Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YOGA

yogaresa-32yoga-34yogapose-ida-wargyoga-ida-wargyoga-brygga-ida-warg

God morgon mina älsklingar! Jag har det verkligen underbart här och hela dagarna gå ut på att yoga, leva i nuet och äta. Haha det passar mig perfekt! Jag kör ca. 4-5 timmar yoga om dagen vilket gör underverk med kroppen! Vi börjar morgonen med 1 timmes lite lugnare yoga där vi bland annat skakar ur smärta, stress och ångest ur kroppen. Efter det så rör vi oss som vi vill till musik för att hitta ställen i kroppen som har ont eller som behöver lite extra kärlek. Under båda dessa sekvenser så har vi ögonbindel på oss så det är bara att skaka och dansa loss för inte en jäkel ser en. Haha! Jag är typ sugen på att filma in min shake och dans, jag tror den kommer bli en youtube succé på galenskap 😀 Jag brukar faktiskt röra mig/dansa till musik hemma ibland efter min morgonyoga. Man blir riktigt glad av det! Det låter flummigt men det är så skönt och ni borde alla testa!

Efter morgonyogan har vi ett grymt och sjukt jobbigt och svettigt pass med underbara Josefine (hon som kommer hålla yogan varje dag på min träningsresa). Jag kan säga som så att jag längtar till hennes pass vare dag! Jag har aldrig varit på en bättre yogaklass än hennes! Ren MAGI! Jag kommer berätta mer om det senare för jag känner att den behöver ett eget inlägg! Hennes klass är 1,5-2 timmar och efter det är det lunch och fri tid. Sedan kör vi ”chill yoga” utomhus på gräsmattan innan middagen i 1,5 timme. Men alltså jag vet inte om jag vill kalla det chill?! Jag höll på att dö igår! Det var vinyasa och vi höll positionerna så länge att jag typ ville skära av mig benet 😀 Haha. Oj vad långt detta inlägget blev nu men ville bara dela med mig av mina magiska dagar här med Yogiakademin.

Senare idag kommer en ny video upp med svar på några av era frågor så håll utkik. Puss, I

//English: Good morning sweeties! I have a really wonderful time here with Yogiakademin. I do about 4-5 hours of yoga a day, which is so nice for my body! We start the morning with 1 hour yoga where we shake out the pain, stress and anxiety from the body. After that we move as we want to the music to find places in the body that are in pain or who need a little extra love. In both of these sequences. I want to film in my shake and dance, I think it will become a YouTube hit 😀 Haha! It sounds hokey but it‘s so nice and you should all try it! After morning yoga we have a sweaty and tough yoga session with Josefine. I can say that I long for her class every day! I’ve never been to a better yoga class! I will tell you more about that later because I feel that it needs its own post! Her class is 1.5-2 hours and after that it is lunch and free time. Then we have ”chill yoga” outdoors before dinner in 1.5 hours. But I do not know if I would call it chill ?! I was about to die yesterday! It was vinyasa and we held positions for so long that I kind wanted to cut off my leg 😀 Haha. Oh how long this post was, but just wanted to share with you my magical days here. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Ida:) först och främst vill jag säga att du är så otroligt duktig och inspirerande!!:) tänkte fråga ifall 5 km är en bra löpsträcka? Tack för alla bra tips och videos du gör!
  Ha det bra:)

  Cecilia 2015-07-18 10:18:31
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Hej Cecilia och tack snälla! Ja 5 km känns så perfekt tycker jag. Inte för lätt och inte för jobbigt 🙂 Kramis <3

   idawarg 2015-07-18 10:36:17
   Svara
 • Hej Ida tror verkligen att jag skulle behöva köra yoga för att få ner min stress som just nu är riktigt jobbig. Jag är stressad av allt mellan himmel och jord och har varit de under en månad mer eller mindre och de har påverkat min träning och framförallt min matlust. Så jag undrar om du har några tips och ideer på övningar jag skulle kunna göra då detta är riktigt jobbigt just. Ha en fortsatt trevlig resa du är grym. kramar

  Sandra Andersson 2015-07-15 15:45:27
  Svara
  • Svar på Sandra Anderssons kommentar.

   Hej Sandra! Ja det låter som att yoga skulle vara en bra ide. Träning är också en stress på kroppen så jag skulle testa en period med enbart lugn yoga och promenaderf som träning om jag var du för att stressa ner. Sedan hitta de saker i ditt liv som får dig stressad och se om du kan hitta en lösning till förändring. KRamis

   idawarg 2015-07-15 19:50:59
   Svara
 • Måste bara skriva att du är otroligt naturligt vacker! 🙂 kram

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-07-15 12:51:54 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • vad spänannde det låter! vad tycker din kille om resan/Yoga? 🙂

  Kram

  Martina 2015-07-15 11:19:31 http://pstudenten.myshowroom.se
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja lära mig mer yoga, kan inget alls men behöver lära mig att varva ner och sånt.

  Diana (La Madre) 2015-07-15 11:00:32 http://lamadre.se
  Svara
 • Så snygga thights! Var kan man köpa sådana?

  Juunia 2015-07-15 10:10:50 http://nuunis.devote.se
  Svara
 • Låter helt underbart!!! Ska spara pengar så jag kan åka nästa år:)

  Malin 2015-07-15 09:34:21 http://www.healthyandhappy.nu
  Svara
 • Vilka snygga tights! kram www.joseefiinb.devote.se

  JOSEFIN B 2015-07-15 09:31:55 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind