Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LEG AND BUTT WORKOUT

IMG_2550.JPG

Hej finisar! Idag är mina ben och rumpa redigt möra då jag igår fick med mig kära mamma till gymmet för ett ben och rumppass. Wohoo. Vi höll ett högt tempo hela passet då vi hade lite tidspress så svetten bara rann. Typiskt dock att jag glömde min kamera hemma när jag väl fick med mamma till gymmet men det får duga med 2 mobilbilder istället. Mamma köttade på mycket bra och jag kan nog tro att hon kommer få sig lite träningsvärk senare idag och imorgon 😉 Hela passet vi körde kan ni se nedan. Nu blir det lunch med farmor och mormor och senare idag ska jag försöka få mig själv ut på en löprunda :S Inte så pepp så snälla give me som energy! Haha. Puss, I

//English: Hi sweeties! My butt and leg is a bit tired today after yesterdays butt and leg workout with my mum. Wohoo. We had a great and sweaty workout and I think my mum will get a bit muscle pain later today or tomorrow 😉 You can see the whole workout below. Now its time for lunch with my 2 grand mothers and later a run session. Puh give me some energy for that one please :S Haha. Love, I

10 min warm-up crosstrainer

10 front squats barbell 20kg

2 front squats 40 kg X 6

10/side lunges smith 50 kg X 4

Superset: 12 hip thrusters barbell 60kg + 10 leg extensions 30 kg X 4

Superset: 1/side one leg leg press chin machine + 15/side side walk with rubberband X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag tränar inte alls mycket men nu det senaste har jag börjat försöka ta mig till gymmet. Jag har satt upp mål med träningen och jag VILL VERKLIGEN gymma, jag vill få resultat och jag vill må sådär bra man alltid mår efteråt. Men, den personen som jag tränat tillsammans med orkar inte längre eller har inte tid. Jag kan ta mig till gymmet själv men jag tycker att det kan kännas jobbigt såhär i början, jag kan ju inte allt, jag vågar mig inte på alla övningar och maskiner ensam. Snälla ge mig tips & råd, vad ska jag tänka på för att få tillbaka min motivation och lita på att jag kan själv? Jag vill nå mina mål jag satt upp. Jag vill känna mig grym på gymmet. Tack på förhand, du är en fantastisk förebild!! Kram!

  Emelie 2015-06-14 23:00:26
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Tack fina du och jag förstår dig men jag tycker bara du ska köra på. Ingen dömer dig i gymmet och om de skulle göra så skit i dem. Man måste ju pröva för att lära sig nya saker. Ett grymt tips är att lägga pengar på några PT timmar och be pt:n lägga upp ett schema och visa dig teknik i övningar så du kan känna dig säker sedan. Kramis

   idawarg 2015-06-15 11:20:11
   Svara
 • Kan inte du lägga upp hela schemat du har löptränat efter? 🙂 när går loppet? Tror du att du kommer fortsätta springa efter det?

  Lisa 2015-06-14 14:59:40
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Jag har lagt ut alla intervallpass och mellan det har jag bara sprungit långditans som ökat från 5km-9km. Loppet går den 27 juni och jag kommer nog fortsätta springa ibland efter det då det är ganska skönt men jag håller mig nog till 3-7km. Min kropp blir så sliten av milen och jag vill bygga muskler. Kramis

   idawarg 2015-06-14 17:38:20
   Svara
 • Hej Ida! Idag var jag på utställning och där hade dom ett bord med snittar. Vitt bröd, senap, lax & créme fraische var det i. Jag åt 7st och fick ångestkänslor på engång efteråt. Jag är inte tjock eller så, men vet att det är onyttigt och får ångest. Igår åt jag massor av jordgubbar, närmare 15st, lika där fick jag ångest. Jag vill inte ha ångest & vill kunna begränsa hur mycket jag äter. Jag äter i övrigt väldigt hälsosamt och äter nästan aldrig godis, kakor osv..

  Anonym 2015-06-14 13:34:13
  Svara
 • Hej Ida!
  Vad tycker du om jordnötssmör? Är det hälsosamt att äta till t.ex gröten på morgonen en matsked eller tycker du det mer är något som är ok att äta om man vill ”gotta” till det och inte varje dag? Älskar din blogg 🙂

  Anonym 2015-06-14 13:34:06
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind