Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SQUAT CHALLENGE

God morgon hjärtan och wohoo vad härligt med måndag! Bästa dagen på hela veckan jue 🙂 Idag är det dags för en ny utmaning och den hittar ni på videon ovan. Glöm inte prenumerera på min youtubekanal HÄR och glöm inte tagga era bästa träningsbilder med #wargpower på instagram så kommer jag posta mina favoriter här på bloggen senare i veckan. Så vilka är på veckans utmaning? Nu jäklar ska rumpan få jobba! 🙂

//English: Good morning my sweeties! It´s time for a new challenge and you´ll find it on the video above (english subs). Do not forget to subscribe on my youtube channel HERE and tag your pics with #wargpower on instgarm and I will post my favorit pics in the end of this week. Who wants to join this weeks challenge? Let´s work that butt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Yay vilken rolig utmaning! 😀 är självklart på! Lite sen dock, börjar med start imorgon, (torsdag) men ska nog hinna med en 500 squats ändå! 😉 ska kämpa på! Och ja jag tycker att veckans utmaingar är det bästa! Tycker att det är en riktigt bra idé, det får en att bli motiverad med träningen, så jag tycker definitivt att du ska fortsätta att posta veckans utmaningar! 🙂 Jag skulle vilja önska fler magövningar, då jag älskar att träna magen, och förra veckns utmaning med fokus på magen var super! Gud vilken träningsverk jag fick!
  Så keep posting those challenges! 😉
  Kram

  Sara 2015-06-24 23:11:44
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara och tack vad kul att höra 🙂 Fler magträningspass är på g så håll utkik. Kramis

   idawarg 2015-06-25 08:48:14
   Svara
 • Räkna med mig också! 😀

  Sanna 2015-06-24 18:32:41 http://dreamspo.wordpress.com
  Svara
 • ÄLSKAR veckans utmaning, superkul varje vecka!

  linnéa 2015-06-22 18:45:11
  Svara
 • Jag ska försöka mig på utmaningen! Har aldrig gjort dina utmaningar tidigare, tycker det är dags att börja 🙂 Har vi till Söndag på oss?

  Mikkis 2015-06-22 18:29:16
  Svara
 • Åh så gott!

  Hej Ida! Jag inspireras verkligen av dig och jag har alltid följt din blogg & Instagram.

  Jag har ändrar min kost och äter numera mer hälsosamt.

  Jag springer 5-6km 2 gånger i veckan och kör även styrketräning hemma med hjälp utav appar och dina videos! Sen händer det någon gång att jag följer med min Vän till gymmet.

  Min fråga är om detta är tillräcklig träning? Mitt mål med träningen är att få en bättre kondition, och även en fastare rumpa.

  Julia 2015-06-22 13:40:12
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia och tack snälla 🙂 <3 Det är helt omöjligt för mig att säga. Jag skulle behöva se exakt vad/hur du tränar och äter. Testa och funkar det inte så rekommenderar jag dig boka en PT som kan specialanpassa träning och kostschema till dig. Kramis

   idawarg 2015-06-23 15:12:15
   Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   (Ooppss råkade kommentera på fel inlägg, haha)

   Julia 2015-06-22 13:43:06
   Svara
 • Älskar dina videos! Kram 🙂

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-06-22 13:08:57 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Uh maybe I should do this – but i just ran my first half marathon yesterday and can barely walk soooo I’ll probably skip haha 😀

  Emilie 2015-06-22 11:17:24 http://www.emiliehaaber.com
  Svara
 • Jag är med på veckans utmaning o vill gärna att du fortsätter att ge utmaningar! Det är peppande!

  Elvira 2015-06-22 08:44:49 http://www.envisoglad.blogg.se
  Svara
 • Självklart! Jag är på! 😀
  Älskade älskade benböj!

  Camilla 2015-06-22 08:26:12 http://camillanorman.se
  Svara
 • Kul utmaning, låter tuff men kul. Jag har massa andra övningar jag gör också men det här blir nog bra. Hoppas på att kunna haka på. Stor kram finis.

  Diana D (La Madre) 2015-06-22 08:21:36 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind