Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MITT FAVORITRECEPT PÅ CHIAPUDDING

God morgon mina hjärtan! Sitter i Turkiet och äter frulle och njuter av att vara här i värmen! Det lilla jag sett av Istanbul än så länge har varit så vackert och ser fram emot att se mer under dagen. Medans jag njuter av Istanbul så kan ju ni njuta av mina nya video med recept på min favorit chiapudding. Så himla god, ni måste testa! Jag använder mig av de HÄR chiafröna. Hörs sedan! Puss, I

//English: Good morning sweeties! Im eating breafast in Turkey right now. While I enjoy Istanbul you can enjoy my new video with my favorite recipe of chia pudding. So tasty! Talk to you later! Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Fan va dryg du är.. Haha

  Angelika 2015-07-25 23:04:14
  Svara
 • Hej Ida!
  Undrar egentligen lite om varför det inte är bar med gluten? Känns som att det blivit lite av en ”trend” och folk utesluter det hit och dit utan att kanske veta varför. Så jag undrar, varför är inte gluten bra egentligen? Hur påverkar det kroppen? Förutom att många anser sig ”må bättre” när de utesluter gluten. Vitt mjöl är ju inte bra men dte är ju egentligen inte samma sak som gluten. För gluten finns ju i fullkorn, bulgur osv också, men som ändå känns som ett bra och hälsosamt alternativ. Jag har inte riktigt förstått i alla fall så om du vill svara hade det uppskattats så mycket! Kram

  Kornelia 2015-07-24 22:14:41
  Svara
 • Hej Ida!
  Hvor skønt du er i Istandbul! Jeg vil anbefale dig at smage på vores tyrkiske specialitet kanri yarik, det er det bedste jeg når jeg er i Tyrkiet. Hyg dig og Idag har jeg forresten lavet dine chokolade små boller og de er så sunde og lækkre tak for opskriften skønt at kunne bruge kokosolie og ikke 50g smør. Kramm Ayla

  Ayla Ekinci 2015-07-24 20:38:07
  Svara
 • Hej Ida! Jag behöver lite hjälp angående min kompis som jag inte tycker verkar ha en sund syn på träning och hälsa. Hon tränar ca.5 ggr i veckan, både löpning, intervaller och styrketräning. Men inga tunga vikter utan lätta övningar för att tona kroppen. Hon är väldigt ”Toned”, smal och lång. Sen maten oxå… Hon äter inte vit pasta osv, aldrig fika osv. Är vi ute och fikar kan hon aldrig unna sig något sånt. Sedan är hon väldigt strikt med maten i övrigt oxå. Och visst e det bra, att äta så som hon gör, väldigt nyttigt. Men det är just fettet jag tror är ”problemet”. Hon har en väldigt låg fettprocent och delar av bröstkorgen syns, lika så ryggraden. Hennes armar är jätte smala osv. Men grejen är den att hon har mycket muskler, hon väger runt 60 kilo och är 1,75 m lång. Så hon är nog inte underviktig men hon skulle behöva mer fett. Äter hon macka t.ex så har hon antingen inget eller liite smör, äter inte ost för de e fett osv.

  sorry för lååång kommentar men jag behöver hjälp! Vet inte hur jag ska säga de till henne… måste prata med henne, men de e inte så lätt. 🙁 Väldigt tacksam för svar! kram!!!

  (ps, ta inte med detta i ett inlägg!! hon läser oxå din blogg o vill inte att hon ska se detta…)

  Anonym 2015-07-24 12:24:51
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind