Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VÄRLDENS BÄSTA PERSONLIGA TRÄNARE

Alltså jag typ dog ar garv när jag såg videon nedan!!! Haha, det är min filmkille Alfred som gjort filmen och jag hade ingen aning om att han var en så duktig PT 😀 😀

//English: Sorry this is a video in swedish. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida! Måste först skriva att jag älskar din blogg! Den är verkligen superpeppande att läsa! <3 Jag har en liten fråga, som jag inte är säker på att du kan svara på haha men vad vet jag, du kanske känner igen dig? Det är så att när jag är ute och springer (vilket jag älskar, sååå befriande känsla) får jag väldigt lätt ont i nyckelbenet/nacken. Det är som att hela nacken spänner sig? Jag försöker slappna av i axlar/nacken men denna känsla vill fasiken inte släppa vissa gånger!

  emma 2015-06-18 20:25:48
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Hej Emma och tack snälla 🙂 <3 Jag vet att flera har det problemet men jag vet faktiskt inte varför det blir så. Jag skulle gå till sjukgymnasten för att göra en undersökning och kanske få uppstärkande övningar som kan hjälpa. Kramis

   idawarg 2015-06-19 08:09:51
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind