Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CIRCUIT WORKOUT – BACK & CORE

leopard-ida-wargleopard-1-ida-wargleo-ida-wargleopard-2-ida-warg

God morgon hjärtan! Hoppas ni mår finnemang? Själv mår jag kalas och är lite stel i axlar och rygg efter gårdagens lilla pass jag körde. Det var faktiskt riktigt länge sedan jag körde de här övningarna då jag fått byta ut många av mina överkroppspass med styrka till löpning nu innan loppet. Jag mjukstartade i alla fall lite igår med styrka igen och körde en cirkel med 5 olika övningar blandat med rygg och bål och de håller fokus exakt på de ställen där jag är som svagast. Drog ju axeln ur led i våras så måste se till at stärka upp kring den ordentligt så det inte händer igen. I alla fall så hade jag inte tänkt träna men min pojkvän drog med mig och det är jag glad för. Hela passet hittar ni nedan. Puss, I

// English: Good morning sweeties! Hope you are all fine? I feel great and Im a bit sore in my back and shoulders after yesterdays upper body workout. Did a circuit of 5 exercises for back and core and with focus on my weak points. Injured my shoulder this spring and must strengthen up the muscles around it so it would not happen again. You can see the whole workut below. Love, I

Circuit workout:

10/side ”sword”

20 bicykle crunches

15/side core rotation cable cross

16 inner core exercise

12/side one arm lat pull down

1 min rest

X 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind