Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DRICKER JAG LÄSK?

freadg-2-ida-wargquestion-answer

Såg på en bild för några inlägg sedan en fanta flaska, dricker du någon gång läsk eller äter något sött överhuvudtaget i så fall, hur ofta?

SVAR: Haha jag visste att någon skulle reagera. Nej jag dricker faktiskt aldrig läsk och har aldrig i hela mitt liv gillat det. Nämner inga namn men läsken tillhörde mitt sällskap 🙂 Det är inte bra för kroppen så tycker det är onödigt att dricka det om jag inte ens tycker det är gott. haha. Jag kommer ihåg när jag var liten och farmor bjöd på sockerdricka så ville jag hellre ha ananas- och apelsinjuice. Jag tror det har att göra med att jag inte gillar någon dricka med bubblor, inte ens vatten. Det liksom fastnar i halsen på mig och jag känner mig proppmätt. Jag äter någon ruta mörk choklad om dagen och äter massa frukt och bär och om någon bjuder på efterrätt som jag gillar så äter jag. Får jag välja mellan godis och frukt/bär så tycker jag från botten av mitt hjärta att frukt och bär är 1000 gånger godare, men choklad det går hem. Men som sagt så har jag inga regler och om jag vill ha något så äter jag det. Smidigt och bra 😀 haha.

Men kan tipsa om en smoothie som jag dricker när jag vill ha lite extra energi och är sötsugen är denna:

1 mogen banan, 1 msk kokosolja, 4msk frusen skyr, 2tsk kakao + kakaonibs. Alltså den är magisk och smakar chokladglass, ni måste testa! ♥

//English: Question/answer in swedish.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Jag tycker det är bra att vara öppen, som både du å Alexandra är 🙂

  Mikkis 2015-06-09 13:21:32
  Svara
 • Alltid lika intressant att läsa dina kommentarer… Visste också att du skulle få en kommentar om fantan. Människor är ju helt desperata….

  Marinda 2015-06-09 12:53:23 http://marinda.devote.se
  Svara
 • Hej snygging,,, hur orkar du med vissa inlägg, du är bara helt cool… Krammmmm och njut av livet, vi positiva människor kan det

  petra 2015-06-09 12:49:17
  Svara
  • Svar på petras kommentar.

   Haha jag vet inte. Ganska bra på att inte ta åt mig vilket är tur 🙂 Tack för din fina energi! Stor kram till dig <3

   idawarg 2015-06-09 13:28:38
   Svara
 • Hej Ida! Jag ser att du äter rödbetor väldigt ofta, kokar du då alltid dem eller köper du förkokta rödbetor? Jag vill också äta mer rödbetor då jag älskar det men har oftast inte tid att koka dem. Kram!

  Olivia 2015-06-09 11:05:16
  Svara
 • Öh… Ej rimligt. Så du (Ida) menar att uppställningen utav två läsk och två glas där både det fyllda glaset och flaskan med vilken man fyllde glaset, SOM båda är närmast ”den” som tog bilden (sannolikt du) INTE talar för att två personer drack en läsk vardera? Världshistoriens orimligaste uppställning för ‘Bara en drack två Fantor’ i sådana fall! 😉

  Mackan L 2015-06-09 09:48:44
  Svara
 • Vi vet ju att det är Alexandra Bring som var ditt sällskap , inget att skämmas över tycker jag 🙂 hon brukar ju gå ut med att hon äter lite onyttigt ibland 🙂

  Mikaela 2015-06-09 09:24:45
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind