Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INTERVALS & CIRCUIT WORKOUT

lande

Hej mina hjärtegull! Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en vecka på landet som har varit helt magisk! Vilade från träningen i en hel vecka vilket var skönt. De sista 2 dagarna så körde jag 1 cirkelpass för ben och rumpa som jag kommer lägga upp här på bloggen inom kort. Det var riktigt bra och träningsvärken sitter fortfarande i! 🙂 Sedan igår så körde jag ett lätt intervallpass där jag växlande mellan power walk och löpning (1min/1min) i 8 km. Det var precis lagom efter en hel dag sittandes på en stol med massa mat 😀 Haha. Nu är jag i alla fall taggad på träning igen och får se om jag hinner köra något styrkepass på gymmet innan jag åker iväg på yogaresa. Annars blir det ytterligare vila från styreträningen och nystart v 30 igen. TAGGAD! Men i alla fall så kommer cirkelträningen snart upp och den måste ni testa! Puss, I

//English: Hi sweeties! Now Im back in Stockholm after a magic week on the country! Rested a whole week from training and the last 2 days I´ve been doing a circuit for leg and butt and then some easy run intervals yesterday. I run 1 min and walked 1 min in 8 km. It was exactly what I needed after sitting on a chair a whole  day eating. 😀 Haha. Now I so excited to work out again and will see if I have time to run any weight lifting at the gym before I go to France and Yoga retreat this saturday. Otherwise it will be another week of rest from weight lifting. But anyway I will post my circuit workout soon and you must try it! Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Vilken fin bild! KRAM / www.joseefiinb.devote.se

    JOSEFIN B 2015-07-08 22:06:58 http://www.joseefiinb.devote.se
    Svara
  • Vad härligt att ha sån energi, sån motivation och allt att orka och vilja träna. Jag försöker så gott jag kan, så himla svårt

    Diana (La Madre) 2015-07-08 19:57:35 http://lamadre.se
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt