Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Frågor och svar – Träna för att tajta till kroppen? Vilket proteinpulver är bäst? Är bcaa bra?

Länk till proteinpulver – HÄR // Länk till BCAA – HÄR

Glöm inte prenumerera på min youtube kanal HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag undrar hur länge man kan gå utan att träna och inte riskera att tappa muskler?
  Ibland kan det (även om mkt säkert är inbillning) kännas som att jag tappat muskler redan efter en vecka hemifrån utan träning.
  Kram

  Stina 2015-06-18 10:23:22
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Nej du tappar inte muskler så snabbt. Äter du ordentligt så tar det lång tid innan du tappar muskler så stressa inte. Kramis

   idawarg 2015-06-18 11:28:38
   Svara
 • Varför är alla tjejer så rädd för att bli ”stora”?! 😀 Man kommer inte bli stor och bulkig av styrketräning! Jag tränar 5 ggr/vecka, tungt, få reps och fokus på basövningarna och har blivit rejält mycket tightare i kroppen. Självklart i kombination med bra (vegetarisk) mat. Midjan har blivit smalare, fettprocenten lägre och rumpan mer välformad 😀 Men framför allt är känslan av att vara stark oslagbar!!

  Nathalie 2015-06-17 23:56:57
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Ja jag vet så himla galet och de flesta blir inte större av styrketräning utan tvärt om. Dock har vissa lättare att bygga bulkiga muskler än andra och då gäller det bara att lägga upp styrketräningen rätt 🙂 Kör hårt! Kramis

   idawarg 2015-06-18 08:02:41
   Svara
 • Måste bara säga att du verkar så härlig och jordnära! Tack för all inspiration och alla tips 🙂

  Karolina 2015-06-17 22:35:05
  Svara
 • Hej fina Ida!
  Jag heter Moa och är en tjej på snart 17 år. Jag har tränat i ca 1,5 år, men ska vi räkna från när jag blev mer allvarlig med träning och kost så räkna ca 1 år. I höstas började jag räkna kcal och det har spårat sedan dess. Jag vägde mig i februari (hade då ej tränat lika intensivt som innan för orken fanns ej. Förmodligen pga för lite mat.) och fick då ”order” från sjuksköterskan att inte gå ner mer. Efter det drogs kcalintaget omedvetet ner ännu mer och jag låg på kanske 1000-1200/dag. Droppade -5kg till från Feb till Maj. Gjorde kroppssammansättning och 4,4 av mina 50 kg är fett – dvs en väldigt liten fettprocent. Trots detta ser jag hur allt hänger runt magen, men det är ju lös hud. -20kg på lite mer än ett år ger lös hud. Nu har jag iallafall fått börja träna mina 5 dagar i veckan (styrka, något cardiopass ibland) och ska försöka äta mer. Tycker du 1800-1900 är för mycket för en 17-åring som är 167 cm o tränar 5 ggr/veckan? Jag är nästan säker på att det ej är för mycket, men det känns som ENORMA mängder just nu. Men det är väll för att jag ser alla bikinifitnessdieter, deffare och för att jag har mitt förra intag som jämförelse. Kram!

  Moa 2015-06-17 22:30:55 http://bymoa.se
  Svara
 • Hej Ida! Hur tänker du kring träning och kost när man är sjuk? Kan du inte gör en video om tips, kurer och hur man ska tänka då man ligger hemma i sängen? Ska man äta mindre om man inte tränar på en vecka? Vad händer med musklerna osv? Kram

  Julia 2015-06-17 20:32:34
  Svara
 • 3månader tillbaka ska det stå

  Louise 2015-06-17 17:10:25
  Svara
 • Hej du är stor inspration, jag har bara några frågor. Jag har precis börjat träna igen sen tre veckor tillbaka men ser ingen skillnad 🙁 jag äter nyttigt enligt mig själv. Äter mkt kött och fisk med grönsaker havregrynsgröt på morgon, problemet är jag blir aldrig tillräckligt mätt? Jag går hungrig hela tiden fattar inre varför för över ändå mkt! Jag vill tjata till kroppen har fått dom dumma kärlekshantagen, känns så tråkigt när det inre händer något hoppas du svara uppskattar verkligen det kram

  Louise 2015-06-17 17:09:54
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Okej jag förstår. Det är helt omöjligt för mig att svara på då jag skulle behöva se exakt hur du tränar och äter. Det bästa är att anlita en PT som kan hjälpa dig lägga upp både kost och träning efter dina mål. Jag är också alltid ungrig men något som hjälper mig är att lägga till mer fett i maten som olivolja, smör, kokosolja, avokado, ost mm. Kramis

   idawarg 2015-06-17 18:18:56
   Svara
 • Vad tycker du om Alexandra Brings produkter Femimal? Anänder du dig av de?

  Kram Johanna

  Johanna 2015-06-17 16:56:28
  Svara
 • Hej Ida!
  Älskar dina videos så lova att du fortsätter med dom!!
  Jag har en frågan angående ”periodisk fasta” har läst att du testat det och undrar vad du tycker, tips osv. Jag försöker att bygga mera muskler så vill helst inte förlora för mycket av dem utan mest fettmassan ( tränar ca 4-5 ggr i veckan). Hur tycker du att jag ska göra/testa?
  Kramar Hanna

  Hanna 2015-06-17 16:55:49 http://hannaromlin.blogg.se
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Haha tack finis vad kul att höra 🙂 Jag ska absolut fortsätta med dem så länge de uppskattas 🙂 Jag testade det men det var inget för mig. Vissa dagar funkade det hur bra som helst men de flesta dagarna var jag väldigt hungrig och blev orkeslös på eftermiddagen. Tror det hade funkat bättre om jag inte tränade så mycket. För de som inte gillar frukost passar periodisk fasta bättre för. Dieten funkar att bygga msukler på om du får i dig tillräckligt med mat då du ska äta. Kramis

   idawarg 2015-06-17 18:21:32
   Svara
 • Hej Ida! Jättebra video och superkul att du använder dig så mycket av youtube istället för bara text 😀
  En fråga som poppade upp i mitt huvud när jag tittade är följande; om man tränar för att bli ”stor och stark” (dvs bryr sig ej om minskad fettprocent/gå ned i vikt eller att få för kraftiga muskler), är det tung vikt med färre repetitioner samt vila mellan varje set som gäller då? 🙂
  Kram Viktoria

  Viktoria 2015-06-17 15:07:10
  Svara
 • Hej Ida! Prenumerant, älskar dina videos!
  Jag har en fråga. Jag tar medicin för hyn (roaccutan/isotretionoin) och dessa ska jag ta i åtta månader. Problemet är att jag har fått extrem led- och muskelvärk av dessa. Det är kämpigt bara att gå och träningen blir mycket svårare. Har du något tips på smärtlindrande behandling? Som stretching och massage?

  Linnéa 2015-06-17 13:56:32
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Linnea, jag vet hur det känns och tampades med det länge. Förutom vanlig massage kan jag rekommendera dig Lipomassage (tyvärr rätt dyrt), inte bara hudåtstramning utan hjälpte mig mycket vid min led-och muskelvärk (det lindrar smärtan).

   Jag har också gjort hårmineralanalysen som Ida tipsar om och mineralerna gjorde mig bra mycket starkare.

   Bell 2015-06-18 13:38:54
   Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Hej Linnea och tack snälla vad kul att du gillar mina videos 🙂 <3 Åh jag förtsår. Jag vet att det kan vara jobbigt med dålig hy men frågar du mig är jag inget fan av de där tabletterna och skulle råda till att sluta med dem (jag har själv stoppat en kompis från att ta dem). Dålig hy beror ofta på en obalans i kroppen och jag skulle istället börja leta efter den om jag var du. Det kan absolut ta tid men så värt det för att slippa alla biverkningar av de där tabletterna. Testa göra en hårmineralanalys, ta reda på om du är överkänslig mot någon mat, kolla din hormonbalans med saliv test. Allt det tycker jag är värt ett försök. Kramis

   idawarg 2015-06-17 18:26:05
   Svara
 • Hej Ida! Får jag fråga din längd o vikt? Jag är 168cm och väger ca 56 kg. Jag har pendlat mellan 53-58 de senaste åren, tyvärr är jag aldrig nöjd och känner mig ofta stor och tjock. Tips? Kram!

  My 2015-06-17 13:31:42
  Svara
  • Svar på Mys kommentar.

   Hej My! Oj jag har inte vägt mig på ett tag men jag skulle tippa på att jag väger runt 56-57 och är 167cm lång. Kramis

   idawarg 2015-06-17 18:26:51
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind