Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UPDATE

IMG_4077.JPGHej mina älsklingar! Hur är läget med er? Själv känner jag mig halft invalid! Somnade på tåget igår i en mycket konstig position rakt i drag och nu har jag så GALET ont på ena sidan av ryggen! Jesus alltså. Hela muskeln på högersida av ryggen krampar bara! Ajaj! Jaja det kunde varit värre! Känns mycket trevligt att vara tillbaka i Stockholm och började dagen med ett möte och ska nu iväg och luncha med en kompis jag inte träffat på hur länge som helst. Så kul! Efter det ska jag börja packa och fixa för imorgon ska jag upp till min naturläkare i Hudiksvall och på lördag åker jag och min pojkvän till Frankrike på yogaresa med Yogiakademien. Wohoo vad jag längtar! Nepp nu måste jag verkligen gå så jag inte kommer sent! Hörs senare! Puss, I

//English: Hi my sweeties! How are you? I dont feel so well! Fell asleep on the train yesterday in a very weird position and now I have pain on one side of the back! The muscle on the right side of the back cramps! Ouch! Well it could have been worse! It feels very nice to be back in Stockholm and started the day with a meeting and will now go and have lunch with a friend I have not seen in forever. So fun! After that, I’ll start packing and fix because on Saturday I will go and my boyfriend to France on a yoga trip with Yogiakademien. Wohoo Im so excited! Now I really have to go so I will not be late! Talk to you later! Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hoppas att ryggen blir bättre finis 🙂

  Elin 2015-07-12 22:42:17 http://www.healthyliving.se/elinkjos/
  Svara
 • Nyfiken på vad det är för naturläkare du går till? Och vad gör du där?

  Sara 2015-07-10 14:17:00
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Jag går till honom regelbundet för att balanserar upp min kropp och han har hjälpt mig få ordning på magen 🙂 jag gör regelbuden helkroppsskanning 🙂

   idawarg 2015-07-10 14:27:29
   Svara
 • snygging ! www.joseefiinb.devote.se

  JOSEFIN B 2015-07-09 14:18:59 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
 • Hej. Har en fråga. Jag brukar springa intervaller. 1min spring (inte sprint eller jätte fort utan snarare nära jogging) och en halv min rask takt promenad. Hörde ich läste att intervall löpning inte är alls bra speciellt flera gånger i veckan. Hur är det med just den intervallstilen jag springer med. Kan jag fortsätta springa 3-5 gånger i veckan eller borde jag minska ner? Tack på förhand om jag får svar och tack för en så bra blogg med kvalité!

  Elina 2015-07-09 13:38:39
  Svara
  • Svar på Elinas kommentar.

   Hej Elina! DEt beror på vad du vill ha för resultat men om du mår bra av det så kan du absolut göra det. Inga problem. Kramis

   idawarg 2015-07-09 22:36:43
   Svara
 • Ååh så supersnygga byxor!! Var kommer de ifrån? Tack för en grym blogg, kram.

  Elin 2015-07-09 13:37:24
  Svara
 • Hejsan! För det första vill jag bara säga att din blogg är grym!! Ger så mycket träningsinpiration. Har en liten fråga.. det är så att Jag har väldigt grova ben, och har stora vadmuskler som jag ej vill ha och då till min fråga, hur kan jag träna för att smala av benen men inte bygga på musklerna så att dem blir större? Cyklar ca 7 km och rider varje dag men ser ingen skillnad även om jag försöker lägga om kosten..

  J 2015-07-09 13:20:16
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Hej och tack snälla 🙂 <3 Det är svårt att säga då vi alla är olika men om du vill undvika att bygga större ben så skulle jag satsa på styrketräning med lättare vikter/egen kroppsvikt och många reps. Gärna cirkelträning. Du hittar massa sådana pass på min youtube http://youtube.com/idawarg Sedan är kosten också viktig.
   Kramis

   idawarg 2015-07-09 22:41:13
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind