Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RECEPT PÅ NYTTIG FIKA – BANANKAKOR ♥

Hej mina hjärtegull och happy friday! Nu inför helgen tänkte jag passa på att posta ett recept på den enklaste och typ nyttigaste kakan ever som ni kan bjuda på. Den passar perfekt till kaffet eller som mellis. Hoppas ni gillar videon och glöm inte prenumerera på min youtubekanal HÄR. Puss, I

//English: Hi sweeties and happy friday! Here is a really good recipe on the most simple and healthy cookies ever. Unfortunately, the video is in Swedish but I think you can see the recipe anyway. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Älskar the way you talk. Känner igen mig 🙂
  Natasha

  Natasha 2015-06-10 14:20:18
  Svara
 • Jag provade laga dem. Så gott! Och så enkelt! Tack för tipset! Bredde på ett lager med choklad hasselnötskräm och skivade färska svenska jordgubbar. Oj oj, de va gott! 😀

  Linda 2015-06-06 15:36:17 http://www.cleaneatingbylinda.com
  Svara
 • Det är så kul att du delar med dig av så mycket finurliga recept, särskilt i videoformat! Lyckas alltid locka fram ett leende på mina läppar för att du är så himla skön och bjuder på dig själv, underbart :>

  linnéa 2015-06-05 21:02:04
  Svara
 • Dom har jag gjort (utifrån ditt recept på mikz tidigare) men brukar ha hackad mörk choklad i också, supergott:D

  Mikaela 2015-06-05 19:32:42
  Svara
 • Hej Ida och tack snälla för din fina blogg! Den insprierar mig varje dag! Jag älskar också din matdagbok i Mikz, så himla bra! Jag har en fråga som inte har något med dessa banankakor att göra men jag hra frågat flera gånger på intagram så jag försöker här istället. På två bilder på instagram har du på dig ett par jeans som jag tycker är så fina. De är sitter lite löst liksom och har knälappar i ett mörkare jeanstyg, var har du köpt dem? 🙂

  Ha en bra fredag, kramar!

  Olivia 2015-06-05 16:58:10
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Hej Olivia och tack snälla 🙂 <3 De är från Gina Tricot 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-06 08:55:20
   Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Nu när jag sett videon ser jag att det visst har någonting med kakorna att göra eftersom du har på dig just dem jeansen! Haha 😀

   Olivia 2015-06-05 18:00:53
   Svara
 • Såg kanon gott ut 🙂 Ska genast testa 🙂

  Louise 2015-06-05 15:09:18
  Svara
 • Kolla gärna in min blogg 🙂

  Alva 2015-06-05 14:54:49 http://www.alvainnala.wordpress.com
  Svara
 • Vill börja med att säga att jag älskar din blogg<3 Jag har en fråga: Måste man gå på glutendiet för att få magrutor. Jag äter mörkt bröd (aldrig ljust) nästan varenda morgon. Om jag äter pasta till lunch äter jag fullkorn. Jag äter heller bakverk som kex, bulla och tårtor. Jag tränar 5 gånger i veckan blandat med både styrka och kondition. Jag skulle inte klara av att gå på en glutendiet men på alla bloggar och tidningar skriver de att man måste gå på glutendiet för att få magrutor. Har du några andra tips om man inte kan gå på glutendiet men vill få magrutor eller är glutendiet enda lösningen?

  Anonym 2015-06-05 12:35:41
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej och tack snälla 🙂 <3 Haha nej att äta glutenfritt är ingen diet och har inget med att man ska gå ner i vikt att göra. De flesta mår inte bra av gluten och magen blir uppblåst och man blir trött. Jag hade magrutor när jag åt gluten så det har inget med det att göra 🙂

   idawarg 2015-06-06 08:57:54
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind