Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VAD HAR JAG I MITT SKAFFERI?

God morgon mina hjärtan och glad fredag! Ni har ju frågat efter länge om jag kan visa er vad jag har i mitt skafferi och jag var och storshoppade igår så därför tänkte jag visa er det i en video. Hoppas ni gillar den och glöm inte prenumerera på min youtubekanal HÄR. Fler videos (bla. en semester workout) är på gång upp! Puss, I

//English: Sorry, video in swedish.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hur är det att ta med proteinpulver när man åker utomlands?

  /mia

  Maria 2015-06-26 13:14:52
  Svara
 • Kul med videos!!

  http://malinhenrikssons.blogg.se/

  Malin 2015-06-26 10:49:51 http://malinhenrikssons.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida! Inte för att vara petig nu men quinoa uttalas ”keen-wa” 😉 Det står även på förpackningen, iaf på den som jag alltid köper. Jag tycker helt klart att du ska göra en ”Ida testar” i en video så vi får se vad du tycker om chokladen och gröten!
  Jag har följt dig länge på bloggen och jag tycker du är grym!
  Kram från Ida

  Ida Larsson 2015-06-26 10:42:37
  Svara
 • Såå bra video med massa bra tips!! 😀

  Mirjam 2015-06-26 07:50:01
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind
Sassa Asli