Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

POWER WALK

pw-ida-wargpower-walk-ida-warg power-walk

God morgon mina hjärtan! Efter 2 dagar med typ totalt stillasittande så var det så galet skönt att snöra på sig träningsskorna och ta en power walk i solen igår. Fick både röra på mig och fick även lite färg på kroppen. Dock blev brännan inte så snygg i ryggen av sporttoppen 😀 haha men men. Gick lite drygt 1 timme på landsvägen och lyssnade på nya avsnittet av min pojkväns podd (Framgångspodden). Har ni inte lyssnat på Michel Issa som var förra veckan så gör det! Så inspirerande kille! Efter power walken så bakade jag en äpplepaj som blev grymt god som jag snart kommer posta här på bloggen så håll utkik. Träning vet jag inte om det blir så mycket av idag, men det kanske blir en liten i skogen då det var så härligt! Ska ni träna idag? Puss, I

//English: Good morning sweeties! After 2 days of total rest it was very nice to take a power walk in the sun yesterday. Got both exercise and som tan, so nice 🙂 After the power walk I tried a new recipe on a apple pie and it was so good. I will post the recipe here on the blog soon so stay tuned. I don´t think I will work out today but maybe I will take a powr walk. How about you, are you goig to exercise today? Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Shortsen är såå fina 🙂 kram

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-07-04 22:09:19 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Idag ska jag bara rida hästen nu på morgonen. Sedan så blir det stranden och havet hela dagen. Men en timme på hästryggen är iallafall bra träning för min bål och mage 🙂

  Annie 2015-07-04 06:51:32 http://anniehorselife.blogg.se
  Svara
 • Jag har sett att du har liknande midja som mig. Smal upptill och så en lite bula längst ner. Tränar mycket bål både rygg och mage tungt och har inte mycket fett och väldigt stark i min hållning men får ändå ingen platt mage. Kan man träna sig till det? Mina höfter är ganska framskjutna och jag har lång rygg och ganska mycket svank. Bara att gilla läget? Är väl inget jag mår dåligt över men ändå intresserad av dina åsikter 🙂 tacksam för svar.

  jen 2015-07-03 22:44:58 http://nouw.com/jenniferevelina
  Svara
 • Jag körde morgonlöpning i morse och denna vecka har jag hunnit med 6träningspass;) ngn dag körde jag löpning på morgonen och styrka på kvällen! Blir vilodag imorgon;)

  Linda 2015-07-03 21:11:33
  Svara
 • Älskar shortsen!!

  http://malinhenrikssons.blogg.se/

  Malin 2015-07-03 16:53:23 http://malinhenrikssons.blogg.se/
  Svara
 • Brukar du tugga tuggummi? 🙂

  Adina 2015-07-03 14:56:15
  Svara
 • Självklart! Veckans utmaning står på schemat idag 😀 Kramar!

  Hanna 2015-07-03 11:26:57 http://hannaromlin.blogg.se
  Svara
 • Var ute och joggade 9km i Hagaparken innan jobbet. Perfekt start på dagen. Hinner inte träna senare då jag ska till Holland ihelgen.

  pilla 2015-07-03 09:53:38 http://runwayp.com
  Svara
 • Snygga shorts! Vart har du köpt dom?:)

  Mikkis 2015-07-03 09:48:06
  Svara
 • Jag vet inte om jag kommer att hinna träna idag men hade tänkt göra det i morse. Glömde då bort att jag skulle vara någonstans 10.00, shoppa inför kalas 11:00, hämta paket och laga lunch 12:00 och hämta barn på dagis runt 13:00. Åka till Ikea 14:00 och sen är jag hemma 16:00 ungefär och skulle väl kunna träna men vill nog hellre umgås med barnen en stund efter en sån här dag.. Har jag ork, lust och motivationen uppe så kör jag ikväll även om det sällan blir av på kvällarna. Suck vad svårt det kan vara ibland. :/

  Diana (La Madre) 2015-07-03 08:41:16 http://lamadre.se
  Svara
  • Svar på Diana (La Madre)s kommentar.

   Haha ja jag kan tänka mig och du har fullt upp idag så njut av dagen och lek med barnen och träna om du könner för det, annars kommer det fler dagar. Kramis

   idawarg 2015-07-03 09:56:29
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind