Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY SUMMER TRAINING

power-wak-ida-wargpower-walk2power-walk-1

Hej mina älsklingar! Igår så var jag ute och tog 1 timmes PW i värmen och det var magiskt! Nu har det gått över en vecka sedan jag tränade ett riktigt pass. Alltså vet ni hur läge sedan jag hade en så lång vila? Jag har under veckan gått power walks med that is it och det käns faktiskt riktigt bra och min kropp tackar mig! Kommer hålla nere tung styrketräningen någon vecka till och enbart köra på mina hemmapass jag har på youtube. Nästa vecka åker jag till Frankrike på yogaresa så då blir det enbart yoga. Så himla härligt! Under sommaren så känner jag alltid mer för power walks, yoga och styrka med egen kroppsvikt eller gummiband. Tränar ni under sommaren och vad tränar ni då i så fall? Puss, I

//English: Hi sweeties! Yesterday I took 1 hour power walk in the heat and it was magic! It´s been over a week since I had a real workout. I´ve done power walks but thats it and it feels really good and my body thanks me. I will take it easy with hard training a few weeks more and just do power walks, yoga and strengt with own body weight and rubber bands. Next week I will go to France on a yoga trip and Im so excited! Do you work out during summer? Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej Ida,
  Jag undrar om du har publicerat vem vinnaren blev i tävlingen där man kunde vinna en mixer? Är den avslutad? 🙂

  Helene 2015-07-08 12:39:05
  Svara
 • Hej Ida!
  Tycker verkligen om din blogg extremt peppande 😀

  Jag har ett litet ”problem” jag ska nu åka till Grekland snart och vara där i tre veckor. Jag har tränat som en galning det hör året och äntligen börjat få det resultatet jag vill ha men nu är mitt problem att jag inte vet hur jag ska träna där. Vi kommer vara på stranden varje dag. Det ända jag kommer kunna ha med mig är löper skorna och träningskläder men känns så fruktansvärt jobbigt att träna kondition och styrka i ca 35 grader har du tips på träningsformer jag ska testa??
  Tack på förväg

  Gabriella 2015-07-07 08:39:47
  Svara
  • Svar på Gabriellas kommentar.

   Hej Gabriella och tack snälla 🙂 <3 Men ja du ska ju köra mina cirkelpass jag lägger upp på youtube. jag kör dem själv nu under semestern och du kan göra dem på hotellrummet utan redskap. Helt perfekt 🙂 glöm inte prenumerera på min kanal http://youtube.com/idawarg Kramis

   idawarg 2015-07-07 08:59:39
   Svara
 • Vilka fina bilder /www.joseefiinb.devote.se

  JOSEFIN B 2015-07-07 07:59:51 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
 • hej ida! jag undrar fortfarande vad som hände med din nike-tävling i samband med nike-loppet för några veckor sedan? vet inte vad du hade för deal med teamstadium men jag anmälde mig ju till ditt lag enbart på grund av tävlingen så det känns lite konstigt att det aldrig blev något med det sedan..? känner mig lite lurad liksom
  fattar att du har mycket och att det kanske är på g men ville bara fråga, och tack för en bra blogg!
  kram

  Johanna 2015-07-07 06:49:44
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna och jag ber så mycket om ursäkt! I vissa tävlingar ¨är det inte jag som väljer vinnare och det kan ta lite tid då det sa genomgå många led. Vinnarna har faktiskt inte usetts än och det är på G så håll utkik 😉 Kramis

   idawarg 2015-07-07 08:15:46
   Svara
 • Jag börjar alltid morgonen med en löptur i solen, så skönt när det blir en vana att friska upp kroppen direkt. Jag vill hålla igång så mycket för att behålla muskler mm, men jag undrar om mina älskade (men de finns) magrutor kommer att försvinna under sommaren om jag mest håller mig till löpning och väldigt lite magträning? Jag äter bra, vegetariskt, långsamma nyttiga kolhydrater, aldrig något sött mm. Vill liksom ha dem kvar.. Kram!❤️

  Felicia 2015-07-07 01:16:47
  Svara
 • Hej Ida, jag har fått träningsförbud och får endast gå en 30 minuters promenad per dag. Kommer mina muskler att försvinna eller kommer dom finns kvar fram tills jag får träna igen? kramis

  Elsa 2015-07-06 21:53:39
  Svara
 • Är nyfiken på en sak. Ibland kan jag bli extremt sugen på saltlakris och hockeypuckar ( godis som är samma som hockey pulver ). Jag ser inte något problem med detta men nyfiken på om det kan ligga någon tillfälligt brist av något ex nu när det varit så värme och kroppen talar om att den behöver mer salt?

  Ronja 2015-07-06 19:14:47
  Svara
  • Svar på Ronjas kommentar.

   Hej Ronja! Ja det kan absolut ha med brist att göra eller har du lågt blodtryck? Jag har lågt och blir ofta sugen på salt. Min läkare ordinerade ut lakrits till mig 🙂 haha bästa medicinen

   idawarg 2015-07-06 19:57:44
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Ha! Vad intressant tanke!! Jag har lågt blodtryck och skulle kunna leva på saltlakrits!! Däremot saltar jag inte maten speciellt mycket 😉

    Marie 2015-07-14 15:06:01
    Svara
 • Min yoga har jag med mig året om men skillnaden är väl den att man kan flytta ut mattan på terassen till sommarstugan och få härliga vyer istället för väggarna hemma 😀 Annars blir det många promenader, sticker iväg på vandring ofta. Löptränar också mycket med min lille häst som sällskap, vilket inte är så nice som det brukar vara resten av året. Blinningarna älskar nämligen att smaska på svettig pålle och människa under sommaren. Aj!

  Viktoria 2015-07-06 19:10:20
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind