Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

QUESTION TIME????

Okej mina hjärtan! Ni har frågat länge nu om jag kan ha en frågestund så nu jäklar kommer den här. Kommentera under videon på youtube HÄR. Fråga vad ni vill men håll gärna frågorna ganska korta, då är det större chans att jag svarar på dem. Ska försöka svara på så många jag kan.

//English: Sweeties, it´s question time! The video is in swedish but you can ask in english what ever you want to. Keep it short and comment below the video HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Kan du göra en video där du visar din ”träningsgarderob”? 🙂

  Alli 2015-07-10 23:10:26
  Svara
  • Svar på Allis kommentar.

   Ja det kan jag absolut men det får bli senare i sommar då jag kommer vara bortrest nu ett tag 🙂 Kramis

   idawarg 2015-07-11 21:39:35
   Svara
 • – hur träffades du & din pojkvän? Hur länge har ni varit tillsammans?

  – redigerar & klipper du dina egna youtube-klipp?

  – vad är ditt nästa mål, träningsmässigt?

  Kram:)

  Mikkis 2015-07-10 05:46:11
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en liten onödig men rolig fråga, använder du speciella underkläder när du tränar mot för när du har en ”vardags-outfit”? Att du liksom har ”träningsunderkläder” som är bekväma och funktionella istället för ett par spets-string som kanske inte är super bekväma. Och om så fallet är att du använder träningsunderkläder så kan du väl ge lite tips på bra märken med bekväma underkläder, eller varför inte dina snygg underklädesmärken du använder. Haha! Ha en bra dag!

  Anna 2015-07-10 00:36:57
  Svara
 • Hej Ida! Kan du snälla lägga upp en video med tips och diverse stretcher för att komma ner i split? Älskar ditt prat btw <3

  Sofia 2015-07-09 23:17:39
  Svara
 • Hur blir man av med det där att man småäter när man har tråkigt? Det har blivit lite djupt rotat för mig när jag pluggat på universitetet i så pass många år att småäta för att hålla energin uppe och dricka mycket kaffe, svårt att släppa det där även på sommaren är jag rädd 🙁

  Arw 2015-07-09 21:30:48
  Svara
 • Hi Ida would love a reply hugs

  mags 2015-07-09 16:15:52
  Svara
 • Hej Ida:) Jag undrar hur du ser på bröd. Jag kan inte påstå att jag älskar bröd och inte kan vara utan det men ibland kan det vara jätte gott med en brödskiva till frukosten och kanske på kvällen som jag har till min gröt. Det börd jag då äter är alltid ekologiskt eller från bagerier. Gör du alltid ditt bröd själv eller köper du ibland? Om du köper bröd någon gång vad är det för bröd isåfall? Vad tycker du om surdegsbröd? Älskar din blogg…..KRAM Louise 😀

  Louise 2015-07-08 22:23:42
  Svara
 • Hej Ida! Jag har 2 fråor angående squats, när jag gör det så ”åker mina hälar upp” alltså jag står på tå, vad gör jag för fel och hur ska jag tänka för att det ska bli rätt? Hur djup ska man gå när man gör squats? Tacksam för svar, du har en väldigt inspirerande blogg! 🙂

  Ida 2015-07-08 20:03:31
  Svara
 • Vilka bloggportaler har du testat på? Vilken tyckte du var bäst?

  Svara
 • Hej Ida!!
  Har börjat få upp ögonen för smoothies och tycker att det är ett jättesmidigt mellanmål. Brukar mixa bär, banan och naturell yoghurt. Har du några tips på bra nyttiga smoothies? 🙂 helst ska den smaka ganska gott iallafall!!
  Kram

  Matilda 2015-07-08 16:09:59
  Svara
 • I’m 165cm and weight 63kg. I would like to know how can I ”easily” get leaner and lose some weight? I’m really struggling..:D I love your blog and videos! Have a nice week.:)

  :) 2015-07-08 14:55:21
  Svara
 • Hej Ida, min fråga till dig är: jag har fått träningsförbud vilket betyder att jag endast får gå 30 minuter om dagen vilket suger då jag är en aktiv tjej som älskar att träna. kommer mina muskler att försvinna och bli mindre eller kommer jag bibehålla min muskelmassa? kram på dig:)

  Elsa 2015-07-08 14:45:08
  Svara
 • Hur lång är du och vad väger du?

  linnea 2015-07-08 13:51:03
  Svara
 • What hair color, toner, purple shampoos all hair products to you use to get your hair so white Hugs

  mags 2015-07-08 13:49:58
  Svara
 • Kan man ställa frågor i bloggen istället?:)

  Mikkis 2015-07-08 09:23:23
  Svara
  • Svar på Mikkiss kommentar.

   Helst på YT men vill du inte så ställ här så ska jag försöka komma ihåg att din fråga är här. Kramis

   idawarg 2015-07-08 13:35:41
   Svara
 • Hej,

  Nja, färsk lax i Portugal? Där har du nog tagit miste ;-).

  Kram

  Victoria 2015-07-08 09:05:50
  Svara
  • Svar på Victorias kommentar.

   Haha finns ingen lax där? Det jag menar med färsk är att den inte har varit fryst. I alla fall var den supergod! Kram

   idawarg 2015-07-08 13:36:28
   Svara
 • Va kul! 😀 Jag undrar vad du säger om att träna på Crosstrainer som ett substitut till löpning ibland eller bara som allmänt träningsredskao? Har problem med knät från och till och då känns Crosstrainern skonsam för kroppen. Stor KRAM

  Viktoria 2015-07-08 08:34:34
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind