Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY YOGA WEEK

yogaresa-61 yogaresa-62yogaresa-63

Bilder från sista yogapasset med Jossan.

Hej mina finsate vänner! (Varna redan nu för en lång text). När jag ska försöka sammanfatta veckan så går det inte riktigt förklara med ord hur magisk den har varit! Jag har fått spendera en hel vecka med fantastiska människor och delat så mycket känslor och kärlek att det är het galet! Att yoga 2-3 pass per dag är verkligen något jag skulle kunna tänka mig att göra livet ut och jag kommer köpa ett kort på ett yogaställe så snart jag kommer hem. (Någon som har tips på vilket jag ska välja?)

Det jag gillar med yoga är inte bara att man får en stark och smidig kropp utan att det gör mig till en bättre människa. När en spänning släpper i höften så får det inte bara min höft och rygg att må bättre utan det är stress och känslor som sitter där som släpper som får hela mig att må bättre. Jag är en otrolig tävlingsmänniska och jämför mig alltid med andra och för mig har yoga tidigare handlat om det yttre som att komma till fina positioner och former. Men under denna veckan har jag lärt mig att få rörelserna komma inifrån tillsammans med andetaget även om jag under vissa pass ”tävlat” med personen bredvid om vem som kan hålla positionen längst eller komma djupast ner i en position. Haha, men tävlingshuvudet är en sak jag inte vill släppa helt för det får mig att vara motiverad och att utvecklas.  Yoga kommer för mig handla om att hitta ett lugn, självkännsla och inre styrka men även handla om träning för att få en starkare kropp, rörlighet och kroppskontroll. Älskar att kunna göra galna grejer med kroppen!

Men trots lite tävling under yogapassen så har jag inte dömt mig själv om jag skulle vara sämre än personen bredvid, misslyckas med en position, vara ful, ramla eller inte klara av en position vilket jag alltid tidigare gjort. När jag känt mig trött så har jag accepterat det och faktiskt tagit det lite lugnare och har jag tappat andetaget under rörelserna så har jag tagit ett steg tillbaka, slappnat av och försökt hitta det igen utan att bara köra över kroppen. Det är otroligt stora framsteg för mig!

Så tack Yogiakademin för en fantastisk vecka och jag säger bara på återseende 🙂 Namasste! Puss, I

//English: Sorry, use google translate for this one <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Tips! Yoga på Altromondo yogastudio på Östermalm! Huuur härligt som helst!

  lisa 2015-07-21 01:24:21
  Svara
 • Hej! Jag behöver lite hjälp. Jag har börjat läsa om proteinpulver och bcaa och är lite sugen på att testa. Jag vet dock inte om jag egentligen behöver? Jag styrketränar 2-3 gånger i veckan och kör konditionsträning ungefär 2 gånger i veckan. Borde jag köpa proteinpulver eller bcaa, eller kanske ingenting alls? Målet med min träning är att gå ner i vikt och bli tajtare!
  Skulle vara tacksam för svar om hur jag ska tänka och vilket jag ska välja! 🙂
  Kram!

  Lina 2015-07-19 21:06:46
  Svara
 • Ser underbart ut!

  Sofia 2015-07-19 19:09:47
  Svara
 • Fina bilder 🙂 Ser så härligt ut..

  Har precis börjat träna igen och skulle behöva tips på lite laktosfria varianter på proteinpulver/bcaa.. Om det nu finns sådana? Har du något tips?

  Linnea 2015-07-19 18:57:53
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Tack 🙂 Ja det var magiskt! Du hittar grymmaste naturliga bcaa här http://vitamera.se/ref/idawarg/holistic-bcaa-260.html

   Jag använder mig alltid av risprotein men det är slut för tillfället men kommer snart in och då skriver jag om det på bloggen så håll utkik 🙂 Kramis

   idawarg 2015-07-19 19:10:43
   Svara
 • Så härliga bilder 🙂 kram www.joseefiinb.devote.se

  JOSEFIN B 2015-07-19 14:40:36 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind