Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OUTSIDE RUNNING

nike-1-ida-wargnike-ida-wargnike-3-ida-warg

Tights – HERE // Shoes – HERE // Top – Nike

Hej mina finisar! Har haft en underbar helg på mamma och pappas udde i Åmål men nu är jag tillbaka i Stockholm igen. Hittar sådant lugn och sådant jobbflow där och luften känns så frisk. Igår så stod löpning på schemat och som ni vet så har jag tidigare sprungit inomhus på band pga. att jag får problem med astma ute. Men igår körde jag löppasset utomhus och ja vad ska man säga… jag hade galet svårt med andningen tyvärr. Alltså jag vet inte hur loppet ska gå? Känns så surt att jag tränat för det och det går hur bra som helst inomhus med andningen men så fort jag kommer ut blir hela halsen full med slem och det är jobbigt att ens ta sig igenom 3km. I alla fall så lyckades jag springa typ 8 km utomhus igår. Det var inte roligt men jag klarade det. Så jäkla duktig är jag 🙂 haha. Men men jag krigar på och ska försöka mig på ett utomhuspass till innan och känna efter. I alla fall var det nice att byta gymmets väggar mot vacker natur under löprundan 🙂 Puss på er, I

//English: H my sweeties! I had an amazing weekend at my mum and dads house in Åmål. Tha air is so fresh and to be in the nature makes me so calm. Yesterday I took a run outside. I always run inside in the treadmill because I get astmah outside because of the pollen, but yesterday I ran outside and it was thoug. I had problem to breath and just to run 3 km was hard but I made 8 km. It was not fun but I made it! haha. But anyway it was nice to change the gym walls to beautiful natur 🙂 Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Åh skulle så gärna vilja springa ute, men har så svårt med att inte ha något vatten nära.. Är ju så sjukt jobbigt att springa m vattenflaska i handen liksom. Hur gör du? Är jag den enda med det här problemet haha!?
  Kram

  Elly 2015-06-16 23:10:42
  Svara
  • Svar på Ellys kommentar.

   Skulle rekommendera dig att springa med vätskebälte med småflaskor ifall du lätt blir törstig!
   Kram!

   Linnea 2015-06-16 23:56:12
   Svara
 • Hej Ida, vad tycker du om Fat burn tabletter att ta någon gång i veckan vid regelbunden träning och varierande kost? De jag har är dessa. http://www.swimshop.co.uk/media/catalog/product/cache/6/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/a/aa4701-ss-01.jpg

  Kram

  Cajsa 2015-06-16 22:50:21
  Svara
 • Din kropp är perfekt!

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-06-16 21:22:33 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Det är sjukt stor skillnad på att springa inomhus eller utomhus, det är klart jobbigare utomhus men enligt mig mycket trevligare. Det är bara att fortsätta kämpa! När jag sprang midnattsloppet förra året hade jag aldrig sprungit 1 mil – max 8 km och då för att jag sprang vilse. Men att springa lopp är LÄTTARE när man väl är där, framförallt för att miljön är så peppande. Efter det blev det många lopp, men ännu inga löppass längre än 5 km haha. Du kommer klara det galant!

  Filipp 2015-06-16 12:30:13 http://www.matkreation.se/
  Svara
 • Grymt bra med 8 km. Värdelöst med igenkleggad hals. Hoppas det blir bättre snart. Lycka till på loppet!!jag vill lära mig hjula, skulle du kunna lägga ut en video med tips? ”Hjulning för dummies? ”

  iz 2015-06-16 11:17:29 http://berikas.blogg.se
  Svara
  • Svar på izs kommentar.

   Ja så himla jobbigt och läskig känsla när man inte får luft alltså. Men men bara att kämpa på. Ska kolla på en hjulningsfilm 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-16 11:19:04
   Svara
 • OJ vad jag känner igen mig på pricken!! Jag hade det förj*vligt förra veckan med pollen men fick en kortison-spruta som jag trodde skulle hjälpa. Men har också märkt av samma symptom som du, orkar bra 3 km sen kunde jag inte andas, tjocknar i halsen. Sprang 5 km Color Me Rad för några helger sen och fick stanna flera ggr. Och jag som har peppat inför Nike 10K den 27:e, känns sååå surt 🙁 Säg till om du hittar nått som funkar mot ”astman”! Det är säkert många som känner igen sig och skulle uppskatta det. Hoppas du kryar på dig!! Kram

  Li 2015-06-16 10:58:36
  Svara
  • Svar på Lis kommentar.

   Ja jag vet så störande när man vet att an egentligen kan springa snabbare och längre men så jobbigt med massa slem. Jag hojtar till om jag hittar något som hjälper 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-16 11:06:24
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Jag hörde precis att man kan be vårdcentralen om recept på någon form av inhalator. Det är tydligen vanligt att man får astma vid svår pollenallergi och då behöver man ytterligare medicin mot det. Fanns tyvärr ingen receptfritt 🙁

    Li 2015-06-16 12:36:56
    Svara
 • Galet grym är du, vilken kämparglöd! Åh vad jag saknar löpningen efter att ha läst detta. Min cardio blir på crosstrainern. Det går ju liksom lättast att kombinera med styrketräningen och är ju skonsammare för kroppen. Men åh vad löpning också är härligt!! Kram 🙂

  Lisa's Healthspo 2015-06-16 00:43:44 http://lisashealthspo.myshowroom.se
  Svara
 • Duktigt!;) Vad håller du för tid när du springer ungefär, hur länge?

  Sandra 2015-06-15 20:11:04
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Oj det vet jag faktiskt inte alls. Inget jag håller koll eller bryr mig om. När jag springer utomhus ligger mer fokus på att komma fram utan att dö 😀 haha

   idawarg 2015-06-15 20:42:45
   Svara
 • vad tråkigt att du inte kan löpträna utomhus!! Det tycker jag personligen är det bästa.. 🙁

  Loise 2015-06-15 18:59:20 http://lbackryd.blogg.se/
  Svara
  • Svar på Loises kommentar.

   Ja supertråkigt men pollen brukar gå över i slutet av juni så håller tummarna att det blir bättre snart 🙂

   idawarg 2015-06-15 20:43:35
   Svara
 • woho, heja dig!

  linnéa 2015-06-15 17:03:19
  Svara
 • Du skrev att du gjorde en kokos, banan och chokladsmoothie, hur gör du den?

  Alma 2015-06-15 16:40:40
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind