Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YESTERDAYS LEG AND BUTT WORKOUT

casall-vita-tights

God morgon mina hjärtegull! Hur mår ni? Jag mår bara toppen! Börjar bli lite öm i rumpan efter gårdagens träning som ni kan se nedan. Helt otroligt att träningen blev av alltså då jag har motivation noll just nu. Det är inte ofta det händer men just nu är jag bara uttråkad på träning och behöver antingen en längre vila eller bara något nytt. I alla fall så är jag grymt stolt att jag lyckades ta mig igenom hela passet! Wohoo. Tror det var mina grymt snygga nya vita kläder som hjälpte mig tagga till lite! Tänk vad nya träningskläder kan göra?! haha. Nepp nu ska jag springa iväg på mötesmaraton. Vi hörs senare! Puss, I

//English: Good morning my sweeties! How are you? Im feeling great but Im a bit sore in my butt after yesterdays workot that you can see below. Im so proud that I went to the gym yesterday because my motivation is cero right now! Im so boored and I think I need a longer rest or just something new. Anyway I manage to get through the whole workout wohoo. Think it was my new amazing white workout clothes who gave me energy! Imagine what new workout clothes can do? 🙂 haha now it´s time for a lot of meetings. Talk to you later! Love, I

10 min crosstrainer warm-up

10 front squats X 1

2 front squats X 6

10/side lunges in smith X 4

12 squat in abductor X 4

Superset: 10 leg extensions + 12 leg curls X 3

12/side leg press chin machine X 4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej! Jag tänkte beställa hem byxorna med vet inte hur de är i storleken. Vilken storlek har du? Tack annars för en inspirerande blogg!

  Amanda 2015-06-27 23:46:22
  Svara
 • Hej världens bästa bloggare;) kan du inte börja skriva ut vilka vikter du kör med när du lägger ut dina pass? Ofta har jag själv svårt att veta hur tungt jag ska ta, är rätt stark men vågar liksom inte riktigt ta mer 😛 så hade varit nice med lite vägledning! Kram 😀

  Stina 2015-06-23 16:24:33
  Svara
 • Åh hej! Jag såg att du svarat att tightsen är från Casall, men vet du var man kan få tag i dem i butik? Linnet också gärna passar jag på att fråga? Puss och tack för din superblogg!! 😀

  Emma 2015-06-23 16:14:25
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Jag vet faktiskt inte i vilka butiker de finns men är du i sthlm kolla casallbutiken 🙂 Tack snälla fina du <3

   idawarg 2015-06-24 08:41:22
   Svara
 • WOWSA va snygga tights, kan du inte berätta var kläderna är ifrån?? allt var superfräscht!!! Vore så kul att få tag på, jg skulle också behöva lite träningskläds-motivation 😀

  Linnéa Claeson 2015-06-23 14:13:56
  Svara
 • Älskar tightsen 🙂 kram!

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-06-23 12:46:13 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag älskar din blogg och tycker om din youtubekanal också och att du börjat ladda upp fler och fler videor. Tycker du verkar vara en superhärlig, positiv och glad person och du inspirerar verkligen! Men får jag ge lite kritik? Du känns ofta rätt oseriös i dina videor på youtube, det blir ofta lita tramsigt. Jag syftar på de videorna där du pratar om just tränig och hälsa, som exempelvis videon där du pratar om ätstörningar och matångest osv, vilket är ett väldigt känsligt ämne för många. Där känns du inte så seriös och lite tramsig nästan. Och du är så himla klok och har rätt i allt du säger, men på något vis känns det som att ämnet flamsas bort.. Sm sagt är det super att du är glad osv, jag älskar det! Men just i sånna här videor med rörande ämnen som är rätt djupa och otroligt otroligt viktiga hade jag önskat att du var mer seriös och allvarlig, då det är ett viktigt ämne att prata om och inte något man skojar bort.

  Hoppas du förstår vad jag menar Ida, och tycker om dig i alla fall! <3
  Kram

  Lovisa 2015-06-23 12:30:12
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa och tack snälla vad kul att höra! 🙂 <3 Det är inte meningen att skoja bort något men jag är så som person och jag kan tyvärr inte göra någon åt det. Men som sagt så menar jag aldrig att skoja bort något viktigt ämne så ska försöka tänka på det men kan inte lova att du blir nöjd. Du får kolla på mina andra videos istället då. Kramis

   idawarg 2015-06-23 15:17:13
   Svara
 • Har blivit förkyld och ska åka utomlands om några dagar. Något tips för att påskynda eller något annat jag borde göra? Kram 😀

  Stina 2015-06-23 11:33:48
  Svara
 • Hej Ida AKA min största förebild! Jag tänkte på en sak när jag läste att du kanske behöver göra något nytt – PROVA RIDNING! Det är riktigt bra träning för i princip hela kroppen och det är riktigt roligt att lära sig 🙂 det var bara ett tips från mig och det skulle vara riktigt roligt att se ett blogginlägg om just när du testar ridning ! Kram ❤️

  Emelie J 2015-06-23 10:49:02 http://fames.se/emeliejansson
  Svara
  • Svar på Emelie Js kommentar.

   Hej Emelie och tack snälla för din fina kommentar! <3 Åh ja ridning verkar så kul, man kanske skulle testa det. Vet du om det finns i närheten av Stockholms innerstad? Kramis <3 <3

   idawarg 2015-06-23 11:16:17
   Svara
 • mår bara bra jag med! Älskar din peppiga blogg <3

  clara 2015-06-23 10:46:10 http://nattstad.se/claratime
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt