Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUMMER WORKOUT

IMG_2899.JPGIMG_2898.JPGIMG_2901.JPG

God morgon mina hjärtan! Här kommer återigen ny underbar inspiration från er och hashtagen #wargpower på instagram. Ni är grymma alltså! Idag kommer en ny härlig utmaning upp på min youtubekanal under dagen och imorgon 7.00 dyker den upp här på bloggen  som vanligt så håll koll.

Själv sitter jag och funderar på om jag ska träna idag? Har haft 2 hela vilodagar vilket har varit så galet skönt och verkligen välbehövligt! Har kört ganska intensiv nu i 6 veckor med både squat routine och löpning, men snart är det över och kommer nog dra ner lite på träningen igen. Hur ser er träning ut nu under sommaren? Hur många pass i veckan kör ni och vad för slags träning? Tell me 🙂 Puss, I

//English: Good morning sweeties! Here is some new inspiration from you and the hashtag #wargpower on instagram. You are the best! Today I will post a new wonderful challenge on my youtube channel and tomorrow 7.00 on my blog so stay tuned! I try to find out what I should train today. Just had 2 whole rest days which was just what my body needed! Have been training hard for 6 weeks now with both russian squat routine and a lot of running. I think I will pull it down over the summer. How are you working out during summer? How many workouts a week and what kind of training? Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Tränade under en lång tid 5 dar i veckan, elitsatsning på löpning. Men har sedan en tid valt att gå ner i träning till 3 dar i veckan. Så nu tränar jag ett distanspass, ett styrketräningspass och ett intervallpass när jag inte tävlar, både långdistans ( löpning ) och sprintdistans ( friidrott ). Men det blir tävling in emellan så veckan före och efter blir en lugn vecka.

  Zara Karlsson 2015-06-21 22:23:23 http://nouw.com/83zandra
  Svara
 • Fem pass, där två pass är bodypump och tre pass är styrketräning kombinerat med lättare kondition.
  Jag älskar att du har hittat en sund balans med träning och kost, så jävla skönt att se någon i denna sjuka värld inte är så extrem åt något håll! Tack för insprationen!

  Ebba H 2015-06-21 19:56:25
  Svara
 • 5 pass per vecka, varav 2 lite tyngre styrkepass med skivstång o där fokus just nu är att lära mig chins. 2 spinningpass för konditionen. O ett lite blandat lättare styrkepass med fokus på mage (mkt plankan o situps) o armhävningar eller övningar från din blogg. O 2 vilodagar det är detta som känns roligast just nu!

  Malin 2015-06-21 16:41:31
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Wohoo vad taggaf jag blev när jag läste din kommentar! Låter som du är fylld med träningsmotivation! Kör på och jag räknar med dig i varje utmaning! Kramis

   idawarg 2015-06-22 08:09:34
   Svara
 • jag löptränar ute 3 gånger i veckan, varav ett pass är backintervaller och sen gymmar jag också 2 ggr i veckan. 🙂

  viktoria 2015-06-21 16:22:22
  Svara
 • Jag lullar på med min styrketräning i sommar, känns som att allting stått lite stilla så jag försöker öka vikterna för att bota rädslan lite 😉 annars så har jag börjat med tabata/cirkelträning, så grymt skönt att verkligen ta ut sig själv 😀

  Tula 2015-06-21 14:30:20 http://tulas.blogg.se
  Svara
 • Innan jag blev gravid tränade jag kanske 5/7 dagar i veckan och det var allt från kondition till styrka 🙂 Har hållit på mycket med dans också under hela mitt liv! Nu blir det lite mindre då jag haft mycket problem med illamående men försöker ändå röra på mig varje dag i form av promenader och gymmet är jag på kanske tre gånger i veckan nu för tiden 🙂 Längtar tills jag får komma igång ordentligt igen 🙂 kram

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-06-21 11:33:09 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Tack för att jag va en av dom som lades upp av inspiration på veckans utmaning 🙂
  För min del så tycker jag det är skönt att börja med någon form av morgon cardio så det har jag kört på nu och sen mycket fokus på tyngre vikter just ben/rumpa för min del 🙂 Hoppas på en varm och solig sommar så man kan träna ute! 🙂

  // Hanna

  Hanna 2015-06-21 10:40:47
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Wohoo och tack för att du delar med dig och inspirerar 🙂 Ja jag håller med, hit med sommaren 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-22 08:06:51
   Svara
 • Jag försöker springa tre gånger i veckan enligt wargrun, vilket inte går så bra. Jag har alltid haft problem-fötter och nu har jag skadat höger fot ganska ordentligt. Riktigt frustrerande, speciellt nu på sommaren. Utöver det styrketränar jag tre gånger i veckan, med fokus på hela kroppen och i ganska högt tempo. Jag undrar om jag kan lägga till ett pass i veckan med fokus på ben och core, med tyngre vikter och lägre tempo? Eller övertränar jag benen då? Är det smartare att köra slut benen direkt efter ett av helkroppspassen istället? Kram

  Linnéa 2015-06-21 10:12:25
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Åh jag förstår. Se till att stärka upp fötter och underben. Absolut kan du lägga till ben och core. Jag kör 2 löppass + 2-3 benpass i veckan och det funkar om man äter ordentligt och är noga med återhämtning 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-22 08:05:59
   Svara
 • Kan inte du lägga ut en video på ett träningsprogram man kan göra när man reser om man inte har tillgång till gym, så man inte tappar träningen. Typ sånna övningar man kan göra på hotellrummet?

  Vendela 2015-06-21 10:10:25
  Svara
  • Svar på Vendelas kommentar.

   Absolut kan jag det 🙂 Det ligger redan massor på min youtube och fler är på G så glöm inte prenumerera 🙂 http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=idasfitness

   idawarg 2015-06-22 08:03:57
   Svara
 • Just nu tar jag dagarna som dom kommer och planerar träningen efter vardagen med jobb då jag inte har semester än samt utefter hur kroppen känns. Haft som du rätt intensiv träning senaste månaderna o det känns i kroppen så lite sommarlov från träningen med men lite blir det ! Precis bytt gym så har inte kommit in i de nya än men snart

  Ellen Schutz 2015-06-21 09:28:05 http://www.eschutz.se
  Svara
 • Just nu sommarjobbar jag under några veckor och är alldeles slut när man kommer hem. Har därför bestämt mig för att bara träna precis så ofta jag faktiskt orkar, vilket brukar bli ca 4 pass i veckan. Tränar normalt sätt 5 pass i veckan, så det är alltså inte någon jättestor skillnad – men lite extra vila blir det ju! Resten av sommaren kommer jag nog ha ganska fullt upp och inte ha tillgång till gym. Då blir det mest löpning och lite enklare styrkeövningar utomhus; förhoppningsvis lyckas jag klämma in 5 pass i veckan, men blir det 4 eller 3 är ju inte det hela världen! 🙂

  Mirjam 2015-06-21 09:11:28
  Svara
  • Svar på Mirjams kommentar.

   Det låter som en mycket bra plan. KOmmer nog också dra ner på träningen under sommaren och inte köra så mycket i gymmet under juli. Skönt med lite omväxling 🙂

   idawarg 2015-06-21 09:12:34
   Svara
 • Mitt träningsprogram för sommaren är uppdelat i 2 styrkepass där jag använder kroppen som motstånd. Och 3 konditionspass, 2 intervallpass och 1 distanspass. 2 vilodagar. Då jag aldrig vet vart jag kommer befinna mig om dagarna då vi helt plötsligt kan komma på att åka iväg så vill jag inte vara beroende av ett gym och jag älskar löpning ute denna tid så tyckte det var ett bra träningsprogram att köra nu under sommaren. Det enda jag behöver dra med är ett par löparskor. Kommer även bli lite yoga då min vän håller gratisklasser ute i sommar

  linda 2015-06-21 08:55:01
  Svara
  • Svar på lindas kommentar.

   Det låter som en mycket bra plan! Ska också försöka flytta ut från gymmet under juli 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-21 09:13:19
   Svara
 • Nu under sommaren blir det lite fler träningspass än vad det blir under de ”vanliga” veckorna. Så försöker träna mellan 4-6 ggr/ vecka. Blir mycket löpträningen eftersom målet är att springa halvmaran nästa år :). Så därför blir det löpträningen 3-4 ggr/ veckan och sen cirkelträning 1-2 ggr/ veckan :). Utöver det blir det även 20-30 minuters yoga varje morgon 🙂

  Tack för en grymt bra och välskriven blogg!:) kram

  Moa 2015-06-21 07:45:29
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt