Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GET INSPIRED

IMG_3816.JPGIMG_3815.JPGIMG_3817.JPG

God morgon mina hjärtegull! Hoppas ni alla mår bra? Denna veckan hade jag sådan sjuk beslutsångest med att välja favoriter ur #wargpower . att det tog mig över en timme att välja bilderna ovan 😀 haha. Riktigt härliga och fina och man blir ju bara så inspirerad. Hoppas denna veckans utmaning gått bra för idag kommer en ny härlig upp på min youtubekanal och imorgon 7.00 på bloggen. Denna gången blir det ytterligare en härlig workout ni kan köra under semestern då inga redskap behövs. Så jag hoppas ni alla är taggade 🙂 Puss, I

//English: Good morning sweeties! Hope you are all fine? Above you can see my favorites from this weeks #wargpower on instgram. So beautiful and inspiering! Today a new wonderful challenge is coming up on my youtube channel and 7.00 tomorrow on my blog. This time it´s a nice workout you can do on your holiday because you do not need any equipment. Hope you´re exited! 🙂 Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vad anser du att man ska ha för nyttiga basvaror hemma hela tiden? Vad har du i dina skåp? 🙂 tacksam för svar och tack för en bra blogg!

  Elin 2015-07-05 17:20:18
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin och tack snälla:) kan göra ett inlägg om det då flera frågat om det tidigare Kramis

   idawarg 2015-07-05 17:30:19
   Svara
 • Heej ida!!!

  Jag har en fråga till dig. Jag är en tjej som har lidit av ätstörninga i många år, och för några år sedan började jag träna och lever nu väldigt hälsosamt. jag är veggo tränar flera gånger i veckan osv men samtidigt nu när jag är ”frisk” så har jag gått tillbaka till mitt sociala liv där jag unnar mig att ”festa” med mina kompisar mer o mer o försöker ha kul, det innebär dock en del alkohol och även cigg, dessutom så glömmer jag alla spärrar till onyttig mat när jag kommer hem efter en sen kväll. Det är så konstigt att jag kan äta en sallad o dricka smothis o träna på dagarna, men på nätterna eller vid andra tillfällen så bara glöms de bort? O dagen efter får jag så sjukt mkt ångest o äter typ ingenting, jag hittar aldrig ngn balans. har du ngt tips på hur jag ska tänka??

  Älskar din blogg o måste verkligen säga att du har varit en stor inspiration för mig påvägen från mina ätstörningar!! Jag vill bara att du ska se hur mkt du har hjälpt!! TACK! <3

  paulina 2015-07-05 12:38:19
  Svara
 • Dessa inlägg ger mig styrka o motivation till att fortsätta kämpa mig fri(sk) från min ätstörning!
  Tusen tack Ida för att du delar med dig av din vardag och mängder av inspiration på mat, träning och välmående.
  Önskar dig en strålandefin dag!
  Kram <3

  Helena 2015-07-05 10:25:56 http://arunforlife.blogg.se
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Men åh vad kul att höra! Du kommer fixa det där! Kämpa på!! Skickar dig massa kärlek och energi 🙂 <3
   Kramar

   idawarg 2015-07-05 10:31:02
   Svara
 • Hej ida,
  Jag opererade blindtarmen för drygt en vecka sen och har blivit tillsagd att inte träna på fyra veckor. Tycker detta känns otroligt jobbigt och undrar om du har några tips för hur jag kan hålla formen ändå? Något särskilt jag ska tänka på med maten?
  Tränar i vanliga fall varje dag och är väldigt rädd att jag ska gå upp i vikt och tappa mycket muskler av detta..

  Julia 2015-07-05 09:48:45
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia! Jag förstår din känsla och det är lätt att det blir så men stressa inte upp dig. 4 veckor är ingenting och du kommer snabbt på banan igen. Själv har jag vilat en vecka nu och kommer nog vila minst 1 vecka till. Det tar emot men ibland behöver kroppen vila helt och man kommer tillbaka starkare efter. Din kropp behöver just nu all energi till att läka efter operationen så vila i 4 veckor och ät bra hälsosam mat. Svält dig inte för kroppen behöver energin till att läka. Kramar

   idawarg 2015-07-05 10:33:07
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt