Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STILL IN SWEDEN

IMG_4156.JPGIMG_4155.JPGIMG_4157.JPG

God morgon hjärtan och tack för all underbar inspo i #wargpower på instagram denna veckan! Ni är magiska!! Ny utmaning kommer upp på min youtube senare idag och det kommer bli en underbar ab workout, så missa inte det!

Vet ni vad? Jag är fortfarande i Serige 🙁 Vi gick upp 4.15 igår för att åka ut till Arlanda. 6.00 satt vi på planet men något var fel på motorn så vi kunde inte lyfta. LÄSKIGT! Vi fick då gå av planet, hämta ut våra väskor och stå i 2 timmars kö för att få reda på att vi får pengarna tillbaka och måste boka om resan och det fanns inga biljetter kvar. Så himla dålig service av Air France och jag kommer aldrig i hela mitt liv boka med dem igen! Bara att sätta sig i en taxi hem igen, så segt! Nu har vi i alla fall bokat om och vi ska nu ut till Arlanda igen nu. Haha, önska oss bättre lycka denna gång så kanske jag uppdaterar från Frankrike senare idag. Puss, I

//English: Good morning sweeties and thaks for all inspo you share in #wargpower on instagram this week! You are amazing! A new challenge is coming up on my youtube channel later today and it´s a sweaty ab-workout. Do not miss that! You know what? I’m still in Sweden 🙁 We went up 4.15 yesterday to go to the airport. 6:00 we sat on the plane, but something was wrong with the engine so we could not lift. SCARY! We went off the plane, collect our bags and stand for 2 hours queuing up to find out that we get our money back and must rebook the trip and there were no tickets left. Just go back home again, so sad and so bad service by Air France. Will never ever travel with them again! Now we have anyway booked and we should now like to Arlanda back now. Haha, wish for better luck this time so I might update from France later today. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • När jag skulle resa hem från New York i höstat noterades en del av planet vara sönder vilket gjorde att alla fick gå av flyget och checka in på hotell till dagen därpå. Detta gjorde att vi missade vårt anslutningsflyg osv, totalt blev det 30h försening om jag minns rätt. Om jag förstod det rätt har man rättighet till att få pengar när det är fel på planet. Det är alla flygbolag skyldiga resenärerna. Men det är inget de säger, utan man måste kolla upp vad som gäller själv. Jag tror att om ett flyg blir försenat med 6h+ så kan man kräva ersättning för det. Med försäkringar osv fick jag och min familj på 5 personer nästan 50.000 kronor för förseningarna i New York. Så kolla upp vilka regler som finns! Man får leta lite efter reglerna för det är något som flygbolagen inte vill skylta med. Men ni är berättiga någon sorts ersättning, det är jag säker på! :-))

  Mathy 2015-07-20 01:20:45 http://www.nouw.com/mathy
  Svara
  • Svar på Mathys kommentar.

   Hej och tack snälla för kommentaren! Då ska vi kolla upp det omedelbart för vi fick ganska mycket extra kostnader pga. det inställda flyget. KRam Ida

   idawarg 2015-07-20 17:13:31
   Svara
 • Det där är ju jag!! 😀 Svartvita bilden där nere… Vad kul! Detta gjorde min dag <3 Tack fina Ida!!

  Maria Ehrlington 2015-07-18 14:25:05 http://www.highonlife.for.me
  Svara
 • Fy vad trist att ni inte kom iväg som planerat! Bättre lycka idag 🙂 jag har fyllt i intresse anmälan till Thailand två gånger under veckan och det står att man ska få mer info men har inte fått det.. Så ville bara påpeka det… Men annars så önskar jag dig en härlig semester! Njut 🙂

  Elin 2015-07-12 09:04:14
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Ja så trist! Men vad konstigt! Min agent Andreas ska ringa upp. Gör han inte det idag så maila mig på idawarg@gmail.com 🙂 så klart du ska med till Thailand

   idawarg 2015-07-12 11:08:19
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Fick ett mail förut han hade försökt ringa i fredags men han hade inte kommit fram. Vi skulle höras på tisdag så allt är i sin ordning! Wiie!

    Elin 2015-07-12 20:30:52
    Svara
 • Sån grym inspo! Bästa hashtaggen 😀 Kolla in @sofiahager på instagram 🙂

  Sofia 2015-07-12 08:49:13 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt