Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NATURLIGT EKOLOGISKT PROTEINPULVER?

question-answer

Jag har tänkt köpa något av Hollistics proteinpulver men vet inte vilket jag ska välja… Vassleproteinet finns ju i flera smaker men då innehåller väl det sötningsmedel eller tillsatser??? Hur smakar detta att blanda med bara vatten? Jag har ingen laktostolerans vad jag vet, men tror kan vara känslig mot mjölkprodukter och äter därför laktosfritt. Hur mycket laktos innehåller vassleproteinet? Jag har hört att risproteinet inte smakar särskilt bra om man bara dricker det med vatten. Hur smakar det om man blandar ner det i en smoothie? Vore supertacksam för svar! Kram

SVAR: Hej! Det där med proteinpulver kan vara en djungel så ska förska ge dig lite svar. Holistics Vassleprotein är helt naturligt utan några sötningsmedel. I choklad är det bara kakao och i vanilj är det endast naturlig vanilj. Det gör såklart att de inte är lika söta som andra proteinpulver men jag tycker det går toppen att blanda med vatten eller mjölk och de är toppengoda att ha i smooties. Både vanilj, banan/kokos och choklad är super goda  tycker jag och päron smakar som piggelinglassen 🙂 Pulvret är nästan helt laktosfritt då de har tillsatt enzymer i som hjälper till att bryta ner och det har funkat för alla laktosintolleranta jag känner 🙂

När det kommer till risproteiner så smakar det inte alls lika bra. Det är faktiskt riktigt äckligt haha. Man måste vänja sig lite med smaken men jag tycker det funkar i smoothies och den konstiga smaken försvinner bäst om man blandar med kakao tycker jag. Dock så är Holistics risprotein slut just nu tyvärr.

Kramis

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hejsan Ida!

  Jag skulle rekommendera något av veganalternativen från Holistic. Ärt, ris eller hampaprotein. Dessa har naturliga smaker och innehåller inte en massa sötningsmedel och färgämnen. På vår hemsida har vi en guide till att hitta rätt i djungeln 🙂

  Ha en bra dag!

  Glada hälsningar från Mange på Ekoträning.se

  Magnus 2017-09-16 16:22:37 https://ekotraning.se/
  Svara
 • Jag tycker Holistics vassle är grymma! Kör både vanilj och choklad för att varva smakerna 😛 Har inte varit förtjust i proteinpulver tidigare, mest på grund av den sliskiga smaken. Men Holistics är toppen där! Så nöjd!

  Kattis 2015-07-01 21:53:09 http://www.starkmamma.nu
  Svara
 • Blev lite förvirrad nu då det står att ex. Proteinpulvret med chokladsmak innehåller vanilj – och chokladarom. Har du koll på om det är naturliga aromer? 🙂

  Mirjam 2015-07-01 18:19:11
  Svara
  • Svar på Mirjams kommentar.

   Det är naturliga aromer. Förut innehåll banan/kokos lite stevia men Holistic valde ta bort det då de enbart vill ha naturligt 🙂 De tog även bort jordgubb då den inte gick att ha helt naturlig.

   idawarg 2015-07-01 18:26:33
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind