Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TÄVLING – VINN DET SOM FÅR DIG ATT LE!

ida-warg-handståendeidawarg3 kopiaidawarg7ida-warg1En sak som verkligen får mig att le och må så bra är när jag tänker tillbaka på min underbara resa jag gjorde i vintras till den magiska paradisön Koh Tao i Thailand. Jag är helt kär i den ön och den får mig att må bra innifrån och ut! ♥

Nu kommer här världens grymmaste tävling i samarbete med Oral-B där någon av er kan vinna exakt det som får er att le! Det kan vara allt från resor, upplevelser eller en ny sak ni alltid velat ha. Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är att berätta om det som får er att le lite extra (Värde upp till 3000kr). En lycklig vinnare kommer utses den 30 juni och kommer vinna just det som fick hon/han att le samt en Oral B professional Care (pro) 7000 värd cirka 1500 sek:)

HUR grym tävling? Så vad väntar ni på, anmäl er nu!

//English: Swedish competition.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
93kommentarer
 • Det som får mig att le är tanken på att när jag tagit studenten om två år så är livet mitt och jag ska verkligen ta vara på varenda sekund. Jag ska resa världen, upptäcka nya aktiviteter, kämpa för att alla djur i världen ska få leva ett bra liv, lära mig om nya kulturer, äta veganskt och bara följa mitt hjärta och mina drömmar.. Tack för en fantastisk tävling!

  Mathilda 2015-06-29 12:24:39 http://mstigeback.blogg.se
  Svara
 • Hejsan,

  Det som fick mig att le lite (mycket) extra var när jag blev överraskad med SPA utav mina vänner. Det var en födelsedagspresent som de gav till Haga Badet i Göteborg. Jag har aldrig varit där tidigare men hört så mycket gott om detta ställe och jag blev helt varm i kroppen av deras omtanke för mig <3 Kram Frida

  Frida Elmgren 2015-06-29 07:44:41
  Svara
 • Åhh vilken underbar tävling!
  Det som får mig att le är tanken på att JAG ska ut och resa och lämna den gråa vardagen för en liten stund. Att finna ny inspiration, motivation och energi, och att bara få känna att Jag är värd det, ja det får mig att bli alldeles varm i själen. Ha det så gott!

  Emely 2015-06-28 19:07:22
  Svara
 • Den skräckblandade förtjusningen när jag åker livsfarliga åkattraktioner på Liseberg med mina barn … och den finurliga (och överlägsna) glädjen i mina barns ögon när de – inte särskilt oväntat – vinner utmaningen i att åka flest och mest. De vet att jag med åren har blivit en riktig fegis, och de har svårt att tro att jag, liksom dem, älskade allt som var skräckinjagande läskigt när jag var barn. Tivolibesök gör mig precis lika glad nu som när jag var barn, men jag behöver verkligen åkterapi. Jag skulle så gärna vilja träna lite till, för att så småningom bli lika vild som dem igen. För jag har gett mig den på att jag SKA KLARA det. Jag ska övervinna min rädsla, och VINNA över dem!! Eller ok då, åtminstone hålla samma fart. (Och eftersom tivolibesök involverar det obligatoriska godisätandet vore det himlans bra med en riktigt bra tandborste efteråt också 😉 )

  Paola 2015-06-24 13:39:30
  Svara
 • Det som får mig att le är att människor runt omkring mig mår bra. Jag skulle så gärna vilja vinna för att kunna bjuda min sambo på någonting, en resa, massage eller spa. Jag har rent ut sagt varit en jäkla bitch det senaste pga all stress i skolan och att jag börjat nytt jobb. Så snälla ge mig chansen att få återgälda denna fantastiska människa som valt att leva tillsammans med mig. <3

  Hanna 2015-06-22 11:57:50
  Svara
 • Något som får mig att le lite extra är känna lycka i hela kroppen. Och den där lyckan kan komma från så många olika saker. Jag ler alltid efter mina träningspass, när jag spelar eller lyssnar på musik, när jag har det bra med ett gäng goa människor, när jag tittar på naturens vackra miljö. Det finns så mycket. Jag ler helt enkelt lite extra när jag känner uppskattning och ser livet som något väldigt fint.

  Angelica Eriksson 2015-06-21 15:45:11 http://angelicacastor.devote.se/
  Svara
 • Något som får mig att le är att upptäcka nya platser. Jag älskar även att fotografera, gärna just nya platser runt om i världen. Att fotografera ger mig ett slags lugn, och det är en av de få saker som jag faktiskt själv tycker att jag är bra på. När jag står med kameran i handen så kan jag koppla bort allt annat och bara göra det jag tycker om mest av allt. 🙂

  Kaisa 2015-06-20 18:58:24
  Svara
 • Det första som kom upp i mitt huvud när jag läste frågan var min pojkvän. En person som betyder oerhört mycket, som har hjälpt mig under svåra perioder när han själv haft mycket att stå i.
  Jag studerar fortfarande på gymnasiet medans han jobbar, vi bor tillsammans och jag kan tyvärr inte bidra till så mycket som jag önskar då jag inte har någon inkomst, det är jobbigt för jag vill så gärna hjälpa till ekonomiskt för jag vet att även fast han jobbar så får han inte in mycket, precis så vi klarar oss, det är klart det är tråkigt! 🙁
  I Augusti fyller min pojkvän 20 år, det är en stor dag för honom och jag önskar jag kunde ge honom allt och visa min tacksamhet för allt han har gjort och gör för mig.
  Han har länge pratat om att han vill åka Flyboard och om jag skulle få ta med honom på en resa till Stockholm för att göra det skulle jag vara så himla lycklig.
  Vi bor i en liten stad som heter Sandviken, här finns det inte mycket att göra, så bara vistelsen till Stockholm skulle vara jättekul, men att sedan överraska han med en Flyboard upplevelse skulle vara magiskt. Sedan kanske gå på någon liten finare resturang som vi inte har råd att göra i vanliga fall. Det skulle vara sådan lyx och jag kan bara tänka mig lyckan i hans ögon, och i mina av att se honom så lycklig. Det här hade varit en fantastisk present till min Pojkvän.

  Josefin Eklund 2015-06-16 20:27:44
  Svara
 • Det som får mig att le lite extra är att umgås med någon jag tycker väldigt mycket om, samtidigt som vi gör något nervkittlande, ex åker karuseller på nöjesfält, hoppar fallskärm eller klättrar i berg (har inte gjort något av det sist nämnda men det skulle vara en amazing upplevelse). Både jag och min pojkvän är riktiga klätterapor och äventyrslystna så det hade vart super roligt att få ta honom till något fint berg och klättra ihop eller sitta bredvid varandra i en läskig karusell och känna det otroligt sköna pirret i magen, och veta att man har det bästa sällskapet bredvid sig! 😀

  PS, både du och din blogg äger! puss <3

  Sanna Bohman 2015-06-16 14:32:13
  Svara
 • Min bästavän är helt fantastisk. Det finns nog ingen annan som jag haft så roligt med som henne. Att få tilbringa tid med henne får mig att le och att känna mig lycklig. Just nu bor hon i New York och jag i Stockholm, och det hade därför varit världens dröm att få resa dit och hälsa på henne.

  Kajsa 2015-06-16 14:21:29
  Svara
 • Min syster får mig att le. Hon är inte bara min syster och bästa vän, hon är även den roligaste människa som existerar på denna jord! Är sällan ledsen i hennes sälskapp och är jag med henne kan jag garanterat få mig ett gott skratt som jag kan leva på restan av dagen.

  Anna 2015-06-15 21:17:20
  Svara
 • Något som får mig att le är att se min familj och pojkvän lyckliga! När de i min närhet mår bra, är glada och går runt med ett leende på läpparna! Det finns inget bättre och det ger även mig en lyckokänsla. Att kunna få bjuda de eller överraska dem med något stort hade därför varit så kul!!!! Att kanske få åka på semester till ett varmt land eller något coolt land! Kram Hanna

  Hanna Olofsson 2015-06-15 11:51:02
  Svara
 • Min familj och mina vänner är nog de som får mig att le. Jag har även en stor passion för resor. Så ett superleende skulle nog uppstå ifall jag skulle kunna hälsa på min vän i Stavanger,Norge över ett veckoslut!

  Alexandra 2015-06-15 10:53:51 http://alexandraklingenberg.vimedbarn.se
  Svara
 • Det finns en som får mig att skratta varje dag, som är omtänksam, Snäll, alltid glad och ger mig positiv energi, som får mig att må bra, som alltid finns för mig, som visar att jag är nr 1, som kommer till mig exakt när jag behöver, som känner av mig hur jag mår och vad jag tänker, som aldrig sviker mig stöttar mig när jag behöver, som för mig är värd mer än alla pengar på jorden! Och som t om slickar mina fötter! 🙂 DET ÄR MIN ÄLSKADE HUND! Därför skulle jag vilja ge honom gratis hundben i ett år! Det är han värd! Många tänker på resor el liknande men jag tänker på en bestående sak som händer varje dag och jag tänker då inte på mig själv. Min hund får inte bara mig att le varje dag utan även att skratta! Ett skratt förlänger livet! Heter det visst. Hoppas min hund vinner för det är han värd! Han önskar sig stora hundben med kött omkring på och stora tuggskor! 🙂

  Sara 2015-06-14 23:10:53
  Svara
 • Vad som får mig att le? Det är såklart vänner familj eller om man träffar eller ser den man gillar. Är man med personer man gillar ler jag nästan alltid. Men något verkligen får mig att le är att vara ute och resa, Turkiet är det jag älskar bäst. Att komma bort från hemmet ett tag och bara ta det lugnt. Jag och mormor skulle åkt dit i år men blev inte av pga brist på pengar. Jag hade blivit överlycklig om jag vann även mormor så att vi då skulle kunna åka tillsammans ändå.

  Moa 2015-06-14 21:16:34
  Svara
 • Vid exakt det ögonblicket som jag läste rubriken tänkte jag utan tvekan på dans. Det har gått ca 8 år sedan jag drog mig själv i kragen och började ta gratis kurser i hiphop och det har varit en av mina bästa beslut jag någonsin har gjort i mitt liv. Jag har ständigt börjat nybörjarkurser och slutat i flera terminer men det är inte förrän nu i just denna tidpunkten som jag har njutit av det helt fullständigt. Det är inte själva dansen som gör mig helt bubblig och lycklig utan känslan av att vara absolut fri. Jag känner bara en obeskrivlig, ren och skär glädje varje gång musiken startar. Även om man spenderar flera timmar framför spegeln har jag aldrig någonsin känt mig mer trygg och säker i mig själv. Det är som om jag äntligen har accepterat hur jag ser ut och hur jag är. Den enda nackdelen är att jag är 17 år med helgjobb som ger minimal lön och som i princip betalar allt utom boende. Och dans är ohyggligt dyrt. Mer än allt vill jag ta danskurser i sommar för att kunna vara med på uppvisningen i den stora stadsfestivalen. Dans gör mig så himla lycklig att jag nästan gråter.

  Jessika 2015-06-14 16:52:25
  Svara
 • Det som får mig att le är när jag ser tillbaka på min livsstilsförändring som jag började med för ca 3 år sedan. Efter högskoletiden visade vågen för mycket och självkänslan var i botten. Jag insåg att jag inte skulle överleva om jag fortsatte i samma banor och när jag flyttade hem igen tog jag hjälp av min vän som arbetar som PT. Hon fick mig att börja träna och sakta men säkert upptäckte jag en ny glädje i att träna. Det var inte längre ett tråkigt måste utan ett tillfälle som jag såg fram emot att göra varje vecka. Med träningen började vågen peka neråt och självkänslan började stiga. Först handlade de bara om kilona men allteftersom kilona rasade så insåg jag att min lycka inte ligger i hur många kilon jag väger utan i hur jag mår. Min kropp mår bra och den är fantastisk. Den har visat mig att den kan förändras och prestera saker som jag aldrig någonsin hade kunnat drömma om. Nu har jag gått ner 30,5 kg och självkänslan är på topp. Mina nära och kära har varit med i förändringen och har påpekat att jag är gladare nu och att jag ser ut att må bra. Och jag mår bra, jag mår fantastiskt bra. Enda negativa (om jag nu ska komma på en) med min livsstilsförändring är att plånboken inte hänger med i förändringen och jag har inte riktigt råd att förnya hela garderoben. Så vinner jag skulle jag vilja ha en shoppingdag där jag kan förnya både min garderob med härliga klänningar för sommarens alla festligheter och min garderob med träningskläder så att jag slipper flasha rumpan för de andra på mitt gym när jag lyfter. 🙂

  Nina 2015-06-14 16:42:43
  Svara
 • Det som får mig att le är dans, nytt intresse som kommit och att man får rör på sig. Så skulle vilja ta fler danslektoner. 🙂

  Katja 2015-06-14 16:34:40
  Svara
 • Något som för mig att le och som jag fullständigt älskar är att cykla, det är så härligt och ger mig en känsla av frihet.
  Hade jag kunnat så hade jag cyklat till både jobb och gym varje dag, men det som hindrar mig är att jag inte har något cykel.
  Hade jag vunnit denna tävlingen så hade jag både kunnat cykla och le med ett bländande leende, det hade varit så kul!
  Min syster som faktiskt fyller år samma dag som tävlingen avslutas hade något också blivit glad om jag vann, då hade hon fått ha sin cykel ifred. 😉
  Kram!

  Sandra 2015-06-14 15:58:41
  Svara
 • Oj, en ledig dag i solen. Det är inte svårare än då. Kanske inte lika lätt att vinna en sådan dock 😀

  Annica 2015-06-14 14:26:31
  Svara
 • Något som får mig att le och gör mig helt varm är när jag tänker tillbaka på, då jag, min pojkvän och syster sitter i slottskogsvallen, sommaren 2013, har picknick och väntar på att se Håkan Hellström spela. Året därpå, sommaren 2014, laddar och längtar vi redan när biljetterna släpps. Sedan kommer dagen vi längtat så mycket efter. Vi har picknick och laddar upp inför Håkan på Ullevi. Jag och mina två absolut favorit personer. Detta får mig verkligen att bara le och bli varm i hela kroppen, känslan när jag tänker tillbaka på det är bara full av lycka. Så det jag skulle vilja göra om jag vann är att ta med de två på en resa så vi får uppleva något magiskt i år igen.

  Lina 2015-06-14 12:09:37
  Svara
 • Något som får mig att le och gör mig helt varm är när jag tänker tillbaka på, då jag, min pojkvän och syster sitter i slottskogsvallen, sommaren 2013, har picknick och väntar på att se Håkan Hellström spela. Året därpå, sommaren 2014, laddar och längtar vi redan när biljetterna släpps. Sedan kommer dagen vi längtat så mycket efter. Vi har picknick och laddar upp inför Håkan på Ullevi. Jag och mina två absolut favorit personer. Detta får mig verkligen att bara le och bli varm i hela kroppen, känslan när jag tänker tillbaka på det är bara full av lycka.

  Lina 2015-06-14 12:06:10
  Svara
 • Mina nära och kära får mig att le. De förgyller mina dagar året om och de finns alltid där. Jag fyller 18 nu i höst och skulle vilja ta med min underbara pojkvän på en magisk resa vi firar nämligen 2,5 år och de är värt att firas! Han får mig att le varje sekund! 🙂

  Sara 2015-06-13 22:09:12
  Svara
 • Något som får mig att le är när min älskade farmor på 85år som bor alldeles för långt bort från mig ringer och berättar hur främlingar ständigt hjälper henne i olika situationer. Jag blir så glad av tanken att folk som inte känner henne ändå ställer upp <3

  Jenny 2015-06-13 19:56:19
  Svara
 • Något som verkligen får mig att le är känslan när man äntligen är på väg till nästan andra sidan jorden för att träffa den kille man totalt kärat ner sig i. Känslan när man kliver av på Balis flygplats och vet att det nu bara handlar om minuter innan man återigen ska få se den kille som får hela ens mage att slå dubbla volter! Kärlek är något av det finaste som finns och att se kärlek mellan personer är något som verkligen får mig att le. Då flyg till Bali inte kommer som gratisreklam på posten är det vad min vinst skulle gå till! För trots att kärlek mellan personer är stark hur långt borta man än är ifrån varandra finns det inget bättre än när man äntligen kan ses igen och spendera tid med just den personen som gör en till den lyckligaste!

  Charlotte 2015-06-13 14:46:39
  Svara
 • Det som får mig att le är att resa. Med kronisk rygg värk varje dag är det sol och värme som gör mig glad. Att känna sanden mellan tårna och bada ett bad får mig att glömma smärtan ett tag. En resa till sana gustin på gran Canaria skulle göra gott. Och skapa ett leende som skulle vara på topp !

  fredrik 2015-06-13 12:35:33
  Svara
 • Det som får mig att le är bland annat god mat och min partner. Jag har hört någonstans att man ska känna likadant för sin partner som man känner när en tallrik god mat kommer in i rummet.

  Food-addict skulle man kanske kunna kalla mig. Mat kan ju få en att le i alla situationer: om man är glad, ledsen, vill fira något eller blivit dumpad. ❤️FOOD

  Linnea Modén 2015-06-13 11:25:12
  Svara
 • Jag tränade så otroligt mycket förut, men sedan jag fått småbarn har det blivit mycket mindre. Så fort jag får gå till gymmet/träna etc så blir jag alltid automatiskt så himla glad! Det sitter liksom i ryggraden att det är något roligt på G när man kommer in genom entrén! (Samma faktiskt att komma in i en stor friidrottshall, värsta nostalgi-trippen och solskensleendet!)

  Eftersom jag redan har gymkort, så skulle en vinst få gå till en PT eller liknande, för att få hjälp att jobba ordentligt med kroppen igen 🙂

  Ewi 2015-06-13 08:53:01
  Svara
 • Oväntat svar gentemot de som svarat tidigare men det som får mig att le är historiska underverk som står ovan jord eller som vi arkeologer grävt fram att se vad människan kan åstadkomma. Jag skulle vilja åka till Wales eftersom att king Arthur legenden är något som jag är väldigt intresserad av och att se miljön där legenden kom till liv.

  Arw 2015-06-13 01:58:39
  Svara
 • På mörka dagar tänker jag på småresor jag har gjort med nära och kära runt om i Sverige, jag älskar Sverige på sommaren! Turer runt i Sverige får mig att le, skulle vilja dela den glädjen med min bästa vän och kollega eller kanske med sommarkärleken;) eller resa själv då jag växer mer som person! För mig är
  västkusten ett ställe jag suktar efter, gå på klippor och sedan äta god rätt på fiskrestauranger! Kram och glad sommar! 🙂

  Lisa Larsson 2015-06-12 22:06:58
  Svara
 • Den person som får mig att le mest i hela världen är min pojkvän.

  Vi träffades för två år sedan på en internatskola i Norge. Sedan dess har vi varit tillsammans. Tråkigt nog så träffas vi inte så ofta som jag hade önskat – han bor i Norge och jag i Sverige, och om det inte är nog med det så ska han åka och plugga i Kanada i höst efter ett år av studier i London. Något som jag hade blivit såsåså glad av är om jag kunde bjuda med min pojkvän på en riktigt romantisk heldags-dejt innan han lämnar för Kanada i September. Jag kan bara föreställa mig hur mycket han hade uppskattat att få prova på vindsurfing i den kuststaden jag bor – och sedan äta en lyxig middag på kvällen. Det hade verkligen blivit en WOW – dejt.

  Tack Ida för att du fortsätter inspirera mig som läsare varje dag. Kram <3

  Ulrika 2015-06-12 22:05:41
  Svara
 • Jaa Koh Tao är verkligen magiskt 🙂

  http://frifrakt.nu

  Josefine 2015-06-12 21:22:10 http://frifrakt.nu
  Svara
 • Det första jag tänker på är min sambo. Världens finaste och underbaraste människa! Jag jobbar inom vården och det är vissa dagar både tungt fysikskt och psykiskt. Men hur jag än mår kämpar jag vidare dessa dagar. Påväg hem från jobbet kan jag känna mig både otillräcklig och extremt trött. Så möts jag av hans leende och öppna armar och ingenting får mig att må så bra som att besvara hans leende och drunkna i hans armar tills inget annat än vi existerar. Han får mig att må så fruktansvärt bra och även de tillfällen då jag inte vill le så får han mig alltid att le i ändå 😉 Kärleken ger en så otroligt mycket. Jag blir också glad när jag möter folk på stan som besvarar mitt leende. Jag går alltid omkring med ett leende på läpparna och jag mår gott när mitt leende besvaras av andra medmänniskor. En bra dag brukar innehålla just dessa leenden eller hälsningar mellan två främmlingar.

  Tack för en underbar blogg Ida! Att se att det finns nya inlägg att läsa ger mig dagligen ett leende på läpparna! Massa kramar till dig ❤

  Charlotte 2015-06-12 21:19:10
  Svara
  • Svar på Charlottes kommentar.

   Ja just det, skulle jag vinna skulle jag vilja bjuda min pojkvän på en underbar weekend någonstans. Vi älskar att resa men har bara hunnit med en resa tillsammans tidigare vilket var till Prag. Det var helt fantastiskt men jag drabbades av bihåleinflammation före resan och fick plocka fram etr leende även när bihålorna värkte. Jag ville ju inte förstöra vår resa tsm. Den här gången skulle jag vilja vara frisk och njuta ordentligt tsm med min fina ❤

   Charlotte 2015-06-12 21:22:35
   Svara
 • Det som får mig att le är min pojkvän. Han är verkligen mitt liv, jag vet inte vad jag skulle göra utan honom. Han har alltid funnits där för mig och har stöttat mig i allt som hänt. Trots att mitt år hittills inte gått som jag önskat så får han mig alltid att skratta och känna glädje.
  Min dröm vore att få ta med honom på en resa… vart någonstans spelar egentligen ingen roll! Jag vill göra det både för att tacka honom för allt han gjort för mig, och för att vi verkligen behöver lite egentid tillsammans.

  Emma Fredriksson 2015-06-12 19:43:56 http://therestless.se/emmas
  Svara
 • När min 6 åriga son skrattar står allt stilla, finns inget härligare! Han älskar karuseller och pirret i magen, så en hel dag på Gröna Lund skulle jag vilja vinna åt min son. Han får mig att le lite extra:)

  Jenny maaruf 2015-06-12 19:17:16
  Svara
 • Att le med läpparna kan vem som helst göra, men att le med hela kroppen det krävs lycka för att göra. Jag känner lycka varje dag min pojkvän kommer hem genom dörren. Det spelar ingen roll om han luktar betong efter jobbet, svett efter träningen eller vitlök i munnen. För mig är han lika underbar oavsett. Jag får samma pirr i magen, samma lyckorus i kroppen och att se honom le för att han ser mig, det är en magisk känsla. Att tillbringa tid med min kille är det bästa som finns och det är med honom jag vill upptäcka världen. En weekend utomlands skulle vara helt underbart och mycket leende skulle det bli, det kan jag lova!

  Elin 2015-06-12 12:22:55
  Svara
 • Den som får mig att le mitt största leende är min bästa vän malin. Tyvärr bor vi just nu 12 timmar från varandra vilket är grymt tråkigt! Det vore otroligt kul att kunna dra på en weekend tillsammans eller bara kunna åka hem och träffas! 🙂

  Stina 2015-06-12 11:18:10
  Svara
 • Det finns flera miljoner anledningar att le om man tänker efter. Bara en sådan sak som att få vakna upp på morgonen och veta att en ny dag med nya möjligheter väntar. Att jag har otroliga egenskaper och är helt unik. Att jag har vänner som alltid finns där för mig när jag behöver prata eller helt enkelt behöver muntras upp och, just det, le! Det som nog gör mig allra gladast ändå är att kunna göra en annan människa glad. Det ger mig inte bara ett leende på läpparna utan framför allt en leende själ av vetskapen att jag fått någon annan att le. Det kan handla om allt ifrån komplimanger till exklusiva presenter, men nyckelordet är nog ändå att visa sin uppskattning mot en annan människa. Därför skulle jag önska en natt på hotell med ett litet spa-besök för mig och min fantastiska och positiva vän som alltid ställer upp för mig och får mig att le, framför allt de lite jobbigare stunderna i livet. Det är hon så värd och att få möjligheten att dela denna upplevelse med henne vore ännu mer fantastiskt! För som man brukar säga, delad glädje är dubbel glädje och ett leende smittar av sig!<3

  Lovisa Hedlund 2015-06-12 10:24:45
  Svara
 • Det som får mig att le är att stå på tävlingsgolvet. Jag tävlar i disco och konstnärlig dans. Känslan när man går ut på golvet och dansar sin dans är obeskrivlig. Jag och min syster tävlar i par både i disco och modern dans. I det moderna har vi haft vår koreografi i ett år nu och det är dags för en ny. Men en koreografi är ganska dyr så att vinna det här skulle vara hur bra som helst både för självkänslan, ekonomin och i höst på första tävlingen skulle det vara väldigt kul att presentera något nytt. Glömmer aldrig när vi körde vår gamla koreografi för första gången, det var helt ofattbart så hoppas att denna möjlighet kan göra så att vi får uppleva sånt på nytt och kanske ännu lite häftigare än förra gången.

  Minna Sunden 2015-06-12 09:43:15
  Svara
 • Vad får mig att le? Enkelt – att kunna få någon annan att le. Det finns så många barn som kommer till Sverige från andra länder, ensamma och alldeles söndriga inuti. Så många barn som saknar sina föräldrar och som inte vet var i världen deras familj befinner sig eller när de får se sin familj igen. Jag har en dröm om att få arrangera events för dessa barn, där de får uppleva något nytt och låta skrattet komma till dom. Tänk er ett samarbete mellan ett hem för ensamkommande flyktingbarn och t ex en ridskola, där barnen får komma och testa på hur mjuk en häst mule mot kinden är, hur gott en solvarm häst luktar och hur mäktigt det är när man får till ett samspel med ett ett så kraftfullt djur. DET skulle få mig att le.

  hedda 2015-06-12 09:36:31
  Svara
 • Något som ALLTID får mig att le är när jag sitter ned med familjen eller kompisar och tittar på gamla foton på oss. Finns inget härligare än glada minnen, de bär man ju med sig för alltid! Jag älskar att resa, men tycker nog mest om att minnas mig tillbaka till tidigare resor. Att bara prata, minnas och skratta tillsammans är bland det bästa jag vet!Jag skulle dock behöva en bättre kamera då jag aldrig haft råd med en ”riktig” kamera, utan får använda min mobilkamera…
  Kram Ottilia

  Ottilia Friberg 2015-06-12 08:29:13
  Svara
 • Något som får mig att må väldigt bra är att vara ute. Andas frisk luft, känna solen eller se regnet. Blir så avstressad och harmonisk. Det räcker med bara några minuter för att kunna samla mig och köra på med vardagen igen. Min balkong är helt tom för tillfället, så har inte spenderat så mycket tid där som jag önskade att jag gjort. En ”fatboy original sittpuff” hade gjort mig så himla glad. Bara kunna ta några minuter och koppla av, på min lilla balkong. Det hade jag mått bra av.

  Isabella Dahlgren Camacho 2015-06-12 07:55:10 http://disabellas.tumblr.com
  Svara
 • något som får mig att le är snälla trevliga människor som vågar ge komplimanger till andra. som tidigare i veckan när jag var på gymmet.. hade just kört marklyft och det hade gått såååå dåligt.. gick över till chins/pullups och det gick faktiskt ganska bra. då börjar en okänd människa prata med mig och säger ”det ser ju bra ut”. snacka om att han gjorde min dag! hur trevlig som helst. vi babblade på och han kom med massa tips på övningar osv. att någon lägger den tiden på en okänd människa gör mig extra glad! 🙂 kram

  emma 2015-06-12 07:16:51
  Svara
 • Jag skrattar och ler så ofta jag kan, ett leende gör livet så mycket enklare. Ler när svetten rinner i pannan efter ett hårt träningspass, ler åt fyndiga kommentarer och bilder på interners sociala medier, ler åt folk på stan, skrattar när jag ser glädjen hos min familj, ler åt livet självt!

  Ida 2015-06-12 07:13:21
  Svara
 • Mina föräldrar har inte bara skapat mig, utan gett mig många leenden genom åren. Härom året avslöjade min pappa att han alltid drömt om att vandra i Alperna en sommar. Med tanke på att båda har hunnit få bättre begagnade kroppar (artificiella knän x 4) är det en liten utmaning att få dit och upp dem. Men om jag fick möjligheten skulle jag vilja ge dem upplevelsen av blommande alpängar, kor med gigantiska bjällror, god och rustik mat och övernattning uppe på mellanstationen på Jochpass i Engelberg, så att vi tillsammans också kan gå upp i tid och se morgonrodnaden över bergen. Risken är förstås att mamma som alltid när jag var liten frågar ”du har väl borstat tänderna” innan jag lägger mig. Svarade kanske inte alltid helt sanningsenligt på den frågan 😉 Skulle verkligen uppskatta att kunna få möjligheten att ge trippelsmil i Schweiz!

  Pernilla 2015-06-12 00:36:00
  Svara
 • Min mamma får mig att le! Hon fyller år om bara någon vecka och jag vill väldigt gärna bjuda henne på en spaupplevelse. Hon har det så stressigt i vardagen och förtjänar något alldeles speciellt!

  Tuuli 2015-06-12 00:19:04
  Svara
 • Något som får mig att le är att göra det där lilla extra i vardagen. Som att boka in en shoppinghelg med hotellboende i Stockholm med min bästa kompis som jag inte träffar så ofta nu när vi flyttat till olika städer för att plugga. Det skulle verkligen få mig att le med ett stort sprudlande leende 🙂

  Gabriella 2015-06-11 23:39:45 http://gabbisgoda.devote.se
  Svara
 • Något som får mig att ASGARVA varje dag är snowboarden! Jag tävlar i slopestyle och brinner verkligen för denna sporten! Det är liksom tillochmed kul att ramla!
  I vintras kunde jag inte hålla mig borta från parken så jag åkte minst en gång om dagen.
  Nu är min bräda helt söndersliten och jag måste verkligen ha en ny kärlekspartner att glida på, men för en fattig student (som går på snowboardhögskola i Tärnaby) är det svårt att skramla ihop slantarna. Får jag en ny ska jag bannemig åka tills ni ser mig i OS!

  Ellen Forsberg 2015-06-11 23:19:33 http://youtu.be/GqTrTWryheI
  Svara
 • Det är väldigt mycket som får mig att le, men det som får mig att le så man blir varm inombords är tex att umgås ned familj och goda vänner och spela fotboll så man slipper tänka på problemen och bara få göra det som man älskar och att ha det bra helt enkelt. Även att fara utomlands och släppa alla problem och bara leva i nuet eller shoppa och hitta massa fina saker man har velat ha löne och äntligen kan köpa det.

  Emilia 2015-06-11 23:11:22
  Svara
 • För mig händer det oftast när jag är ute på en promenad med powemusik i öronen och tänker på allt i mitt liv som gör mig lycklig. Så egentligen är det livet , förmågan att kunna gå och andas. Förmågan att kunna uppfylla sina drömmar genom hårt arbete, förmågan att kunna älska. Det finns så mycket i livet som är vårt att le för och jag ler för att jag är så fruktansvärt tacksam över alla de underbara saker man har i livet. Om det är en sak jag skulle önska mig är det att kunna skämma bort min mamma, jag har ärvt livsnjutargenen av henne och hon njuter och är tacksam över precis allt men tyvärr lever hon med en liten krona i fickan och det har hon alltid gjort men hon förtjänar att få skämmas bort. Jag själv jobbar som dansare och lever även jag en liten krona i fickan vilket inte gör mig något alls, dock skulle det vara skönt att få bjuda mamma på en liten resa eller ta med henne ut på en shoppingrunda eller kanske bara kunna ta med henne till frisören. Hon tänker oftast på alla andra först och glömmer bort sig själv. Det är hennes tur nu <3

  Amanda Lidholm 2015-06-11 22:50:37
  Svara
 • Det som får mig att le är det där små sakerna ens nära gör. Ett enkelt sms, när någon säger ”tänkte på dig när jag såg denna/detta”. Köper något litet helt spontant eller bara har gjort ens hussyssla. Bara små guldkorn i vardagen är det som får mig att le!

  Elsa 2015-06-11 22:47:43
  Svara
 • Det som verkligen får mig att le är inte en sak eller något utan det är min underbara pojkvän. I lite mer än 1 år har jag fått vara med denna underbara person som också är min Bästavän. Jag har hittat någon som jag bara kan vara mig själv med och inte behöva dölja något. Han lyser verkligen upp mitt liv och bara får mig att känna mig säker. Ett plus i kanten hade varit att få uppleva något med denna underbara människan. En resa till tex Spanien hade verkligen varit underbart för jag känner verkligen att vi behöver komma ifrån allt och bara umgås. En romantisk resa tillsammans där vi uppleva och göra en massa tillsammans!
  Jag hoppas verkligen på det bästa! ❤️

  Anett Ujhelji 2015-06-11 22:30:23
  Svara
 • Vad som får mig att le är att få hem roliga paket på posten. I den gråa vardagen blir det mest bara tråkiga räkningar och som student har man inte råd att beställa hem så mycket. Ett roligt paket kan lyfta upp hela min dag. Därför önskar jag vinna en prenumeration på The Healthy Box, som skulle få mig att le varje månad 🙂

  Sofie 2015-06-11 22:26:39
  Svara
 • Det som får mig att le är min familj, min hund, resor, massage, upptäcka nya platser, sola, bada, träna, gå långa promenader i sanden, bli brun, vara ute i solen, musik, träffa mina vänner, spela handboll, åka karuseller, och en massa mer. Jag kommer att bli överlycklig om jag vinner.

  Alva 2015-06-11 21:56:15 http://www.alvainnala.wordpress.com
  Svara
 • Det som får mig att le är att tillbringa tid med min sambo och våra 2 barn. Att kunna åka på en resa och bara rå om varandra utan att tänka på alla måsten skulle vara en stor dröm för oss och det skulle få oss allihopa att le!

  tish 2015-06-11 21:46:02
  Svara
 • Det som får mig att le är att få resa och uppleva nya exotiska platser tillsammans med en vän. Att va på stranden och känna sanden mellan tårna och solen i ansiktet. Drömmen hade även vart att få testa på vindsurfing eller nått annat spännande 🙂

  Malin 2015-06-11 21:39:39
  Svara
 • Det som får mig att le är min underbara son. Han är mitt allt och han har inte en aning om hur mycket han faktiskt har hjälpt mig under dem här 4 åren som har funnits hos mig. Har varit sjukskriven pga min panikångest som har hållit mig fast i ett järngrepp så jag inte har kunnat leva ett normalt liv, men min son har fått mig att vilja kämpa och hitta tillbaka till det liv jag en gång levde. Så till honom vill jag ge allt gott man nånsin kan tänka sig och göra honom lika lycklig som han gör mig

  Amalia 2015-06-11 21:16:42
  Svara
 • För tillfället blir jag glad och ler varje morgon när jag går ut i trädgården innan jobbet, solen lyser och inga sniglar har ätit upp mina tomatplantor och små salladsblad. Jag tycker det är viktigt att uppskatta även sånna enkla grejor. Är man glad så glädjer man andra (säger alltid min farmor).

  Linnea 2015-06-11 21:11:44
  Svara
 • Att höra min son skratta gör mi varm i hjärtat och får mig att le… Vi har haft det riktigt tufft de sista 4 åren han och jag, pga min sjukdom och andra tråkigheter och helt ensamma utan familj. Vi har aldrig råd att unna oss något att förgylla tillvaron med men våran gemensamma dröm är en resa till solen är vi bra få njuta och skratta tillsammans <3

  Thilde Leijon 2015-06-11 21:03:48
  Svara
 • Det som får mig att le mest är när jag gör något för någon annan som personen uppskattar, det är den absolut bästa känslan. Jag lever för att göra andra glada för då blir jag själv glad, så det blir bra för båda parterna! 🙂

  / Louise

  Louise 2015-06-11 20:57:34
  Svara
 • En väldigt enkel fråga för mig, det som får mig att le mest är helt klart när jag ser min kära mor skratta! ❤️

  Elin 2015-06-11 20:39:36
  Svara
 • Det som får mig att le är när.mina 3 barn mår bra och är glada. Tyvärr så fick min ena dotter diagnosen barnreumatism för ca 6 månader sedan. Hon är nyss fyllda 2 år och har en ständig smärta i lederna och än så länge har vi inte hittat rätt medicin. Hon mår dock bättre och symtomen lindras när hon får vistas i solen så det skulle jag vilja ge henne, en resa till solen. Det skulle få mig och min familj att le om vi fick se henne le igen och må bra.

  Jenny 2015-06-11 20:12:21
  Svara
 • Hej!
  Jag har precis investerat lite i mig själv och skaffat en personlig tränare (mycket på grund av inspiration från din blogg som jag ganska nyligen börjat läsa) efter ett alldeles för långt uppehåll från träningen. Har kört 4 pass nu och det får mig verkligen att le! Känslan av att ta ut sig och vara helt slut i kroppen och endorfinerna efteråt, det är härligt! Tack för en grym blogg som ger mycket energi och inspiration! Trevlig kväll 🙂

  Lina 2015-06-11 20:09:39
  Svara
 • Hej! Det som får mig att le nu under sommaren är att vara vid eller på havet. Jag älskar att åka vattenskidor men skulle gärna vilja ha en wakeboard. Jag har alltid tyckt att wakeboard ser härligt ut och eftersom jag älskar nya utmaningar skulle det vara en perfekt grej. Känslor som frihet och lycka kommer alltid till mig när jag är på havet och det får mig att le!

  Tilda 2015-06-11 20:06:53
  Svara
 • Det första som dök upp i mitt huvud är de stunder då jag och min sambo får rå om varandra utanför vår lägenhetens väggar. Då vi får göra något roligt och koppla bort all stress och press. Det tillfälle som jag mest tänker på och som jag ser tillbaka på i mitt huvud när vardagen är som jobbigast är vår roadtrip genom Sverige förra sommaren. Det är bland det bästa jag upplevt. Och i sommar ska vi göra nästan samma sak igen. Och det enda som skulle kunna göra allt bättre än att få sitta bredvid min sambo är om jag skulle kunna ha en bra kamera i min hand och dokumentera allt samtidigt.
  Det är det enda som saknades förra året och det enda som skulle kunna göra årets äventyr snäppet bättre. Möjligheten att spara dessa minnen även fysiskt!

  Rebecka 2015-06-11 20:05:42
  Svara
 • Någonting jag verkligen inte skulle kunna leva utan är musik. Som dansare är musik något extra viktigt för än. Det finns musik för alla mina humör, för alla stunder och för varje människa. Är jag nere någon dag, sätter jag bara in mina hörlurar i öronen och lyssnar på något riktigt bra. När jag är på gymmet och ska springa den där skit jobbiga sista kilometern sätter jag på något som är super taggande och det är det som ger mig motivationen jag behöver. Musik har ett magiskt sett att föra samman människor, festivaler, dansföreställningar, ja nästan över allt och hela tiden. Det som skulle få mig att le skulle vara att kunna dela med mig av riktigt härlig musik till mina vänner, familj och helt främmande människor vart jag än är. På stranden eller hemma, en riktig bra bärbar hägtalare, som ett beatpill skulle vara något som inte bara skulle sätta ett leende på mina läppar, men förhoppningsvis många andra människor runt omkring mig. Vem gillar inte musik liksom?! (:

  Erika 2015-06-11 19:55:40
  Svara
 • Jag älskar att fånga andra människors fina stunder på bild, att kunna förmedla glädje åt dem för att föreviga deras speciella stunder i livet – Studenten, bal, bröllop, dop, hästtävlingar. Det får mig att le. Sann glädje är delad glädje. Jag skulle vilja vinna detta objektiv http://m.netonnet.se/art/foto/objektiv/objektiv-nikon/macro/nikon-af-sdxmicro40mmf28ged/160935.5239/ 🙂

  Josefin Strömberg 2015-06-11 19:53:12 http://jsdressage.se
  Svara
 • Det som skulle få mig att le skulle vara att ta med mina sönderstressade föräldrar på ett spa så dem kan få vila och inte tänka på nogon annan för en liten stund

  Julia 2015-06-11 19:48:06
  Svara
 • Det som verkligen får mig att le från insidan och ut är då mina barn är glad! Den känslan går inte att beskriv, så mycket glädje som de ger oss! Och jag vet att äldsta dottern skulle vara överlycklig om hon fick åka till Kolmården, se alla djur och träffa hennes stora idol, Bamse 🙂

  Heidi ståhlberg 2015-06-11 19:36:49
  Svara
 • Helt underbar tävling! <3

  Det som får mig att le är min pojkvän. Han har funnits med i all turbulens och stannat kvar, trots att jag mått väldigt dåligt och varit en alltför krävande människa. Att få komma hem till honom gör min dag <3. Han har gett mig så mycket glädje och om jag skulle vinna så skulle jag vilja bjuda honom på en resa till Stockholm med fin middag och spa. Han är den som får mig att le även om mina ryggbesvärs smärttoppar når max. Den enda som får mig glad utan att behöva göra något – han är min bäste vän och pojkvän 🙂

  Sanna 2015-06-11 19:36:30 http://dreamspo.wordpress.com
  Svara
 • Även om mina vänner är den största glädjekällan i mitt liv så blir jag även väldigt glad av shopping. Allt från vardagskläder till träningskläder till skönhetsprodukter. Men just nu är jag nog mest i behov av träningskläder för att få upp min motivation samt vardagskläder att ha till skolan osv. Så ett presentkort på kläder hade varit drömmen!!

  Stina Nordgren 2015-06-11 19:22:24 http://www.stinanordgren.devote.se
  Svara
 • Det som får mig att le , det är vad mitt liv består av och det är dansen. Alla människor och allt med själv upplevelsen av dans får mig att le. Jag dansar nästintill varje dag. Inte nu under sommaren dock. För alla behöver en paus. Men jag är tävlingsdansare. Jag har alltid kämpat så hårt för det här och ändå tycker jag det är så kul. Jag ler nu när jag skriver det här för jag brinner så mycket för det och det ger mig så mycket lycka. Jag tävlingsdansat i disco och hiphop och gjort det i snart 4 år. Jag håller på trots att jag kommit sist nästan varje tävling i 2 år. Jag vill det här så mycket även fast det inte gått nå bra. Jag tycker det är så fantastiskt med dans, det är en sådan gemenskap. Det är nu det börjar gå framåt för mig och det får mig att le ännu mer. Det får mig att le när folk inte förstår hur jag fortfarande orkar. Jag älskar dans och jag lever för det. Det jag ler mest åt i mitt liv.

  Linnéa 2015-06-11 19:13:04
  Svara
 • Det som främst får mig att le är när man får saker som inte går att styra över riktigt. Sol i ansiktet under en skogspromenad, när min sambo är på riktigt bra humör och när jag haft rejäl energi på ett träningspass. Men det som man kan ta på som får mig att le varje gång är när man bryter vardagen rejält med hotell och spa. Eftersom jag och min sambo firar två år ihop i juli, så skulle jag verkligen ta med honom till en annan stad och bjuda på mat, hotell och allt därtill. Önskar verkligen jag kunde ge honom något materiellt, då det är lite omöjligt just nu då jag är ”sjukskriven” pågrund av ångest och inte kan jobba ihop pengar.

  Tula 2015-06-11 19:02:32 http://tulas.blogg.se
  Svara
 • Åh, vilken fantastisk tävling! Eftersom träning och kläder är mina absolut största intressen kan jag inte komma på något som skulle passa mig bättre än nya träningskläder! Vore toppen med ett presentkort på någon sportaffär, eller något annat företag som säljer träningskläder. Har inte världens bästa ekonomi och har sällan råd med nya träningskläder, så ett bidrag till lite nytt vore verkligen perfekt! Det skulle definitivt ge mig ännu mer träningsmotivation och på så sätt mer glädje! 😀 Håller tummarna nu!

  Mirjam 2015-06-11 18:56:16
  Svara
 • Det som får mig att le och mitt hjärta att smälta är när jag får tillbringa tid med mina syskonbarn. De ge mig så mycket kärlek, energi och glädje. Dessa två små varelse är det bästa som har hänt i mitt liv.
  Kram Anki

  Anki 2015-06-11 18:54:17
  Svara
 • Vad som får mig att le är att se min pojkvän le, skratta och vara lycklig. Vi är nu inne på våran 5 månad utan varandra då jag har studerat utomlands den senaste terminen. Det har varit en otrolig prövning för oss och vårt förhållande men trots det kämpiga att vara så långt ifrån varandra så har denna tid bevisat för oss två att vi har hittat rätt och att vi kan klara av vad som helst så länge vi har varandra. Så vad som hade fått mig att bli världens lyckligaste just nu hade varit att få bjuda med min kille på en resa och ta igen lite av den där tiden som vi har missat. Han förtjänar verkligen att få hitta på något roligt och jag vet att det enda han vill just nu är att jag ska komma hem och va med honom. För vad annars får en att le än att se den man älskar glad och lycklig?
  Kram / Emelie

  Emelie 2015-06-11 18:47:42
  Svara
 • De som får mig att le är de otroligt starka relationsband jag har med min bästavän. Våran resa som bästa vänner började med att hon stack mig med en blyertspenna på lågstadiet.Haha jaa jag gillade att retas när jag va liten! Sedan dess har våran relation bara blivit starkare och starkare. Vi har gått igenom så mycket från värme till kyla, skratt och gråt och mycket mer. Tyvärr har detta året inte börjat särskilt bra… vi förlorade en mycket nära vän till oss i slutet på 2014. De gör de svårt för oss ibland att umgås när vi verkligen behöver varandra till hundra procent. Jag skulle vilja göra något ihop med min älskade bästavän, en dag att hoppa fallskärm skulle göra susen just för att glömma våra bekymmer och bara vara oss igen <3

  Michelle 2015-06-11 18:35:04
  Svara
 • Det som får mig att le är att se andra människors lycka. Därför skulle jag önska en övernattning eller vistelser på hasseludden yasuragi med min mamma. Hon har haft det tufft ett tag med utbrändhet och dåliga arbetsplatser. Så att se henne lycklig skulle sätta ett extra stort leende på mina läppar!

  Agnes 2015-06-11 18:03:34
  Svara
 • I många år hade jag drömt om att få hoppa fallskärm. Mina föräldrar hade just gjort det och jag var så jäkla avundsjuk! Bara av att se deras videos kunde jag känna pirret i magen och adrenalinnivån stiga mig upp över öronen.

  Men så kom det. Den där dagen då det var min tur, jag skulle få hoppa! Och som jag hoppade. Från flygplanet kastade vi oss ut, jag och instruktören, och i en väldans fart föll vi och föll vi och föll vi. Obrydd om mina fladdrande kinder log jag mitt största leende. Mina vita tänder måste lyst ända ned på marken. Och ja, de fladdrande kinderna måste orsakat åskliknande läten…

  Men det är den bästa stund jag varit med om. Jag har gjort mycket. Rest världen över, arbetat som volontär, har den bästa familjen och de bästa vännerna. Men vad som får mig att le störst och mest? Fortfarande fallskärmshoppet!

  But nothing lasts for ever och det är högtid att uppdatera känslan: så min abslouta största önskan, och vad som skulle få mig att le, är ett fallskärmshopp med fladdrande kinder och det största leendet jag kan åtstadkomma!

  //Jennifer

  Jennifer RESOR 2015-06-11 17:57:59 http://jennifermilton.blogg.se
  Svara
 • Det som får mig att le är när någon annan ler, det är nog det bästa som finns. Man kanske har hjälpt personen med någonting, sagt något roligt eller bara funnits där. Eller då man träffar någon som man inte träffat på länge, en bra vän t.ex. Man blir så himla glad då & man kanske hittar på nått sånt där roligt som man inte gjort på länge. Tittar igenom gamla bilder & videos från några år tillbaka. Det får mig verkligen att le & skratta, så tokig man var förr tänker man. Hur mycket man ser att man har förändrats på några år.
  Annan sak som får mig att le är kärlek, kärlek från familjen, vännerna, vår katt & min finafina pojkvän. Kärlek finns överallt & det kan man absolut inte sluta le åt. För om man inte får någon kärlek så ler man ju inte, eller hur? Då är man ledsen & deprimerad.
  Att le gör så himla mycket! Att få ett leende av någon okänd man möter på stan kan göra hela dagen bra. Så kom ihåg att le & va stolta över er själva (:

  Jennelie 2015-06-11 17:27:32 http://nouw.com/jeennelie
  Svara
  • Svar på Jennelies kommentar.

   Glömde skriva att jag ler då jag får uppleva något alldeles speciellt. En resa till ett magiskt land. USA skulle varit en mäktig resa som jag aldrg skulle glömma, eller bara en resa till ett varmt land (thailand).
   Men att få en riktig spa-weekend med massage osv skulle göra så att jag skulle må så himla mycket bättre! Ta hand om kroppen ordentligt och bara njuta.

   Jennelie 2015-06-11 17:30:06 http://nouw.com/jeennelie
   Svara
 • Det som får mig att le är min katt. Visst, det låter töntigt att ett husdjur kan få en att le så himla mycket men även de är familje medlemmar för mig. Min katt är 20 år och fyller 21 den 13 december (på lucia), hon har alltså funnits i mitt liv hela 20 år. 20 år har det hunnit hända väldigt mycket på och efter all denna tid har jag lärt mig att husdjur verkligen är familje medlemmar. Djur har en viktig del i vardagen för mig och gör så att jag alltid har ett leende på läpparna när det kommer tråkiga dagar.

  Evelina 2015-06-11 17:26:05
  Svara
 • Det som får mig att le lite mer än vanligt är när jag umgås med mina absoluta bästa vänner. Går liksom inte att sluta le när man är med dem eftersom vi alltid har så kul. Ibland kan jag börja le helt extremt mycket bara av att se mina bästa vänner, bara för att jag är såå glad över att just jag är deras bästa vän. Haha kan tänka mig att man ser lite skum ut när man helt plötsligt bara börjar le, men det struntar jag i eftersom jag älskar mina vänner.
  Det som också kan få mig att le lite extra mycket är när jag tränar så hårt att man knappt vet om man kommer överleva haha… Typ fysträning och backintervaller, riktig hatkärlek som får mig att le ordentligt och må bra. Leendet blur ännu större om jag avslutar dagen med någon god middag tillsammans med mina vänner eller familj.

  Viktoria 2015-06-11 17:16:14
  Svara
 • det som får mig att le extra mycket är att se min pappa vara glad och avslappnad. Sen han fick diagnosen Parkinsons så har han varit väldigt nere och ensam, han slutade vara den där pappan som alltid var glad och ville göra en massa saker. De få gånger jag får se han le sedan han fick Parkinsons är då han får spela golf om sommaren och det gör mig så varm i hjärtat att se han göra något han tycker om. Det skulle vara så kul att få ta med min pappa på en golfresa till ett varmt ställe. Skulle betyda så mycket att få se min pappa glad igen. Han har kämpat så hårt med att leva med denna sjukdom och bara av att veta att han kämpar mot den får mig att le. Att ge han en resa med en massa golf skulle vara det absolut bästa som någonsin hänt både mig och han.

  Erica 2015-06-11 16:28:56 http://minaminutererica.blogg.se
  Svara
 • att se min hårt arbetande pojkvän, som ställer så höga krav på sig själv avslappnad och lycklig får mig inte bara att le utan att gråta glädjetårar. Han ger mig så mycket varje dag, han bjuder mig på mat och saker, hjälper mig när jag har det svårt och älskar mig varje dag oavsett hur arg eller tjurig jag är, och visar det. Det är klart att jag försöker ge allt jag kan tillbaka.. Men eftersom jag studerar kan jag inte ge honom något riktigt stort, på samma sätt som han kan. Så det skulle vara så underbart att få ge honom en resa till Thailand tillsammans med mig då vi har drömt om det så länge tillsammans, det skulle ge oss båda ett fantastiskt minne för livet!

  Vilma 2015-06-11 16:20:08
  Svara
 • Det där som får mig och le lite extra är att tillbringa tid med mina bästaste vänner. Att få de att skratta kan vara en av de mest härliga saker som finns. När vi skrattar tillsammans blir man alldeles glad och varm i kroppen + att man får rejält ont i magen efter ett tag asså. En resa tillsammans med mina vänner skulle därför vara så fantastiskt kul och något jag länge skulle minnas 🙂

  Lisa Liljegren 2015-06-11 16:19:19 http://lisaliljegren.devote.se/
  Svara
 • Något som verkligen får mig att le är att överraska andra och att umgås med nära och kära! Nu efter sommaren kommer tyvärr jag och mina fyra närmaste vänner sluta gå i samma klass, vilket känns jättetråkigt då vi har gått i samma klass i totalt nio år. Men så blir det när alla vill ta olika vägar i livet och börja på olika linjer. Det skulle vara så himla kul att bjuda med dem på exempelvis spa/massage/Liseberg (bor i Göteborg). Speciellt eftersom vi alla har lite ont om pengar och inte har råd att spendera så mycket pengar.
  Helt enkelt så gör det mig glad att överraska andra och se andra glada och nöjda. Du vet den där fantastiska känslan precis innan man ska berätta det man har hållit för sig själv så länge. Den bubblande känslan! Det är dessutom extra roligt att överraska någon när personen minst anar det.
  Många kramar <3// A

  A 2015-06-11 16:16:34
  Svara
 • Det som får mig att le är chansen till att utvecklas. Hade jag fått chansen ekonomiskt hade jag så gärna anlitat en PT till att hjälpa mig framåt i min träning ifrån den platån jag nu står på. Jag vill bli starkare i kroppen och låta min utsida spegla det jag vet finns på insidan, styrka och värme. Kram 🙂

  Evelina 2015-06-11 16:11:54
  Svara
 • Något som får mig att le extra mycket är att träffa mina vänner som bor i olika delar av Sverige och Norden. Vi går på ett ridsportgymnasium gymnasium där vi bor på internat så nu under sommarlovet träffas vi inte vilket är jobbigt då man är van att bo tillsammans. Det skulle vara så roligt att få bjuda hem alla till mig på en träff!

  Alva 2015-06-11 15:58:29 http://alvagotesson.blogg.se
  Svara
 • Det första jag kom att tänka på som får mig att le är att resa, få känna sanden mellan tårna och plaska runt i havet. MEN sedan tänkte jag lite till. Något som har fått mig att le på senare tid är tanken på äventyr – adrenalinkickar! Just nu är jag inne på fallskärmshoppning och kan komma på mig själv sitta och le i min ensamhet framför ett youtubeklipp där folk hoppar fallskärm. Jag själv har aldrig hoppat men jag kan lova att jag kommer le ordentligt om jag skulle få göra det!

  Louise 2015-06-11 15:51:31
  Svara
 • Något som verkligen skulle få mig att le skulle vara att få ta med en av mina närmsta vänner till ett spa. Hon sliter och kämpar på ett jobb hon inte tycker om, och hon ger alltid 100 %, trots elaka kunder eller otacksamma kollegor. Jag vet att hon är otroligt stressad, även om hon aldrig skulle erkänna det själv. Om jag hade möjlighet att bjuda med henne på en spaupplevelse skulle jag bli väldigt glad. Hon, om någon, förtjänar en dags avslappning!
  Glad Sommar!

  Fanny Ekström 2015-06-11 15:45:00
  Svara
 • Det som får mig att le på insidan är min familj, vänner samt nära och kära + mig själv! Ett leende på insidan är dubblet så värt som ett på utsidan. Att våga älska, framförallt sig själv.
  Det som får mig att le på utsidan är resor, träning, att lära mig nya saker, äventyr, massage och värme 🙂

  Sandra Jawad 2015-06-11 15:44:57
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind