Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÖR DIN EGEN MANDELMJÖLK – RECEPT

Hej mina finisar! Här kommer ett recept på min mandelmjölk som är så galet god, nyttig och superenkel att göra. Hoppas ni gillar den 🙂 Glöm inte prenumerera på min youtubekanal här för fler härliga recept och träningsvideos är på gång upp. Puss, I

//English: Hi sweeties! Here is a recipe on my almond milk that is super tasty, healthy and super easy to make. This time I´ve done english subs for you. Hope you like it and do not forget to subscribe on my youtube channel HERE. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Ida!
  Vad för kokosmjölk använder du när du har det till gröt t.ex? 🙂

  Felicia 2015-06-14 19:06:29
  Svara
 • Glömde också att fråga om du vet vart man kan köpa soja/risgrädde utan massa förtjockningsmedel eller Eämnen. Vet du om man kan göra det själv? Vill gärna ha någon grädde till matlagning och då helst inte kokosgrädde varje gång. Tack på förhand Ida! 🙂

  Marie 2015-06-12 21:00:30
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Jag äter också helt mjölkfritt och brukar använda mig av oatlys havregrädde 🙂 Funkar jättebra! Blir precis som med vanlig matlagningsgrädde

   Sofie 2015-06-13 19:34:32
   Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Nej jag vet inte tyvärr. Det är ju oftast massa förtjockningsmedel mm. i dem men använder du det någon gång ibland så är det ingen fara men ska försöka kolla om jag hittar något bra recept utan. Kramis

   idawarg 2015-06-13 09:08:46
   Svara
 • hej ida!
  jag undrar vad som hände med tävligen när man skulle vara med i ditt lag till Nike-loppet? 🙂
  hade höga förhoppningar där ju! kram

  Johanna 2015-06-12 20:46:44
  Svara
 • Hej Ida! Har gjort imuprotestet och var en hel del födoämnen jag måste undvika. Det jobbigaste är väl komjölkproteinet då det är i kvarg, keso, ostar, matlagningsgrädde osv…. Ser att du äter grekisk yoghurt ibland och har för mig du unviker mjölkprotein? Är grekisk yoghurt gjort av fårmjölk eller är det komjölk? Kan inte hitta något när jag googlar…. Kramis!!

  Marie 2015-06-12 17:28:43
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Hej Marie och vad bra att du gjort det. Jag var också allergisk mot väldigt mycket men just mjölk var jag inte så överkänslig mot (yoghurt inte alls) så efter 2 månader så fick jag fritt fram att lägga till det i min kost om jag behövde. Det kan nog ha att göra med att jag detoxat helt från mjölk 2 år innan jag gjord etestet. Grekisk yoghurt är komjölk tyvärr så du får nog tyvärr avstå från mjölken ett tag. Det är jobbigt i början men man kommer in i det. Som sagt så var jag utan det helt i 2 år utan problem. Lycka till! Kramis

   idawarg 2015-06-13 09:11:47
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt