och för andras och våran skull. Jag hoppas att med en riktig kamera så kan vi/mamma göra ett nytt fotoalbum, som mamma kan bläddra genom när vi är utflugna. För jag vet att hon inte ser fram emot den dagen. Som jag kan bläddra genom när jag blir äldre och blicka tillbaka som jag gjorde när jag bläddrade genom farmor & farfars fotoalbum. Ett fotoalbum med riktiga bilder ger en helt annan känsla än vad mobilbilder gör. Jag vill låta mamma fånga alla fina, glada, lyckliga, speciella ögonblick så att hon aldrig glömmer dem.

  Matilda 2015-07-25 08:23:19
  Svara
 • Hej! Jag har under våren sprungit och börjat äta hälsosammare och det gav mig verkligen insikt i vart jag var på väg och vad jag vill vara med min kropp. Nu lever jag ett mycket mer balanserat liv kostmässigt än innan! En kamera hade passat mig perfekt för om ett tag ska jag åka ut på mitt livs resa och jag vill kunna notera den på ett smidigt sätt för mig och mina nära och kära. Något jag inte känt mig riktigt bekväm med innan. Kram Alma 🙂

  Alma G 2015-07-25 08:14:10
  Svara
 • Oj, varför ska just jag vinna? jo, jag vill, jag vill, jag vill så gärna ha en BRA kamera!!! jag skulle använda den till att fotografera mina lapptäcken som jag syr. Då jag ger bort de flesta, så tar jag alltid bilder först som jag sparar i ett album, min egen lilla egobost, kan man säga. Tänk vad bra minnen det skulle bli med denna fantastiska kamera.
  Ps, gillar verkligen din blogg, du är en sån bra förebild. kram 🙂

  Eva-britt 2015-07-25 08:07:35
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja vinna en kamera då jag inte har någon, just nu så fotar jag oftast med mobilen eller så lånar jag mina föräldrars kamera ibland. Så jag skulle verkligen bli superglad om jag vann. Jag vill kunna ta bättre bilder till min blogg med kameran och lära mig mer om fotografering.
  Ps. Älskar din blogg, den är så inspirerande och rolig att läsa!

  Isabelle Lammila 2015-07-25 07:58:41
  Svara
 • Hej!
  Jag håller på och försöker lära mig allt jag kan om fotografering för jag har äntligen bestämt mig att ta steget mot min dröm – resejournalist. Jag vet att det kommer kräva oerhört mycket svett och tårar, men att ändå tagit beslutet och känna att jag vågar.. det är en häftig känsla.
  Därför skulle det vara klockrent att börja min nya resa med en fantastisk kamera, som man enkelt kopplar upp till wifi för att snabbt uppdatera hemsida/twitter/instagram. Har en gammal modell som sjunger på sista refrängen men som får duga sålänge. Jag är så taggad att jag spricker!!!

  Malin 2015-07-25 07:06:07
  Svara
 • Fota är något jag verkligen älskar, och i framtiden vill kunna försörja mig på. Jag gör lite småjobb då och då men har inte utrustningen för att kunna ta på mig större, så denna skulle vara perfekt att ha i sin ägo! Skulle även ha ”delad vårdnad” med min mamma som även hon är foto-tokig, jag menar hur perfekt present nu när hon fyller år??

  Håller tummarna! Ps. Tack för en bra och inspirerande blogg, och alla recept! 🙂

  Moa 2015-07-25 05:54:53
  Svara
 • Hej!! Jag skulle använda kameran för att ta vara på minnen. De minnena man skapar med både familjen och vännerna. Jag har ingen egen kamera och min mobilkamera är inte den bästa. Fotografera är dock något som jag verkligen älskar att göra. Speciellt när man är utomlands, alla gånger jag har fotograferat utomlands så har jag varit tvungen att låna min pappas kamera, det skulle verkligen vara så kul att få något eget så man kan fota så mycket man själv vill.
  Kram, Marina

  Marina 2015-07-25 03:06:21
  Svara
 • Hejsan! Precis som alla andra så hade jag blivit överlycklig ifall jag vann kameran. Har tänkt på att köpa en rejäl kamera de senaste åren, men på grund av studier så har det inte blivit av. Jag får inte in så mycket pengar men det jag får in försöker jag lägga på nöjen tillsammans med min underbara sambo och familj. Vi ska ut och resa nu hela min familj och morföräldrar i augusti, då hade jag jättegärna vela ha en bra kamera som Jag kan ta fina bilder med. Därefter har jag alltid tänkt att jag ska skaffa ett fotoalbum där jag kan sätta in alla bilder och blicka tillbaka, extra kul när man förhoppningsvis skaffar barn inom de närmsta åren! Tusen tack för en underbar och inspirerande blogg! Massa kramar, Sofie 22 år.

  Sofie 2015-07-25 01:56:08
  Svara
 • Hej Ida! Jag har just nu Nikon’s D3100, en perfekt nybörjarkamera har den varit. Men skulle väldigt gärna vilja utveckla bilderna och lära mig det lite mer avancerande, som inte finns på min nuvarande kamera. Framförallt är det bilder på mina nära o kära och våra mysiga utflykter tillsammans som tar upp större delen av minneskortet. Och det är ju inte helt fel att den har WIFI-funktion då en hel del timmar spenderas med att föra över bilderna till datorn och sen vidare till telefonen för att laddas upp på instagram. Håller tummarna, då jag vet att den skulle användas flitigt! Kram

  Nathalie 2015-07-25 01:36:31
  Svara
 • Hej Ida!
  Kan börja med att säga att jag älskar din blogg, blir alltid lika inspirerad när jag läser.
  Jag är en tjej på 15 är som älskar att fota, och då menar jag ÄLSKAR att fotografera.
  Problemet är bara att jag tyvärr inte har någon systemkamera, utan får fotografera med mobiltelefonen, och hur bra bilder blir de liksom?! Har länge velat haft en systemkamera men har inte råd att köpa en egen så har inte blivit så. Därför kände jag att detta var en stor chans att jag kanske kunde få en, vilket vore helt underbart!
  Jag håller alla mina tummar och tår att jag vinner denna kamera.
  Puss och kram från en glad tjej 🙂

  Julia 2015-07-25 01:31:34
  Svara
 • Hej! Varför jag skulle vilja vinna den kameran är för att jag inte vill gå miste om vardagliga händelser! Jag ÄLSKAR att ta kort men har inte direkt ekonomin till en ordentlig kamera, eftersom jag är nybliven student dvs. arbetslös ;). Detta gör att mobilen oftast kommer till användning istället vilket är smidigt och enkelt, men samtidigt tråkigt. Kvalitén i bilderna är inte alltid så bra och speciellt inte när man ska framkalla dem. Så vad skulle vara bättre med en liten och smidig kamera att ta med sig i väskan, och som ett plus även är lätt att även koppla till mobilen?

  Nu hoppas jag på det bästa! 🙂 Kram

  Frida 2015-07-25 01:23:33
  Svara
 • Hej

  Har börjat läsa din blogg för att få träningsinspo och gillar den skarpt. Behöver komma igång nu efter sommaren. Jag har själv en blogg (www.crackedactorblog.wordpress.com) som jag haft i 5 år och hade velat vinna kameran för att få fina bilder till bloggen. Har tyvärr bara mobilkameran och har för tillfället inte råd att köpa en. Jag bor i Visby och behöver en kamera som ger fina kvalitetsbilder, det blir så mycket roligare och titta tillbaka på sina minnen om man har en bra kamera. Kanske bloggen kan få ett lyft också och instagram med tanke på att det är wifi och lätt att föra över bilderna. Jag har önskat mig en kamera i flera år nu och det hade verkligen blivit en sån sjukt bra 25-årspresent.

  Håller mina tummar!

  kram på dig 🙂

  Nea 2015-07-25 01:14:28
  Svara
 • Jag tog studenten i maj och jobbar nu på helgerna. Detta innebär att jag under hela veckorna har massor med äventyr som väntar. För nuvarande försöker jag och min pojkvän börja lära oss spela golf. Om jag vann kameran så skulle den få följa med till golfbanan för att fota rörelsemönster som man sedan kan förbättra. Älskar precis som du Wififunktionen som kan öka mitt instagrammande en hel del 🙂 Håller tummarna på ett härligt avslut på semestern med en finfin vinst!

  Julia 2015-07-25 00:51:39
  Svara
 • Hej Ida! Din blogg är verkligen hur grym som helst, den är verkligen överlägset bäst bland alla bloggar jag läst och du har varit min största förebild i många år!:) Hur som helst, jag är väldigt intresserad av fotografering, en hobby som jag spenderar timmar på varje vecka. Jag har en nikonkamera sedan tidigare, en D50 men då jag fotar så mycket och så ofta, känner jag att den inte riktigt håller den kvalite jag behöver. Jag fotar verkligen allt möjligt, jag är hundintresserad och fotar mycket fartbilder i agility och fotar mycket på hästtävlingar bland annat, där bilderna ofta blir suddiga. Är ofta ute i naturen och fotar men tycker inte alls att min kamera fotar så bra kvalite som jag vill ha på naturbilder, vilket bara gör att jag blir omotiverad till det intresse jag verkligen tycker är kul annars. Jag är verkligen perfektionist när det kommer till att fota haha, så det är så synd att det inte blir som jag vill riktigt och det är därför att jättegärna skulle vilja vinna tävlingen, så jag faktiskt kan hitta motivationen igen och kunna göra det jag vill, utan att ha någon kamera som inte riktigt funkar som jag vill. Att vinna tävlingen skulle betyda så sjuukt mycket för mig, det går inte ens att beskriva med ord hur glad jag skulle ha blivit! Jag hoppas innerligt att jag får möjligheten att vinna en så bra kamera, det skulle underlätta otroligt mycket i min vardag! Tack Ida för en grymt bra & inspirerande blogg som förgyller min vardag!:) Ha en bra dag, kram!<3

  Saga 2015-07-25 00:48:26
  Svara
 • Men de är klart jag vill vinna kameran! Jag älskar att fota men de är inte så kul att fylla instagram med mobil bilder. Den kameran skulle göra instagram mycket roligare och min insta mycket finare. Och jag skulle använda kamera flitigt i vardagen för att fota min son och våra äventyr och även våra träningspass som vi kör tillsammans. Kram

  Ida här och nu 2015-07-25 00:29:07 http://idaaharochnu.blogspot.com
  Svara
 • Jag har länge drömt om att fotografera ute i naturen och kunna föreviga vissa underbara stunder som annars fort passerar förbi…

  Då jag vart student i flera år har min dröm att kunna fotografera bra tyvärr ännu ej gått i uppfyllelse på grund av ekonomiska skäl. Med Nikons kamera skulle detta kunna bli möjligt och därför önskar jag av hela mitt hjärta att bli den lyckliga vinnaren!

  Lisa N 2015-07-25 00:06:56
  Svara
 • I våras tog jag modet till mig och bestämde mig för något som jag länge velat göra: åka på utbytesår. Och om bara några veckor åker jag till USA för att spendera ett år där. Jag vill så gärna kunna spara minnen från min vardag där genom riktigt snygga bilder och då vore det så perfekt med en smidig Nikon D5500!

  Maria 2015-07-24 23:59:29
  Svara
 • Åh, vad kul att du får möjlighet att lotta ut en sån fin kamera! 🙂
  Jag ska åka till USA nu om 3 veckor som utbytesstudent, och det skulle vara helt perfekt att ha en grym kamera att fota mycket med så att jag har extremt vackra bilder att titta tillbaka på. Jag älskar att fota vyer och människor – men det absolut bästa jag vet är att fota mat vilket jag skulle göra massor!! Man måste ju kunna komma ihåg vad man har ätit för mumsigt också, haha.
  När jag kommer hem sen skulle jag garanterat fortsätta använda den till fortsatt bloggande och bara för att fortsätta minnas saker. Jag är så dålig på att fota med mobilen för att det blir så tråkiga bilder, älskar att fota med riktiga kameror eftersom det blir så himla mycket bättre.

  Kram på dig fina du, din blogg är grym Ida! 🙂

  Julia 2015-07-24 23:49:24 http://www.juliaintheunitedstates.blogg.se
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna för att kunna fota fina bilder till min nystartade blogg www.finest.se/cajsas
  Jag har inte råd att köpa en egen kamera då jag lever på mitt studiebidrag så därför skulle det vara kul att vinna så mina läsare kan få fina proffsiga bilder. Bilder är A och O för en blogg.
  Jag skulle använda den genom att fota min vardag, mumsiga recept och annat smått och gott.
  Tack för en grymt bra blogg Ida <3

  Cajsa Linder Holmgren 2015-07-24 23:38:33
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle innerligt bli över lycklig och evigt tacksam om jag vann denna kamera!
  I en vecka har jag väntat på en systemkamera (som är ganska så mycket billigare) som jag tänkt köpa till min sambo. Igår fick jag svaret att kameran inte finns hos deras leverantör och därmed så makuleras min order. Jag har för en gång skull hittat en perfekt present. Min sambo har nämligen precis blivit en webbdesigner (frilansare och självlärd). Jag är så stolt över honom! Han förtjänar en fin kamera för att han är värd det. Just nu sitter han med min kamera som är en Canon Ixus och det skär i hjärtat när han inte får till sina bilder som han vill och den ur dåliga kvaliteten på bilderna ska vi inte ens prata om… Jag ville överraska honom med en riktig systemkamera så att han verkligen kan få använda sin potential och känna sig nöjd med bilder till sina kunder och sig själv.

  Ivana 2015-07-24 23:38:27
  Svara
  • Svar på Ivanas kommentar.

   Måste även tillägga… Hur många pluspoäng skulle inte JAG få om jag kommer hem med en Nikon D5500?? Just saying 🙂 haha.

   Ivana 2015-07-24 23:41:11
   Svara
 • En gång en Nikon alltid en Nikon. Vilken lycka att få vara ambassadör åt just Nikon.
  Om jag skulle ha turen på min sida skulle jag ta bättre bilder på familjen och lilla barnbarnet.
  Wi- fi funktionen hade varit för mig guld värt då jag bloggar.

  Jag tar bilder på det mesta och har kameran med för det mesta. Även om man har bilderna i sitt inre så är just en fotograferad bild lite mer värd.

  Socker, vanilj och en skvätt grädde 2015-07-24 23:27:58 http://sockervaniljochenskvattgradde.blogspot.com
  Svara
 • Hej!

  Att fotografera är en av de bästa sakerna jag vet och det har de alltid varit så länge jag kan minnas. Det är något speciellt att kunna stanna upp och ta en bild för att sedan bevara den och titta tillbaka om något år och återuppleva minnena. Jag finner även det väldigt roligt att kunna dela med mig av alla fina upplevelser och minnen som livet ger mig. Så klart blir allt detta lite bättre och lite roligare med en sprillans ny Nikon D5500 som så klart hade fått följa med mig på nya äventyr och upplevelser med mina vänner och familj.

  Rebecca 2015-07-24 23:21:26
  Svara
 • Skulle jag vinna denna kamera skulle den hänga med mig i min vardag varje dag! Jag älskar att fota och tar bilder på nästan allt i min vardag. Jag skulle bli överlycklig om jag vann då man kan ta sjukt fina bilder med en systemkamera, vilket jag saknar. Jag tar just nu bara bilder med min mobil. Om jag vann skulle mina bilder bli så mycket bättre och även ge mig mer fotoglädje!

  Agnes lundin 2015-07-24 23:12:39
  Svara
 • Hejsvejs! Jag vill vinna denna kamera för att jag älskar att ta bilder, speciellt på djur. Men kruxet är att om ett djur står långt bort måste man zooma en massor och då blir bilderna alltid så suddiga (har bara min mobilkamera). Om djuren även springer, flyger eller hoppar blir bilderna tillslut bara en hög med färggranna klumpar och så vill man ju inte ha det!
  Men med denna magnifika kamera tror jag nog att bilderna skulle bli klara som korvspad! 😀

  Anna 2015-07-24 23:06:41
  Svara
 • Hej!
  Skulle vara sjukt kul att vinna en kemera. Just nu har varken jag eller sambon än så fet blir mest mobilbilder men knappt det eftersom kvalitén blir inte så bra som du säger. Jag tycker om att ta bilder under våra träningspass, speciellt intervallpassen utomhus. Tycker träningsbilder är så jäkla snyggt o ännu bättre när man kan få dem i bra kvalitet. Blir som sagt vad lite för lite bilder överlag at the moment men skulle säkert öka om resultaten på bilderna blir bättre. Ha det gott

  Mi Kind 2015-07-24 23:01:30
  Svara
 • Jag vill så gärna vinna kameran för att jag har nu i många år ”drömt” om att ha en kamera, jag älskar att fota men med mobilkameran blir det inte särskilt kul. Jag vill så gärna kunna lägga upp bra och fina bilder på bloggen (fortsätter blogga då, då jag inte har bilder att ladda upp). Jag älskar att blogga och tycker den här kameran skulle passa mig väldigt bra, jag vill fota lite allt möjligt, vad jag känner för, utan att behöva krångla med att överföra.
  <3

  Molly 2015-07-24 22:54:04 http://mollyoberg.for.me
  Svara
 • Hej! Jag har just flyttat ifrån min familj och vill dela med mig av mitt nya liv, samt ta massvis med bilder med dem när jag väl är ”hemma”. Jag har fyra småbröder (eller ja, små och små, från 12-18 år!) och blir så nostalgisk när jag kollar igenom gamla bilder på dem. Nu vill jag skapa nya bilder och minnen att vara nostalgisk åt senare i livet, denna gång med en riktigt bra Nikon-kamera. Hoppas jag vinner! Kram.

  Erika 2015-07-24 22:46:57
  Svara
 • Det vore fantastiskt att få vinna en sån fin kamera! Jag älskar att fota och mobilen är ständigt full av bilder på allt från svettiga selfies, vacker natur och vad jag har på tallriken.
  En riktigt bra kamera skulle förhöja både Instagram och min blogg.
  Tack för att du inspirerar!

  Camilla 2015-07-24 22:17:44 http://www.camillatranar.com
  Svara
 • Livet är flyktigt och kan ändras så fort, vi spenderar dagarna med att ta fotografier med dålig kvalité av vår mat och fina utsikter men vi glömmer lätt de viktigaste i våra liv: personerna vi har runt om oss. Men en Nikon D5500 kan jag få möjlighet att fånga det som är viktigt i mitt liv, mina nära och kära. En bra kamera hade hjälpt mig att fånga ögonblick som aldrig kommer tillbaka, hjälpa mig att minnas och skänka mig en ovärderlig glädje.

  Tack för en bra och inspirerade blogg!
  Kram 🙂

  Caroline Nicolle 2015-07-24 21:57:37
  Svara
 • Jag vill gärna vinna en superkamera! Ganska nyligen börjat följa din blogg och skälet till att jag fastnade för den är till stor del för de fina inspirerande bilderna. De gör att din blogg är snyggare och bättre än de flesta andra 🙂 Tack vare dig har jag hittat motivation till träning igen – jag vill bli stark som du! Och ta bilder som du 🙂 Kram!

  Katrin Djusberg 2015-07-24 21:56:39
  Svara
 • Jag skulle jätte gärna vinna kameran då jag nyss bestämt mig för att fly Sverige under vintern och uppleva Australien, nya Zeeland, Fiji och Bali istället, och alla dessa fantastiska platser och äventyr vill jag ju självklart fånga på lika fantastiska bilder, något jag skulle kunna göra med den kameran!

  Josefine 2015-07-24 21:41:34
  Svara
 • Skulle vara riktigt roligt med en kamera då jag nyligen börja med att ändra min livstil. Att få ta kort på alla ögonblick och sedan kunna börja blicka tillbaka o se vilken resa jag har gått igenom. Har också viljat fota hela sommaren men det blev ju inte riktigt en sommar, men att kunna ta med kameran om man ska ut på en springtur och fota skogen och bara njuta av naturen:)

  Shahen 2015-07-24 21:31:47
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja vinna kameran eftersom mitt största problem med min nuvarande kamera Nikon D3200 är att det inte går att föra över bilderna direkt till mobilen. Jag redigerar nämligen mina bilder från mobilen! Så varje gång jag ska lägga över bilder får jag först lägga in dem på datorn med hjälp av USB-sladden, flytta dem till Google drive och sedan hämta dem till min mobil, det skulle bespara mig så mycket tid om jag vann kameran och mitt bloggande skulle bli mycket smidigare. Nikon D5500 är alltså den ultimata bloggkameran för mig. Skulle bli så otroligt glad om jag vann den, den skulle få följa med överallt, på skogspromenader, restauranger, resor, picknick och allt som livet har att erbjuda. Det skulle vara så otroligt roligt att få fånga alla fina ögonblick med en Nikon D5500! <3 Kram!

  JOSEFIN B 2015-07-24 21:29:41 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
 • Först och främst så älskar jag att fotografera. Jag har en egen liten blogg som jag brukar fotografera för. Jag har en kamera just nu, en Nikon D3100. Jag fick den av min pappa när jag fyllde 15 (tror jag?) och den är den bästa kameran jag har. Men tyvärr så är det den ända kameran av just märket Nikon som inte har WI-FI funktionen eller infrarött!!! Tydligen så var det den ända kameran från Nikon som inte hade det. De tidigare kamerorna och kamerorna som kom efter har dom funktionerna, men inte min. Så nu om jag vill lada upp någon fin bild på Instagram som jag har tagit med kameran, så måste jag spara ner mina bilder från min blogg via mobilen och sen försöka förbättra dom bilderna i telefon. Lite jobbit när dom bästa bilderna får sämre kvalité!

  Jag brukar använda min kamera till allt. Jag tar alltid med mig den när jag ska iväg nånstans som te.x resor, när jag träffar kompisar, åker till ett släktkalas eller bara en vända på stan. För att man vet ju aldrig när något spännande kommer att inträffa! Jag brukar oftast fotografera underbara platser eller roliga händelser. Jag fotograferar oftast min familj och min släkt! Jag brukar alltid visa mina släktingar mina bilder från resor eller bara bilder som jag har tagit på dom, då brukar vi lägga upp bilderna på TV:n så att vi alla kan sitta i soffan och kolla på dom tillsammans!
  Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna en ny kamera och se till så att jag kan ta ännu fler fina foton som jag kan visa upp. För att i nuläget så har jag inte råd med att köpa en ny kamera.

  Lucia Wahlstedt 2015-07-24 21:28:52 http://luciawahlstedt.devote.se/
  Svara
 • Vilken rolig tävling! Jag är en aktiv tjej som gillar att testa olika träningsformer och att resa till nya platser. Som det ser ut nu så är det bara mobilkameran som får följa med på dessa äventyr då min andra kamera är för stor och klumpig (gammal). Vore väldigt kul att få börja ta bilder med en riktig kamera och kanske kunna lycka få till lika fina bilder som dig Ida 🙂 Tack för en inspirerande blogg!

  Nina 2015-07-24 21:18:10
  Svara
 • Hejsan ida! Jag skulle jättegärna vinna denna kameran, men dock inte för mig själv utan jag vill vinna denna och ge den till mina bästa vän som är 18 år nyss förlorat sin mamma och hennes liv har såklart rasat samman nu efter det.. Detta är riktigt hemskt att se och vara en del av och jag vet att hennes dröm är att skaffa en bra system kamera och för att förbättra och fortsätta utveckla sin webbsida som hon håller på mer för att i framtiden lansera hennes egna grejer. Att jag skulle få chansen att vinna denna kameran och uppfylla den drömmen för henne tror jag verkligen kan få henne tillbaka på hennes fötter och driva livet vidare. Och det hade känts väldigt bra att få göra för henne som hennes bästa vän.. 🙂 Kram!

  Frida 2015-07-24 21:08:29 http://nouw.com/fridahelin
  Svara
 • På härliga platser med härliga människor. På utflykter, båtturer, träningsläger med mera som den svenska underbara sommaren erbjuder. Dessa fantastiska tillfällen som man vill spara och behålla, dela med omvärlden och aldrig glömma. Som en vanlig vardag med speciella personer, tillfällen som aldrig kommer igen. Det är här man behöver en kamera. På bara ett klick, på mindre än en sekund är det förevigat. Dessa tillfällen, dessa ögonblick jag nu kan dela med mig av till alla där ute, ute i världen. Sprida min glädje, sprida vackra ögonstenar. Det är det jag vill göra, och det är det jag jobbar för. En bild säger mer än tusen ord.

  Ebba Einarsson 2015-07-24 21:00:41
  Svara
 • Jag är mer än gärna med & tävlar om kameran. Jag har det själv väldigt dåligt ställt och har inte alltid råd med att köpa det ena & det andra. Jag älskar att fota och min kamera gick sönder för drygt 10 månader sedan. Så jag har fått lånat mina fosterföräldrars kompaktkamera för att få några bilder. Jag älskar naturen och att fota den. Samt alla mina djur, speciellt min vackra häst. Det finns inget som gör mig gladare än att ha tagit bra bilder & kunna framkalla dem när man kan. Jag har brunnit för fotografi sedan barnsben och är löjligt förälskad i att fota. Det är det som gör mig lugn, då ångesten kryper fram har jag alltid kunnat ta min kamera jag hade och gått en promenad och fotat fåglar, blommor, vänner, havet. Och alla fina vyer som finns. Det skulle betyda guld om jag vann denna kamera. Och det skulle jag leva länge på. Och jag driver en blogg jag mer än gärna vill spendera fina bilder på med bra kvalitet.
  Tack för en asgrym blogg! Du inspirerar mig till max. Kram

  Melinda Hedin 2015-07-24 21:00:38
  Svara
 • När jag var 15 köpte jag min första, och enda kamera. En liten och billig sak som inte var vidare bra. Men den har varit med om mycket. Den har fått följa med genom upp och nedgångar, på resor, på fester, på promenader och den har fått ta en hel rad av selfies.
  Jag är nu 21 år och den lilla kameran är nu ännu sämre än den var vid nyskick. Sand har tagit sig in i den vilket gör att den knappt går att använda längre.
  Jag skulle därför gärna ersätta gamla Bettan med denna Nikon så jag kan fota mitt nya liv. För är det nån tid i livet som man vill dokumentera så är det denna.
  Tack!

  Cecilia 2015-07-24 20:54:16
  Svara
 • Jag satsar mycket på att få min blogg att växa just nu och upplever precis det du beskriver, att hur fina mobilbilder man än tar så blir de brusiga när man laddar upp dem i ett blogginlägg. Känns verkligen jättetrist eftersom jag inte har pengar till att investera i en kamera just nu. Därför skulle jag bli så sjukt glad om jag hade turen med mig denna gång och vann! Jag kommer dessutom starta eget företag i höst och då är en bra kamera nästan ett måste för marknadsföring och liknande. Håller tummarna så de blir blå för att jag har turen med mig denna gång! 🙂

  Tack för en suverän blogg!
  Kram Caroline

  Den Svenska Drömmen 2015-07-24 20:51:39 http://caroline.vimedbarn.se
  Svara
 • Hej fina ida! Jag skulle så gärna vilja vinna en nikon! Har aldrig riktigt haft en riktig kamera, skulle vara superlyxigt att få ta bra bilder och inte bara med mobiltelefonen:) skapa minnen förlivet och föreviga ögonblick! Skulle bära den med mej över allt!:) kram!

  Camilla Hellgren 2015-07-24 20:49:27
  Svara
 • Hej! För mig vore det verkligen en dröm att vinna kameran! Jag fotograferar dagligen då det är ett av mina större intressen, främst för att skapa vackra minnen! Nästa år går jag ut gymnasiet och jag har jobbat in en hel del pengar under åren som jag tänker använda till att resa jorden runt. Vad vore inte en grym kamera under en sån resa? Fånga häftiga ögonblick och fånga mitt livs största erfarenhet och minne! Wi-fi funktionen skulle sitta perfekt då för mig eftersom jag är väldigt aktiv på både instagram och på min blogg, och att få lägga upp ljusa, fräscha och skarpa bilder vore superkul! Kram på dig Ida.

  Wilma 2015-07-24 20:41:59
  Svara
 • Ett år kvar av gymnasiet, och ett nytt mål med min träning är det som står på ”att göra listan” inför terminen som kommer. Att dokumentera minnen och resor som man haft i livet för att nå sina mål är något som jag länge gjort och älskar när man kan få kvalité på bilderna!

  Att få vinna kameran hade betytt så otroligt mycket då jag i höst tänkte dra igång ett träningsprojekt där jag verkligen skulle behöva en kamera att kunna dokumentera alla svettiga men förhoppningsvis fantastiska stunder med! ☺️

  Massa kramar!
  Amilia

  Amilia 2015-07-24 20:27:51
  Svara
 • Vilken FANTASTISK tävling! Jag brinner för foto i min vardag. Fotar med mobil och en föråldrad systemkamera, ägnar timmar i photoshop och tycker det är hur kul som helst. Jag har en blogg som jag fotar allt från natur, recept till träningstips. Det skulle vara kul att kunna avancera upp fotona med bättre kvalitet. Den skulle användas väl! Brukar fota till kompisars tillställningar, som bröllop och annat. Det skulle vara så kul ifall jag kunde dyka upp med en riktigt bra kamera! Det skulle förgylla mitt studentliv ännu mer 🙂

  Vill bara säga, älskar din blogg, din pepp, du är fantastisk människa<3

  Sanna 2015-07-24 20:26:32 http://dreamspo.blogg.se
  Svara
 • Jämfört med alla andra kommentarer här så har jag ingen superbra anledning till att få äran att vinna, annat än att jag skulle älska att kunna fota finare bilder, speciellt i vinter då jag ska på semester till paradiset Sri Lanka. Att dessutom lätt kunna lägga upp bilderna på Instagram och Facebook är en sjukt bra grej! Mest av allt vill jag bara vinna för att det vore gryyymt att för första gången bli ägare till en systemkamera!

  Ottilia Friberg 2015-07-24 20:22:23
  Svara
 • Åh, måste få en kamera! Om jag skulle vinna skulle jag äntligen kunna fota min vackra familj och få ordentliga bilder till bloggen. Hittills har jag använt mig av min telefon. Kvaliteten inte den bästa!

  Alexandra 2015-07-24 20:17:43 http://alexandraklingenberg.vimedbarn.se
  Svara
 • Jag vill vinna för att jag har en gammal kamera som varken kan filma eller vinkla skärmen och jag har så länge velat ha en sådan kamera då jag tänkt börja blogga seriöst och nu till hösten börjar jag en fotolinje så denna kamera skulle vara perfekt att dokumentera mitt liv med. Wi-Fi funktionen är ett stort plus då jag sällan har tid att vara vid datorn allt mer.

  Johanna 2015-07-24 20:08:14
  Svara
 • Hejj Ida!
  Vem vill inte vinna den här fina kameran!?
  Såklart man anmäler sig!
  Varför just jag ska få den?
  Tja, först hoppas jag på en lite gnutta tur, men sen efter hårt sparande i 2 ÅR har jag nu äntligen sparat ihop mig till 1 års backpack resa!
  jag är så glad att jag nästan spricker, kommer bli många nya ställen, känslor och inte minst minnen!
  HUR PERFEKT SKULLE DET DÅ INTE VARA ATT DELA DOM MINNERNA MED MINA NÄRA OCH KÄRA I SVERIGE!?
  Med wifi egenskapen så skulle det passa perfekt!
  skadar absolut inte att den tar otroligt bra bilder!
  Ha en fin kväll vidare!
  Jacqueline

  Jacqueline 2015-07-24 20:04:53
  Svara
 • jag flyttade till Kanada for karlekens skull for 3 ar sedan, och fick antligen mitt kanadensiska medborgarskap forra veckan. familjen undrar ofta nar jag ska ”komma hem”, men detta ar mitt nya hem och skulle alska att kunna visa alla genom en massa bilder med en ny fantastisk kamera 🙂

  emma 2015-07-24 20:03:17
  Svara
 • Då jag och min kompis äntligen ska starta igång träningen nu efter semestern skulle det vara underbart att fotografera våra framgångar och mål under vår resa. Dels ger det en riktig motivation då andra och en själv kan se bilderna för varje veckas träning. Det skulle vara guld värt!!

  Maria 2015-07-24 19:41:25
  Svara
 • Jag älskar att fota och framkalla bilder. Motiven varierar och det är allt från hemmet, kläder, mat, naturen… Men bäst av allt är bilder på mina nära. Ögonblicksbilder som förmedlar känsla. En bild mitt i ett skratt eller ett samtal mellan två goda vänner.
  Min gamla kamera som jag har haft sen jag var 15 år har gått sönder och jag har inte råd med någon ny. Det skulle vara underbart att kunna fota med en kamera som har bättre kvalité än mobilkameran jag använder just nu.

  Malin 2015-07-24 19:36:06
  Svara
 • Jag har använt Nikon sen jag började ta bilder i så där 12-årsålder, bästa märket!

  Jag älskar att resa och se och uppleva världen, men en resa förlorar nåt viktigt om man inte kan föreviga det man upplever, på bild. Att i efterhand kunna se bilder och minnas vad man upplevde tillsammans med en vän, är nåt av det bästa jag vet. Resebilder blir aldrig tråkiga att titta på – de får dig att uppleva resan om och om igen.

  Min Nikon 1v1:a gick sönder i maj och jag åker på utbyte till vackra Bergen i höst. Önskar jag kunde få tag på en kamera för att föreviga de norska fjällen och fjordarna för att en dag kunna se bilderna och minnas min tid i Norge.

  Ida 2015-07-24 19:35:42
  Svara
 • Slänger mig in i tävlingen jag med!
  För att vara helt ärlig så är jag totalt värdelös på att ta bilder… Då menar jag inte på att bilderna blir dåliga, utan snarare att jag aldrig fotar. Nu har jag börjat inse hur tråkigt det faktiskt blir, under en Turkiet resa förra året, så tog jag kanske 5 bilder… Visserligen kommer jag alltid komma ihåg den fantastiskt roliga resan, men det skulle ha varit kul att föreviga den!
  Med en sådan kamera skulle jag bli så mycket bättre att fotografera de där stunderna som är värda att bevara!
  /Malin
  Ps. Insåg att föreviga och fotografera finns som synonymer till varandra, rätt ballt egentligen!
  Pps. Du har bäst blogg! Ds.

  Malin 2015-07-24 19:30:48
  Svara
 • Hej Ida!
  Den 1 september startar jag och en vän vår resa från Malmö till Kapstaden på cykel. Jag kommer att blogga under tiden. Därför skulle jag behöva en smidig kamera som kan ta värdiga bilder av alla miljöer vi kommer uppleva och av alla människor vi kommer möta längs vägen. Då jag finansierar det mesta själv har jag prioriterat den mer ”livsnödvändiga” utrustningen framför en bra kamera. Av den anledningen vore det guld värt att få vinna denna Nikon!

  Zelda 2015-07-24 19:20:03 http://zeldacyklar.se
  Svara
 • Åh vilken rolig tävling! Jag älskar att blogga men har gjort det mycket för mig själv bara för att jag tycker att det är roligt. Jag skulle vilja lära mig mer om att fota och just nu blir det tråkiga vanliga mobilbilder eftersom min kamera är sönder. Det skulle hjälpa mig så på traven med en bra kamera, för att jag lättare ska lära mig att ta bättre bilder och för att lära mig att retujera fina bilder.

  I November ska jag även på bröllop om vi har möjlighten att ta oss dit, till USA. Skulle vara kul att få dela och skapa fina minnen med hjälp av fina kreativa bilder.

  Emelie 2015-07-24 19:17:18 http://emeliecaroline.blogg.se
  Svara
 • Ååå vad passande!! Jag blev för några veckor sedan bestulen på min nya systemkamera i Kroatien, fruktansvärt tråkigt!! Det blev inga bilder på resten av semestern. Jag tröstade mig med att jag och pojkvännen iaf fick några då jag varit smart att överföra alla på datorn varje dag, tyvärr fick min dator ett psykbryt och uppdaterades, detta gjorde att hela min hårddisk raderades och alls bilder jag någonsin tagit är nu försvunna. Efter tre år tillsammans med pojkvännen och massa underbara bilder med vänner finns det nu endast ett fåtal kvar som jag varit smart att rädda på en extern hårddisk! Jag vill så gärna vinna denna kamera så jag kan börja om igen, om bara ögonen kunnat ta foton hade allt varit så mycket lättare. Jag skulle gjort en mysig fotobok till pojkvännen i present men nu blir det inget, med din hjälp kanske jag har möjlighet att göra det lite senare istället! Kram

  Elin 2015-07-24 19:13:06
  Svara
 • hej ida!
  Hade jag vunnit den här kameran, då jag endast har min mobil, så hade jag tagit kort på alla mina nära och kära, underbara naturen och diverse maträtter som jag lagar! 🙂
  Sedan hade jag framkallat dessa för att visa min omgivning och själv inspireras av fantastiska foton..
  Åh, vad kul det hade varit!!
  Kram Linnea

  Linnea Svensson 2015-07-24 18:53:51
  Svara
 • Hej! jag skulle bli otroligt glad att vinna kameran. Har just bokat en resa till Bali som varit mitt drömresemål många år. Min gamla kamera har gått sönder och eftersom alla pengar redan gått till resan finns det inte mycket kvar till att köpa en ny. Ifall jag van den här kameran skulle jag kunna fota allt det underbara jag kommer att uppleva och på så sett kunna minnas tillbaka till Bali- som verkar fyllt med vacker natur,kultur och människor. Med denna kamera skulle jag kunna spara varje minne och plocka fram när vintern är som kallast eller jag bara vill minnas min härliga resa!

  Kram!

  Hanna Gilek 2015-07-24 18:53:08
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle jätte gärna vilja vinna den eftersom det skulle vara så otroligt kul och underlättande att den har en wifi-funktion. Jag är väldigt intresserad av foto och skulle utvecklas ännu mer när jag snabbt och enkelt kan ta bilder i vardagen och skapa dem mest spontana minnena som ofta är dem mest betydelsefulla. Kram!

  Frida 2015-07-24 18:50:41
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle väldigt gärna vinna för att jag funderar mycket på om jag ska starta en blogg. Men jag har ingen kamera att ta snygga bilder med och det skulle göra bloggen såå mycket bättre om man har en bra kamera att ta fina bilder med, right? 🙂

  Hanna 2015-07-24 18:39:43
  Svara
 • Skulle jag vinna kameran skulle jag använda den vid utgrävningar (pluggar medeltidsarkeologi) för att dokumentera fynd så väl som de olika kulturlagrena. Hade också fotat historiska byggnader, runstenar och andra lämningar i landskapet. Är lite av en nörd. Varför jag vill ha kameran? Därför att jag närmar mig slutet av min utbildning och att ha bra utrustning med mig på grävningarna blir allt viktigare..hade varit kul att slippa låna kamera från Universitetet också när man ska göra 3D modeller.

  Arw 2015-07-24 18:36:19
  Svara
 • Min lillasyster är nydiagnostiserad med cancer och är en fotonörd. Hon läste Estet-foto på gymnasiet för ett år sedan och tycker att jag är en fullkomlig idiot när jag ska ta bilder, hon själv är en Nikonnörd men jag får inte ens hålla i den… 😉

  Jag skulle vilja vinna kameran för att :
  1. Motbevisa henne om att jag faktiskt kan lära mig ta hyfsade bilder jag också

  2. Jag skulle vilja kunna dokumentera hela den resa som hon håller på att gå igenom, både de tuffa och de roliga stunderna när hon varken kan eller vill göra det själv.

  Jag skulle exempelvis vilja fota hennes första riktiga löpsteg igen och faktiskt få fina och bra bilder när hon siktar mot målet att göra GMU när hon är frisk!

  Kram ❤️

  Elina 2015-07-24 18:33:39
  Svara
 • Hej, jag heter Nellie och är snart 13 år. Jag Skulle vilja vinna kameran för att använda den till mina Youtube videos (Heter Nelliebakar på YT) Just nu använder jag min pappas kamera, men skulle vara skönt att få en egen så man slapp fråga varje gång osv. Sen tror jaga att jag att jag skulle delat den med min syrra. Sen skulle jag oxå använda den till bloggen såklart! Ha en fin dag!

  nellie 2015-07-24 18:24:00 http://nelliefridh.blogg.se
  Svara
 • Skulle så gärna vilja vinna denna kameran till min mamma. Hon tycker det är otroligt kul att ta bilder, speciellt när vi är ute och reser. Hon vill fånga alla minnen och det hade blivit roligare ifall hon fått en bra kamera så att bilderna får bättre kvalité!

  Therese 2015-07-24 18:16:34
  Svara
 • Jag har fotat sen jag var liten men bara med digitalkameror, jag har fotat allt från frukter till vattendroppar, insekter, familj, vänner, mat, träning osv. Min vardag består av fotografering men jag har aldrig tagit mig i kragen och köpt en systemkamera så det vore verklgen en ära att få vinna denna kamera så jag kan få ännu finare bilder och även ännu finare förstoringar.
  Massa kramar från Carolin

  Carolin LIndström 2015-07-24 18:07:31
  Svara
 • Jag hoppas verkligen på att få vinna denna kameran. Varför vill jag vinna? Jo det är så att jag älskar att blogga och för ca 1 år sedan så gick min systemkamera sönder så jag slutade med bloggen och det var verkligen hur trist som helst eftersom jag verkligen älskar att blogga. Men för ett tag sen började jag blogga igen och har fått leva med att ta bilder på min telefon. Jag vill verkligen ha en systemkamera då jag vet att den skulle komma till stor användning både på min blogg och utanför bloggen (på min fritid alltså).
  Kram! 🙂

  Bella 2015-07-24 18:01:23 http://nouw.com/izabellabrodin
  Svara
 • Åh vad roligt! Jag skulle så gärna vilja ha en kamera för att dokumentera dessa unga fantastiska år i mitt liv, med riktigt bra bildkvalitet! Har på senaste tiden börjat inse att det kan vara kul att ta bilder för att spara till senare i livet, och inte bara för att uppdatera instagram.. Jag skulle börja använda kameran när jag gör vardagliga saker som att gå på stan, äta ute, när jag lagat en fantastisk middag hemma eller liknande, precis som jag skulle ha med den vid storslagna tillfällen som vid jul och resor. Att ta fina bilder med en riktigt bra kamera med kvalitet skulle också göra att jag ville printa ut bilderna och skapa riktiga fotoalbum att bläddra i, som man kan ha kvar hela livet 😀 Kram på dig!

  Sara 2015-07-24 17:55:04
  Svara
 • Hej 🙂
  Är en person som älskar att ta bilder. Och är också en person som inte vill radera bilder över huvud taget. Därför kan för lite minne på telefonen etc vara ganska så jobbigt. Dessutom har jag en fitness account på Instagram med min kompis, befit_friends, där vi delar med oss vardagliga foton av vårt liv. Hälso- och fitness relaterade förstås men också inspiration och maträtter och så vidare. Har också en blogg och vet hur jobbigt det är att flytta bilder från telefonen över till datorn. Därför skulle wifi:n komma extremt bra till hands här. Dessutom, som du säger, är ju bildernas kvalité inte alltid det bästa. Och vad annat vill man göra för sina följare om inte det bästa? En kamera som denna skulle komma så i bra användning. Bättre foton till bloggen och till vårt konto! Kram.

  Emilia 2015-07-24 17:40:27
  Svara
 • Hej!! Jag är en finlandssvensk tjej som har en fitness instagram (befit_friends) med min kompis. Skulle vilja vinna kameran eftersom att vi då skulle kunna få bra kvalitets bilder, och inte bara mobil bilder. Eftersom att jag inte äger en bra kamera. Skulle vilja höja kavliten på bilderna så att vi kan sprida och komma vidare med vårt konto. Tack och hej för mig 🙂

  Alexandra 2015-07-24 17:17:34
  Svara
 • De senaste åren har jag byggt upp min styrka från grunden. Hand i hand med timmar på gymmet har kampen för den mentala styrkan gått. Ett par tuffa år tog på självkänslan och att älska livet kändes ibland långt bort. Idag har jag återtagit mitt liv och funnit mig själv. Styrka och lycka är tätt sammansvetsade saker. Lyckligare och starkare än någonsin skulle jag vilja föreviga glimtar ur ett fantastiskt liv med en riktig drömkamera.

  Kram och tack för en fin blogg!

  Tess 2015-07-24 17:11:32
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skulle vilja vinna denna kamera eftersom att mitt bibliotek i mobilen konstant är fullt med tusentals bilder. Vart jag än går – vill jag föreviga vad jag ser. Oavsett om det är bilder på naturen, mina vänner eller från någon familjemiddag. En bild säger mer än tusen ord och med en blick på bilder man tagit, kan man drömma sig bort flera år till just den stunden.

  Därför hade jag viljat höja kvaliten på de bilder jag tar, och kanske minnas lite extra mycket, hur det var just den dagen.

  Kram!

  Janna 2015-07-24 17:02:08
  Svara
 • Hej Idag och tack för en grym läsning!
  Jag vill vinna kameran från Nikon eftersom jag ska lämna nära och kära för att flytta till Växjö där jag ska börja på Polishögskolan. Har planer på att starta en blogg så att mina hjärtan kan följa med i min vardag fastän vi är långt ifrån varandra. En bra kamera hade nog fått dem att känna sig lite närmre (i dubbel bemärkelse).

  Frida 2015-07-24 16:56:42
  Svara
 • Jag borde vinna för att fotografi är min största passion men min kamera sedan fyra år tillbaka har dött… Det är en stor sorg och så fort jag ser något jag vill fota så får jag ångest.
  Genom åren har jag fokuserat på att fotografera vackra vyer och fina blommor, men nu har jag förstått att det är så fruktansvärt roligt att ha bilder på de människor man har runt omkring sig! Så jag skulle använda kameran i min vardag för att föreviga mina favoritmänniskor och det vi gör tillsammans på bild, för att det är så roligt att kolla tillbaka på!

  Anna ML Holm 2015-07-24 16:54:01 http://annamarialouiseholm.blogg.se/
  Svara
 • Skulle så gärna vilja vinna denna kamera för att kunna ge bort den till min dotter som har haft ett riktigt kämpigt och svårt år på många sätt. Hon har en gammal kamera som följer henne i ur och skur då hon älskar att fotografera. Denna kamera skulle göra att det blev så mycket roligare. Lena

  Lena 2015-07-24 16:48:24
  Svara
 • Hej Ida!
  Min lillasyster har länge önskat sig en systemkamera och det skulle vara fantastiskt roligt att få ge henne en! Då kan vi fånga alla ögonblick vi kommer att dela tillsammans på alla våra äventyr! Det skulle vara så roligt att få överraska henne med denna kamera då hon inte bara är min lillasyster utan också min allra bästa vän!
  Med vänliga hälsningar Victoria 18 år

  Victoria 2015-07-24 16:42:10
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna denna fantastiska nikon kamera som jag har hört väldigt gott om. Jag älskar att fota , men skulle vilja bli bättre på det men har tyvärr ingen ordentlig kamera. På vardagen tävlar jag i OCR ( vilket är en väldigt ny sport som jag skulle vilja uppmärksamma via medier med grymma bilder). I vardagen skulle jag använda den till min blogg som jag vill satsa allt mer på , jag vill få till snygga bilder som pryder min blogg . Jag skulle fota fabulösa frukostar och filma och fota träningspass och utmaningar. Jag skulle använda den i princip till allt , speciellt med tanke på att den är så smidig att ha med sig.* Så jag håller tummar och tår*

  Andrea Leijon 2015-07-24 16:40:17 http://nouw.se/andreatherese
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna kameran eftersom jag haft oturen (igen) att min egna håller på att gå sönder. Jag använder min Nikon dagligen är helt naken utan den! Hade verkligen gjort mig till en lycklig tjej om jag vann:D

  Bexx 2015-07-24 16:33:50 http://nouw.com/bexxy
  Svara
 • Att vinna kameran skulle betyda mycket för mig då jag precis slutat gymnasiet och ska ut i livet. Jag ska resa och utforska världen och mig själv. Jag hoppad att jag vinner kameran då den skulle få följa med mig till alls nys platser och hjälpa mig minnas detta kommande år.
  Kram

  Lina 2015-07-24 16:22:38
  Svara
 • Hej! Jag skulle verkligen vilja vinna kameran eftersom jag åker som utbytesstudent till USA om några veckor och det skulle vara så roligt att kunna ta massor av bra bilder att kolla tillbaka på när jag kommer hem! Jag har dessutom startat en blogg om mitt utbytesår så det skulle vara så kul att ha bra bilder till den också! Eftersom jag inte kommer kunna ha med mig min dator överallt hade de verkligen underlättat med kamerans wifi funktion då jag kan blogga direkt från min mobil med grymma bilder! Jag är väldigt fotointresserad och på min skola i USA kommer jag gå en fotoklass och det skulle vara så kul att ha en riktigt grym kamera då! 
  Jag skulle använda kameran till att fota och dokumentera min vardag i USA och de resorna jag kommer göra med min värdfamilj! Ett utbytesår har man bara en chans i livet att åka på och därför vill jag kunna ta foton som jag verkligen kan använda, eftersom jag omöjligt kan göra det igen! Jag vill också kunna visa min familj och mina vänner videos och bilder från en riktig amerikansk High school basebollmatch, prom, graduation och resan till Hawaii! Jag vill inte bara ha halvbra iphonebilder som inte beskriver någonting. Jag vill kunna uppleva mitt år i USA en gång till genom mina bilder, kunna gå tillbaka till alla mysiga kvällar med mina amerikanska vänner och familj! 

  Hanna 2015-07-24 16:12:22 http://nouw.com/hannagardhagen
  Svara
 • Vilken kul tävling!

  Åh så glad jag skulle bli om jag vann,
  kanske till och med skulle fira litegrann!
  Med kameran jag fina bilder skulle ta,
  ett riktigt lyft för bloggen och insta.
  Som student med stora drömmar,
  får man ofta prioritera när pengarna inte strömmar.
  En systemkamera kommer då ej som prio ett,
  men satan det skulle ju vara så fett.
  Kanske bara är det som saknas för att inte glömma,
  hur långt man har tagit sig åh jag fortsätter att drömma!

  😀 <3

  PeppLollo 2015-07-24 16:10:11 http://www.pepplollo.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja vinna denna kamera dels för den smarta wi-fi funktionen så man kan få snygga instagram bilder. Jag är även väldigt sugen på att starta en blogg om mina dagar som dansare, ett brinnande intresse för smink och mode och för att dokumentera hur mitt lev med stora ryggproblem ser ut så fler kan förstå. Jag är en sådan person som är enormt petig på kvalite och om jag ska visa mina bilder vill jag att de ska se bra ut. Jag gillar även att resa så då känns denna kamera perfekt att ha med sig för att spara minnen för livet och enkelt kunna föra över till telefonen. Jag önskar helhjärtat att jag kunde vinna denna kamera och dela med mig av mitt liv och skapa minnen!

  Johanna 2015-07-24 16:04:12
  Svara
 • Hej Ida:)

  Jag skulle vilja ge kameran till min bästa vän Susi, som pluggar till arkitekt. Hennes Kamera gick nyligen sönder och hon behöver den för att fota sina projekt och modeller som hon bygger. HOn är verkligen superduktig och jag skulle vilja stötta henne nu sista àret hon har kvar pà universitetet.

  Ha en trevllig helg och tack för en superbra blogg!

  Johanna 2015-07-24 16:02:53
  Svara
 • ÅÅåååååhhh wow vad förbannat underbart det skulle vara att få äga en Nikon D5500!!
  I slutet på oktober/början på november ska jag göra mitt livs resa! Först ska jag resa runt i Asien och upptäcka alla magiska stränder och fantastisk natur. Efter Asien rör jag mig mot Australien där jag ska arbeta och resa i ett år, fritiden kommer bestå av att upptäcka Australien och lära mig kitesurfa och vågsurfa. Hur fantastiskt skulle det inte vara att få bevara dessa ögonblick och upplevelser på kort?!?! Jaa drömma kan man i alla fall göra… 🙂

  Sofija Petrov 2015-07-24 16:00:26
  Svara
 • Hej Ida 😀 Har precis kommit ur en 7 år lång kamp med en ätstörning och ska börja plugga till hösten. Jag är sjukt nervös inför plugget då jag varit sjukskriven i knappt 4 år. Men jag känner att jag har fått tillbaka min livsglädje igen och det skulle vara så sjukt kul om jag kunde få ut min glädje genom att fota. Jag gick en fotokurs för flera år sedan och blev jätteinspirerad, sedan dess har jag velat ha en Nikon kamera men har aldrig haft råd. Så därför skulle de vara så grymt om jag fick starta mitt nya friska liv med att fota allt det vackra i livet som jag gick miste om när jag var sjuk då jag bara såg svart <3 Kram/Sofie

  Sofie_Kickan 2015-07-24 16:00:08 http://sofieholmgren.myshowroom.se/
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag älskar att fotografera men har inte en bra kamera att använda, tidigare har jag haft en liknande kamera som jag bar med mig precis överallt (okej, kanske inte till Ica men du fattar grejen). Majoriteten av mina foton skulle vara av en bunt olika solnedgångar vid mitt landställe med min bästa vän där vi spenderar varje sommar och har gjort i 16 år. Men jag vill även ta annorlunda foton och tänka utanför boxen, fotografera saker som inte andra lägger märke till annars. Jag vill fånga det magiska i naturen som många går förbi utan att ens kolla. Jag vill sitta på ett ålderdomshem när jag är 80 år och bläddra bland solnedgångar, sommardagar med mina vänner, vårt vindsrum på landet, kalla vinterkvällar med varm choklad, resorna man gjort med dem man älskar eller på egen hand. Jag vill kunna sitta där i mina pensionärskläder med rynkigt ansikte och minnas mitt liv genom alla otroligt fina bilder och uppleva alla känslor som bilderna bevarat. Det är en lång chansning att hoppas på att vinna denna kameran men jag skulle bli så otroligt glad, det lovar jag.

  Alicia 2015-07-24 15:58:32
  Svara
 • vad rolig tävling!:)
  Skulle vara jätte kul att vinna denna kameran för jag har ingen bra kamera själv som man kan ta med t.ex på resor! Älskar att fota men mitt album i telefonen är fullt o den är inte så bra att fota med, hehe!;) sen skulle det vara kul för många av mina kompisar fotar fina bilder med deras system kamera men jag får aldrig nå bra bilder för har ingen ordentlig kameran…. Hopppas jag vinner den här tävlingen! Älskar din blogg, kram

  amandaaa 2015-07-24 15:56:37
  Svara
 • Nuexaminerad student som med två job har börjat dela med mig av min vardag med diabetes typ 1. Det finns allt för få blogger om diabetespersoner som är positivt inställda till ett liv med en sjukdom som alltid kommer att vara där. Jag vill fota min vardag och förklara hur en person med diabetes kan leva till 100% normalt. Vill ge alla en spark I baken. Jag vill visa att det inte finns några begränsningar med den här sjukdomen. Jag vill visa hur det går att vara lycklig. Jag vill inspirera.
  Kameran tror jag skulle göra genombrott! Jag vill göra genombrott och visa att det går att segra och bli en vinnare med en kronisk sjukdom!
  /Sara

  Sara Mobäck 2015-07-24 15:53:21 http://diabeteskvinnan.devote.se/
  Svara
 • Min bästa vän, min själsfrände, sambo och tillika pojkvän älskar att fotografera och jag skulle vilja vinna den för att ge honom den. Och för att avsluta det hela EN DIKT ( 😀 )

  Att fota en liten and men råka få med hela min hand
  Vara på tå för att den ultimata bilden få
  Vad behöver jag, vad kan jag göra
  för att alla fina bilder ej förstöra.
  Kan en Nikon vara svaret som jag söker
  då det ej går hur mycket jag än försöker
  Jag ger nog upp, jag lägger ner
  Jag ger den till någon som gillar den mer
  Han är duktig han är bra, han fotar på precis som man ska.
  Han är fantastiskt och underbar, han är bland det finaste jag har.
  Jag vill ge honom detta och på så sätt berätta,
  när han fotar här och där, hur jag håller honom kär ;D

  Linda Jansson 2015-07-24 15:53:19
  Svara
 • Hej finaste Ida! Superbra blogg.
  Jag skulle så gärna vilja vinna denna kamera. Min syster älskar att fota så hon har en superfin kamera och jag önska att jag också har en så vi kan tillbringa mer tid tillsammans genom att fota. Jag ska även praktisera utomlands inom ett år och vill därför fånga varje ögonblick. Jag hade tänkt mig att fota varje dag och skriva en kort text om vad jag har gjort varje dag. Min idee är alltså att skapan en dagboken hjälp av fotografierna, det skulle vara så himla coolt. Tänk vad kul för familjen att se, men också för mig när jag blir äldre. 🙂
  Ha en toppendag!

  Evelina R 2015-07-24 15:50:49
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är väldigt intresserad av att fota och att ta spännande och annorlunda bilder. Under trean gick jag en kurs i fotografisk bild där jag lärde mig massor om både kameran och hur foton ska tas. Som slutuppgift i denna kurs valde jag att fota min familj + mormor och farmor för att visa hur lika de i min familj är.
  När jag fotar brukar jag fota min familj, hundar, landskap och dans. Det är alltid en rolig utmaning att fotografera saker som rör på sig.
  Efter att ha tagit studenten i våras och livet framför mina fötter är det alltid kul att dokumentera allt som livet har att bjuda på.

  Haha har inte så bra motivering eller spännande liv men kanske få.

  Måste också få tacka för att du är en så otroligt inspirerande person, jag har alltid tränat men du har fått mig att intressera mig mer för nyttig mat
  Kram!

  Agnes By 2015-07-24 15:49:03
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna kameran för att jag skulle vilja börja med blogg och youtube men har inte riktigt pengarna att lägga på en bra kamera och vi alla vet väl att det krävs bra bilder och videor för att lyckas.
  PS. Du är en stor inspiration och jag älskar din blogg ida!

  Sanna 2015-07-24 15:48:00
  Svara
 • Hej Ida,

  Jag tar examen nu i augusti, efter 6 år studier finally! Med tok för mkt studielån och examen i handen tänkte åka till ner som volontär i Turkiet och hjälpa flyktningar som flytt från Syrien. Skulle vara grymt om jag kunde ta massa bilder och dokumentera resan för att sedan visa upp det när jag kommer hem. En bild kan säga mer än 1000 ord säger man, skulle därför vara helt fantastiskt att kunna ta fina bilder och sprida kunskap om situationen därnere.

  Kanske inte bästa motiveringen på en träningsblogg, men lovar att kamera kommer användas för ett bra ändamål 🙂

  Rahima Ortac 2015-07-24 15:28:50
  Svara
 • i och med att jag i början av sommaren fick diagnosen anorexia, fick jag även träningsförbud. vad skulle jag göra nu med all min tid, som inte var så värst ansträngande? jo, vara kreativ. jag fotade en del när jag var mindre, och tyckte der var kul, så varför inge börja igen? men en smidig kamera, som man lätt kan använda i vardagen behövs. därför skulle jag gärna vilja vinna denna kamera. att fånga en skugga, människor, det lilla i vardagen, som kan bli så vackert på en bild.

  Elsa S 2015-07-24 15:07:48
  Svara
 • Nästan hela min uppväxt har jag hela tiden tänkt på vad som kommer sen, inte levt i nuet, inte tagit tillvara på allt bra här och nu. Förra hösten ändrades allt drastiskt. Man kan inte leva om man hela tiden är någon annanstans i tankarna, förr eller senare blir det för mycket både för kropp och själ. Jag vill inte missa något, jag har redan gått miste om för mycket. Med en kamera kan jag fånga alla dessa fina stunder som en helt vanlig underbar dag innehåller!
  För att citra fina Robert Broberg som lämnade oss i veckan ” Målet är ingenting- resan är allt”

  Hedvig 2015-07-24 15:04:20
  Svara
 • Vilken grym tävling! Jag har länge velat ha en bra systemkamera, men har alltid dragit mig tillbaka pga priset. Jag får ofta ”moments” då jag tänker *tänk om jag skulle haft en bra kamera nu så att jag kunde fånga detta ögonblick på ett bra sätt. Jag skulle använda kameran till minnen, allt från mysiga hemmakvällar med familj och vänner (vad är bättre än att fånga ett härligt naturligt skratt på någon man håller kär på bild??), till att ta bilder när jag tränar (tennis, på gymmet, löpning, promenader) för att fånga roliga och utmanade ögonblick men också min omgivning när jag upplever härliga saker. Jag har också ett stort intresse för bakning, att kunna ta fina bilder på det man bakat gör hela processen 100 gånger roligare! 😀

  Skulle vara så grymt om jag vann en kamera! Skulle säkert använda den dagligen (efter att jag lärt mig alla finesser) och dela med mig av fina minnen och händelser!

  Tack för en toppenblogg Ida!
  Bamsekram
  Sofia

  Sofia 2015-07-24 15:03:00 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
 • Förra året på vår semester i Grekland blev min kamera stulen, nu är det snart dags för en ny Greklandsresa och och en ny kamera skulle vara bra att ha . Jag använder kameran framförallt för att fota fina platser, vänner och familj och sedan skapa fotoböcker som ett fint minne. Kram Evelina

  Evelina 2015-07-24 15:00:47
  Svara
 • Länge har jag sagt på min och dotterns resor; här skulle man haft en systemkamera… jag har väll sagt det så ofta så hon har undrat varför jag inte köper en. Ja det är bra fråga men den kostar en hel del men hon har rätt i sin fråga för både jag och dottern tycker oerhört mycket om att ta kort.

  För några år sedan gifte sig min kusin och då tog dottern sig an uppdraget att ta bilder och hon gjorde ett väldigt bra jobb. Många kort jag tar bli otroligt fina men tänk då vad en systemkamera skulle göra 😀 Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag använda den på mina resor och fota de där ögonblicken då jag säger ”Tänk om jag nu hade en systemkamera” och efter att ha haft grafikkurser på nätet för några år sedan så har jag redan grunderna till hur man förbättrar bilderna men med en kamera skulle den världen vara oändlig!

  Jag håller tummar och tår för att jag har turen att jag denna vinsten får. Några av mina bilder kan du finna på mitt instagramkonto Mizzyz78 . Jag önskar dig samtidigt en riktigt härlig sommar! Hälsningar Frida

  Frida 2015-07-24 15:00:27
  Svara
 • Jag lever ett fantastiskt liv, kan ärligt säga att jag inte alltid uttryckt mig så utan snarare tvärtom. Jag har upplevt ätstörningar och sjukdom och verkligen misshandlat min kropp. Men nu är jag omringad om bra människor, jag ler och är lycklig. Jag skulle verkligen vilja fånga min vardag i bilder, bra bilder. Vill fånga när min syster ger mig mördarblick när jag tagit sönder hennes tröja och när mina kompisar skrattar åt mig när jag försöker dansa. Jag mår bra och vill verkligen se tillbaka på tiden som vuxen och bara minnas.
  Tack för en grym blogg med massvis inspiration, puss.

  Martha 2015-07-24 14:57:55
  Svara
 • Åh vilken bra tävling! Bara genom att läsa rubriken så tänkte jag ”wow vilken glädje att vinna”. Väldigt passande då jag i stunden vill ha en systemkamera mer än någonsin, trots att jag tjatat i snart 3 år så har jag inte fått någon av mina föräldrar. Men nu känner jag hur behovet av en riktig kamera bara växer, min iPhone 4 kamera räcker tyvärr inte långt för att ta bilderna som jag vill ta. Mat, natur, träning, vänner och familj, ja jag gillar att ta bild på allt möjligt. Framförallt skulle jag fota en massor till min blogg och det skulle vara så otroligt roligt. Det har alltid varit en dröm att äga en systemkamera och nu ser jag en chans, en liten chans för den drömmen att gå i uppfyllelse.
  Kram Fanny ❤️

  Fanny 2015-07-24 14:55:51 http://nouw.com/fannysmeds
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag älskar Nikon också. Jag kollar på Nikon kameror för lång tid och planerade att köpa en för att ta bilder för min blogg. Nikon D5500 är absolut bäst!
  Kram!

  Gizem Ozdemir 2015-07-24 14:55:39 http://www.gizemakkan.com/
  Svara
 • Först vill jag säga att jag älskar din blogg och har inspirerats massor av dig inom både träning men också med mina matvanor, tack för det!
  Jag skulle vilja vinna kameran för att kunna ta med mig den till mitt utbytesår till USA som jag åker på nu till hösten, jag har just nu en Nikon 1 J5 som jag älskar eftersom den är så smidig och ta med sig, därför skulle det vara perfekt med en större kamera också som är snäppet bättre när min J5a inte räcker till. Skulle så gärna vilja ta massa fina kort under mitt år borta så jag har massor av minnen från det, sen även efter mitt år kunna fortsätta och förhoppningsvis också kunna utveckla mina kunskaper inom foto, och det är ju alltid roligare ju bättre kamera man har och leka med.

  Emma 2015-07-24 14:54:37
  Svara
 • Enkelt, jag har aldrig haft en riktig kamera men älskar att fota.

  pilla 2015-07-24 14:53:15 http://runwayp.com
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle såååå gärna vilja vinna kameran! Har aldrig ägt en sån här cool kamera utan har bara använt enkla mindre bra som inte ger hälften så bra bilder (dock äger jag ingen nu längre) 🙁 Jag älskar att ta inspirationsbilder, och att det går att använda wifi gör det så mycket enklare att överföra bilderna till min mobil så att jag enkelt kan lägga upp de på instagram och facebook osv. Åååh håller tummarna nu 😀
  Ha en bra dag!

  Nilofar 2015-07-24 14:53:13
  Svara
 • Ända sen jag var liten har jag alltid älskat att fotografera men tyvärr har jag aldrig haft någon riktigt bra kamera. Jag tar kort hela tiden och överallt. Ett fint foto är det absolut bästa minnet man kan ha enligt mig! Jag sitter ofta och tittar tillbaka på gamla bilder som jag tog för flera år sedan och jämför. Då jag har en egen hund och även rider så tar jag dagligen massa bilder. Och när jag är utomlands tar jag kort heeeela tiden verkligen! Att kunna visa andra bilder på det som man har varit med om, en bild säger ju mer än 1000 ord. Om jag hade vunnit denna kameran hade jag verkligen blivit mer än överlycklig!
  Kram!

  Felicia 2015-07-24 14:51:09
  Svara
 • Jag skulle använt kameran på tävlingar och andra idrotts evenemang. Jag tävlar själv i längdskidåkning och tycker att de är jätte roligt om man har lite bilder från tävlingarna. Hoppas på vinst nu

  Märtha 2015-07-24 14:43:52
  Svara
 • Hej. Jag hade en Nikon kamera som jag älskade. Den hängde med i många år och jag hade med mej den överallt, det var den som packades ner i väskan först av allt när jag skulle iväg någonstans. En sommar tog jag över 25.000 bilder och vad kul det är att kolla tillbaka på alla kort man tagit genom åren. Nu var det ju så att inte bara jag tyckte om min nikon kamera. Min brorsa lånade den mer än gärna och inför vår/sommar diet förra året skulle han ta formbilder och hade kameran på ett stativ och när jag sen skulle ta kort nästa gång var den liksom trasig. Jag vet inte hur det gick till (inte han heller tydligen;) ) och nu står jag utan kamera. Men olyckor händer och jag är inte arg för det. Men vad roligt det skulle vara att bli aktiv igen med korttagandet. Jag skulle använda den mycket i min träning och dela med mej på min instagram och blogg. Kunna inspirera och sprida glädje. Jag skulle ta kort på min familj och vänner i såna där ögonblick som man verkligen vill fånga för att kunna minnas länge och jag skulle börja framkalla igen som man gjorde förr. Samla dom bästa ögonblicken i fotoalbum och spara bland alla mina andra fotoalbum. Kunna visa och dela med mej med mina framtida barn. Så skulle jag vinna denna kamera skulle jag bli överlycklig.

  Susanna 2015-07-24 14:37:31
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna denna kameran för att jag flyttar från Skåne till Uppsala till hösten, jag vill dels hinna föreviga de sista ögonblicken tillsammans med kompisar och familj nu sista månaderna innan jag åker men också kunna fotografera alla underbart fina vyer i Uppsala. Som student är det ju lita knapert med pengar så att gå och köpa en systemkamera, eller vilken kamera som helst för den delen, finns inte riktigt med på kartan.. Dessutom finns där riktigt coola utegym/hinderbanor i Uppsala så jag hade även använt kameran till att ta fräcka träningsbilder och tagga under #wargpower 🙂
  KRAM!

  Elsa 2015-07-24 14:35:40
  Svara
 • Vill börja med att säga att jag verkligen gillar dina kanaler och kikar in på de dagligen. Du verkar ha en sund inställning till hälsa vilket jag gillar. Nu till tävlingen – superkul tävling verkligen och jag hade blivit överlycklig om jag vunnit. Tycker att det verkar som ett jätte roligt intresse att fotografera men aldrig riktigt haft råd att köpa en kamera vilket innebär att det finns knappt några bilder från någonting jag gjort. Det hade varit SÅ kul att kunna ha en ordentlig kamera för att kunna dels ha en kul hobby och dels för att kunna fånga alla ögonblick man gärna vill minnas lite extra som annars lätt bara glöms bort. Allt från magiska ögonblick och speciella tillställningar till de lite mindre guldklimparna i vardagen som i efterhand oftast betyder mer än man från början tror. Hade varit en dröm att vinna så håller tummar och tår.
  Ha det fint.

  Madeleine 2015-07-24 14:31:57
  Svara
 • Min blogg har växt helt enormt sedan jag blev gravid och jag har nu runt 27.000 unika besök i veckan och runt 115.000 visningar i veckan MEN jag fotar fortfarande alla bilder med min iphone 6+, haha.. Hade varit sååå skönt att kunna ge alla mina läsare det bästa av det bästa och ta riktigt snygga och proffsiga bilder! 🙂 Stor kram på dig Ida och tack för en jättebra blogg! Kikar in varje dag och blir alltid så motiverad och inspirerad av all god mat och alla träningstips! 🙂

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-07-24 14:22:25 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Hej!
  Jag har tagit ett beslut att säga upp lägenhet och jobb i min hemstad och alla dess bekvämligheter det innebär för i höst påbörja min resa till reseledare. Jag kommer gå en intensivutbildning som pågår i 6 veckor i Spanien. Därefter är jag redo att placeras någonstans i världen.
  Jag tog detta beslut då jag vill utvecklas som person, utmana mig själv och för att arbeta med människor. Jag vet att en lärorik samt rolig tid väntar. Och jag vill skriva om detta, ta minnesvärda bilder.
  Jag vill fånga ögonblick på bild!
  Därför vill jag vinna denna kameran.

  Kram

  Linda 2015-07-24 14:22:07
  Svara
 • Jag älskar att bläddra igenom min mobil och kolla på gamla bilder, för mig är det bästa sätter att komma ihåg och återuppleva saker som har hänt. Jag fotar det mesta från vardagslivet till semestrar, en härlig utekväll med tjejkompisarna, en tramsig bild med mina fina småsyskon,en god & nyttig lunch och så smygfotar jag gärna pojkvännen (då han blir bäst när han inte vet att bilden tas). Jag skulle bli så glad för en nikon för att det skulle innebära att jag kan fortsätta att bevara mina minnen men till en bättre kvalitet och kunna få dem direkt till mobilen!

  Josefine Jacobsson 2015-07-24 14:20:53
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna eftersom jag flyttade hemifrån i höstas som 16åring och därför inte riktigt har pengarna till en ny kamera. Jag sparar alla pengar jag kan för att nästa är när jag fyllt arton kunna följa med på en träningsresa med dig, resa mycket med mina vänner samt ha råd med en personlig tränare. Allt detta vill jag såklart knäppa kort på, så att vinna en kamera vore himla bra! 🙂

  Emilia 2015-07-24 14:14:28
  Svara
 • Min största passion är ridning och hästar. Det är den enda sporten som jag verkligen fastnade för när jag var yngre och nu har jag till och med min egna unghäst. Eftersom att jag har en unghäst så finns det mycket jobb och träning kvar att göra för att utbilda min häst. Anledningen till att jag vill vinna kameran är för att kunna dokumentera framstegen som jag och min häst gör tillsammans men också kunna ta bilder på henne så att jag kan se hur mycket hon har utvecklats. För det går fort och hon har redan växt till sig väldigt mycket på hennes tre år men den tiden vill jag inte glömma. Hon heter Flicka och jag har haft henne sedan hon var 1 1/2 och jag kommer att behålla henne livet ut men vill verkligen ha kvar bilder som minnen. I vardagen skulle jag använda kameran för att helt enkelt ta bilder på min häst i hagen och på träningar. En häst är inte billig så därför skulle jag vara väldigt tacksam om jag vann denna kamera. Tack!

  Alexandra 2015-07-24 14:12:11
  Svara
 • Har sedan feb i år varit intresserad av att börja fota ” på riktigt ”. Allt började när jag flyttade ut till min nya stuga som jag nu hyr. Men eftersom jag hat extremt låg inkomst så är det verkligen inte lätt att spara ihop dessa pengar ( gör just nu ett tappert försök ) eftersom andra räkningar självklart ska betalas och sen ska man åtminstone överleva månaden. Men ju mer tiden hat gått så har jag verkligen fastnat för att vilja ha en riktig kamera med mig på mina resor ( träning / tävlingar och privat livet i största allmänhet ). Det finns så mycket vackert här där jag nu bor och det är sånt jag verkligen skulle vilja fotografera men att zooma på mobil blir som du säger inte alls bra. Så länge jag låter bli att zooma så fungerar mobilen men det finns så mycket mer jag vill göra men idag inte kan göra pga jag inte har en bra kamera.
  Så jag hoppas verkligen jag kan få en hjälpande hand till bättre bilder till min blogg.

  Zandra 2015-07-24 14:07:07 http://www.nouw.com/83zandra
  Svara
 • Åh, vad roligt! Jag hade jättegärna velat vinna en kamera. Brukar ha så dålig tur i tävlingar att jag aldrig ens försöker medverka. Men gör ett undantag och håller tummarna! Jag hade behövt lite uppmuntring just nu eftersom jag går i väntan på min sjätte operation, denna gång en svår ryggoperation. Så livet känns allmänt tufft och det hade så klart varit roligt att få en uppmuntran. Om jag vann kameran så hade jag velat ta en massa fina bilder på min vardag, när jag är frisk igen. Jag har många vänner utomlands och det har varit fantastiskt att kunna dela fina bilder med dom 🙂

  Sara 2015-07-24 14:04:24
  Svara
 • Jag gillar att resa mycket och att upptäcka nya platser och det vill man självklart föreviga med fina bilder! Denna kameran verkar liten och smidig men samtidigt ta superfina bilder! Att sedan kunna instagrama de supersnygga bilderna genom den underbara wi-fi funktionen är ju som en dröm! Dessutom äger jag ingen kamera nu förutom mobilen så den här skulle verkligen innebära ett lyft för mig!

  Nu får jag bara hålla tummarna! Kram <3

  Regina 2015-07-24 14:04:02
  Svara
 • Jag vill ha en bra kamera att ta fina bilder på min dotter. Jag vill att hon ska ha fina bilder att se på när hon blir större 🙂 Sen vill jag kunna ta fina bilder till min blogg och instagram. Därför skulle jag vara glad om jag vann 🙂

  Sofie 2015-07-24 14:01:26 http://nouw.con/novaochjag
  Svara
 • Hej 🙂 Jag vill gärna vinna kameran för att kunna använda den på en stor resa jag ska på denna hösten. Jag ska äntligen til Panama och Kuba, och med dom omgivningar vill jag ta fantastiska kort som minnen. Tyvärr har jag inte råd med ett kamera nu och mobilen är det jag kommer att använda 🙂

  Ida 2015-07-24 13:51:08
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skulle bli överlycklig om jag vann den här tävlingen då jag älskar allt som har med kameror att göra. Jag är i princip ute varje dag och fotograferar i naturen men dock har jag en systemkamera som inte tar så särskilt bra bilder då jag inte har råd att köpa varken ny kamera eller nya objektiv. Därför skulle jag blir så himla glad om jag vann Nikon D5500. För då skulle jag äntligen kunna ta ett steg närmare till att jobba som fotograf som är min stora dröm.
  Med vänliga hälsningar
  Therése

  Therése 2015-07-24 13:46:17
  Svara
 • Åh jag skulle så gärna vilja vinna! Kameran skulle jag använda för att på riktigt satsa på min blogg. Blev idag nekad till ett jobb jag sökt och eftersom allting händer av en anledning så ser jag detta som att då är det bloggen och skolan jag ska satsa på helt enkelt! Och kameran skulle passa riktigt bra in där för att ta min blogg till nästa nivå.

  Paula 2015-07-24 13:42:13 http://nouw.com/Paulajacobsson
  Svara
 • Jag vill gärna vinna kameran för att kunna följa min dagliga utveckling. Som kan hjälpa mig att fortsätta hålla motivationen uppe och fortsätta hur värdelöst det än ibland kan kännas. Och få skitsnygga bilder såklart! 😉

  Jessica Jonsson 2015-07-24 13:41:42
  Svara
 • Åh jag skulle verkligen vilja vinna en ny kamera! Jag rider och tävlar dressyr på relativt hög nivå då tas de mycket bilder, då jag även bloggar och de blir mycket ridbilder. Just nu är kameran lite halv taskig inte sådär super bra. Att ta bra bilder i ridhus som har dåligt ljus är bara att glömma tyvärr 🙁 Men denna kamera verkar ju vara bra att ”sport fota” med och är bra i dåligt ljus så den skulle passa perfekt. Vill så gärna kunna ta fina bilder på mina hästar så jag kan dela med mig av dom på instagram och bloggen ! Hoppas verkligen att jag vinner en !

  Miranda 2015-07-24 13:41:15 http://www.mirandapadellaro.blogg.se
  Svara
 • Hejsan! Gud vad roligt med en tävling!
  Jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag vill ha bättre kvalité på bilderna, jag vill även att bilderna ska se proffsigare ut istället för den ynkliga mobilkameran. Kameran är även praktiskt så den skulle man kunna ta med vart som helst och fota. Träning är en av de bästa sakerna jag vet och det hade varit så kul att kunna klicka massa bilder på sin träningsrutin, kläder, mål och massa annat skoj med en riktigt bra kamera. Jag vill använda den för att skapa minnen som jag kan titta tillbaka på om några år. Jag är mycket fotointresserad och älskar att redigera samt trixa med bilder, så denna kameran hade suttit mer än perfekt!. Ifall jag hade haft chansen att vinna kameran hade jag blivit överlycklig x 1000.
  Ha det gott!
  Kram Michelle <3

  Michelle 2015-07-24 13:40:56
  Svara
 • Hejsan! Gud vad roligt med en tävling!
  Jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag vill ha bättre kvalité på bilderna, jag vill även att bilderna ska se proffsigare ut istället för den ynkliga mobilkameran. Kameran är även praktiskt så den skulle man kunna ta med vart som helst och fota. Jag vill använda den för att skapa minnen som jag kan titta tillbaka på om några år. Jag är mycket fotointresserad och älskar att redigera samt trixa med bilder, så denna kameran hade suttit mer än perfekt!. Ifall jag hade haft chansen att vinna kameran hade jag blivit överlycklig x 1000.
  Ha det gott!
  Kram Michelle <3

  Michelle 2015-07-24 13:37:06
  Svara
 • Hej Ida! Älskar din blogg och tycker det är super kul med sånna här små tävlingar lite då och då! Jag skulle vilja vinna kameran i syfte av att kunna ta bra bilder när jag är iväg och tävlar! Jag tränar och tävlar i friidrott (favvisgrenen är höjdhopp ✌) och med mobilkamera blir det aldrig någe bra i farten Så eftersom jag är 17 år och student utan sommarjobb så skulle det vara superkul att vinna den här kameran!
  Tack igen för din super blogg! Kram!

  Elin 2015-07-24 13:35:39
  Svara
 • Åh nice! Hade viljat vinna den fina kameran ifrån Nikon då jag ska starta upp en bloggbusiness i höst och då är det guld värt med en grym kamera! Så jag hade använt den till att fotografera till bloggen och fånga vackra detaljer och använt mig av den smarta wifi-funktionen. Hoppas, hoppas på vinst! 🙂

  Lovisa 2015-07-24 13:34:06 http://fashiondeco.blogg.se
  Svara
 • Jag hoppas att jag skulle vinna kameran eftersom jag hatar att stå framför kameran men älskar att ta fotografier. Skulle kännas bra att få fotografera med en väldigt bra kamera. Kan nog inte säga att jag är en bra fotograf men man lär sig hela tiden.:)
  Tack för en inspirerande blogg!

  Lillen 2015-07-24 13:26:15
  Svara
 • Hej, Jag skulle tycka det vore super roligt att ha en kamera då jag inte har någon. Jag har länge tänkt köpa en men inte riktigt haft pengarna till det. Jag skulle använda den till att förgylla trevliga stunder genom ett minne för alltid i form av ett kort.
  Vänliga Hälsningar
  Ida

  Ida 2015-07-24 13:23:41
  Svara
 • Vilken rolig och bra tävling! Jag skulle vilja vinna denna kameran av flera olika anledningar, men framförallt för att mitt intresse för fotografering har ökat enormt den senaste tiden. Älskar att fota och redigiera bilder, vilket jag just nu gör med min kompakta systemkamera som räcker långt, men inte riktigt hela vägen längre, tyvärr! Har alltid tyckt om Nikons kameror och har under en längre tid tittat på just denna modellen som verkar som den optimala för mig. Tyvärr räcker inte plånboken och av den anledningen har den ännu inte blivit min, men att vinna den i din tävling hade varit mer än bäst!

  Carin Sundh 2015-07-24 13:20:48 http://www.carinsundh.for.me/
  Svara
 • Vilken lyx att vara ambassadör för Nikon! Avis! 😀

  Jag har alltid använt mig av Nikon när det kommer till kameror, tycker de är överlägset bäst! Köpte nyligen en ny systemkamera, en Nikon D5300, som oturligt nog börjat krångla efter en incident (så surt!!). Använder min kamera dagligen till bloggen, så att ha en som fungerar känns näst intill livsviktigt (haha, ja, du lär ju definitivt förstå!)

  Hade blivit helt överlycklig av denna kamera, har ett gäng objektiv som passar eftersom jag som sagt uteslutet använder mig av Nikon. Och denna kamera skulle jag beskydda med mitt liv, det kan jag lova!! 😉

  GoForFit 2015-07-24 13:13:29 http://goforfit.se
  Svara
 • Jag hoppas att jag vinner kameran, då jag vill höja nivån på min instagram. Jag är hyfsat ny inom crossfit, men känner att jag har hittat en träningsform som jag verkligen älskar. Denna passion vill jag sprida vidare! Tyvärr så är min box kanska liten och mörk, och jag måste ofta fota med självutlösare eller ta hjälp av någon som inte är så kunnig. Men hjälp av den här kameran skulle jag kunna ta snygga bilder och kunna sprida min träningsglädje och kanske få människor som vanligtvis inte tränar att prova på crossfit. Och förhoppningsvis får kameran följa med när jag tävlar i framtiden!

  Och inte minst du, visar hur inspirerande bra bilder kan vara!

  Malin 2015-07-24 13:11:13 https://instagram.com/malinbckmn/
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Jag älskar att lagar hälsosam mat och drömmer om att göra min egen kokbok. Jag har letat efter en kamera som fungerar för att fotografera i köket men även som man kan ta med sig ut i hela världen. Jag tycker att en Nikon är en helt annan upplevelse än en mobilkamera och jag vill inte missa att dokumentera en sekund av mitt liv! Det finns alldeles för mycket härligt och underbar att minnas och återuppleva via fotografier.

   Jag behöver en ny kamera mer än någonting annat just nu. Speciellt eftersom min förra kamera blev stulen i Brasilien tillsammans med min dator med alla tidigare foton.

   Peace and love <3

   Valerie 2015-07-25 20:32:07
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind