Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILL GÅ UPP I VIKT/FÅ MER FORMER, HUR GÖR JAG?

question-answer

Hej Ida. Jag är en tjej på 19, snart 20, år. Jag har alltid varit smal naturligt utan att behöva träna, och trivts med det. Fram tills nu. Nu när jag kommit upp i åren så ser jag alla mina kompisar och andra unga vuxna i min ålder får sådana där underbart kvinnliga kurvor, och då blir jag så trött på min egen taniga kropp. Jag har ingen form alls och det sänker mitt självförtroende.. Jag trivs inte i min taniga kropp. Trots att jag har lagt träningen på hyllan för tillfället så går jag inte upp i vikt.

Vad ska jag göra? Äta mer? Det har jag provat, och kanske att det funkar men min mage blir bara kass (uppblåst, knip o.s.v…). Hur ska jag göra för att komma upp i vikt utan att magen ska strejka? Tack för en fantastisk inspiration Ida. Jag hoppas verkligen att du kan hjälpa mig med mitt problem.
Kram

SVAR: Hej Annie och tack för din kommentar! Jag förstår ditt ”problem” då jag själv har en kropp utan former. Vi alla gillar oftast det som vi inte har och jag kan tänka mig att många avundas din kropp. Dock tycker jag inte att du ska sluta träna bara för att du inte vill bli smalare. Med styrketräning så kan du forma kroppen och skapa ”kurvor” Vill du ha en midja så kan man tex träna axlarna större/bredare och rumpa/ben större. Det gör du genom att träna tyngre styrketräning + massa mat. Känner du att du inte riktigt har koll på hur man göra så investera några timmar i en PT som kan hjälpa dig lägga upp träningen och visa dig övningar du kan göra 🙂 Tycker du det är svårt att få i dig mer mat än vad du äter nu så kan jag verkligen tipsa om att lägga till mer fett. Jag adderar smör, olivolja, linfröolja, ghee eller kokosolja i alla mina mål om dagen vilket verkligen har hjälpt. Mycket energi på liten yta och vill du ha tips så följ min matdagbok i min app i Mikz. Ladda ner den HÄR. Kramis, I

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tråkigt att folk ser smal som det enda rätta och hälsosamma, att är man smal behöver man inte fortsätta träna. Som att träna endast är om man vill bli smal…

  Amanda 2015-06-23 15:44:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag behöver verkligen din hjälp då jag försöker gå ner i vikt. Hur kan jag göra/vad ska jag göra? Jag vet att man ska äta mindre osv, men det är så jäkla tufft. Sedan hur ska man träna? Bara kondition eller styrketräna? Jag behöver verkligen din hjälp! Snälla skriv några av dina bästa tips på hur man går ner i vikt rätt så snabbt, vill så gärna gå ner till slutet på sommaren. Kram

  Lina 2015-06-23 12:47:43
  Svara
 • hej Ida, har du något bra tips på ett bra kvällsmål som jag kan äta innan jag går och lägger mig. jag brukar äta middag ganska sent, typ halv 8 men blir alltid hungrig igen senare på kvällen. Även fast jag äter mycket till middag. Nu brukar jag alltid äta mjölkprodukter innan jag går och lägger mig men det är tydligen inte bra för mig.. så skulle behöva något alternativ till det. super tacksam för svar, älskar verkligen din blogg!! 🙂

  viktoria 2015-06-23 12:20:32
  Svara
  • Svar på viktorias kommentar.

   Hej Viktoria! Jag äter alltid kvällmål också och vill du ha tips så kolla min matdagbok i min app i Mikz. Ladda ner gratis här http://getmikz.com/wargpower
   Jag brukar äta gröt varje kväll innan läggdags 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-23 15:18:25
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind