Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WORK WITH A VIEW

bikini-ida-wargbikini-ida-warg1

Top – HERE // Bottom – HERE

Hej mina älsklingar! Hur mår ni? Jag mår verkligen toppen och njuter av min vackra arbetsmiljö här hos mor och far. Ser ni hur galet vackert det är? Att vakna upp, köra yoga, sätta sig med datorn i knät och kaffekoppen i handen och jobba i denna miljö är ju bara helt magisk och så inspirerande. Jag har nu vilat i 2 hela dagar och kommer nog ta det ganska lugnt med träningen framöver då jag känner att min kropp behöver vila efter det intensiva träningsschemat jag haft i vår. Kommer nog körda DETTA pass + promenader och kanske någon kortare löprunda. Där emot ska jag försöka spela in massa härliga träningspass till er så håll utkik 🙂 Puss, I

//English: Hi my sweeties! How are you? I feel so fine and enjoying my beautiul work view at mom and dads place. Do you see how beautiful it is? To wake up, practice some yoga and then work with the computer in my knee with this view is magic and so inspiring. I´ve now rest 2 days and think I will take it easy with my training a while when my body needs some rest after the hard workout schedule I had this spring. But I think I will do THIS workot + walks and maybe a shorter run session. However I will try to record a lot of nice workot videos for you s0 stay tuned 🙂 Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Din kropp! SÅ SNYGG!

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-07-04 22:08:24 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Hej finaste du!! Jag tänkte på den äppelpajen du bakade, om den blev god och isåfall kanske ett recept på den kan komma upp? Är bara såå nyfiken på hur du gjorde den, eftersom den såg så smaskig och ”clean” ut! Ha det bäst, kram❤️

  Felicia 2015-07-03 01:02:24
  Svara
 • Underbart! *Inte alls avis…* Haha! 🙂
  Så svaret på kommentaren här ovan och vill bara tillägga:
  Jag är även intresserade av det lite mer privata och personliga, i den mängd du själv tycker känns okej! 🙂

  Johanna 2015-07-02 23:11:53 http://www.doowop.blogg.se
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Haha nej det är faktiskt magiskt här! 🙂 Okej då får jag nog tänka om och kanske göra lite mer privata inlägg 🙂 Kramis

   idawarg 2015-07-03 09:59:13
   Svara
 • Hej!
  Undrar Om länkarna är affiliatelänkar? Om bag har förstått det rätt måste det vara märkt isf, hur förhåller du dig till samarbeten etc. du är ju väldigt tydlig i sponsringen av holistics tycker jag…? 🙂
  Sedan undrar jag om du har tips för hur jag ska hålla motivationen uppe, inte kunnat träna på fyra veckor då jag varit förkyld med hemsk hosta som satt sig på lungorna? Känner mig så ur form och det har blivit en del glass och te med honung för att lindra kombinerat med minimal rörelse pga sjukskrivning och ordinerad vila… 🙁 så ledsen för det här.

  Cissi 2015-07-02 20:49:31
  Svara
  • Svar på Cissis kommentar.

   Hej! Länkarna är ej affiliate och när jag använder mig av det brukar jag skriva AdLinks. Jag är väldigt noga med att märka ut samarbeten hoppas jag och om inte så har ja glömt 🙂

   Låter inte kul men bra att du vilat kroppen. Vila tills du är helt frisk och börja sedan trappa upp träningen långsamt och sätt inga höga krav. Nu på sommaren är hemmaträning grymt som man kan göra utomhus tycker jag och mitt bästa tips är att haka på alla mina utmaningar 😉 Haha. Kolla min youtube http://youtube.com/wargpower så hittar du massa roliga pass. Kramis

   idawarg 2015-07-02 21:53:36
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Tack för svaret! 🙂 nej, jag tror inte du har missat… menade verkligen inte att anklaga eller så men är bara nyfiken. 🙂
    Ja, det är svårt att vila nu när man mår lite bättre men fortfarande inte helt bra.

    Cissi 2015-07-04 21:21:43
    Svara
    • Svar på Cissis kommentar.

     Nej jag hoppas inte det och jag tar heller aldrig ut någon lön på affiliate då det inte är min grej haha. När jag länkar vill jag oftast bara dela med mig eftersom annars så får jag 1000 frågor om vart kläderna är från 🙂 Kramis

     idawarg 2015-07-05 10:37:51
     Svara
 • Man hör sällan om din pojkvän, hur kan det komma sig? Jag vill inte att du ska bli illa berörd av frågan, jag är bara väldigt nyfiken av mig då jag verkligen gillar det man ser av dig och din blogg!

  Ebba 2015-07-02 15:24:50
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   haha nej det gör man inte. Jag skriver inte så mycket privat i mina kanaler eller visar nästan aldrig varken familj, pojkvän eller vänner sm inte bloggar. Där jag är mest privat är nog i MIkz och ibland på youtube. Tänker alltid att ni inte är så intresserade av det men det kanske ni är? Tack finis <3

   idawarg 2015-07-02 21:59:34
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt