Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR GÅR JAG NER I VIKT? TIPS?

question-answer

Hej Ida jag skulle behöva lite hjälp Jag är en 18 åring tjej som behöver gå ner i vikt! jag har inte råd at gå på gymmet men jag går snabbt 6 varje dag eller 4 km. men jag vill nog ha tips med maten. kan jag äta sallad varje dag? jag vill ju gå ner men inte gå upp sen. snälla ge mig tips

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Kosten är A-O i en viktminskning. Det bästa är att ta tag i den först och försöka hitta en långsiktig lösning. Börja med att försöka ta bort allt socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat ur kosten och ät protein med bra fetter och kolhydrater. Att promenera är absolut bra och det tycker jag du ska fortsätta med. Sedan vill jag också tipsa om hemmaträning. Att köra cirkelpass där du ex sätter ihop 4-6 styrkeövningar som du kör på rad med 1 min vila och med 4-6 varv är toppen. Vill du ha tips på färdiga cirkelpass hittar du det på min youtubakanal HÄR. Man behöver absolut inget gym för att komma i form. Jag räknar även med att du är med på alla mina veckans utmaningar framöver 😉 Kör hårt! Kramis

Hej Ida! Jag behöver verkligen din hjälp då jag försöker gå ner i vikt. Hur kan jag göra/vad ska jag göra? Jag vet att man ska äta mindre osv, men det är så jäkla tufft. Sedan hur ska man träna? Bara kondition eller styrketräna? Jag behöver verkligen din hjälp! Snälla skriv några av dina bästa tips på hur man går ner i vikt rätt så snabbt, vill så gärna gå ner till slutet på sommaren. Kram

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Att gå ner i vikt snabbt är inget jag rekommenderar. Försök hitta en kost och träning som du kan leva med livet ut istället för det kommer vara hållbart. Börja med kosten och ta bort socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat och ät protein, bra fetter och kolhydrater. Massa recept hittar du i min app under R i menyn som du kan ladda ner HÄR. Socker är boven till mycket så om du känner dig sötsugen ofta så försök bli av med ditt beroene. Här hittar du ett inlägg om att bli av med sockerberoende. Sedan är det även viktigt att du får in träning/motion. Börja med att gå 2-4 långpromenader (minst 60min) i veckan och promenera gärna minst 30min om dagen de andra dagarna + vardagsmotionera så mycket du kan. När det känns bra så börja få in 2-3 träningspass i veckan. Antingen kör du på gym eller hemma, det spelar ingen roll. Som jag skrev i kommentaren ovan så är cirkelträning grymt och du hittar massa färdiga pass du kan köra på min youtubekanal. Jag räknar också att du är med på alla mina utmaningar framöver 🙂 Lycka till! Kramis

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hur gick jag från 98 till 56 kilo på bara 31 dagar? http://bit.ly/2ggbl0H

  Emilie Larsson 2017-08-27 20:45:31
  Svara
 • Du har hört talas om Xenical tabletter http://apotekonlinesverige.com/kopa-xenical-receptfritt/ ? Jag läser mycket ifnormatsii att Orlistat hjälper till att gå ner i vikt med 7-10 kg under 12 månader? Vad säger du om läkemedel för viktminskning?

  Esra 2016-06-16 08:39:18
  Svara
  • Svar på Esras kommentar.

   Nej nej nej säger jag! balansera istället upp vitaminer, mineraler och hormoner med hjälp av naturliga medel, ät bra mat och rör på dig. Det är vad som hjälper och vad som är hälsosamt 🙂

   idawarg 2016-06-17 05:49:42
   Svara
 • Hej Ida! Bra tips du skriver måste jag säga. Jag själv har lyckats gått ner 10 kg på bara 27 dagar. Allt handlar ju om att äta mindre kalorier än vad man gör av med. Själv började jag som du också skrev att ta bort socker och snabba kolisar. Sedan började jag räkna hur mycket jag egentligen gjorde av med varje dag. När jag fick mitt dagliga kaloribehov så började jag räkna hur mycket kalorier varje måltid innehöll. Jag landade sedan på ca 1000 kalorier mindre än mitt dagliga behov. När jag sedan började träna 3-4 gånger i veckan och började promenera varje dag OCH köpte ett kosttillskottet Grönt Kaffe (läste en bra recension på www.rasaivikt.se) så gick jag ner i vikt riktigt snabbt. Tack för en bra blogg!

  Katta 2015-06-24 21:57:10
  Svara
 • Jag är en aktiv 16 årig tjej som både rider och tränar fotboll men har lite problem med min kost. Jag är rätt duktig med kosten och slarvar inte utan äter bra och regelbundet, men det är lunchen som krånglar till det för mig nu när det är sommarlov. Kliver upp sent så frukosten blir inte av förens runt 11 på förmiddagen och då blir det att jag äter mackor som lunch/mellanmål vid 3 tiden då jag börjar bli hungrig. Vill gärna ha lite tips på enkla, goda och mättande luncher för mackor är inget allternativ längre.
  Kram och tack för en bra och inspirerande blogg!

  Nora Bååth 2015-06-24 20:52:50 http://norabaath.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag vet att man måste tänka på portionernas storlek om man vill gå ner i vikt när det kommer till mat men gäller det för all mat? Om jag äter en tallrik med endast nyttigheter, är det då okej att äta tills jag blir mätt? Även om man äter mer än en portion?

  Sen skulle jag älska att se ett inlägg med några recept på dina favoritsåser/dressingar då det är något jag själv har svårt att klara mig utan, skulle vara fantastiskt att få några recept samlade på samma ställe!

  Kramis

  Elsa 2015-06-24 20:19:15
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   hej Elsa! Nej ät bra mat tills du är mätt 🙂 Har du kollat min app i Mikz. Där hittar du alla mina recept samlade under R i menyn med kategorier som frukost, lunch/middag, mellanmål, bakning mm. Du kan ladda ner den gratis här http://getmikz.com/wargpower

   Kramis

   idawarg 2015-06-25 11:37:42
   Svara
 • Jag kommer inte hinna göra 500 squats till Söndag, har inte änns gjort någon haha 🙁 Får försöka med ny utmaning nästa vecka!

  (Är så trött då jag började sommarjobba igår och går upp tidigt och sover dåligt:(

  Mikkis 2015-06-24 19:57:16
  Svara
  • Svar på Mikkiss kommentar.

   Åh jag förstår. Du kan vara med ändå eller så kör du 100% nästa vecka 🙂 Lycka till på jobbet 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-25 11:35:10
   Svara
 • Fin blogg!

  nouw.com/lisaihre

  nouw.com/lisaihre 2015-06-24 19:16:57 http://nouw.com/lisaihre
  Svara
 • Hej Ida ! En kort fråga- vilket proteinpulver rekommenderar du när man som jag inte tål gluten och laktos och har känslig mage?? Tack för att du är bäst på det du gör!!:)

  Marita 2015-06-24 17:19:39
  Svara
 • Hej! Jag vet att kosten är a och o för att se resultat av träningen och jag äter bra det vet jag, det är bara det att nu har jag sommarlov och vaknar ganska sent och då äter Jag bara frukost, lunch och middag. Det gör att jag inte får i mig ”rätt mängd ” kalorier eftersom jag inte äter mellanmål, hur mycket påverkar det mina resultat? Kram

  Emma 2015-06-24 15:16:12
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej! Jag fårstår. Gör ett inlägg inom kort med bra alternativ på lunch så håll koll. Så länge tycker jag du ska ladda ner min app http://getmikz.com/wargpower

   Där hittar du massa enkla recept på bla. lunch/middag som du kan laga. Kramis

   idawarg 2015-06-25 11:33:31
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind