Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

4 OLIKA TIPS PÅ GLUTENFRI GRÖT

Linfröolja-ida-warg

Ett bra gröttisp är att krydda med ex kardemumma, kanel och havssalt. Jag brukar även toppa gröten med skivad frukt eller bär och kokosolja eller linfröolja.

question-answer

Hejsan! Jag brukar nästan alltid äta gröt till frukost, oftast blir det havregrynsgröt. Har du några andra tips på nyttiga grötar som jag kan växla med att göra. Hur är förresten mannagrynsgröt, är det en nyttig gröt? 

SVAR: Hej! ja gröt är så gott och jag har flera bra alternativ. Jag växlar min frukost mellan 4 olika grötsorter som alla är glutenfria. Så förutom havre så gör jag min gröt på boveteflingor, hirsflingor och amaranth flingor. Testa och variera din gröt på någon av de. Hirs och bovete finns att köpa i matbutik medan man oftast får gå till hälsokosten för att hitta amaranth.  Mannagryn äter jag aldrig själv men det kan man absolut göra ibland om man vill. Kramis

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida! I början av sommaren fick jag diagnosen anorexia. Jag äter som jag ska och jobbar på att få ett okomplicerat förhållande till mat. Jag har till och med ätit lite tårta och sånt som jag egentligen inte ens tycker om. Men mina föräldrar fattar inte att sötsakerna inte har med sjukdomen att göra, jag slutade tycka om sötsaker långt före det bröt ut. Snälla hjälp, jag orkar inte detta ständiga tjat om att jag måste äta det, jag äter det jag tycker gott. Men tycker ärligt inte att det är gott när det är för sött, som i kakor, bakverk osv. Vet inte vem jag ska vända mig till, vill bara att någon ska förstå..

  Elsa 2015-07-19 16:18:08
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Hej Elsa! Det där är svårt och dina föräldrar vill dig bara väl och är rädd om dig. Jag förstår dig precis då jag faktiskt inte heller gillar så mycket sött. Men se till att äta som du ska och gå upp i vikt och försök prata med dem om hur du ser på socker och att du faktiskt inte gillar det. Kämpa på och bli frisk nu. Skickar energi till dig <3

   idawarg 2015-07-19 17:32:41
   Svara
 • Hej Ida 😀 skulle du vilja lägga upp recept på hemmagjorda proteinbarer? Och Brukar du dricka proteinshakes efter träning isåfall vad för sort? Kram på dig 😀

  Malin 2015-07-19 15:48:53
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej Malin! Jag har redan några. Du hittar dem lättast i min app i Mikz under R. Där har du alla mina recept samlade och du kan ladda ner den gratis här http://getmikz.com/wargpower

   Nej det gör jag inte. Boostar endast mina smoothies ibland med protein och då naturligt ekologiskt. Men jag tar bcaa –> http://vitamera.se/ref/idawarg/holistic-bcaa-260.html varje dag 🙂 Kramis

   idawarg 2015-07-19 17:17:53
   Svara
 • Så gott det ser ut 🙂 kram www.joseefiinb.devote.se

  JOSEFIN B 2015-07-19 14:43:43 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt