Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BRUNCH TIPS

brunchbrunch-3brunch-2brunch-1

Hej mina älsklingar! Måste visa bilder från den underbara brunchen jag var på igår med min älskade vän Natasha. Att äta en lyxig brunch i flera timmar tillsammans med vän/vänner är ju bara helt magiskt och så lyxigt! Igår testade vi Clarion Sign i Stockholm och det kan jag verkligen rekommendera! Så god mat och så vacker inredning. Den var ganska dyr dock (325kr/person) men så värt det! Käkade rotfruktsallad med chevre, tranbär, lax, risotto, grillade grönsaker och 2 tallrikar med fruktsallad, grädde, chokladmousse och choklad tryffel med kaffe. Alltså jag blir ju hungrig bara jag tänker på det. Älskar brunch och älskar att testa nya ställen så har ni något brunch tips? Puss, I

//English: Hi my sweeties! Have to show you pictures from yesterdays brunch with my lovely Natasha. To eat brunch with friends is just magic and so luxury! Yesterday we tried Clarien Sign in Stockholm and I can really recommend it! So good food and love the decor. It was quite expensive though (325kr / person) but so worth it! Ate roots with chevre, cranberry, salmon, risotto, grilled vegetables and two plates with fruit salad, cream, chocolate mousse and chocolate truffles with coffee. I get hungry just thinking about it 😀 Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Hej Ida! Jag har uteslutit gluten samt laktos ur min kost de senaste månaderna och jag märker så sjukt stor skillnad på min mage, den mår mycket bättre och allt det uppblåsta är borta. Jag undrar dock hur strikt du är med det i din kost? Som till exempel nu under din brunch, ser du till så att allt verkligen är gluten och laktosfritt eller gör du undantag då och då? Jag tar tabletter när jag äter något med laktos i för att underlätta nedbrytningen men just med gluten är jag mer strikt då jag inte vill förstöra något som fungerar just bra. Det kan dock vara jobbigt ibland då man kanske inte kan sätta som krav att man ska kunna ha tillgång till glutenfri mat om man tillexempel blir bortbjuden eller något liknande. Tacksam för svar!

  KRAM!

  Elsa 2015-06-30 19:36:21
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   hej Elsa! jag uteslöt all gluten och mjölk (inte bara laktos) under 2,5 år som en detox. Nu har jag gjort allergitest och det visade sig att jag kan äta mjölk om jag vill. jag gör det ibland och mår toppen men kan inte äta för mycket. Gluten undviker jag helt än så länge. Ska kolla vad min allergiläkare säger vid nästa udnersökning. Känner du av gluten och laktos så skulle jag rekommenderaatt undvika det helt i mist 1 år och sedan börja testa i små mängder. Kram Ida

   idawarg 2015-07-01 18:14:56
   Svara
 • Åh vad bra att du skrev om den! Tänkte precis fråga vart ifrån den var! Såg så himla god och vällagad ut 😀

  Ebba 2015-06-29 22:59:36
  Svara
 • Så gott det där ser ut!

  Hanna 2015-06-29 21:00:27 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Var i Sthlm för typ tre veckor sedan och då åt vi en brunch på söder som på riktigt bar heaven on earth <3 något mexikanskt place, tror det hette typ Curaco eller nått… Du måste måste testa iaf 😀

  Stina 2015-06-29 20:46:53
  Svara
 • Hej Ida! Först vill jag bara säga att din blogg är helt grym! Blir så inspirerad av dig och bloggen. Nu har jag en fråga. Jag är 14 år och tränar dans 2 h i veckan, tennis 2 h och utöver det löptränar jag kanske 1 gång i veckan, iaf nu på sommarhalvåret. Går även på gym då och då, det blir dock inte så ofta. Många av mina kompisar tränar en idrott kanske 10 h i veckan. Detta gör mig osäker, tycker du att det räcker med det jag tränar varje vecka? Utöver träningen går jag till och från skolan varje dag. Jag är nöjd med min kropp och har inga planer på att gå ner i vikt eller så men undrar om min träning räcker för att ha en hälsosam livsstil. Självklart är kosten viktig men jag räknar inte kalorier utan äter lite det jag känner för vilket både består av nyttiga och end el onyttiga saker men det jag undrar över är egentligen träningen. Hoppas du förstod vad jag menar, lite rörig fråga men men, kramar Maya

  Maya 2015-06-29 18:25:34
  Svara
  • Svar på Mayas kommentar.

   Hej Maya! Det låter helt perfekt och du behöver absolut inte träna mer. Bli inte stressad av dina vänner. Det låter dom att de tränar inför tävling eller annat? Om inte så behöver de absolut inte träna så mycket. Kram Ida

   idawarg 2015-06-30 08:56:31
   Svara
 • Rival tycker jag har bra brunch men de börjar inte med den förrän i augusti igen.

  Arw 2015-06-29 18:00:21
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är 16 år och har nästan alltid älskat träning! Senaste tiden/månaderna har min motivation sjunkit och jag tränar inte alls och jag har slutat tränat fotbollen som ja gör.
  På mig och min kropp syns det när jag inte tränar och bara det får mig att känna mig sjukt nerstämd.
  Trots att de syns att jag inte tränar så kommer inte min motivation tillbaka. Jag vill träna men det känns som jag har en spärr i huvudet som säger att jag inte kan.
  Har du nåt tips på hur jag kan få tillbaka min motivation? Och hur jag ska göra för att få tillbaka den kroppen jag brukar ha?
  Tack för en fin förebild! Kram

  Johanna 2015-06-29 16:22:01 http://nouw.se/mrdoris
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej JOhanna! Det är helt normalt att få motivations svackor och jag själv brukar alltid få det under sommaren. jag bruka då ta någon vilovecka och sänka mina krav på träningen. Jag kommer träna 2-3 pass i veckan nu under sommaren (om jag inte blir sugen på mer) och jag ska försöka göra sådan träning jag annars inte brukar köra.Cirkelpass utan vikter, lättare joggingrundor, yoga, gummibandsträning mm. Testa mina pass jag lägger ut på youtube så kanske du får lite ny inspiration 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-30 08:59:43
   Svara
 • Testa Fåfängan på Söder. Allt glutenfritt! Dock dyrt, ca 400.

  Nev 2015-06-29 13:49:59
  Svara
 • Hej bästa Ida! Kan vi inte få se en outfit med nya Stella kläderna? 😀

  Marie 2015-06-29 13:28:06
  Svara
 • Nej fy så gott det ser ut! 🙂

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-06-29 13:25:45 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Vill du tjäna pengar på din blogg utan att du behöver ha tusentals läsare om dagen? Kika in hos mig och läs mitt senaste inlägg där jag tipsar och förklarar hur tjänsten fungerar 🙂

  JOSEFIN B 2015-06-29 13:25:03 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
 • Ett vanligt misstag som många gör när de ska gå ner i vikt är att man endast tänker på sina kostvanor och skippar träningen.
  Oftast krävs det mer än bara ändrade matvanor för att lyckas.

  Läs min blogg http://www.superwoman.n.nu/ för att ta reda på hur du kan Optimera din fettförbränning och gå ner i vikt!

  Anna 2015-06-29 13:03:35 http://www.superwoman.n.nu/
  Svara
 • ah men shit vad gott det där ser ut!

  Diana D (La Madre) 2015-06-29 12:50:04 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind