Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROTEINBOLLAR MED JORDNÖTSSMÖR – RECEPT

God morgon mina hjärtan! Många har frågat efter tips på proteinrika mellanmål och här kommer det perfekta receptet på proteinbollar. Så mycket bättre och godare än alla proteinbars man kan köpa och så lätt att göra. HÄR är länk till proteinpulvret och HÄR är länk till chiafröna jag använder i videon. Smaklig måltid!

//Good morning my sweeties! Many of you asked for protein rich snacks and here is a perfect recipe of protein balls. So much better and helthier then the ones you buy. Bon appetite!

follow-mikz

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej! Nu har jag gjort bollarna och står i kylen och väntar på att avsmakas. Hur länge/ många dagar kan man ha de i kylskåpet? Kan man frysa dom?

  Anna 2015-06-28 21:36:29
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Men åh så gott! Jag vet inte hur länge de kan stå i kylen då vi käkat upp dem på typ 2 dagar men de håller säkert en 4-5 dagar. Du kan absolut ha dem i frysen och där håller de länge 🙂

   idawarg 2015-06-29 09:17:56
   Svara
 • Vad är det för choklad protein du har i ? 🙂

  Hanna 2015-06-25 19:59:10
  Svara
 • Hej Ida! Roligt om du kunde göra en video på basvaror som är bra att alltid ha i skafferiet/kylen/frysen.Ska flytta till eget snart så skulle vara roligt att få tips,så det inte blir en massa onyttiga och onödiga saker i skåpen 🙂 Och hur länge man kan förvara all mat,håller sig t.ex. frön, proteinpulver mm hur länge som helst så man kan lagra upp ordentligt?!

  Camilla 2015-06-24 18:05:24
  Svara
 • Kul recept! Lite konfunderad över måttet ”skopa” bara. Är nybörjare på proteinpulver, men brukar det följa med en skopa och de brukar vara lika stora? Hur mycket ungefär är en skopa typ en halv dl?

  Krista 2015-06-24 17:58:38
  Svara
 • Hej ida, jag har sprungit i perioder i några år, men alltid samma distans mellan 7-10 km, nu äntligen har jag kommit ur min ”vana” och vill utveckla min löpning och ta den till en helt annan nivå, genom längre sträckor och längre tid, mitt mål är att till en början klara av en halvmara och ta milen på mellan 40-45 min. problemet är att jag har fått väldigt ont i knät av att jag sprang runt 13 km förra fredagen så jag vilade tills idag då jag kände att det var bra igen, men det kom tillbaka. Det går ju inte att springa när jag har ont så jag måste ju hitta alternativ träning tills det läkt ordentligt, jag har knappt aldrig tränat på gym och kan ingenting om maskinerna, och för att hålla konditionen uppe finns det några bra alternativ förutom cykling? jag ska till gymmet imorgon och skaffa ett gymkort, vad tror du är bäst och träna för att bli av med löparknäskador?

  Sanna 2015-06-24 14:02:51
  Svara
 • hej om man inte tål jordnötssmör kan man då använda något annat? skulle vara så tacksam om du kunde svara

  elnin 2015-06-24 12:09:05
  Svara
 • Hej! VAd är det för märke på din mixer/matberedare?
  Mvh E

  Ella 2015-06-24 10:15:41
  Svara
 • Fy helvete vad gott! Tack för tipset, du är bäst!

  Hanna 2015-06-24 10:00:28
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har ätit en hel del olika proteinpulver men tyvärr har alltid fått finnar (i synnerhet i pannan) och dålig hy av de 🙁 Min hy har alltid vara helt perfekt så att ha finnar i ansiktet är verkligen ett stort problem för mig. Har du haft dåliga erfarenhet av proteinpulver? Jag bor i Finland så har testat pulver från StarNutrition och Fast. Billiga = dåliga?

  Du kan gärna rekommmendera märken du är nöjda med 🙂

  Riikka 2015-06-24 09:12:40 http://www.balanssis.com
  Svara
  • Svar på Riikkas kommentar.

   Hej! Ja det kan betyda att du har svårt att bryta ner mjölkprotein vilket är vanligt. Jag skulle antingen testa Holistics vassleprotein som har tillsatta enzymer för att hjälpa till nedbrytningen av proteinerna eller så skulle jag köra vegetarisk protein så som ris eller hampa. Du kan beställa Holistics protein här http://vitamera.se/ref/idawarg/proteineraminosyror-g25.html och jag tror de fraktar även till Finland 🙂

   idawarg 2015-06-24 12:29:59
   Svara
 • Ser riktigt goda ut. Du kan även pröva det här receptet som jag gjorde nyligen, på bland annat amaranth. Så goda och nyttiga med.

  http://rawness.se/recipes/raw-amaranth-bollar-med-mandelsmor-raw-kakao-och-agave/#

  Kram
  Andrea

  Andrea Grünenfelder 2015-06-24 09:11:02 http://rawness.se/blogg/fitfemme
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind