Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FIRST SWIM OF THE YEAR

IMG_3644.JPG

Jag bjuder på den 😀

Alltså jag är typ den största badkrukan ever! Jag badar typ 1 gång om året bara för att kunna säga att jag har badat 😀 Haha. Min mamma och pappa kör både morgondopp, kvällsdopp och typ 3-4 dopp under dagen och njuter, men jag dör ju typ. Försökte verkligen att njuta och ha positiva känslor nu när jag skulle bada men alltså AJ vad kallt! Haha, ja ni ser ju på bilerna mamma fångade på mitt årets första (och antagligen enda) dopp 😀 haha. Har ni badat något i år? Är det någon annan som känner som mig eller gillar ni alla att bada? 😀 Puss, I

OBS! Vill också bara påminna att idag är sista dagen att anmäla sig till Tävlingen om att vinna en plats på träningsresan till Thailand. Mer info om tävlingen hittar du här och den asvlutas 23.59 idag.


//English: I bathe outdoors 1 once a year just to be able to say I have swum: D Haha. My mom and dad bathe both morning swim, evening swim and 3-4 times during the day and enjoying. I really tried to enjoy and have positive feelings yesterday but BRRR it was cold! Haha! As you can see on the pictures it´s this years first (and probably only) swim: D haha. Does anyone else feel like me or does all of you like to swim? : D Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Bor nu 60 m från sandstrand ner i Klarälven. Så visst blir det en del bad när vädret tillåter, men tråkigt nog är det en hel del mygg emellanåt också ( varierar kraftigt ) så det är inte alltid som det går att bada trots allt. Det bästa är om man är ensam för då minskar också ryggen ( och att inga har gått förbi med någon hund ).

  Zandra Karlsson 2015-07-11 08:17:17 http://nouw.com/83zandra
  Svara
 • Hej snygging!
  Gulliga bilder,för mig va det ”no problem ”med första doppet, bor nämligen i Italien men när jag är hemma är jag typ som dig…Svedala=istid…min pappa får alltid lägga in ett extratäcke i sängen,tillockmed på sommaren

  Petra 2015-07-06 18:36:28
  Svara
 • Hej! Vad tycker du om kakao? Är det nyttigt eller onyttigt? Dessutom vad tycker du honung?

  Elon 2015-07-06 17:32:37
  Svara
  • Svar på Elons kommentar.

   Hej Elon! Ekologisk kakao i lagom mängd är toppen och gör en glad 😉 Ekologisk naturlig honung är också toppen i lagom mängd. Kram

   idawarg 2015-07-06 17:35:26
   Svara
 • Jag håller med dig, bada är överskattat 🙂
  Möjligen ett varmt skumbad i badkaret, men aldrig i en svinkall sjö 🙂

  Mitt liv 2.0 "Ett experiment på min kropp" 2015-07-06 15:42:21 http://chocochock.se
  Svara
 • Vilka härliga bilder! Jag har en fråga till dig Ida.
  Jag är 17 år och håller på att söka ett extrajobb. De jobb som erbjuds där jag bor är jobb så som MAX, Burger King, McDonalds etc. Jag undrar om du vet ifall kroppen och hälsan tar skit för den miljön, liksom stå i matoset hela dagen?

  Lovisa 2015-07-06 15:21:05
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   hej Lovisa! Nej det skulle jag inte tro! I så fall om du skulle jobba där varje dag livet ut men inte under en så kort period. Jag själv har jobbat på Max och det är grymt att ha på sitt CV för framtida jobb. Lycka till! Kramis

   idawarg 2015-07-06 17:02:57
   Svara
 • Underbara bilder! 😀 <3

  Natasha 2015-07-06 13:55:52
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt