Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SNAPCHAT IDAWARG

snaochat-ida-warg

Alltså vänner jag har blivit beroende! Först fattade jag inte alls grejen med snapchat men nu älskar jag det! Det passar mig perfekt då det är så himla enkelt och man kan vara lite crazy då allt bara försvinner efter någon sekund. Jag snappar typ 4-8 gånger om dagen, så vill ni ha lite mer uppdatering så följ mig på idawarg. Har ni tips på roliga snapkonton man kan följa så hojta till?

Ni måste bara kolla videon ”Vart är hunden?” på min snap just nu. Jag träffade Anna och vi går och pratar massor en bra stund och sedan kollar vi bak och ser att hon går och släpar kopplet medan hunden går bredvid utan koppel. Hahahaaa så kul! Kopplet var lite stort så hunden tappade det men följde snällt efter ändå och vi märker inget 😀 Jaja ni kan se det på min snap 🙂 Puss, I

//English: Im addicted to snapchat! First I did not get it but now I love it! It fits me perfectly because its so simple and I can be a bit crazy because everything just disappear. I snap 4-8 times/day so if you want more updates follow me at idawarg. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Jag har fortfarande inte snapchat, typ den enda i världen som inte skaffat det än, haha 😉 kram

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-06-27 11:07:23 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Følger dig allerede – elsker din kærlighed til kaffe haha 😀

  Emilie 2015-06-26 22:35:24 http://www.emiliehaaber.com
  Svara
 • Hej Ida! Jag följde dig på snap innan men nu helt plötsligt har något hänt och tydligen så följer jag inte dig längre… När jag söker på ditt namn står det att det inte finns någon som heter så… Någon annan av läsarna här som har samma problem? Jättetråkigt ju, vill ju fortsätta följa dig!

  Fredrika 2015-06-26 22:28:42
  Svara
 • Haha, så kul!!

  http://malinhenrikssons.blogg.se/

  Malin 2015-06-26 21:55:25 http://malinhenrikssons.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida! Älskar verkligen dina inlägg, du ör då inspererande!!
  Jag undrar lite hur du gör när du är hos andra, blir bortbjuden mm? Vet personerna att du inte äter gluten eller mejeriprodukter? Har själv testat mig fram och mår bäst av att äta mindre socker och gluten, men vet inte hur jag ska göra hos andra, och undviker därför ofta att äta/vara hos andra… Kram

  Felicia 2015-06-26 21:37:19
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Hej Felicia och tack snälla. Ja de flesta vet om det, annar säger jag till i tid när jag ska bort och erbjuder alltid att ta med egen mat men oftast så går det att lösa enkelt 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-27 08:38:47
   Svara
 • snap chat är bäst 😉

  clara 2015-06-26 16:18:25 http://nattstad.se/claratime
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt