Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEED YOUR HELP! – WHAT HAIR COLOR?

header9

Hej mina älsklingar! Nu har jag landat i Sverige och ska snart springa iväg till gymmet! Var typ en månad sedan jag körde ett riktigt styrkepass och jag är faktiskt riktigt taggad! Wohoo. MEN jag behöver dock er hjälp då jag har sådan beslutsångest! Imorgon ska jag till Rapunzel och fixa frillan och jag vet inte vad jag ska köra på för färg?! Jag kommer att vilja vara blond men tycker ni jag ska färga mig helblond som jag är nu eller ska jag börja slinga det och spara ut lite av min egna råttfärg? Har ni tips/bilder på snygga blonda hårfärger så länka gärna så jag får lite inspo 🙂 Puss på er! <3

//English: Hi my sweeties! Just landed in Sweden and I will soon run to the gym. It was almost a moth ago that I had a real workout with weights and Im really excited to lift! Wohoo. BUT I really need your help now. Im going to Rapunzel tomorrow to fix my hair and I cant decide what hair color I want?! I want to be blonde but do you think I should dye all my hair as I am now, or should I start loop it, and save a little of my own drk blond color? Do you have tips/photos on stylish blonde hair colors so Please link so I get a little inspo 🙂 Love, I <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Jag tycker lite mörkare blond än du har nu, inte så att den blir mörk men mer rågblondt om du fattar!!

  Tyra 2015-07-22 21:57:32
  Svara
 • Tycker du skall satsa på en mer naturlig nyans av blont, inte lika vit som du har nu, utan lite mjukare blond. Slingor hade nog varit jättefint på dig. Lycka till hos frissan! 🙂

  Elisa 2015-07-21 15:53:08
  Svara
 • Tänk dig din naturliga hårfärg med många tunna blonda slingor i. Det tycker jag är snyggt. När håret ser mer naturligt solblekt ut.
  Och bekvämt! Man slipper den markanta utväxten och man behöver inte slita på hela håret när man slingar.
  Jag var alltid platina förut, men tröttnade på att håret blev så slitet och att man kände sig grisrosa i ansiktet varje gång man färgade utväxten. Så jag förgade det blonda så likt min egen hårfärg och sen sparade jag ut det så det blev friskt och bra.
  Körde först en blond ombre typ och nu slingar jag. Aldrig varit nöjdare!
  Men känn efter vad magkänslan säger. 🙂

  Ann 2015-07-21 01:34:11
  Svara
 • Slingat tycker jag du ska ha!!

  Hanna 2015-07-20 22:31:16
  Svara
 • Hey ida i think your colour is nice.Do you use silver shampoo or colorbomb to keep white colour hugs

  ams 2015-07-20 22:29:49
  Svara
 • Hej! Du är lika fin ovs vilken hårfärg det blir.
  Du kanske inte kommer svara på min fråga. Men jag tränar hårt och äter bra mat. Och nu i tyvärr 3-4 dagar så har det blivit en hel del dålig mat och för mkt mat. Och jag mår sjukt dåligt och får typ ångest över detta. Och detta har gjort att jag knappt har lust att träna nu under dessa dagar. Några bra tips hur jag ska eller kan göra för att hitta motivation igen till att äta bra mat igen? :'(

  Evelina 2015-07-20 20:54:59
  Svara
 • Erektionsproblem är inget män gärna skyltar med.
  Snoppen kan strejka även hos en ung kille med god fysik och normala testosteronhalter.
  För vissa är det snabbt övergående och hänger ihop med vissa situationer.
  För andra är det ett mer varaktigt problem.
  Läs min blogg om impotens och hur man ska göra för att få ett bättre sexliv!

  www.erektionsproblem.blogspot.se

  patrik 2015-07-20 20:21:10 http://erektionsproblem.blogspot.se
  Svara
 • Snyggt som du har nu, men kanske skönare att ha det slingat 😀 Så behöver du inte färga det lika ofta!
  KRAM finis

  Elin 2015-07-20 20:10:11 http://www.healthyliving.se/elinkjos/
  Svara
 • På bilden i din header är din hårfärg så jäkla snygg så absolut mörkare botten/slingor 🙂

  Isabelle 2015-07-20 19:35:49
  Svara
 • Jag tycker du ska köra på en mörkare kallare botten och sedan ljusare i längderna! Tror det kommer se naturligt och riktigt snyggt ut på dig! Liknande färg som bloggaren Annica Englund har! 🙂

  Lina Sköld 2015-07-20 19:19:19 http://www.nouw.com/sjundejuni
  Svara
 • Eftersom att du är helblond nu så skulle det kanske vara kul att prova något annat och göra slingor? Är nästa säker på att du passar lika bra i båda 🙂

  Ellen 2015-07-20 19:03:44 http://nouw.com/ellenjosefsson
  Svara
 • Lite slingor tycker jag är fint för det ser mer naturligt ut! 🙂 Jag tänker typ klassiskt likt detta:

  http://www.elle.com/beauty/hair/tips/a2444/jennifer-anistons-hair-secrets-337047/

  http://www.usmagazine.com/celebrity-beauty/news/blake-lively-says-shes-shy-calls-her-hair-her-safety-net-2014306

  Johanna 2015-07-20 18:45:11 http://www.doowop.blogg.se
  Svara
 • Jag tycker att en lite mörkare men kall blond nyans är så himla fin, faktiskt en som går lite grann mot råttfärgat. Gråvitt hår är också inne nu tydligen… i vilket fall tycker jag att en rätt så kall nyans är fint =)

  Sen så undrar jag… Din blogg och alla dina kanaler är så himla välgjorda och uppdaterade. Jag är väldigt imponerad och förstår att det ligger mycket jobb bakom. Jag skulle jättegärna vilja att du berätta mer om din strategi bakom. Hur många timmar om dagen lägger du på att fotografera, skriva inlägg och annat som har med bloggen att göra? Hur tänker du när du publicerar inlägg? Har du något schema som du går efter? Vad har du för reservplaner att ta till när du får bloggtorka? Hur tänker du på instagram, skall det vara en förlängning av bloggen eller ett komplement? Liksom, postar du samma bilder där eller på bloggen, eller är det helt annat material? Jag skulle bli tusen procent glad om du ville svara, och om du svarar tänkte jag göra ett inlägg i min egen blogg om dina svar, som tack 😉

  Kram! /Emma

  Emma Hå 2015-07-20 18:29:47 http://emmahas.se
  Svara
 • Du passar så bra i blont 🙂

  louise 2015-07-20 18:21:06
  Svara
 • Tycker du ska vara helblond! kram www.joseefiinb.devote.se

  JOSEFIN B 2015-07-20 18:17:47 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind