Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

POOL DAY

poolday2poolday

Me & my love.

God morgon mina älsklingar! Idag är sista dagen här med yoga och imorgon så åker vi vidare till  Paris för att stanna där i 2 nätter. Wohoo jag är så taggad på det så ni anar inte! Vi har bokat ett superfint hotell, vi ska gå på min favoritshow, käka god mat och shoppa. Wiii vad jag längtar! Men först ska vi njuta här av sista dagen på slottet med Yogiakademin och shit vad jag ska yoga nu! Haha. Har även fått lite sol då det var 32 grader och strålande sol hela dagen igår. Så underbart och även om jag inte gillar att sola så gick det bra då tiden bara sprang iväg när jag pratade med underbara Filippa och plaskade i Poolen samtidigt. Så nice! Nepp nu blir det dags för morgonyoga och sedan en smarrig frukost. Puss, I

//English: Good morning sweeties! Today is the last day with yoga and tomorrow we are going to Paris and we are gonna stay for 2 nights. Wohoo Im so excited! We booked a nice hotel and we are going to look at my favorite show, eat good food and shop. Wiii. But first Im going to enjoy this day with yoga! Has also got some sun when it was 32 degrees and bright sunshine all day yesterday. So wonderful and although I do not like to sunbathe then time just ran away when I was talking with lovely Filippa and splashing in the pool at the same time. Love it! Nope, now it‘s time for morning yoga and then a yummy breakfast. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Vore kul med mer yoga videor på din youtube kanal! 🙂

  Lilla P 2015-07-17 15:33:38 http://lillap.devote.se
  Svara
 • Så mysiga bilder! kram www.joseefiinb.devote.se

  JOSEFIN B 2015-07-17 12:03:47 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
 • Hej igen grymmaste Ida!
  Tack för svar sist angående kosttillskott, blir alltid så glad 🙂
  Hääär kommer en till fråga :))
  Jag har blivit så inspirerad av dig och din kosthållning och syn på mat, och ska börja utesluta laktos/gluten samt lök osv, kommer att gå enligt FODMAP då de ska va väldigt bra för IBS:are 🙂
  Men jag tycker det är så svårt, jag är ju en sås tjej och har alltid gjort såser till kycklingsallad typ på kvarg och vitlök men det är ju bara att utesluta. Har du något tips på såser? 🙂
  Jag följer även dig via mikz och får massa härliga recept, men om du skulle lista top favoriter på frukost, lunch, middag som går fort att göra och inte är så komplicerat, vad skulle det vara? KRAM , eller namaste

  Wickan 2015-07-17 10:29:24
  Svara
 • Och här i Söderhamn är det mestadels molnigt och regn:( njut av värmen!! 🙂

  Mikkis 2015-07-17 10:28:51
  Svara
 • Jag har följt din blogg länge nu. För nåt år sen var jag med ganska mycket på alla veckans utmaningar och körde dina pass på youtube men nu har jag inte tränat på över ett år (!) för har varit gravid och fått barn och under graviditeten hade jag hemsk foglossning så kom inte upp ur sängen vissa dagar. Men idag börjar jag igen! Tack för att du är en sån grym inspiration! Har sparat många av dina recept och ser faktiskt fram emot att bli mer hälsosam och komma i form igen!

  Maria 2015-07-17 09:22:15
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria och grattis till barnet 🙂 blev superglad av din kommentar och kul att du ska komma igång med träningen igen! Du har även alla mina recept samlade under R i min app i Mikz 🙂 ser fram emot att ha dig med på utmaningarna framöver. Kramar ida

   idawarg 2015-07-17 09:49:36
   Svara
 • Så fina ni är! Och så bruna!

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-07-17 08:30:11 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Men vilka fina bilder på er, ni passar verkligen bra ihop 😀

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna - Skönhet- och fitnessjunkie! 2015-07-17 07:28:47 http://johannagrahn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind