Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

REALLY HARD RUN INTERVALS

lopintervaller-2lopintervaller-1lopintervaller

Hej mina älsklingar! Hoppas ni alla mår bra och har haft en fin midsommar. Själv har min varit magisk och sitter på bussen på väg tillbaka till Stockholm. Jag är i princip alltid uppkopplad och jag jobbar varje dag året om, men igår och idag känner jag att jag verkligen kopplat av och fått ny energi tillbaka. Underbart! Att bara leka, äta och umgås är det bästa jag vet. Wohoo. Innan jag drog iväg på midsommarfirande så körde jag de sista intervallerna i schemat jag har följt från min löpcoach Jessica och det var riktigt jobbigt alltså! OMG! Till alla er som vill ha tips på ett riktigt jobbigt löppass kan ju testa det. Skriver hela nedan. Ha en fortsatt fin lördag mina vänner! Puss på er, I

//English: Hi my sweet hearts! Hope you had a great midsummer. Mine was magic and right now Im on the bus to Stocholm again. To just play, eat good food and hang out with nice people is the best I know! Wohoo. Before I went thursday I did my last interval workout I´ve got fron my run coach Jessica and it was really hard! OMG! To all of you who want to try a hard run workout, try this one. Will write it below. Have a nice saturday my friends! Love, I

2 min power walk

15 min warm-up 9-10km/h

Intervals:

30 s run 15km/h + 30 s rest

1 min run 14km/h + 1 min run 10km/h

2 min run 13km/h + 1 min run 10km/h

2 min run 13km/h + 1 min run 10km/h

1 min run 14km/h + 1 min run 10km/h

30 s run 15km/h + 30 s rest

3-4min run 9-10km/h to ”rest”

X 3

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Så kul med tips på intervaller! Testade denna nyss, klarade bara ett varv haha! Har såå svårt att vinna över min hjärna, efter ett varv sa hjärnan att jag inte orkade mer så då slutade jag direkt… Lite tråkigt! Har du något tips på hur man ”övertalar” sig själv att köra på? Jag går alltid på gruppass pga. detta, då kan man inte sluta haha! KRAMIS 🙂

  Lina 2015-06-28 15:37:11
  Svara
 • Ser jobbigt ut haha! Jag undrar hur du gör med hastigheten, eftersom den i passet ändras rätt snabbt (efter 1 min ex). Hur gör du då? Tappar man liksom inte rätt mycket av tiden när man bytar hastighet? för att sedan byta igen liksom? Förstår du? detta tycker jag själv är jobbig då det tar tid och blir liksom jobbigt att byta hastighet hela tiden haha..

  Olivia 2015-06-23 23:14:29
  Svara
 • Körde denna nu på förmiddagen idag! Kul men jobbigt. Tack för att du delade med dig av det! Kram 😀

  Stina 2015-06-21 13:55:33
  Svara
 • Hej! Din blogg är mycket bra och intressant. Jag va hos läkaren och hon rekommenderade mig att börja äta gluten fritt och helt mjölkfritt alltså inte ens laktosfria produkter. Jagundrar ifall du har några bra frukost, lunch , middag och mellanmålstips? Skulle va tacksam för svar. Kram.

  Emilia 2015-06-20 21:22:11
  Svara
  • Svar på Emilias kommentar.

   Hej Emilia! Ja det var en klok läkare 🙂 Jag har bara gluten och nästan helt mjölkfria recpet. Jag har alla recepten samlade i min app i MIkz under R i menyn. Du kan ladda ner appen gratis här –> http://getmikz.com/wargpower

   Kramis

   idawarg 2015-06-21 09:15:08
   Svara
 • That Sounds really tough! Wow, great work!
  I did a run interval training todays which was posted by you a while ago and I love it: sweat, sweat, sweat 🙂 in 1 week i will try this one here when i’m more like a runner
  Have a nice weekend!

  Love

  Melanie 2015-06-20 21:05:27
  Svara
 • Hej Ida! Jag har typ konstant ont i huvudet, det är som att jag har en järnhjälm på mig. Sedan är jag inte heller hungrig. Är det typ vitaminbrist? Du brukar vara bra på sånt här. Mina muskler är typ ömma och det tar nästan en vecka innan träningsverken går över. Jag inser ju att något är fel i min kropp… Vet du? Kram

  Anonym 2015-06-20 20:53:37
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej! Det låter som din kropp är dras med massa inflammationer och du har nog endel obalander i kroppen. Det kan absolut vara vitamin/mineral obalandser men kosten har också en stor del i det hela. Hur funkar din mage? Får du gå på toan för nr 2 varje dag? Låter som du kanske äter en del saker som du är överkänslig mot? Äter du gluten? Kramis

   idawarg 2015-06-21 09:18:37
   Svara
 • Kul att du delar med dig av dina intervallpass, och bra jobbat!

  linnéa 2015-06-20 19:03:50
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind