Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUMMER OUTFIT

nelly-for-victoria-tornegren-nelly-victoria-tornegren-

Top – HERE // Skirt – HERE // Shoes – Scorette (Adlinks)

Hej mina finisar! Hoppas ni mår toppen idag? 🙂 Själv mår jag kalas. Jag la upp outfiten ovan på instagram för någon dag sedan och fick så många frågor om kläderna så ovan ser ni länkar till dem. Jag älskar dem också och perfekt att ha nu till skolavslutningar och kalas i sommar 🙂 Idag har jag varit på möten under förmiddagen och nu ska jag äta lunch för att sedan gå och köra ett härligt benpass. Hade vilodag igår vilket min kropp verkligen behövde då jag körde hårt förra veckan. Har haft en redig träningsvärk efter senaste benpasset som fortfarande inte riktigt gått över men känner mig ändå fit for fight. haha. Ska ni träna något idag? Puss, I

//English: Hi my sweeties! Hope your all well? Im feeling fine today! I posted the outfit above on my instagram last week and got so many questions about the clothes so you can see the links above. I love them and perfect summer outfit 🙂 Today Ive been on meetings this morning and now its time for lunch and then a leg and butt workout. Had a rest day yesterday so feeling fit for fight today 🙂 Wohoo. Are you going to work out today? Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Vad kul att du visar den fina blusen! Såå fint på dig!

  Bella 2015-06-11 21:48:30
  Svara
 • Så otroligt fin du är!! 🙂 Jättesomriga kläder, kram!

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-06-10 12:35:06 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Snyggt & fräscht! Och med Stockholmsvädret som är just nu börjar det ju faktiskt bli läge för den stilen.

  Anna - Trend o träning 2015-06-09 20:37:54 http://www.trendotraning.se
  Svara
 • Älskar skorna!

  linnéa 2015-06-09 18:51:27
  Svara
 • Wow! Vilken snygging! 😀
  Jag prioriterade solen nu på förmiddagen och ska snart iväg och jobba. Har i alla fall planerat att köra intervaller sen i natt ( sluta 22.30… får se hur pigg jag är haha), det gäller bara att bestämma mig för att göra det så går det nog fin fint 😀
  Ha en toppendag Ida!

  Camilla 2015-06-09 14:05:41 http://camillanorman.se
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Det tycker jag du gjorde rätt i. Lite D-vitamin är alltid bra 🙂 Oj vad duktig du är. Ja man kan allt bara man vill 🙂 Kör hårt! Detsamma finis KRam

   idawarg 2015-06-09 14:35:30
   Svara
 • Hej Ida! Grymt fin du är och fina kläder.
  Jag har en fråga som egentligen inte passar bra till detta inlägget men i alla fall. Det är så att innan i höstas så brukade jag springa men sen tappade jag suget och slutade. Men nu har jag blivit inspirerad och motiverad av bland annat dig. Så jag undrar hur jag ska lägga upp träningen?
  Tack så grymt mycket för en grymt inspirerande blogg och youtube kanal

  Okänd 2015-06-09 13:49:48
  Svara
  • Svar på Okänds kommentar.

   Hej och tack snälla <3 Vad kul att höra. Löpning är så skönt när man väl kommit in i det 🙂 Det beror lite på vilken nivå och vilka resultat du vill ha? Jag kör löpning 2 dagar/v och styrka 3 gånger i v och tycker det funkar perfekt 🙂 Jag har lagt upp mina intervallpass. De är ganska tuffa så vill du ha lite lättare och mer för att komma igång så kör mitt #wargrun schema som är grymt och så skönt att följa. Brukar själv göra det när jag ska komma igång med löpningen igen. Du hittar det under #wargpower i menyn 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-09 14:38:07
   Svara
 • vilken snygg outfit!
  Japp, träningen är redan avklarad för idag- biceps och triceps och konditionsträning 🙂

  Train like a MOM 2015-06-09 13:19:58 http://trainlikeamom.vimedbarn.se
  Svara
 • Oj vad brun och fin du är 🙂 Fina kläder också!

  Mikkis 2015-06-09 13:13:09
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind